2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
0.5 tog 21 derecedeki bir evde içine pisama giydirilerek yatırılıyormus kutunun arkasında tulumun içine kaç derecede ne giydirecegimiz yazıyor. 1 tog da çok kalın olmaz mı bilemedim tabi bu evin soğukluğu,şehrin geçirdiği kis ile de alakalı

Kızlar doğum parası için 32 ye kadar çalışmak şart mı bnm serviks inceldiği için rapor yazabilirim dedi doktor rapor alırsam hakkımı kayıp eder miyim

21 derece ise iyi ben farklı bir tablo görmüştüm, hatalı sanırım. Detaylı araştırmam lazım.

Kaç mmydi sizin
Normalde ölçülen kısım arka ventriküller benim onlar normaldi on ventrikül çok belirgindi ama ölçmedi perinatolog yeniden kontrol edelim 3 hafta sonra dedi. Tekrar gidince de normale dönmüş dedi arada böyle olabiliyor dedi.

Ateş ölçer için kulak içi mi, makat mı, koltuk altı mi tercih ettiniz hanımlar? Onu da aradan çıkarmak istiyorum.

İnşallah benim de bir şey çıkmaz. İnsan tedirgin oluyor

Valla canım kaç gün kalacak hiç bilmiyorum ucu açık yani ben ilk zamanlar annemi isterim yanımda diğer herkes yük gibi gelir ama gelicem diyene de gelme de diyemem. Aksi gibi bir de sigara içiyor bu da canımı çok sıkıyor. Kişisel hijyenine çok dikkat eden biri de değil. Ufak bebeğin olduğu evde balkonda bile olsa sigara içilmesi hoşuma da gitmiyor. Valla bilmiyorum süreç nasıl olacak

34 den sonra istiyoruz demişti bana yanlış hatırlamıyorsam
31-32 haftalar bebeğin en haraketli olduğu haftalarmış 32 den sonra sıvı sabit kalıp bebek büyümeye başladığı şçin yerinde daralma olduğundan hareketlerinde yavaşlama hissedebilirsin demişti ama o 3 gün çok kötü geçti 31 haftadayız ve bizde tekmeler yok oldu ince pıt pıt yapıyordu ilk başlardaki gibi gittim nst ye girdim haraketler maşallah ama ben hissetmiyordum neyse ki düzeldik çok şükür kavuştuk tekmelere

Evet ben de önden eşimle konuşup gerekirse annesine durumu onun açıklamasını isteyeceğim

Kızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
Benim de bebeği ne giydirip uyutacağım konusunda hiçbir fikrim yok.yorgan battaniye örtülmez diyorlar e nasıl ısınacaklar ki. Yenidoğan için uyku tulumu baktım owlinin sitesinde ama 6 9 aydan başlıyor. Uyku gurusu da bana çok mantıklı gelmedi bilemiyorum kafam çok karışık

canim bizde hafta sonu alisveristeydik baby shower icin , bbenim bebede ayni seninki gibi tas gibi toplandi bir yere. yurumeyi birak araba bile zor surdu
. hemen eve gelip dus alip uzandim.
muhtemelen oyle olunca bizde kendimizi rahatsiz hissettigimiz icinde kotu hissediyoruz.
Grip aşısı olacak mısınız kızlar daha doktoruma soramadım ama engel yoktur galiba
ben hamile kalmadan once olmustum

Bazen diyorum kapıyı açıp kedinin kaçmasına sebep olur mu, kayınvalidemin annesi dikkat edin kediye de zarar verebilir demişti laf arasında. Umarım boşuna kuruyorumdur kafamda
vallahi ben gelmeyin derim direk. ev benim evim. ister bi kedi ister 10 kedi ile yasarim.
tornunu cok gormek istiyorsa, siz gidip kalin bebis ele avuca gelince.

Kapiyi acip kacirtma ihtimali varsa, kedinize bir airtag alip boynuna takin mutlaka . nerede oldugunu gormus olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…