sagsalim kucagina alicaksin yavrunuKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Dualarımız seninle canım sağlıkla kavuş bebeğineKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Sagsalim hayirlisiyla kavus insallahKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
dualarım seninleKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Erken dogsun kimse istemez ama nasibinde madem ki erken gelmek vardi o guzel yuzunu gorecegini dusunerek moralini iyi tutmaya bak. Senin enerjin modun ona da gececek :)Kızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Off bir de kayınpeder de gelecek kalacak. O toparlanmaya muhtaç halimle onlarla mı ilgilenicem bilmiyorum. Bir de lohusa kadın olucaz evde rahat edebilmemiz lazım ama ben kp ile olucamdan nasıl olucka bilmiyorumAy aynı benimkisi bıraksam şimdi gelecek doğuma kadar kalacaksigarası ayrı dert. Evlerine gidiyorum yastıkları çarşafları bile sigara kokuyor.. Bebeğe bi şeyler örmüş hepsi sigara kokuyor ben aldığım ürünlerin bile içeriğine bakıp alıyorum zararlı kimyasallara maruz kalmasın diye bunlar gelip öyle sigaralı sigaralı çocuğu tutmak isterlerse olay çıkarırım sanırım
Kesinlikle haklısınız kızlar. Kv nin düşünüp gelmemesi lazıö hemen doğuma. Birini isticeksem tabiki annemi isterim neden kv yi isteyeyim ki yani. Bunu düşünmesi ve en azından sorması lazımAy işte böyle düşünceli olmak lazımben doğumdan sonra kesinlikle annemi yanımda isterim. Evim küçük ve kalacak yerim yok denecek kadar az. Annemler burda yaşıyor ama en azından bir süre benimle kalmasını istiyorum. Ameliyatlı olacağım illa ki ihtiyacım olacaktır diye düşünüyorum. Kayınvalidem gelirse annem geceleri gitmek zorunda kalacak ben de yardıma ihtiyacım olunca gidip ona söylemem yani rahat edemem zaten. Bunları düşünmeleri lazım ama oralı değiller hiç. Sigara konusunu da önceden eşimle konuşacağım burdayken içmesinler diye tembihlesin onları.
Şükür kuzummm sağlıkla gelsin inşKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Doğum yaklaşınca mı oluyor öyleeeeGünaydın kızlar nasıl oldu bilmiyorum ama göbeğim düştü yani oturduğumda bile göğüsümün altından başlıyordu ve kocamandı baya aşağıda duruyor şuan
Ahaha canım valla inan çok şanslısın o açıdanKizlar ben gurbetteyim dogum yapinca hic akrabam vs yok burda ssdece annem babam gelecek sigara veya mikroplar konusunda kafam rahst sanrm gurbette olmanin tek avsntaji bu :) cok haklisnz o narin bebeklerimize sigaranin "s" si bile degmesin isteriz cok da hakliyiz.
