Coşsun annesi onlar coşunca biz mutlu oluyoruzÇok güzelmiş güle güle kullan
Sağol canım hiç bakmadım bu ara bşme bi bakayım. Tokalarımızı ıvır zıvırlarımızı koyarız4 veya 5 tane yeter herhalde
Yok canım benim kastettiğim daha doğmadan önce anne karnında coşmasıydıyavrucağın yeri dar zaten
Tek çare eşinin ailesini uyarması bence başka çözümü yok bununValla bizimkiler keşke bu kadar bilinçli olsalarkendi evleri de inanılmaz sigara kokar gidince alerjiden dolayı asla uyuyamam ama benim evimdeki kedime laf eder bir de çocuğu sevmek, tutmak isteyecek o şekilde aklıma geldikçe afakanlar basıyor resmen
Okudum biraz yazdıklarınızı sizi çok iyi anlıyorum ama kayınvalidenizi de çok iyi anlıyorum bu hayvan sevmediği anlamına gelmiyor benim de dehşet fobim var hatta bebeğim bile karnımda kaç kere maruz kalmıştır ,öyle korkuyorum ki elim ayağım titriyor bana dokunacak diye hani ani bir hareket yapsa sokakta falan direkt araba geçse bile yola atlıyorum bilinçli olarak değil ,çok zor bu şekilde hayvanla yaşamamış bir insanın bir anda aynı evde yaşamak zorunda kalması ne desem bilemiyorum torunu ve yanınızda olmak da ister çok zor bir durum onun için de otel teklifini de bilemiyorum çok doğru olur muKayınvalideme otelde mi kalırsınız desem sanırım eşim kabul etmez bunu öncelikleannesine çok düşkün değildir ama bu gibi durumlar da annesinden taraf olur gibi geliyor. O yüzden ona bir oda ayırmayı teklif edeceğim inşallah sorunsuz kabul eder
navicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
Kuzum inşallah sağlıcakla gelsin miniğin, dualarım seninleKizlar merhaba burada derdime derman olmaya çalıştınız bilgilendirmek istedim sizide bebegim büyüyor ama risk devam ediyor dedi doktor. Biliyorsunuz gelişim geriligi vardı. Amacımız önce 34 e ulaşmak sonra da olursa 37 ye ulaşmak dedi. Bana da dua edin olur mu sag Salim vaktinde kucağıma alayim yavrumu. 2 haftada bir kontrole gideceğim bakalım.
Ay aynı benimkisi bıraksam şimdi gelecek doğuma kadar kalacaknavicula ay kızlar bende de durum aynı yaaaa, baca gibi sigara içiyorlar ev korkuyormuş ediyormuş kesinlikle umurlarında değil. Kendileri de duman duman sigara kokuyorlar, aynı arabaya binince ben rahatsız oluyorum. Ki aslında normalde sigara kullanan biriyim. Gebelikle beraber anında bıraktım ve öyle bir içiyorlar ki ben bile rahatsızım. Dopumda gelmek istiyorlar. Ama yenidoğan bebeği o kadar sigara kokarlarken nasıl vericem kucaklarına bilmiyorum eşim bir şey diyince hemen alınıyor, dedirtmemeye çalışıyor. Valla bir şekilde kocamı da dinlemeyip söylemem lazım yoksa kesinlikle ne kadar koktuklarının falan farkında değiller bence bir de ne tedavilerle uğraşıp hamile kaldım, ben onca uğraşı vermişken başkalarının sigara kokusuna bile katlanamıyorum.
Bir de benim için zaten hemen doğumda yatıya gelmek istemeleri de ayrı bir falso. Bir bırakın dinleneyim yaralarım iyileşsin. Kvye kalsa doğumdan birkaç hafta önceden gelmek istiyor ama ben kesinlikle istemiyorum.
