2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Mantıklı olan evet kayınvalidenin odasını ayrı tutmak. Zaten bi odayı kediye yasaklayıp kapısını kapatmak bile çok büyük fedakarlık bence yeterli bu kadarı.

Bugun tahlil sonucum icin gittim doktora kanin cok dusuk dedi demir ilacini muhakkak icmelisin dedi baska bir sey var mi tavsiye edeceginiz gida olarak ? Idrarda enfeksiyon cikmqdi. 1 haftafa 300 gr almis oglum masallah. 1600 dedi. Tabi yanilma payi yoksa :)

Evet duygularıma tercüman oldunuz resmen daha şimdiden strese girdim nasıl olacak nasıl yapacağız diye.. Ben kendimi bildim bileli hayvanlarla iç içe büyüdüm evlenmeden önce de kedilerim vardı ve artık onları hayvan değil ailenin bir parçası olarak görüyorum aslında o kadar hassas canlılar ki. En ufak davranıştan tahmin edemeyeceğimiz kadar çok etkileniyorlar.
Ben de o yüzden yumuşak bir dille bu durumu anlatmayı planlıyorum. Umarım bir nebze anlayışlı olurlar.
Evet kesinlikle ben de bu şekilde davranmayı düşünüyorum. Eşim de kedimizi sever ama evde beslemeye başta pek sıcak bakmıyordu hala da kedinin tüm sorumluluğu bende. Hamile olduğum halde kumunu hala ben temizlerim, tüylerini ben süpürürüm. O yüzden onun da yüzde yüz destek olacağını pek düşünmüyorum. Annem mi kedi mi gibi bir saçma sapan kıyasla girmesinden korkuyorum açıkcası
Ben de bunu çok zıtlaşmadan dile getireceğim umarım anlarlar lohusa halimle bana zorluk çıkarmazlar.
Ben de tam olarak bunları düşünüyorum. Çünkü eve yeni bir birey katılacak ve kediler için de hassas bir geçiş dönemi olacak bu. Ben de birbirlerine alışsınlar birlikte büyüsünler çok istiyorum. O yüzden enerjimi oğlumla kızımın birbirlerine alışmaları ile harcamak istiyorum kayınvalidemin hayvan sevgisizliliği ile uğraşmak istemiyorum açıkcası. Eşime de anlatıcam bu durumu o da annesi ile bu şekilde konuşur umarım

Sağ olun gerçekten kafam çok karışıktı ama en azından nasıl bir duruş sergilemem gerektiği konusunda netleşti kafam

Şimdi zaten otele verseniz bebişi özledikçe hadi bırakın biz geliyoruz olur nasıl alıştırırsanız öyle gider. Bence kvalideye sorun sana ayrı oda yapsam mı rahat edersin ama kedide evde olacak, otelde kalıp günlük gelip gitmek mi istersin tarzında.

İnşallah ihtiyaç duymam ama yine de duyarsam o şekilde temizlerim. Teşekkür ederim

Kayınvalideme otelde mi kalırsınız desem sanırım eşim kabul etmez bunu öncelikle annesine çok düşkün değildir ama bu gibi durumlar da annesinden taraf olur gibi geliyor. O yüzden ona bir oda ayırmayı teklif edeceğim inşallah sorunsuz kabul eder

Canim Hayırlısıyla doğsun inşallah bulunduğun hastane neresi? Benimde erken doğum riskim var o yüzden hastane araştırıyorum ucuncu derece yogun bakim olan hastane lazım çünkü.

Ben de arkadaşımdan aldım, kendi kitapçığında nasıl dezenfekte edilir yazıyor olabilir, oğluşumda kaynatmıştım diye hatırlıyorum. Çalışan annelerin eli kolu oluyormuş ama ben evde olduğum için çok fazla kullanmamıştım.

İnşallah aynı sıkıntıdan bende de varda şu an çözmem gerekmiyor bebiş 6 aylık gibi başlayacak o dertlerim. Kedişlerimde 2 tane. Sonumuz hayrolsun

İnşallah aynı sıkıntıdan bende de varda şu an çözmem gerekmiyor bebiş 6 aylık gibi başlayacak o dertlerim. Kedişlerimde 2 tane. Sonumuz hayrolsun
Annemin kedisi benim ilk oglumun dogumunda geldi annemle tabi ki bebeğin dibinde yattı niye aglıyo der gibi bakardı kıyamam büyüdükçe her gelmesine yada her gitmemiz de oglumun ayak ucunda yatar aralarında farklı bi bağ var oglum cok seviyo normal de mınnak cocuklardan hoslanmaz kendine elletmez ama ogluma bısey demiyo cok akıllı hayvanlar

Oy yirim benim annemde kedici ben bebekken falan beşiğimde varmış hiç evimizin kedisiz durduğunu hatırlamam. Çok çok ayrı bir bağ oluyor gerçekten.

Öncesinde mutlaka bilgi alın doğum sonrasını da özellikle sorun bence. Boşu boşuna kesinti falan yapmasınlar

Ben özellikle son zamanlarda karnımda sertleşme ve kasılma hissediyorum. Vajinal ölçüm normal çıkınca geçen sefer nstye gerek duyulmamıştı ama bu sefer kontrol amaçlı ister gibi geldi.
Bir de son dönemde bebekte hareketler falan azalır diyorlar ama bizde henüz öyle bir şey yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…