2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
Canım ben lcw den sanırım 1.5 ya da 2 togluk bir uyku tulumu aldım bir de dolap uygulamasından 200 liraya çok temiz 0.5 tog owli uyku gurusu aldım. Hem kundak oluyor daha sonra da kolları ve bacakları çıkıp kullanılabiliyor.

Evet böyle bir şey alabilirim sonradan üzülmektense önlem almak en iyisi

banada gecen kuzenim sordu , kedini napican vericek misin diye , dedim neden vereyim ? birlikte buyucekler ne guzel .

bebek dogunca kedi evden gider mantigi bu insanlara nerden geldi hic bilmiyorum

benim ailem hayvan severdir ama evde beslenmesine hep karsilardi. ilk aldigim da kedimi, babam abimi arayip kizmis , neden aldi fln diye . beni ariyamiyor cunku “ ev benim kedi benim, aldim “ dicemi biliyor simdi Turkiye den gelip bir sene kalicaklar bizimle . Alerjiniz varsa ialclarinizi getirin gelirken dedim

Evet evet zaten eve gelen yabancılardan uzak durur genelde çok yaklaşmaz.
aynen kacip saklaniyorlar zaten bir sure

Ohh iyi demişsin Ay bi de alerjisi olmasa bile hemen benim kedi alerjim var diyorlar sanki hayatında kediye 5m den fazla yaklaşmışlar gibi. İşte Türkiye de özellikle yaşlı kesim evcil hayvan ve bebek sanki aynı evde olamazmış gibi davranıyorlar. Aksine bebeğinin gelişimi için çok olumlu yönleri var bir evcil hayvanla büyümenin.

Şifonyerimin içine böyle plastik kaplar bakıyorum ne şekilde ararsam arayım bulamadım bulan ya da bilen varsa beni etiketlerse çok sevinirimm 15*20 boyutlu gibi.
Nerede olduğunu bilmem ama ara ara a101 bim gibi yerlere geliyor, takip etmek lazım. Aynısı değil ama benzerleri. Bide milyoncularda falan da çok oluyor. Ben benzerlerinden almıştım keşke daha çok alsaydım çekmeceye kullanabilirdim şimdi. Ama birebir aynısı nerede satılır bilmiyorum. Trendyol hepsiburadaya falan baktın mı?

Sigara içmesi kötü bizde de aksi gibi herkes içiyor. Balkona toplaşıp içecekler. Ayy fenalık basıyor aklıma geldikçe. O ilk haftalar zaten zor, ne olur aileler anlayışlı olsa

Yorgunluğumuzdan üzüntümüzden stresimizden onlar da etkileniyor haliyle.
Grip aşısı yıllık ol uyor mu canım ? Geçen yıl yapılmış olmuyor mu senin hamilelik öncesi yapıldıysa ? Bu,sene yenilemen lazım galiba

benim anlamadigim sey , bunu diyen insanlarin bir cogu ( benim cevremdekiler ) kucukken koyde yasamis. Keci , kuzu , koyun ne varsa otlatmaya goturen, sutunu sagan . hayvan bir ot yiyip zehirlenip , vefat edince uzulen insanlar.
simdi 60 li yaslarindalar , koye gittimi evet ogunlerin zorlukladindan bahsediyorlar ama cocukken o hayvanlar olmanij mutlulugunuda hep anlatiyorlar.

İşte onlar hayvan dışarda beslenir evde olmaz kafası ile yetişmiş insanlar.. Sanki eve gelince ne olacak. Yok kıl, yok kist yapacak bir sürü hurafe ile kendilerini kandırıyorlar. Benim eşimin eniştesi kadın doğum doktoru, plasenta previa konusunda kendisine danışmıştık o bir de doktor olacak "evden kediyi gönderin mikrop bulaşır" demişti bir de bu insanlar doktorluk yapacaklar, insanlara şifa olacaklar.. Hayatımda daha saçma az şey duymuştum gerçekten. Okumuş da olsa kafa aynı oluyor değiştirmek imkansız

benim veterinerim direk kurt dokme ilaci verdi . ev kedisi bisi yoktur ama onlem olsun dedi. kumunu sen degistirme , degistirmen gerekiyorsada eldiven giy hicbisey olmaz dedi.

evet degistirmek imkansiz. insallah sende az sorunla gecirirsin bu kv ve kp ziyaretini

Rabbim yardımcın olsun. Bebeğin kilosu çok güzel, bence çok kolay atlatacak bu süreci

navicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…