Bu da mantıklı aslında en azından direkt temas etmemiş olurBen balkona bir tane fermuarlı falan kapüşonlu bir şey koymsyı düşünüyorum. İçecekleri zaman onu giysinler, içince biraz balkonda bekleyip sonra üstündekini çıkarıp girsinler içeri. Öyle bile bir süre sonra koku siner ama nispeten daha az olur. En temizi aslında dediğin gibi sigara içerken başka kıyafet, içerdeyken başka kıyafet giymeleri de onu yapmak istemezler gibime geliyor.
Ayy böyle okuyunca panik oldum ama benimkiler için planlanan tarih zaten 3 hafta sonrasıSanırım teker teker doğururuz yakında artık34 haftalık olanlar var grupta 36 dan sonra normal zaten bebislerin doğmaları 37 itibariyle erken doğum sayılmıyor. Bir iki haftaya başlar bebişler gelmeye
Cok uzuldum, aman o kafayla yardimci olmayacak ama size is yaptiracak kimse olmasin civarinizda. Offf ki offfSenin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yani
Canım merhaba ben sana birşey soracaktım gruba yazmıyorum ama takip ediyorum zamanım oldukça sende plasenta previa mı var demişlerdi ..Bu da mantıklı aslında en azından direkt temas etmemiş olur
Selamlar, siz hangi sehirdesiniz?Kızlar fün acıbadem ile görüştüm normal 10.500, sezeryan 10.800 ayrıca iğne içinde 1500 veya 1850 dedi onu unuttum. Normalde 1 gece sezeryande 2 gece kalınacak. Paketin içinde bişeyler daha varmış işte çocuk bakımı, yemek falan neyse. Ayrıca fotoğraf, fön bebek için kontroller falannoluyormuş onları da istersen 3 bin daha ödenecek. Detaylatı unuttum dışarıdayım. Gidince daha detaylı anlatacaklar. Nasıl sizce ? Burada hastaneler acıbademe göre fiyat çekiyor hep, diğer özeller de yakın fiyat isteyecektir. Muhtemeln acıbademde olacak doğum.
Bende de var canım plesenta previaCanım merhaba ben sana birşey soracaktım gruba yazmıyorum ama takip ediyorum zamanım oldukça sende plasenta previa mı var demişlerdi ..
Hadi ya benimde geçen hafta ki kontrolümde kesinleşti şuan rahim ağzını tamamen kapatıyor..37. haftada olabilir doğum dedi doktor ama daha henüz net değil tabi ayın 29 unda nst var birde dedi röntgen isteyebilirim doğuma yakın dedi yapışıklık varmı yok mu diye dedi..şuana kadar hiç olmadı kanamam ama bilmiyorum sürekli diken ustundeyimBende de var canım plesenta previa
Evet canım son kontrolde de hala devam ediyordu bu durumCanım merhaba ben sana birşey soracaktım gruba yazmıyorum ama takip ediyorum zamanım oldukça sende plasenta previa mı var demişlerdi ..
Benim de eşim doktor hiç duymadığım bir şey almış 200 TL falan hastanede bunu kullanıyoruz gayet iyi dedi gerek yok boşver fazlasına dedi ama ben hiç memnun değilim ateş ölçerimizdenBenim arkadaşım çocuk doktoru şu standart koltuk altından ölçenlerden al abartma dedi :) doktor rahatlığı mıdır artık bilemedim. Bebişin ilk doktor randevusuna kadar almayacağım bir de ona sorucam öyle alıcam galiba. Braun falan 2.5 falan yaniii abartııı
Geçen haftaya kadar rahim ağzına yakındı benim ama geçen haftaki son kontrolünde rahim ağzını kapatmış görünüyor du.doktorum çok ılımlı biri sağolsun endişe etmememi söylüyor sureklide işte diken ustundeyim sürekli yaEvet canım son kontrolde de hala devam ediyordu bu durum
Doktorunuz size tahmini bir doğum haftası söylüyorum yani şu haftalarda yaparım sezeryan gibiGeçen haftaya kadar rahim ağzına yakındı benim ama geçen haftaki son kontrolünde rahim ağzını kapatmış görünüyor du.doktorum çok ılımlı biri sağolsun endişe etmememi söylüyor sureklide işte diken ustundeyim sürekli ya
Bugün tam 31 haftalık oldum 24 Ağustos ve 5 Eylül'de şiddetli kanama ile acile gittim plesenta previa totalis dediler görünüşe bakılırsa çıkabilirde çıkmayabilir de dediler sezeryan için net birşey demedi bakalım sanırım ilerleyen haftalarda netleşir galibaDoktorunuz size tahmini bir doğum haftası söylüyorum yani şu haftalarda yaparım sezeryan gibi
