Canım ben lcw den sanırım 1.5 ya da 2 togluk bir uyku tulumu aldım bir de dolap uygulamasından 200 liraya çok temiz 0.5 tog owli uyku gurusu aldım. Hem kundak oluyor daha sonra da kolları ve bacakları çıkıp kullanılabiliyor.Kızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
Ben weewell kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım. Temassız ölçüm de yapıyor aynı zamanda. Yorumları iyiydi ama daha denemedimAteş ölçer için kulak içi mi, makat mı, koltuk altı mi tercih ettiniz hanımlar? Onu da aradan çıkarmak istiyorum.
Evet böyle bir şey alabilirim sonradan üzülmektense önlem almak en iyisicanim bizde hafta sonu alisveristeydik baby shower icin , bbenim bebede ayni seninki gibi tas gibi toplandi bir yere. yurumeyi birak araba bile zor surdu
. hemen eve gelip dus alip uzandim.
muhtemelen oyle olunca bizde kendimizi rahatsiz hissettigimiz icinde kotu hissediyoruz.
ben hamile kalmadan once olmustum
vallahi ben gelmeyin derim direk. ev benim evim. ister bi kedi ister 10 kedi ile yasarim.
tornunu cok gormek istiyorsa, siz gidip kalin bebis ele avuca gelince.
Kapiyi acip kacirtma ihtimali varsa, kedinize bir airtag alip boynuna takin mutlaka . nerede oldugunu gormus olursunuz.
Evet evet zaten eve gelen yabancılardan uzak durur genelde çok yaklaşmaz.navicula bir de kediler sevilmedigini anlar zaten , yaklasmaz onlara .
banada gecen kuzenim sordu , kedini napican vericek misin diye , dedim neden vereyim ? birlikte buyucekler ne guzel .Benim de 2 kedim var. Her ikisini de sahiplenirken (bir tanesini sahiplendiğimde evli değildim) eşime özellikle fikrini sordum. Şuanda da bir kızım bir oğluma kardeş geliyor bebişimiz gözüyle bakıyorum.
Birkaç saatliğine eve gelenler için eğer gerçekten çok aşırı korkuyorsa kapatıyorum ancak onun dışında sevip sevmemesi umrumda değil. Evde kedi olduğunu bile bile gelen herkes evin bir bireyi olduklarını kabul ediyor demektir.
Kayınvalidem daha çocuk olmadan birkaç kez "nasıl olsa çocuk olunca verirsin" tarzında cümleler kurmuştu. Her defasında da "sen 2.çocuğun olduğunda 1.yi verdin mi?" dedimçocuğu öğrendiklerinde bana bir şey söylemese bile eşime "kediler nolcak?" diye sormuş. Eşim de "bugüne kadar ne yapıyorlarsa aynısını yapmaya devam edecekler, ne demek ne olacak?" diye cevap verince bizde kedi konusu bir daha açılmadı.
Kediden bağımsız olarak doğum sonrası kişi kendisi talep etmiyorsa yatıya gitmek çok saçma geliyor bana. Zaten misafir gittiğiniz bir evin (kendi çocuğunuzun evi bile olsa) düzenine karışmak apayrı bir saçmalık.
Eğer eşinizin tutumu da sizinle aynıysa bırakın eşiniz halletsin, siz hiç karışmayın. Gelmeden önce de mutlaka uyarsın eşiniz "kediyi kapat falan deme sakın" diye. Gerekirse veteriner kapalı kalmaması gerektiğini söyledi dersiniz
aynen kacip saklaniyorlar zaten bir sureEvet evet zaten eve gelen yabancılardan uzak durur genelde çok yaklaşmaz.
Ohh iyi demişsinbanada gecen kuzenim sordu , kedini napican vericek misin diye , dedim neden vereyim ? birlikte buyucekler ne guzel .
bebek dogunca kedi evden gider mantigi bu insanlara nerden geldi hic bilmiyorum
benim ailem hayvan severdir ama evde beslenmesine hep karsilardi. ilk aldigim da kedimi, babam abimi arayip kizmis , neden aldi fln diye . beni ariyamiyor cunku “ ev benim kedi benim, aldim “ dicemi biliyorsimdi Turkiye den gelip bir sene kalicaklar bizimle . Alerjiniz varsa ialclarinizi getirin gelirken dedim
aynen kacip saklaniyorlar zaten bir sure
Nerede olduğunu bilmem ama ara ara a101 bim gibi yerlere geliyor, takip etmek lazım. Aynısı değil ama benzerleri. Bide milyoncularda falan da çok oluyor. Ben benzerlerinden almıştım keşke daha çok alsaydım çekmeceye kullanabilirdim şimdi. Ama birebir aynısı nerede satılır bilmiyorum. Trendyol hepsiburadaya falan baktın mı?Şifonyerimin içine böyle plastik kaplar bakıyorum ne şekilde ararsam arayım bulamadım bulan ya da bilen varsa beni etiketlerse çok sevinirimm15*20 boyutlu gibi.
