canımm günaydın, dualarım seninle. sağlıkla gelsin inşallah bebişin. biraz toparlanınca bizi habersiz bırakmaKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Aynısını dün yaşadım. Arkadaşımla sohbet edemedim. Kafayı mı dayıyor napıyor anlamadım baya acıtarak dakikalarca oynadı. Ya dedim şu toplanma dediklerimi oldu acaba ben mi anlamadım.Benim de 2 gündür bir hareketli anlamadım kasılma mı bebek hareketi mi. Karnım pıtır pıtır dalgalanıp duruyor
Doktor ihmali diyeyim tatlım. Çok saçma şeyler yaşadım boşver.Sağol canım, bebişe niye ciğer geliştirici vurmadılar doğumdan önce
Hahahaha hiç kimsenin meme açacak kadar seveceğini sanmam zatenGörüş günü mü
Kuzum tabiki hakları var ama bence kesinlikle seninki gibi önce sormalılar kendi kendilerine plan yapmadan önce. Sigara konusu bizde çok hat safhada onu nasıl çözücem bile beni ayrı strese sokuyor. Bir de mesela bizimkinin bizim eve çok yakında oturan bir oğlu daha var. Mesela onda kalmayı düşünüp benim annemin kalması için bana seçenek bırakabilirler. Sonuçta ev çok yakın orda kalır bebeği görmeye yine gelir gün içinde. Bir sürü arkadaşım var ilk günler gelip kalması seni yorar, memelerin yara oluyor açıp gezmek istiyorsun ama evde kv kp olduğu için gezemeyeceksin diyorlar. O kadar da haklılar ki özellikle kp olması beni çok düşündürüyor. Kv ile yine bir yere kadar rahat olursun yani.
Kv ile çok rahat eden onu isteyen de duydum ama aradaki ilişkiye bağlı belki de. Ben severim kendisini ama memelerimi açacak kadar değilBenim kv allah var çok iyi niyetli fesatlığı yok ama bunda heyecanla düşüncesiz davranıp doğumdan da önce gelmek istiyor. Bir de ankarada bizimki ben istanbuldayım. 5 saatlik yol alt tarafı doğunun bir ucundan gelmeyecek yani
M Mekapnavicula benim Kp de baca gibi tütüyor mübarek. Başka odada içsin yıkanıp gelsin dedim bende. Ben kendimde çok rahatsız oluyorum her gittiğimde geceleri uyuyamıyorum. Sabaha kadar sigara içiyor camda
Senin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yaniHahahaha hiç kimsenin meme açacak kadar seveceğini sanmam zatenBak yakında başka çocuğu varsa uyumaya zaten dediğin gibi olmalı. Onu düşünmüşlerdir inşallah. Benim de doğumdan bikaç gün önce gelcekler kayınvalidem kalcak ama kayınpederim 2 gün sonra giderim bebekleri gördükten sonra dedi. Onda da yatak odasında olurum bebeklerle diye düşündüm sonuçta sezeryan olcam ameliyatlıyım kendi odamda takılırım memeler serbest
Benimde öyle oluyor ama büyüyüp güçlendiler artık sanırım ondan acıtıyorlarAynısını dün yaşadım. Arkadaşımla sohbet edemedim. Kafayı mı dayıyor napıyor anlamadım baya acıtarak dakikalarca oynadı. Ya dedim şu toplanma dediklerimi oldu acaba ben mi anlamadım.