Canım herkes kendi kayınvalidesini bildiğinden ona göre cevap veriyor maşallah seninki en iyisiymiş hem iki gün gelcek hem de işini yapcakÇok ayıp yaptıkları sonuçta bakıma ihtiyacı olan sensin o dönemde. İşe yaramayacaklar ve iş çıkaracaklar gelmesinler lütfen. Benim kayınvalidem sağolsun yemeklerinizi en azından yaparım dedi. Bi de ikiz bizim mecbur eş dışında desteğe ihtiyacımız olacak. Annemle dönüşümlü bana yardıma gelecekler. Ben söyledim sizden tek istediğim o dönemde kahvaltı, yemek vs işlerini halletmeniz. İki bebek aynı anda ağlarsa en azından biriyle ilgilenmeleri. Temizliğe haftada bir yarım gün abla gelecek zaten ikisine de temizlik yaptırmıcaz. Tek derdimiz boğaz
Destek olacaklarsa cidden cok güzel Allah yardımcın olsunÇok ayıp yaptıkları sonuçta bakıma ihtiyacı olan sensin o dönemde. İşe yaramayacaklar ve iş çıkaracaklar gelmesinler lütfen. Benim kayınvalidem sağolsun yemeklerinizi en azından yaparım dedi. Bi de ikiz bizim mecbur eş dışında desteğe ihtiyacımız olacak. Annemle dönüşümlü bana yardıma gelecekler. Ben söyledim sizden tek istediğim o dönemde kahvaltı, yemek vs işlerini halletmeniz. İki bebek aynı anda ağlarsa en azından biriyle ilgilenmeleri. Temizliğe haftada bir yarım gün abla gelecek zaten ikisine de temizlik yaptırmıcaz. Tek derdimiz boğaz
Ahahah valla benimkinin sohbetleri de aynı. Doğumdan sonra inş haberleşebiliriz de ne maceralar yaşıyoruz öğrenirizVallahi öyle bir de gerçekten boş konuşuyor, sohbet gibi de değil. İnsanın başı ağrıyor artık bayılacak duruma geliyorum. Benim evde yatağıma geçip sık sık uzanıyorum, koltukta oturunca bile rahat edemiyorum çoğu zaman. O gelince mecbur yanında durmam lazım sabahtan akşama kadar koltuk tepesinde muhabbet dinlicemeşim gelsin yardım etsin diyince yok dedim annen çok konuşuyor ben yatıp dinlenmek istiyorum dedim sesini çıkaramadı anneannesi sanırım bizde kalmaz burda bir kızı var onda kalır diye umuyorum. Çünkü gerçekten yatacak yer yok evde. O lohusa kafasıyla bakalım neler olacak
Kuzu sende durumlar ne? Bir değişiklik var mı? İlk hedefe giden yolda ne duruumdasın şu anAyy böyle okuyunca panik oldum ama benimkiler için planlanan tarih zaten 3 hafta sonrasıAma o arada başka bebeler de gelebilir sanki, aceleci kuzulardan
Allah rahmet eylesin canım, kaybınız için üzüldümKızlar bu kayinvalide kayınpeder konusunda ben de fikrimi belirteyim. İlk doğumumda deneyimsizlik kayınvalidem yanımda hastanede kaldı. Sabaha kadar gaz sancısından kivrandim. Kalp krizi geçirir gibi oldum. Kayınvalidemden cekindigim için gazımı da çıkaramadım. Cahillik işte. İlk günler kesinlikle anne, kız kardeş olmalı yanında bence. Kayınvalide evde beklesin. Eve gelmeleri konusunda ise kendinizi boşuna kasmayın derim. Sonuçta kalıcı değiller. Benim kayinpederim oğlum dört günlükken evde otobüs bileti cebinde ölü bulundu. O da ilk günler gelmek istemedi. Sonradan da kısmet olmadı. Allah böyle acılar yaşatmasın. Gelip görsün isterdim torununu. Hayat planladigimiz gibi olmuyor her zaman. Akışına bırakmak lazım. Biz çocuklarımızla ilgileniriz. Onlar da bir zahmet böyle bir durumda hizmet beklemezler diye düşünüyorum. Birkaç gün sigaralı elle bebeği tutmasindan bebeğe hiçbir şey olmaz. Güzelce uyarirsiniz gerisi onlara kalmış. Sonucta onların da torunu zarar gelsin istemezler.
Aynen canım bu sefer oyle yapacagız yük olan kimse gelmesin istemiyoruzCok uzuldum, aman o kafayla yardimci olmayacak ama size is yaptiracak kimse olmasin civarinizda. Offf ki offf
Öncelikle bebeğinizle sağlıkla kavuşmanızı dilerim. Önceki gönderilerinizde İzmir görünce, İzmir'de yaşadığınızı düşündüm de. Özel hastane veya doktor önerisi de olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?