Sigara içmesi kötü bizde de aksi gibi herkes içiyor. Balkona toplaşıp içecekler. Ayy fenalık basıyor aklıma geldikçe. O ilk haftalar zaten zor, ne olur aileler anlayışlı olsaValla canım kaç gün kalacak hiç bilmiyorum ucu açıkyani ben ilk zamanlar annemi isterim yanımda diğer herkes yük gibi gelir ama gelicem diyene de gelme de diyemem. Aksi gibi bir de sigara içiyor bu da canımı çok sıkıyor. Kişisel hijyenine çok dikkat eden biri de değil. Ufak bebeğin olduğu evde balkonda bile olsa sigara içilmesi hoşuma da gitmiyor. Valla bilmiyorum süreç nasıl olacak
Yorgunluğumuzdan üzüntümüzden stresimizden onlar da etkileniyor haliyle.canim bizde hafta sonu alisveristeydik baby shower icin , bbenim bebede ayni seninki gibi tas gibi toplandi bir yere. yurumeyi birak araba bile zor surdu
. hemen eve gelip dus alip uzandim.
muhtemelen oyle olunca bizde kendimizi rahatsiz hissettigimiz icinde kotu hissediyoruz.
ben hamile kalmadan once olmustum
vallahi ben gelmeyin derim direk. ev benim evim. ister bi kedi ister 10 kedi ile yasarim.
tornunu cok gormek istiyorsa, siz gidip kalin bebis ele avuca gelince.
Kapiyi acip kacirtma ihtimali varsa, kedinize bir airtag alip boynuna takin mutlaka . nerede oldugunu gormus olursunuz.
benim anlamadigim sey , bunu diyen insanlarin bir cogu ( benim cevremdekiler ) kucukken koyde yasamis. Keci , kuzu , koyun ne varsa otlatmaya goturen, sutunu sagan . hayvan bir ot yiyip zehirlenip , vefat edince uzulen insanlar.Ohh iyi demişsinAy bi de alerjisi olmasa bile hemen benim kedi alerjim var diyorlar sanki hayatında kediye 5m den fazla yaklaşmışlar gibi. İşte Türkiye de özellikle yaşlı kesim evcil hayvan ve bebek sanki aynı evde olamazmış gibi davranıyorlar. Aksine bebeğinin gelişimi için çok olumlu yönleri var bir evcil hayvanla büyümenin.
İşte onlar hayvan dışarda beslenir evde olmaz kafası ile yetişmiş insanlar.. Sanki eve gelince ne olacak. Yok kıl, yok kist yapacak bir sürü hurafe ile kendilerini kandırıyorlar. Benim eşimin eniştesi kadın doğum doktoru, plasenta previa konusunda kendisine danışmıştık o bir de doktor olacak "evden kediyi gönderin mikrop bulaşır" demiştibenim anlamadigim sey , bunu diyen insanlarin bir cogu ( benim cevremdekiler ) kucukken koyde yasamis. Keci , kuzu , koyun ne varsa otlatmaya goturen, sutunu sagan . hayvan bir ot yiyip zehirlenip , vefat edince uzulen insanlar.
simdi 60 li yaslarindalar , koye gittimi evet ogunlerin zorlukladindan bahsediyorlar ama cocukken o hayvanlar olmanij mutlulugunuda hep anlatiyorlar.
benim veterinerim direk kurt dokme ilaci verdi . ev kedisi bisi yoktur ama onlem olsun dedi. kumunu sen degistirme , degistirmen gerekiyorsada eldiven giy hicbisey olmaz dedi.İşte onlar hayvan dışarda beslenir evde olmaz kafası ile yetişmiş insanlar.. Sanki eve gelince ne olacak. Yok kıl, yok kist yapacak bir sürü hurafe ile kendilerini kandırıyorlar. Benim eşimin eniştesi kadın doğum doktoru, plasenta previa konusunda kendisine danışmıştık o bir de doktor olacak "evden kediyi gönderin mikrop bulaşır" demiştibir de bu insanlar doktorluk yapacaklar, insanlara şifa olacaklar.. Hayatımda daha saçma az şey duymuştum gerçekten. Okumuş da olsa kafa aynı oluyor değiştirmek imkansız
Rabbim yardımcın olsun. Bebeğin kilosu çok güzel, bence çok kolay atlatacak bu süreciHepinize ayrı ayrı teşekkürlerbugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma
İyidir hayırlısıyla.üzme kendini bebeği etkilemeben iyim bebek nasıl bilmiyorum randevum cuma günü
Hayırlısıyla inşAllah tatlımİnşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorum
Bende owli alacağım tatlımKızlar kis bebesi doguracagimiz için uyku tulumu sorunsalı içinde boğuluyorum.Owli uyku gurusu radarimda şuan.Hem 3 yaşa kadar kullaniliyor olması hem kalitesi.Siz neler aldınız nasıl bir çözüm buldunuz ?
Yaa benim kızımın adı da Gökçe olacak inşallah. Çok güzelmişKızımın kapı süsü geldi. Ben çok beğendimbir de tüllerle susuleme yapacağım kapıya. Trendyol dan aldım.
Asırı yiyorum kilodan laf yicem kesinnİyidir hayırlısıyla.
Yemeye dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?