- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
Kaç mmydi sizinNormale döndü canım şimdi her kontrolde tekrar gözden geçiriyolar çok şükür her şey yolunda sen de canını sıkma düzenli kontrol ettir yeterli
0.5 tog 21 derecedeki bir evde içine pisama giydirilerek yatırılıyormus kutunun arkasında tulumun içine kaç derecede ne giydirecegimiz yazıyor. 1 tog da çok kalın olmaz mı bilemedim tabi bu evin soğukluğu,şehrin geçirdiği kis ile de alakalıHaklısın canım, dün çok yoruldum. Gece boyunca karnım kasılıp durdu. Çok pişman oldum sonra.
Ben astronot tulum yerine dış kundağını hem de uyku tulumunu almak istiyorum ama sitesinde 0.3 ve 0.5 tog var sadece. Ev sıcaklığı için yeterli mi bilemedim. 1 tog olsa düşünmeden alacağım.
21 derece ise iyi ben farklı bir tablo görmüştüm, hatalı sanırım. Detaylı araştırmam lazım.0.5 tog 21 derecedeki bir evde içine pisama giydirilerek yatırılıyormus kutunun arkasında tulumun içine kaç derecede ne giydirecegimiz yazıyor. 1 tog da çok kalın olmaz mı bilemedim tabi bu evin soğukluğu,şehrin geçirdiği kis ile de alakalı
Normalde ölçülen kısım arka ventriküller benim onlar normaldi on ventrikül çok belirgindi ama ölçmedi perinatolog yeniden kontrol edelim 3 hafta sonra dedi. Tekrar gidince de normale dönmüş dedi arada böyle olabiliyor dedi.Kaç mmydi sizin
İnşallahinşallah güzeldir boşuna para vermeyelim bide
Kulaktan tercih ettimAteş ölçer için kulak içi mi, makat mı, koltuk altı mi tercih ettiniz hanımlar? Onu da aradan çıkarmak istiyorum.
Tamam canım sağ olNST islemi olurken kalp atislarini gosterir bir cikti veriyorlar, islem olurken zaten yavas yavas basiyorlar. enteresan bir tecrube, uzanacaksiniz bir yarim saat kadar su icmis olun, tuvalete gitmis olun :)
İnşallah benim de bir şey çıkmaz. İnsan tedirgin oluyorNormalde ölçülen kısım arka ventriküller benim onlar normaldi on ventrikül çok belirgindi ama ölçmedi perinatolog yeniden kontrol edelim 3 hafta sonra dedi. Tekrar gidince de normale dönmüş dedi arada böyle olabiliyor dedi.
Yaa iyice eli yüzü belli olmuş maşallah1.600 gram olmus bebito
Rica etsem marka modeli de önerir misin?Kulaktan tercih ettim
Evet sanırım yeni geniş olunca ordan oraya yüzüyor sıpalarbenim de cok hareketli son gunlerde. yerleri daralmaya basladikca hareketler azaliyor diye biliyorum, demekki yerleri hala var :)
Valla canım kaç gün kalacak hiç bilmiyorum ucu açıkBenimde tam göbeğimin sağ veya sol tarafı bir anda şişiyor gibi oluyor, bebiş ittiriyor mu kafasını mı dayıyor anlamadım. Bikaç saniye öyle kalıyor sonra normale dönüyornormal herhalde.
Ay anlamadım onu kim kime zarar veöyle bir şüphen varsa hepsiburada gibi sitelerde satılan tasmalar var, kaybolursam ara yazıyor arkasına numara falan yazdırabiliyorsun. Bide navigasyonlu şeyler vardı ama nerede gördüm hatırlamıyorum. Sen eşinle konuş önce, öyle bişry olursa ortalığı ayağa kaldıracağını hissettir. Yani o kadar olmaz ama ben ne insanlar gördüm zalimlikte tam taş kalpli oluyorlar. Öyle bir karakterdeyse tedbirini al. O da can sonuçta riske girme. 2 gün misafirin idare ediversin. Sanki evde vahşi hayvan var. Kaç gün kalacak kayınvaliden ? Arkadaşın falan olsa bakıverse 1 hafta güzel olur. Hatta komşun olsa harika olur arada gider görürsün, yaknız kalmaz. Ama daha uzun süre olmaz.
Okula giden varsa risk fazla değil mi ? Sen bilirsin. Doktora sorayım bakalım ne diyecek
canım çok kendini yorma bebek önemli, pratik olanı yap. Hormonlardan dolayı hassasız ama bebeğin de doğum sonrasında dahi bundan etkilenebildiğini unutma.
