ben yiyemiyorum ya , rahatsiz oluyorumAsırı yiyorum kilodan laf yicem kesinn
banada gecen kuzenim sordu , kedini napican vericek misin diye , dedim neden vereyim ? birlikte buyucekler ne guzel .
bebek dogunca kedi evden gider mantigi bu insanlara nerden geldi hic bilmiyorum
benim ailem hayvan severdir ama evde beslenmesine hep karsilardi. ilk aldigim da kedimi, babam abimi arayip kizmis , neden aldi fln diye . beni ariyamiyor cunku “ ev benim kedi benim, aldim “ dicemi biliyorsimdi Turkiye den gelip bir sene kalicaklar bizimle . Alerjiniz varsa ialclarinizi getirin gelirken dedim
Buldum canım BİM’e gelmiş istediğim boyutta olanlarından 5tane bulabildim malesef artık bidaha gelirse tamamlarımNerede olduğunu bilmem ama ara ara a101 bim gibi yerlere geliyor, takip etmek lazım. Aynısı değil ama benzerleri. Bide milyoncularda falan da çok oluyor. Ben benzerlerinden almıştım keşke daha çok alsaydım çekmeceye kullanabilirdim şimdi. Ama birebir aynısı nerede satılır bilmiyorum. Trendyol hepsiburadaya falan baktın mı?
Sigara içmesi kötü bizde de aksi gibi herkes içiyor. Balkona toplaşıp içecekler. Ayy fenalık basıyor aklıma geldikçe. O ilk haftalar zaten zor, ne olur aileler anlayışlı olsa
Yorgunluğumuzdan üzüntümüzden stresimizden onlar da etkileniyor haliyle.
Grip aşısı yıllık ol uyor mu canım ? Geçen yıl yapılmış olmuyor mu senin hamilelik öncesi yapıldıysa ? Bu,sene yenilemen lazım galiba
34 den sonra istiyoruz demişti bana yanlış hatırlamıyorsam
31-32 haftalar bebeğin en haraketli olduğu haftalarmış 32 den sonra sıvı sabit kalıp bebek büyümeye başladığı şçin yerinde daralma olduğundan hareketlerinde yavaşlama hissedebilirsin demişti ama o 3 gün çok kötü geçti 31 haftadayız ve bizde tekmeler yok oldu ince pıt pıt yapıyordu ilk başlardaki gibi gittim nst ye girdim haraketler maşallah ama ben hissetmiyordum neyse ki düzeldik çok şükür kavuştuk tekmelere
Bebek almış olsunAsırı yiyorum kilodan laf yicem kesinn
bizim de cam agacinda ailecek fotomuz varValla maddi manevi bırakabileceğim o kadar zaman oldu, hiçbirinde bırakmadım da çocuk olunca mı bırakılacak
Kesinlikle evin bir üyesi ikisi de, hatta o kadar ki kapımda isim yazılı bir kapı süsü var, eşimin ve benim isimlerimizin yanında kedilerimin isimler de yazıyor
Aynı durumdayım. İkinci gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım. Yürümekte zorlanıyorum kasik ağrısından. Normal herhalde.bende diyorum çocuk neden karnımın içini kazıyor demek ki kasılma ve aşırı kasık ağrılarım var ayağa kalktığım an çişim geliyor çocuk aceleci mi yoksa normal mi bilmiyorum
Maşallah maşallah Ne güzel kilo almadan devam etmişsin ben toplam 7 8kilo aldım benimde aşırı bi karnım yok az bol giysem hiç belli bile değil ama arkadan biraz genişlemişimBiz 30+4deyiz. Bakalım ileri haftalarda neler olacak. Şimdilik kıpır kıpır. Hatta şaşırıyorum karnım yok gibi, son 1 haftada 1 kilo aldım onun öncesinde hiç kilo almadım bu haftaya kadar. Yani hamile gibi bile değilim nasıl içeride tepinmeyi başarıyor
Neden mantıklı gelmedi pekiBenim de bebeği ne giydirip uyutacağım konusunda hiçbir fikrim yok.yorgan battaniye örtülmez diyorlar e nasıl ısınacaklar ki. Yenidoğan için uyku tulumu baktım owlinin sitesinde ama 6 9 aydan başlıyor. Uyku gurusu da bana çok mantıklı gelmedi bilemiyorum kafam çok karışık
Aa mantıklı soğuk havalarda o giydirilir diğer günler owli uyku gurusu idare ederCanım ben lcw den sanırım 1.5 ya da 2 togluk bir uyku tulumu aldım bir de dolap uygulamasından 200 liraya çok temiz 0.5 tog owli uyku gurusu aldım. Hem kundak oluyor daha sonra da kolları ve bacakları çıkıp kullanılabiliyor.