Aslında bende senin gibi düşünüyorum ama ilk gebeliğim ve çok bilinçli değişim bu sebeple annem gelicek. Ben uzakta ve tek olmama rağmen annem son günlerde geleyim sizi rahatsız etmeyeyim dedi. Ama sömestr tatilinde bizi bekliyorlar memlekete 3 aylık bebeği eşimin ailesi buraya gelmiyor diye 1200 km götürücem. Evleri küçük. Giriş kat ve soğuk. Ve yatacak fazladan odaları yok bakalım ne olacak. Kp şimdiden benim torun diyor annemlere gitmeyi bile sorun yapcak gibi duruyor.Senin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yani
Erkeklerin anlaMasini beklemek hayal zaten ama ben kayinvalidemin degil annemin gelmesjnj istedigimj soyledigimde hak verdi anlayisla karsiladi zaten hakli sebeplerim vardi.Kotu insan degil asla ama inssn kendi annesyle daha rahat işteGünaydın kızlarım
Off bir de kayınpeder de gelecek kalacak. O toparlanmaya muhtaç halimle onlarla mı ilgilenicem bilmiyorum. Bir de lohusa kadın olucaz evde rahat edebilmemiz lazım ama ben kp ile olucamdan nasıl olucka bilmiyorumbizimki de aynısı valla evin kapısını açar açmaz her yer sigara kokusu
Kesinlikle haklısınız kızlar. Kv nin düşünüp gelmemesi lazıö hemen doğuma. Birini isticeksem tabiki annemi isterim neden kv yi isteyeyim ki yani. Bunu düşünmesi ve en azından sorması lazım
Eşinle konuşunca düzeltebiliyorsan ne güzel. Benimkiyle konuşunca zaten şehirdışındalar diye alınıyor. Hatta benim kocam, annesi babasının yanında bir de bir çift evli yakın arkadaşımızın gelip kalıcanı söyledi. İsyan ettim. Lohusa evini yatı kabul evi sanıyor galiba
Şükür kuzummm sağlıkla gelsin inş
Doğum yaklaşınca mı oluyor öyleeee
Ahaha canım valla inan çok şanslısın o açıdanben bir de eşime nasıl anlatıcam nasıl ikna edicem stresine giriyorum. Bugün yarın bir yakın arkadaşla konuşucam hatta, bir arada telefonla konuşalım, kız eşime akıl fikir versin bu konularla ilgili diye. Benden duyunca keyfi söylüyorum sanıyor, başkasından duyunca inanıyor. Benimki doğumu tamamen oldu bitti bir iş sanıyor ya. Doğum oluyor ve bitiyor, bu kadar basit
Donmedi derken? Benimki yaklasik 1 aydir baş asagi ama anormal veya cok iyi evet donmesi laxm artk vs demedi ?Kızlar günaydın , 29. Haftadayız bebek daha dönmemiş dedi doktor erken değil mi zaten daha zamanı var bence ama . Bol su iç çok yürü dedi dönmesi lazım dedi falan bilemedim
Gidip bebeği gösterip 2 gün sonra kaçacaksın canım gelip uzun süre sizde kalması da gözüne batar cunku işine yarasa gelsin tabi ama benim ki gibi sürekli yatıp kendine baktıracaksa yani sana yük olacaksa o zaman mantıklı olanı gelmemesi gidersin 2 gün eşinin hatrı için kal cık git sonra evineAslında bende senin gibi düşünüyorum ama ilk gebeliğim ve çok bilinçli değişim bu sebeple annem gelicek. Ben uzakta ve tek olmama rağmen annem son günlerde geleyim sizi rahatsız etmeyeyim dedi. Ama sömestr tatilinde bizi bekliyorlar memlekete 3 aylık bebeği eşimin ailesi buraya gelmiyor diye 1200 km götürücem. Evleri küçük. Giriş kat ve soğuk. Ve yatacak fazladan odaları yok bakalım ne olacak. Kp şimdiden benim torun diyor annemlere gitmeyi bile sorun yapcak gibi duruyor.
Merhaba bu hangi acıbadem acaba fiyat baya uygun geldi deKızlar fün acıbadem ile görüştüm normal 10.500, sezeryan 10.800 ayrıca iğne içinde 1500 veya 1850 dedi onu unuttum. Normalde 1 gece sezeryande 2 gece kalınacak. Paketin içinde bişeyler daha varmış işte çocuk bakımı, yemek falan neyse. Ayrıca fotoğraf, fön bebek için kontroller falannoluyormuş onları da istersen 3 bin daha ödenecek. Detaylatı unuttum dışarıdayım. Gidince daha detaylı anlatacaklar. Nasıl sizce ? Burada hastaneler acıbademe göre fiyat çekiyor hep, diğer özeller de yakın fiyat isteyecektir. Muhtemeln acıbademde olacak doğum.
Hamilelikten kaynaklanan bir durum canım ben de böyleyim 2-3 haftadır doktora sordum normal sinir sıkışması oluyor dediKızlar günaydın burnumda deviasyon olduğu için hep sağ tarafıma dönerek uyuyorum ellerimi de başımın altına koyuyorum. Son bir haftadır ellerim şişiyor ve uyuşuyor bunun nedeni hamilelik mi uyuma şekli mi bir türlü anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?