Sağol canım sorayım bakalım haftaya teşekkür ederim
34 den sonra istiyoruz demişti bana yanlış hatırlamıyorsamBen özellikle son zamanlarda karnımda sertleşme ve kasılma hissediyorum. Vajinal ölçüm normal çıkınca geçen sefer nstye gerek duyulmamıştı ama bu sefer kontrol amaçlı ister gibi geldi.
Bir de son dönemde bebekte hareketler falan azalır diyorlar ama bizde henüz öyle bir şey yok maşallah
Evet ben de önden eşimle konuşup gerekirse annesine durumu onun açıklamasını isteyeceğimKesinlikle bu tarz konularda eş desteği çok önemli. Ben bir şeyden rahatsız olduysam ve genel olarak bizi ilgilendiren bir şeyse her zaman ailesi ile eşimin konuşmasını istiyorum. Tabi ki ufak tefek her konuyu eşine yansıtmak olmaz ama bu sonuçta sizin eviniz ve sizin kararınız. Oğlu söylese o kadar sorun olmaz ama gelin söyleyince dert olur genelde
Benim de bebeği ne giydirip uyutacağım konusunda hiçbir fikrim yok.yorgan battaniye örtülmez diyorlar e nasıl ısınacaklar ki. Yenidoğan için uyku tulumu baktım owlinin sitesinde ama 6 9 aydan başlıyor. Uyku gurusu da bana çok mantıklı gelmedi bilemiyorum kafam çok karışıkKızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
canim bizde hafta sonu alisveristeydik baby shower icin , bbenim bebede ayni seninki gibi tas gibi toplandi bir yere. yurumeyi birak araba bile zor surduSağol canım, mesajdan sonra kısa bir duş yaptım bide bişeyler yedim, bir tanee de hurma yedim. İyi geldi. Rahatladım. Sonra uyuyakaldım zaten. Yani ne olduğunu anlamadığım zaman daha çok geriliyorum. Mesela sadece ayağım ağrısa neyse ama genel bir halim vardı. Haftasonum güzel geçti mesela, gezdim yavaş yavaş da olsa, ağrılardan çok dolaşamadım ama farklı yerlere gittim, bebek alışverişi yaptık aklımdaki çoğu ıvır zıvırı aldım. Büyük eşyalar kaldı gibi bişey. iş yeride iyiydi. Ama hem göbeğim kaşındı, hem sertleşti ayağım belim falan derken çok gerildim dün akşam. Birazda karnımın sertliği tedirgin etti beni galiba, bsbeğin erken gelme düşüncesi bile geriyor beni. Şükür şimdi daha iyiyim.
Mesela bizde izin sonrası izin kullanamazsın. Mutlaka çalışman lazım bir gün de olsa. Ama izni rapora çevirebiliriz grrekli durumlarda. Mesela 2 gün kala rapor aldın diyelim, o 2 gün iznine eklenir. Benim düşüncem iznimi kullanmak, pazartesi günü de gidip çalışamaz kağıdını alıp işyerine teslim edip doğum iznine ayrılmak. Bakalım nasıl olacak
Oooo enerji bombası olmuş obebişe enerji yüklemesi mi yapacaksın annesi gelsin tepikler
Stresin çok zararlı olduğunu, doğumdan sonra bile bebeği etkilemeye devam ettiğini biliyorum. Stresle başa çıkmak için yol bulmalıyız. Yatılı misafirde çok zor daha çok kalacaklar mı ? Aralarda boş oda falan yok mu, gir yat veya bahane bul kaç evden
ben hamile kalmadan once olmustumGrip aşısı olacak mısınız kızlar daha doktoruma soramadım ama engel yoktur galiba
Ben de zaten dayanamam gün içinde evde olmadığım zamanlarda bile özlüyorum. Bir de bana çok düşkün yanımda olmak ister hep. Keşke biraz anlayışlı olsalar büyükler, lohusa halimle bir de bunu düşünmesem keşke
vallahi ben gelmeyin derim direk. ev benim evim. ister bi kedi ister 10 kedi ile yasarim.Bazen diyorum kapıyı açıp kedinin kaçmasına sebep olur mu, kayınvalidemin annesi dikkat edin kediye de zarar verebilir demişti laf arasında. Umarım boşuna kuruyorumdur kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?