2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de 2 gündür bir hareketli anlamadım kasılma mı bebek hareketi mi. Karnım pıtır pıtır dalgalanıp duruyor
Aynısını dün yaşadım. Arkadaşımla sohbet edemedim. Kafayı mı dayıyor napıyor anlamadım baya acıtarak dakikalarca oynadı. Ya dedim şu toplanma dediklerimi oldu acaba ben mi anlamadım.

Hahahaha hiç kimsenin meme açacak kadar seveceğini sanmam zatenBak yakında başka çocuğu varsa uyumaya zaten dediğin gibi olmalı. Onu düşünmüşlerdir inşallah. Benim de doğumdan bikaç gün önce gelcekler kayınvalidem kalcak ama kayınpederim 2 gün sonra giderim bebekleri gördükten sonra dedi. Onda da yatak odasında olurum bebeklerle diye düşündüm sonuçta sezeryan olcam ameliyatlıyım kendi odamda takılırım memeler serbest

navicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
M Mekap navicula Benim eşim ve annem içiyor hem de kamyoncu gibi annem. Balkonda içirmiyorum. Bilmiyorum ilişkileriniz nasıl ama biz anneme yer yaptık yangın söndürme merdiveninin oraya masa sandalye attık. Zaten keyifçidir kahvesini yapıp geçiyor takılıyor bir süre orada falan. O şekilde hallettik. Belki fikir verir size de diye anlattım.

Senin doğumun olacak diye eltin niye kaynananın eziyetini ceksin bu yönden olaya baktın mı hiç yada kendini onun yerine koy o dogum yapacak olsun kaynanan sen de kalmak istesin banane ki niye ben cekıyorum o dogum yapcak diye demez misin istemiyorsan gelme diyebilirsin yada ben biraz toparlanayım haber edeyim oyle gelin diyebilirsin nazikçe ama baska birinin üstüne bırakma fikri pek mantıklı değil yani aynı seyi kendin için de düşün Katre_g

Senin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yani

Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama ilk gebeliğim ve çok bilinçli değişim bu sebeple annem gelicek. Ben uzakta ve tek olmama rağmen annem son günlerde geleyim sizi rahatsız etmeyeyim dedi. Ama sömestr tatilinde bizi bekliyorlar memlekete 3 aylık bebeği eşimin ailesi buraya gelmiyor diye 1200 km götürücem. Evleri küçük. Giriş kat ve soğuk. Ve yatacak fazladan odaları yok bakalım ne olacak. Kp şimdiden benim torun diyor annemlere gitmeyi bile sorun yapcak gibi duruyor.

Kızlar günaydın , 29. Haftadayız bebek daha dönmemiş dedi doktor erken değil mi zaten daha zamanı var bence ama . Bol su iç çok yürü dedi dönmesi lazım dedi falan bilemedim

Erkeklerin anlaMasini beklemek hayal zaten ama ben kayinvalidemin degil annemin gelmesjnj istedigimj soyledigimde hak verdi anlayisla karsiladi zaten hakli sebeplerim vardi.Kotu insan degil asla ama inssn kendi annesyle daha rahat işte

Lohusa depresyonu diye bisey var hanimlar az ya da cok yasaniyo.Ben yasadim ilkinde oyuzden mumkyn mertebe stresi en az olan ortamda olmaya calisin evinzde. Kalabaljksiz ve mumkynse sadece anne veya kiz kardes vs

Kızlar günaydın , 29. Haftadayız bebek daha dönmemiş dedi doktor erken değil mi zaten daha zamanı var bence ama . Bol su iç çok yürü dedi dönmesi lazım dedi falan bilemedim
Donmedi derken? Benimki yaklasik 1 aydir baş asagi ama anormal veya cok iyi evet donmesi laxm artk vs demedi ?

Ay 2 gundur feci istahum acildi bu bebege de yansiyo hizli aliyo gramlari keratamm:)) Allah tan hareketliyim ama korkuyorum şişim falan olmadi henuz boyle devam etse iyi olur :) sizde durumlar ne ?

Gidip bebeği gösterip 2 gün sonra kaçacaksın canım gelip uzun süre sizde kalması da gözüne batar cunku işine yarasa gelsin tabi ama benim ki gibi sürekli yatıp kendine baktıracaksa yani sana yük olacaksa o zaman mantıklı olanı gelmemesi gidersin 2 gün eşinin hatrı için kal cık git sonra evine

Merhaba bu hangi acıbadem acaba fiyat baya uygun geldi de

Günaydın kızlar Eflatun1Kelebek güzel haberlerini bekliyorum
Sağdan sola dönmek ne zor oldu boyle mahvoluyorum bir anda oldu sanki iki üç gündür ya benim gibi olab var mi bi de asla soluma yatamıyorum resmen batıyor bir şeyler ne yapmak lazim var mı bunun çözümü her yer yastik dolu artik sağımda rahat edebiliyorum bi sakıncası var midir doktoruma da soramadım unutuyorum

Hamilelikten kaynaklanan bir durum canım ben de böyleyim 2-3 haftadır doktora sordum normal sinir sıkışması oluyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…