Ben ilk cocugumda baklavayı tabakla yerdim ikincide tatlı istemedi canım ikinci çocuğum çok daha enerjikE kuzucum sen yediğinde bebeğinede gidecek ya o enerjiben tatlı yiyeyim bizim kız coşuyor mesela bazen tatlı ye diyenler oluyor yok diyorum ben bugün taylı yedim bebek coştu zaten, garibana daha da enerji yüklemeyelim yeri dar zaten diyorum gülüyorlar
Anlafım canım 2 ml ideal gibi. Youtube da gördüm şırıngayı komple enjekte esiyor da kaç ml unuttum. Bana fazla gibi geldi o yüzden demiştim
Çok güzel, çok beğendimKızımın kapı süsü geldi. Ben çok beğendimbir de tüllerle susuleme yapacağım kapıya. Trendyol dan aldım.
Çok tatlı yaaaa bayıldımbizim de cam agacinda ailecek fotomuz var
Elini yıkamasını geçtim üstünü başını da değiştirmesi lazım her sigara içtiğinde onu da söylücem eğer içerse. Kasım olacak havalar da soğuk olacak balkona çık gel evin içi de soğuyacak küçük bebekle valla işimiz varnavicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
Çok güzelmiş güle güle kullanKızımın kapı süsü geldi. Ben çok beğendimbir de tüllerle susuleme yapacağım kapıya. Trendyol dan aldım.
Sağol canım hiç bakmadım bu ara bşme bi bakayım. Tokalarımızı ıvır zıvırlarımızı koyarızBuldum canım BİM’e gelmiş istediğim boyutta olanlarından 5tane bulabildim malesef artık bidaha gelirse tamamlarımFarklı farklı her boyutta vardı uygun fiyata bakabilirsin istiyorsan sen de
Yok canım benim kastettiğim daha doğmadan önce anne karnında coşmasıydıBen ilk cocugumda baklavayı tabakla yerdim ikincide tatlı istemedi canım ikinci çocuğum çok daha enerjik
Hiç gelmemeleri böyle olmasından daha iyi gerçekten. Bence düşünürler o kadar benim bir akrabam bayağı sigara bagimlisiydi torunu olacak diye terapilere gitti her türlü yolu denedi doğana kadar sigarayı bıraktıElini yıkamasını geçtim üstünü başını da değiştirmesi lazım her sigara içtiğinde onu da söylücem eğer içerse. Kasım olacak havalar da soğuk olacak balkona çık gel evin içi de soğuyacak küçük bebekle valla işimiz var
Valla bizimkiler keşke bu kadar bilinçli olsalarHiç gelmemeleri böyle olmasından daha iyi gerçekten. Bence düşünürler o kadar benim bir akrabam bayağı sigara bagimlisiydi torunu olacak diye terapilere gitti her türlü yolu denedi doğana kadar sigarayı bıraktıdışarda içip içeri girince ciğerlerinde kalıyor o duman evde çıkıyor
Maşallah maşallah Ne güzel kilo almadan devam etmişsin ben toplam 7 8kilo aldım benimde aşırı bi karnım yok az bol giysem hiç belli bile değil ama arkadan biraz genişlemişim
İnsanlar hep bir şey diyecek kilo alırsın çok aldın almazsın almadınValla kilo almamak da dert. İstisnasız her gün biri "aaaa hiç kilo almamışsınnn" dediği için sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?