- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Kızlar aranızda gümüş kapak alan var mı? Bunların plastikleri de var galiba. Hangisi iyi? Çok pahalı geldi bana. Ebebekteki biraz daha uygun ama onun da boyutlarına küçük demişler. Benim memelerin maşallahı var. Kararsız kaldım. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Oğlumda paramparça oldum. Şu anda da kaşıntıdan çatlaklar oluştu. Önlem almam lazım. Sadece kremle olmayacağını düşünüyorum.
Bir de oğlundan kalan kıyafet battaniye vb şeylerde sararmalar olmuş. İyi bir leke çıkarıcı öneriniz var mı? Bebe ürünü tabi ki.
38 e kadar bekle dönebilir 38 de dönmezse sezeryan için gün alırsın canımBenim bebişim şu an ters duruyor. Doktorum 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmesini dönmezse sezaryan planlaması yaparız dedi.
Yok dayısı ısmarladıZenginlikafiyet olsun askommm
Bana bunu bile demedi gelde çıldırmaBenim bebişim şu an ters duruyor. Doktorum 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmesini dönmezse sezaryan planlaması yaparız dedi.
İnşAllah fıstığım ya içime öyle bir dert olduki 3 4 diyetisyene yazdım sağolsunlar üstesinden geliriz dediler doktorunla görüş dedilerCanım 2 hafta da normal kabul ediliyor diye biliyorum ben ama senin doktorun biraz garip sanıırm başka doktordan görüş almak de fayda varsen o 200 gramı düzgün beslenme ile bir haftada aldırırsın merak etme hiç
Kağan kocatepe nin videolarını izleyebilirsin canım. Çok güzel açıklamaları var. Her bebek 3 bucuk 4 kilo doğacak diye birsey yok. 2500 gramla 4000 arası normal kabul ediliyor. Ve bebegin 2 hafta geriden gitmesi veya 2 hafta ileriden gitmesi illa bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. Haftalık videoları var hatta kağan kocatepenin her hafta bebeklerin minimum ve maksimum kaç kilo olması gerektiğini söylüyorKeşke doktorumda senin gibi böyle mantıklı deseydi .
Doktor öyle dedi perinatolojiye randevu aldım bakalım umarım bi sorun yoktursimgem35 Canım bana da öyle çok geri gelmedi. 2 hafta ortalama olarak
Sizinki gayet normal ortalama haftada 200 gram alması gerekirmiş29+5te benimkide 1432 gramdi benimkide mi öyle ozaman acaba bana zayıf vs birsey demediler ama
Tansiyon problemim gebelikten önce vardı kardiyoloji doktorum takipte bi sorun yok dedi şekerde yok ayrıca anlamıyorum bende neden böyle oluyortansiyon veya seker problemin var mi ?
genelde o gibi durumlar da gelisim geriligi oluyor diyorlar
Etten tiksindim bu gebeliğimde ama tavuk yumurta balık süt tüketiyorum ben 4250 gram doğmuşum eşim de 3500Canimm bende de var o beslenmeni değiştir et ve süt ürünleri ağırlıklı beslen. Minyon musun? Birde sen ve esin kac kg dogmussunuz?
Evet kızım minyon bi çocuk yaşıtlarına göre.İğne falan hiç kullanmadım bu gebeliğim riskli geçiyor zaten karın içi yapışıklık var çok ağrılarım oluyor fakat parol bile kullandırmıyor doktorHiç bilgim yok canım ya ama ilk kızın küçük ama sağlıklı doğmuş, belki de minyondur. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Muz, kaşar masen suyu falan öneriyorlar. Kaşarı şarküteriden iyi cins olanından tavsiye ederim. İyi gelir belki. Bide iğne falan kullanıyor muydun
Bugün hayırlısıyla senin dediklerini umarım perinatologta söylerKağan kocatepe nin videolarını izleyebilirsin canım. Çok güzel açıklamaları var. Her bebek 3 bucuk 4 kilo doğacak diye birsey yok. 2500 gramla 4000 arası normal kabul ediliyor. Ve bebegin 2 hafta geriden gitmesi veya 2 hafta ileriden gitmesi illa bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. Haftalık videoları var hatta kağan kocatepenin her hafta bebeklerin minimum ve maksimum kaç kilo olması gerektiğini söylüyor
Aaa öyle mi oysa bu doğal yöntemleri tek tek denemiş biri olarak acayip işime yarıyordu ama hiç biri bir rennie etmez tabiisi.cantamdan asla ayirmadigim yegane dostum kendisi hamilelik ilginç şekilde bende var olan mide sorunlarını azalttı aslında çok ilginç ama eskiden daha berbat bir mide problemim vardı şuan yok denecek kadar az şeytan kulağına kursunCanım aksine mayalı yiyecekler daha çok yakıyor benim midemiben rennie tablet alıyorum çok yanınca iyi geliyor o.
