2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Coşsun annesi onlar coşunca biz mutlu oluyoruz

Tek çare eşinin ailesini uyarması bence başka çözümü yok bunun sen söyleyince yanlış anlarlar. Benim kayınvalidem de hepimiz birden başına toplanmayalim önce annenler gelir sonra biz geliriz annenle daha rahat edersin dedi. Sevindim valla kara kara düşünüyordum herkes bir anda nasıl kalacak diye iki aile de uzak çünkü

Okudum biraz yazdıklarınızı sizi çok iyi anlıyorum ama kayınvalidenizi de çok iyi anlıyorum bu hayvan sevmediği anlamına gelmiyor benim de dehşet fobim var hatta bebeğim bile karnımda kaç kere maruz kalmıştır ,öyle korkuyorum ki elim ayağım titriyor bana dokunacak diye hani ani bir hareket yapsa sokakta falan direkt araba geçse bile yola atlıyorum bilinçli olarak değil ,çok zor bu şekilde hayvanla yaşamamış bir insanın bir anda aynı evde yaşamak zorunda kalması ne desem bilemiyorum torunu ve yanınızda olmak da ister çok zor bir durum onun için de otel teklifini de bilemiyorum çok doğru olur mu

navicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
navicula ay kızlar bende de durum aynı yaaaa, baca gibi sigara içiyorlar ev korkuyormuş ediyormuş kesinlikle umurlarında değil. Kendileri de duman duman sigara kokuyorlar, aynı arabaya binince ben rahatsız oluyorum. Ki aslında normalde sigara kullanan biriyim. Gebelikle beraber anında bıraktım ve öyle bir içiyorlar ki ben bile rahatsızım. Dopumda gelmek istiyorlar. Ama yenidoğan bebeği o kadar sigara kokarlarken nasıl vericem kucaklarına bilmiyorum eşim bir şey diyince hemen alınıyor, dedirtmemeye çalışıyor. Valla bir şekilde kocamı da dinlemeyip söylemem lazım yoksa kesinlikle ne kadar koktuklarının falan farkında değiller bence bir de ne tedavilerle uğraşıp hamile kaldım, ben onca uğraşı vermişken başkalarının sigara kokusuna bile katlanamıyorum.

Bir de benim için zaten hemen doğumda yatıya gelmek istemeleri de ayrı bir falso. Bir bırakın dinleneyim yaralarım iyileşsin. Kvye kalsa doğumdan birkaç hafta önceden gelmek istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum.
Kuzum inşallah sağlıcakla gelsin miniğin, dualarım seninle

Ay aynı benimkisi bıraksam şimdi gelecek doğuma kadar kalacak sigarası ayrı dert. Evlerine gidiyorum yastıkları çarşafları bile sigara kokuyor.. Bebeğe bi şeyler örmüş hepsi sigara kokuyor ben aldığım ürünlerin bile içeriğine bakıp alıyorum zararlı kimyasallara maruz kalmasın diye bunlar gelip öyle sigaralı sigaralı çocuğu tutmak isterlerse olay çıkarırım sanırım

Sizinki gibi bir korku durumu yok onun. Yani sadece korksa sevmese evde kedi yokken çekmecede duran toplarını kaldırın rahatsız oluyorum demezdi diye düşünüyorum kendisi de diyor ben sevmiyorum diye. Otelde kalın diyemem sanırım zaten ama ayrı bi oda ayırmayı teklif edeceğim, elimden de başka bir şey gelmiyor malesef

Ay işte böyle düşünceli olmak lazım ben doğumdan sonra kesinlikle annemi yanımda isterim. Evim küçük ve kalacak yerim yok denecek kadar az. Annemler burda yaşıyor ama en azından bir süre benimle kalmasını istiyorum. Ameliyatlı olacağım illa ki ihtiyacım olacaktır diye düşünüyorum. Kayınvalidem gelirse annem geceleri gitmek zorunda kalacak ben de yardıma ihtiyacım olunca gidip ona söylemem yani rahat edemem zaten. Bunları düşünmeleri lazım ama oralı değiller hiç. Sigara konusunu da önceden eşimle konuşacağım burdayken içmesinler diye tembihlesin onları.

Ve biz “torun doğacak, aynı evde kalıcaz dur da sigarayı bırakayım” veya “kızım ben sigara içiyorum istersen doğumun ilk zamanlarında ben gelmeyeyim” demek yerine “aman kedinin oyuncağı kokuyor” “ay ben aynı evde duramam” diyen biri için kafa yorduk çok sabırlısın. Ahhh..

Acikcasi orasi sizin eviniz, sevmiyorum bunu kaldirin demeleri hic hos degil. Size saygisizlik. Uzulmeyin cozersiniz, sigara kullanmalari elinizde onemli bir koz. Cocuk doktorlarinin kedi uyarilari yok ama sigara uyarilari cok diye belirtin. Muhim olan suan ve lohusalikta strese girmeyin.

Büyükler biz gençleri cahil olarak görür ya ben de artık onların cahilliğine veriyorum anlatsam da anlamayacakları için eşimle çözmeye çalışacağım bu durumu ama ondan da çok umudum yok açıkcası

En mantıklısı, bence de. Hiç kendini strese sokma, kötü olma. Eşine de sakince anlat, gerekçeleriyle anlat, ki taraf tutmaya kalkmak yerine ikna olsun. Zaten sana hak verecektir.

Ortak kullanmayın yazıyor kitapçıkta, bugün fark ettim
Bu sene 2. Senesi olacak oğluşumun. Umarım geçen seneden daha dayanıklı olmuştur. O olmasa eşim getirecek eve, bir yerden giriyor illa.
Ateş ölçer için kulak içi mi, makat mı, koltuk altı mi tercih ettiniz hanımlar? Onu da aradan çıkarmak istiyorum.
Braun kulak içi ölçer evde var ama fiyatlar uçmuş diyorlar
Allah şifa versin
Merhaba arkadaslar pijama alacagimda siz nasil seyler aldiniz bi yardimci olur musuniz
Ben hep kısa kollu, sabanlıklı takımlar almıştım. Güya üşünüyormuş ben gayet yanıyordum.Hastanede 1 ya da 2 tanesini giydim o da gecelik olandı. Pijama takımlarını hiç kullanmadım, anca biraz toparlandıktan sonra evde giydim.

Rabbim yardimciniz olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…