Kuzum inşallah sağlıcakla gelsin miniğin, dualarım seninle
Sizinki gibi bir korku durumu yok onun. Yani sadece korksa sevmese evde kedi yokken çekmecede duran toplarını kaldırın rahatsız oluyorum demezdi diye düşünüyorumOkudum biraz yazdıklarınızı sizi çok iyi anlıyorum ama kayınvalidenizi de çok iyi anlıyorum bu hayvan sevmediği anlamına gelmiyor benim de dehşet fobim var hatta bebeğim bile karnımda kaç kere maruz kalmıştır ,öyle korkuyorum ki elim ayağım titriyor bana dokunacak diye hani ani bir hareket yapsa sokakta falan direkt araba geçse bile yola atlıyorum bilinçli olarak değil ,çok zor bu şekilde hayvanla yaşamamış bir insanın bir anda aynı evde yaşamak zorunda kalması ne desem bilemiyorum torunu ve yanınızda olmak da ister çok zor bir durum onun için de otel teklifini de bilemiyorum çok doğru olur mu
Ay işte böyle düşünceli olmak lazımTek çare eşinin ailesini uyarması bence başka çözümü yok bununsen söyleyince yanlış anlarlar. Benim kayınvalidem de hepimiz birden başına toplanmayalim önce annenler gelir sonra biz geliriz annenle daha rahat edersin dedi. Sevindim valla kara kara düşünüyordum herkes bir anda nasıl kalacak diye iki aile de uzak çünkü
Ben yiyorum sonea fenalık geçiriyorumben yiyemiyorum ya , rahatsiz oluyorum
Cocukların kafası assagıda herhaldeAynı durumdayım. İkinci gebeliğim ilkinde böyle bir şey yaşamadım. Yürümekte zorlanıyorum kasik ağrısından. Normal herhalde.
Valla canım kaç gün kalacak hiç bilmiyorum ucu açıkyani ben ilk zamanlar annemi isterim yanımda diğer herkes yük gibi gelir ama gelicem diyene de gelme de diyemem. Aksi gibi bir de sigara içiyor bu da canımı çok sıkıyor. Kişisel hijyenine çok dikkat eden biri de değil. Ufak bebeğin olduğu evde balkonda bile olsa sigara içilmesi hoşuma da gitmiyor. Valla bilmiyorum süreç nasıl olacak
Acikcasi orasi sizin eviniz, sevmiyorum bunu kaldirin demeleri hic hos degil. Size saygisizlik. Uzulmeyin cozersiniz, sigara kullanmalari elinizde onemli bir koz. Cocuk doktorlarinin kedi uyarilari yok ama sigara uyarilari cok diye belirtin. Muhim olan suan ve lohusalikta strese girmeyin.Sizinki gibi bir korku durumu yok onun. Yani sadece korksa sevmese evde kedi yokken çekmecede duran toplarını kaldırın rahatsız oluyorum demezdi diye düşünüyorumkendisi de diyor ben sevmiyorum diye. Otelde kalın diyemem sanırım zaten ama ayrı bi oda ayırmayı teklif edeceğim, elimden de başka bir şey gelmiyor malesef
Büyükler biz gençleri cahil olarak görür ya ben de artık onların cahilliğine veriyorumVe biz “torun doğacak, aynı evde kalıcaz dur da sigarayı bırakayım” veya “kızım ben sigara içiyorum istersen doğumun ilk zamanlarında ben gelmeyeyim” demek yerine “aman kedinin oyuncağı kokuyor” “ay ben aynı evde duramam” diyen biri için kafa yordukçok sabırlısın. Ahhh..
Büyükler biz gençleri cahil olarak görür ya ben de artık onların cahilliğine veriyorumanlatsam da anlamayacakları için eşimle çözmeye çalışacağım bu durumu ama ondan da çok umudum yok açıkcası
Ortak kullanmayın yazıyor kitapçıkta, bugün fark ettimBenim de başından beri düzenli kullanmama rağmen değer sabit kaldı, referans değerinin altında. İlacı c vitamini içeren şeylerle akın, 1 saat kadar da kalsiyum içeren şeyler yemeyin.
