2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Valla maddi manevi bırakabileceğim o kadar zaman oldu, hiçbirinde bırakmadım da çocuk olunca mı bırakılacak
Kesinlikle evin bir üyesi ikisi de, hatta o kadar ki kapımda isim yazılı bir kapı süsü var, eşimin ve benim isimlerimizin yanında kedilerimin isimler de yazıyor

Buldum canım BİM’e gelmiş istediğim boyutta olanlarından 5tane bulabildim malesef artık bidaha gelirse tamamlarım Farklı farklı her boyutta vardı uygun fiyata bakabilirsin istiyorsan sen de

Biz 30+4deyiz. Bakalım ileri haftalarda neler olacak. Şimdilik kıpır kıpır. Hatta şaşırıyorum karnım yok gibi, son 1 haftada 1 kilo aldım onun öncesinde hiç kilo almadım bu haftaya kadar. Yani hamile gibi bile değilim nasıl içeride tepinmeyi başarıyor

bizim de cam agacinda ailecek fotomuz var

Eklentiler

• B4AC6BDF-A297-4C2F-AA31-522DCC1BF6AA.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 111
bende diyorum çocuk neden karnımın içini kazıyor demek ki kasılma ve aşırı kasık ağrılarım var ayağa kalktığım an çişim geliyor çocuk aceleci mi yoksa normal mi bilmiyorum
Aynı durumdayım. İkinci gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım. Yürümekte zorlanıyorum kasik ağrısından. Normal herhalde.

Maşallah maşallah Ne güzel kilo almadan devam etmişsin ben toplam 7 8kilo aldım benimde aşırı bi karnım yok az bol giysem hiç belli bile değil ama arkadan biraz genişlemişim

Neden mantıklı gelmedi peki

Aa mantıklı soğuk havalarda o giydirilir diğer günler owli uyku gurusu idare eder

Ben ilk cocugumda baklavayı tabakla yerdim ikincide tatlı istemedi canım ikinci çocuğum çok daha enerjik

Kizlar merhaba burada derdime derman olmaya çalıştınız bilgilendirmek istedim sizide bebegim büyüyor ama risk devam ediyor dedi doktor. Biliyorsunuz gelişim geriligi vardı. Amacımız önce 34 e ulaşmak sonra da olursa 37 ye ulaşmak dedi. Bana da dua edin olur mu sag Salim vaktinde kucağıma alayim yavrumu. 2 haftada bir kontrole gideceğim bakalım.

Kızımın kapı süsü geldi. Ben çok beğendim bir de tüllerle susuleme yapacağım kapıya. Trendyol dan aldım.
Çok güzel, çok beğendim hiç aklımda yokken böyle sizden göre göre bende heves ettim yaa sanırım bende yaptıracağım

navicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
Elini yıkamasını geçtim üstünü başını da değiştirmesi lazım her sigara içtiğinde onu da söylücem eğer içerse. Kasım olacak havalar da soğuk olacak balkona çık gel evin içi de soğuyacak küçük bebekle valla işimiz var

Kızımın kapı süsü geldi. Ben çok beğendim bir de tüllerle susuleme yapacağım kapıya. Trendyol dan aldım.
Çok güzelmiş güle güle kullan

Buldum canım BİM’e gelmiş istediğim boyutta olanlarından 5tane bulabildim malesef artık bidaha gelirse tamamlarım Farklı farklı her boyutta vardı uygun fiyata bakabilirsin istiyorsan sen de
Sağol canım hiç bakmadım bu ara bşme bi bakayım. Tokalarımızı ıvır zıvırlarımızı koyarız 4 veya 5 tane yeter herhalde

Ben ilk cocugumda baklavayı tabakla yerdim ikincide tatlı istemedi canım ikinci çocuğum çok daha enerjik
Yok canım benim kastettiğim daha doğmadan önce anne karnında coşmasıydı yavrucağın yeri dar zaten

Hiç gelmemeleri böyle olmasından daha iyi gerçekten. Bence düşünürler o kadar benim bir akrabam bayağı sigara bagimlisiydi torunu olacak diye terapilere gitti her türlü yolu denedi doğana kadar sigarayı bıraktı dışarda içip içeri girince ciğerlerinde kalıyor o duman evde çıkıyor

Valla bizimkiler keşke bu kadar bilinçli olsalar kendi evleri de inanılmaz sigara kokar gidince alerjiden dolayı asla uyuyamam ama benim evimdeki kedime laf eder bir de çocuğu sevmek, tutmak isteyecek o şekilde aklıma geldikçe afakanlar basıyor resmen

Maşallah maşallah Ne güzel kilo almadan devam etmişsin ben toplam 7 8kilo aldım benimde aşırı bi karnım yok az bol giysem hiç belli bile değil ama arkadan biraz genişlemişim

Valla kilo almamak da dert. İstisnasız her gün biri "aaaa hiç kilo almamışsınnn" dediği için sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım bir ara

Valla kilo almamak da dert. İstisnasız her gün biri "aaaa hiç kilo almamışsınnn" dediği için sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım bir ara
İnsanlar hep bir şey diyecek kilo alırsın çok aldın almazsın almadın o yüzden bence hiç duyma tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…