İnşallah sifa olsun bu bebikler ayaklarıyla mideye baskı yapiyorlar zaarCorba bıke içmedim süt içiyim çok sağol ss aldım
Geçmiş olsun benim de ağrılarımdan dolayı parol yzdı bugün doktor zararı yok dedi. Sizin de çok ağrınız olmasına rağmen kullanmıyorsunız demek ki. Kafam çok karışık zararı olacaksa ben de bu acıları çekip içimicem ilaç. Nasıl dayanıyorsunuz zararsız olduğu söyleniyor?Evet kızım minyon bi çocuk yaşıtlarına göre.İğne falan hiç kullanmadım bu gebeliğim riskli geçiyor zaten karın içi yapışıklık var çok ağrılarım oluyor fakat parol bile kullandırmıyor doktor
Canım hayırlı uğurlu olsunKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Teşekkür ederim canım bilgilendirme içinBen henüz almadım yani ihtiyacım olur mu bilemedim. Plastikler göğüs kalkanı, ikisi aynı şey değil. Plastiklerin de iki çeşidi var gerçi biri emzirirken kullanılıyor ama genel olarak biberonla aynı mantık o yüzden önerilmiyor bir de hani çamaşıra vs değdiği zaman sürtünme ile daha çok yara olmasın diye kullanılanlar var. Gümüş kapak koruma amaçlı ancak gümüşün doğal iyileştirici özelliği var. O nedenle çok öneriliyr.
Leke çıkarıcı olarak (beklemiş lekelerde) sonet çok iyi ama stok yok asla. The Elite Home için de iyi diyorlar ama henüz kullanmadım. İçeriği de temiz
Şuan tam 31+1 ne kadar bilmiyorum bakalım sağlıklı olsundaDoktor öyle dedi perinatolojiye randevu aldım bakalım umarım bi sorun yoktur
Sizinki gayet normal ortalama haftada 200 gram alması gerekirmiş
Yok yok hiç dert etme 5 haftadan sonraki gerilikler önemli oluyor halledersin her türlü 2 hafta nedir kiİnşAllah fıstığım ya içime öyle bir dert olduki 3 4 diyetisyene yazdım sağolsunlar üstesinden geliriz dediler doktorunla görüş dediler
Kuzum tarif ettiğin kramplari ben de yasıyordum devletin karşıladığı bi ilaç var magnosit, doktorum onu yazdı onu kullandigimdan beri rahatım var olan kramp agrilarimi da ilk içtiğimde bitirdi bi sor istersen kramp çok zor çünkü ben venatura ocean ve suda eriyenlerden de kullandım hic biri fayda etmediİşte kuzu benimki tam bu tarif ettiğin ağrı fakat cumadan beri geçmedi verdiği hapida içmekten korkuyorum 2 ay çekerim napim dediğin gibi felç olmuş gibi kipratamiyorsun hatta dinleniyorsun ya zor kalkiyorsun ama yürümeye başladınmı açılıyor yinede ağrıyor ama yürüyorsun bir şekilde
Canım benim suyum alt sınıra yakin anlaşılan bir şey değil, suyun gelmediği sürece anlayamazsın sadece doktor kontrolünde görülen bir şeyKizlar forumda cevabını bulamadığım için buradan sormak istedim. Suyun azaldığını kişi kendi anlayabilir mi? Nasıl oluyor o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?