Ben de çalışmayacağım diye almayı düşünmüyordum, bakayım içine detaylı bakmadım belki vardır.
Bu sene 2. Senesi olacak oğluşumun. Umarım geçen seneden daha dayanıklı olmuştur. O olmasa eşim getirecek eve, bir yerden giriyor illa.Benimde tam göbeğimin sağ veya sol tarafı bir anda şişiyor gibi oluyor, bebiş ittiriyor mu kafasını mı dayıyor anlamadım. Bikaç saniye öyle kalıyor sonra normale dönüyornormal herhalde.
Ay anlamadım onu kim kime zarar veöyle bir şüphen varsa hepsiburada gibi sitelerde satılan tasmalar var, kaybolursam ara yazıyor arkasına numara falan yazdırabiliyorsun. Bide navigasyonlu şeyler vardı ama nerede gördüm hatırlamıyorum. Sen eşinle konuş önce, öyle bişry olursa ortalığı ayağa kaldıracağını hissettir. Yani o kadar olmaz ama ben ne insanlar gördüm zalimlikte tam taş kalpli oluyorlar. Öyle bir karakterdeyse tedbirini al. O da can sonuçta riske girme. 2 gün misafirin idare ediversin. Sanki evde vahşi hayvan var. Kaç gün kalacak kayınvaliden ? Arkadaşın falan olsa bakıverse 1 hafta güzel olur. Hatta komşun olsa harika olur arada gider görürsün, yaknız kalmaz. Ama daha uzun süre olmaz.
Okula giden varsa risk fazla değil mi ? Sen bilirsin. Doktora sorayım bakalım ne diyecek
canım çok kendini yorma bebek önemli, pratik olanı yap. Hormonlardan dolayı hassasız ama bebeğin de doğum sonrasında dahi bundan etkilenebildiğini unutma.
Sağol canım sorayım bakalım haftaya teşekkür ederim
Braun kulak içi ölçer evde var ama fiyatlar uçmuş diyorlarAteş ölçer için kulak içi mi, makat mı, koltuk altı mi tercih ettiniz hanımlar? Onu da aradan çıkarmak istiyorum.
Allah şifa versinKizlar merhaba burada derdime derman olmaya çalıştınız bilgilendirmek istedim sizide bebegim büyüyor ama risk devam ediyor dedi doktor. Biliyorsunuz gelişim geriligi vardı. Amacımız önce 34 e ulaşmak sonra da olursa 37 ye ulaşmak dedi. Bana da dua edin olur mu sag Salim vaktinde kucağıma alayim yavrumu. 2 haftada bir kontrole gideceğim bakalım.
Ben hep kısa kollu, sabanlıklı takımlar almıştım. Güya üşünüyormuş ben gayet yanıyordum.Hastanede 1 ya da 2 tanesini giydim o da gecelik olandı. Pijama takımlarını hiç kullanmadım, anca biraz toparlandıktan sonra evde giydim.Merhaba arkadaslar pijama alacagimda siz nasil seyler aldiniz bi yardimci olur musuniz
Benimki son bir aydır dönmüş canım. Ondan bence de bu kadar baskı.Cocukların kafası assagıda herhalde
Rabbim yardimciniz olsun canım. Sağlıkla al kucağına inşallahKizlar merhaba burada derdime derman olmaya çalıştınız bilgilendirmek istedim sizide bebegim büyüyor ama risk devam ediyor dedi doktor. Biliyorsunuz gelişim geriligi vardı. Amacımız önce 34 e ulaşmak sonra da olursa 37 ye ulaşmak dedi. Bana da dua edin olur mu sag Salim vaktinde kucağıma alayim yavrumu. 2 haftada bir kontrole gideceğim bakalım.
Sağlıkla dogsun insallahKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?