öyle diyorlar hatta iki fotoğrafımı yan yana koydum cidden fark var zamanında doğsun inşallahGünaydın kızlarım
Off bir de kayınpeder de gelecek kalacak. O toparlanmaya muhtaç halimle onlarla mı ilgilenicem bilmiyorum. Bir de lohusa kadın olucaz evde rahat edebilmemiz lazım ama ben kp ile olucamdan nasıl olucka bilmiyorumbizimki de aynısı valla evin kapısını açar açmaz her yer sigara kokusu
Kesinlikle haklısınız kızlar. Kv nin düşünüp gelmemesi lazıö hemen doğuma. Birini isticeksem tabiki annemi isterim neden kv yi isteyeyim ki yani. Bunu düşünmesi ve en azından sorması lazım
Eşinle konuşunca düzeltebiliyorsan ne güzel. Benimkiyle konuşunca zaten şehirdışındalar diye alınıyor. Hatta benim kocam, annesi babasının yanında bir de bir çift evli yakın arkadaşımızın gelip kalıcanı söyledi. İsyan ettim. Lohusa evini yatı kabul evi sanıyor galiba
Şükür kuzummm sağlıkla gelsin inş
Doğum yaklaşınca mı oluyor öyleeee
Ahaha canım valla inan çok şanslısın o açıdanben bir de eşime nasıl anlatıcam nasıl ikna edicem stresine giriyorum. Bugün yarın bir yakın arkadaşla konuşucam hatta, bir arada telefonla konuşalım, kız eşime akıl fikir versin bu konularla ilgili diye. Benden duyunca keyfi söylüyorum sanıyor, başkasından duyunca inanıyor. Benimki doğumu tamamen oldu bitti bir iş sanıyor ya. Doğum oluyor ve bitiyor, bu kadar basit
Kuzum bence her ikisi deKızlar günaydın burnumda deviasyon olduğu için hep sağ tarafıma dönerek uyuyorum ellerimi de başımın altına koyuyorum. Son bir haftadır ellerim şişiyor ve uyuşuyor bunun nedeni hamilelik mi uyuma şekli mi bir türlü anlayamadim
Benim iş yerindekiler de öyle vallaöyle diyorlar hatta iki fotoğrafımı yan yana koydum cidden fark var zamanında doğsun inşallahiş yerindekiler ne zaman doğuracaksın izine çıkacaksın diye diye beni doğurtacaklar
cuma olsaydı bir hayırlısıylaBenim iş yerindekiler de öyle vallayok yok erken gelmez ya zaten, bu haftalar da normaldir muhtemelen. Artık 30u geçtik zamanıdır gibime geliyor
Ay canım çok heyecanlı, sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
canim bende mesela dondugum tarafta kolumu hep yastigin altina aliyorum. gece her kalktigim da altta kalan kol uyusmus oluyorKızlar günaydın burnumda deviasyon olduğu için hep sağ tarafıma dönerek uyuyorum ellerimi de başımın altına koyuyorum. Son bir haftadır ellerim şişiyor ve uyuşuyor bunun nedeni hamilelik mi uyuma şekli mi bir türlü anlayamadim
Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin aceleci yaramaziKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Görüş günü mücuma olsaydı bir hayırlısıyla
Kuzum tabiki hakları var ama bence kesinlikle seninki gibi önce sormalılar kendi kendilerine plan yapmadan önce. Sigara konusu bizde çok hat safhada onu nasıl çözücem bile beni ayrı strese sokuyor. Bir de mesela bizimkinin bizim eve çok yakında oturan bir oğlu daha var. Mesela onda kalmayı düşünüp benim annemin kalması için bana seçenek bırakabilirler. Sonuçta ev çok yakın orda kalır bebeği görmeye yine gelir gün içinde. Bir sürü arkadaşım var ilk günler gelip kalması seni yorar, memelerin yara oluyor açıp gezmek istiyorsun ama evde kv kp olduğu için gezemeyeceksin diyorlar. O kadar da haklılar ki özellikle kp olması beni çok düşündürüyor. Kv ile yine bir yere kadar rahat olursun yani.Eflatun1Kelebek bütün dularımız seninle Güzel haberlerini bekliyoruz, sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar kayınvalideler hakkında ben de fikir belirtmek istiyorum dayanamadım. Herkes ilk zaman kayınvalidenin gelmesinin yanlış olduğunu yazmış ama düşünün onun da anneniz gbi torunu ve ilk anda o da anlara şahitlik etmek isteyebilirTabii ki aynı şehirdeyseniz anneniz varken yanınızda kayınvalidenizin kalması saçma olur ama şehir dışında yaşayanların da çocuklarının mutluluğuna şahit olmaya hakkı var diye düşünüyorum. Belki bir erkek annesi olarak olaya daha duygusal yaklaşıyor olabilirim Kayınvalidemle her konuştuğumda aşırı heyecanlı, gelmemizde bir sıkıntı var mı dedi, tabii ki gelin dedim. Haa bu arada kayınvalidem de sigara içiyor o kısmı beni geriyor ama eşim çözer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?