2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyi Antibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Sağlıkla gelsin inşallah, şimdiden gözünüz aydın
Merhaba bu hangi acıbadem acaba fiyat baya uygun geldi de
Eskişehir acıbadem bana buna yakın fiyat verdi. Normal ya da sezaryen 10500 tl, sezaryen için ayrıca 300 tl uyuşturma ücreti mi ne oluyormuş. 1500 tl epidural ücreti. Bir de oda paketleri vardı, standart oda ekstra 3850 tl, suit oda ekstra 5850 tl. Meyve,ikramlar, anne baba kutlama yemeği, 1 litre lohusa şerbeti, fotoğraf çekimi ve fön çektirme var standart pakete ek olarak.
Kızlar pazartesi kontrolüm var, 30+4 haftalık olacağız. Doktor nst ye sokar mı acaba? nasıl bir şey merak ediyorum
32den önce almazlar gibi geliyor
Ben 5 yıldır kullanıyorum, taş gibi maşallahı var, hastaneye gittiğimizde de aynı dereceyi gösteriyordu oradakilerle. 0,5 derece fazla ölçüyor kulaktan ölçünce diyorlar, ona dikkat etmek lazım

içimi deşiyor evladım
Hahaha benimkide öyle birde sert sert vuruyor öyle olunca karnımı seviyorum okşuyorum napoyorsun oğlum az biraz sakin annenin canı acıyor diyorum biraz sakinleşiyor

Reactions: 11K
Anladım canım sancım yok çok şükür o zaman 32 den sonra başlar

Reactions: 11K
Haklısın canım ben zaten eşime karşı annesi hakkında olumsuz konuşmuyorum hiç. Anne ne de olsa kendi atar ama bana attırmaz nihayetinde.. Doğum zamanı yaklaşınca hepsini düzgünce konuşacağım. Sigara içeceklerse bile kıyafet değiştirmelerini isteyeceğim çünkü omuz örtüsü koysak bile kıyafetin her yerine sinmiş olacak o koku. Gene bir maruziyet olacak.

Riskli gebelik olunca ben ilk defa 25.haftada girdim. Ara ara giriyorum adet sancısı gibi ağrım olunca söylüyorum. Yalnızca toco dedikleri rahim kasılmasına bakılıyor tek kemerle. Bebek kalp atışlarını izlemeye gerek görmedi henüz.

Bende daha hiç girmedim. Haftaya perşembe gireceğim bakalım nasıl bişey

Anneannesinin gelmesi çok mu acil? Evin küçük zaten misafirin var. O ne alaka, dönüşümlü arayla gelip kalsınlar bari ben de mahremiyete önem veririm, bir de sezeryan büyük ihtimal diyorsun o zaman annenin kalması daha da önemli kesinlikle. Eğer ameliyat olacağım net olsaydı bu durumlara kesin karşı çıkardım. Şimdi ben normal doğumu bekliyorum gibi düşünüldüğünden çok da bir şey diyemiyorum.
Ayy var ya gerçekten aynı durumdayız ya benim kv de hiç susmuyor arkadaş. Hayır kötü bir şey söylemiyor ama sürekli sohbet etmek istiyor. Ben karnım burnumda kendimle mi ilgileneyim, kafamı mı dinlim, son hazırlıkları mı yapim, senin gönlünü mü eğlim di mi? İstiyorumki sakin sakin hayal kurayım son yalnız zamanlarımın tadını çıkarayım. Sonuçta bir daha bu zamanlar gelemicek. Oğlum doğduğunda da kafamı dinlicek bebekle yalnız kalacak zamanım olsun. Eşler gerçekten anlayamıyor. Tek dertleri aman annem de bebeği görsün, aman annem de bebeğin ilk zamanlarına tamamen ortak olsun. Ee bizim mahremiyetimiz, isteklerimiz, ihtiyaçlarımız? Lohusa olucaz, birçoğumuz ameliyatlı olucaz, belki lohusa depresyonuna giricez, belki yalnızlık isticez. Belki hormonlardan artık sohbet etmekten bunalıcaz. Benim çok arkadaşım var ilk zamanlar annemle bile aşırı papaz oldum, hormonlardan anneme hiç söylemicem şeyler söyledim bunalıp diyen. Doğumu yapıyoruz kvler dibimizde bitiyorlar ondan sonra al başına belayı
Ben doktora söyletme işini de düşünmüştüm dediğin gibi

Ben balkona bir tane fermuarlı falan kapüşonlu bir şey koymsyı düşünüyorum. İçecekleri zaman onu giysinler, içince biraz balkonda bekleyip sonra üstündekini çıkarıp girsinler içeri. Öyle bile bir süre sonra koku siner ama nispeten daha az olur. En temizi aslında dediğin gibi sigara içerken başka kıyafet, içerdeyken başka kıyafet giymeleri de onu yapmak istemezler gibime geliyor.

Benim arkadaşım çocuk doktoru şu standart koltuk altından ölçenlerden al abartma dedi :) doktor rahatlığı mıdır artık bilemedim. Bebişin ilk doktor randevusuna kadar almayacağım bir de ona sorucam öyle alıcam galiba. Braun falan 2.5 falan yaniii abartııı

Vallahi öyle bir de gerçekten boş konuşuyor, sohbet gibi de değil. İnsanın başı ağrıyor artık bayılacak duruma geliyorum. Benim evde yatağıma geçip sık sık uzanıyorum, koltukta oturunca bile rahat edemiyorum çoğu zaman. O gelince mecbur yanında durmam lazım sabahtan akşama kadar koltuk tepesinde muhabbet dinlicem eşim gelsin yardım etsin diyince yok dedim annen çok konuşuyor ben yatıp dinlenmek istiyorum dedim sesini çıkaramadı anneannesi sanırım bizde kalmaz burda bir kızı var onda kalır diye umuyorum. Çünkü gerçekten yatacak yer yok evde. O lohusa kafasıyla bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…