2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben henüz almadım yani ihtiyacım olur mu bilemedim. Plastikler göğüs kalkanı, ikisi aynı şey değil. Plastiklerin de iki çeşidi var gerçi biri emzirirken kullanılıyor ama genel olarak biberonla aynı mantık o yüzden önerilmiyor bir de hani çamaşıra vs değdiği zaman sürtünme ile daha çok yara olmasın diye kullanılanlar var. Gümüş kapak koruma amaçlı ancak gümüşün doğal iyileştirici özelliği var. O nedenle çok öneriliyr.

Bir de oğlundan kalan kıyafet battaniye vb şeylerde sararmalar olmuş. İyi bir leke çıkarıcı öneriniz var mı? Bebe ürünü tabi ki.

Leke çıkarıcı olarak (beklemiş lekelerde) sonet çok iyi ama stok yok asla. The Elite Home için de iyi diyorlar ama henüz kullanmadım. İçeriği de temiz

İnşAllah fıstığım ya içime öyle bir dert olduki 3 4 diyetisyene yazdım sağolsunlar üstesinden geliriz dediler doktorunla görüş dediler

Keşke doktorumda senin gibi böyle mantıklı deseydi .
Kağan kocatepe nin videolarını izleyebilirsin canım. Çok güzel açıklamaları var. Her bebek 3 bucuk 4 kilo doğacak diye birsey yok. 2500 gramla 4000 arası normal kabul ediliyor. Ve bebegin 2 hafta geriden gitmesi veya 2 hafta ileriden gitmesi illa bir sıkıntı olduğu anlamına gelmiyor. Haftalık videoları var hatta kağan kocatepenin her hafta bebeklerin minimum ve maksimum kaç kilo olması gerektiğini söylüyor

Evet kızım minyon bi çocuk yaşıtlarına göre.İğne falan hiç kullanmadım bu gebeliğim riskli geçiyor zaten karın içi yapışıklık var çok ağrılarım oluyor fakat parol bile kullandırmıyor doktor

Bugün hayırlısıyla senin dediklerini umarım perinatologta söyler

Canım aksine mayalı yiyecekler daha çok yakıyor benim midemi ben rennie tablet alıyorum çok yanınca iyi geliyor o.
Aaa öyle mi oysa bu doğal yöntemleri tek tek denemiş biri olarak acayip işime yarıyordu ama hiç biri bir rennie etmez tabiisi.cantamdan asla ayirmadigim yegane dostum kendisi hamilelik ilginç şekilde bende var olan mide sorunlarını azalttı aslında çok ilginç ama eskiden daha berbat bir mide problemim vardı şuan yok denecek kadar az şeytan kulağına kursun

Geçmiş olsun benim de ağrılarımdan dolayı parol yzdı bugün doktor zararı yok dedi. Sizin de çok ağrınız olmasına rağmen kullanmıyorsunız demek ki. Kafam çok karışık zararı olacaksa ben de bu acıları çekip içimicem ilaç. Nasıl dayanıyorsunuz zararsız olduğu söyleniyor?

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için

Kuzum tarif ettiğin kramplari ben de yasıyordum devletin karşıladığı bi ilaç var magnosit, doktorum onu yazdı onu kullandigimdan beri rahatım var olan kramp agrilarimi da ilk içtiğimde bitirdi bi sor istersen kramp çok zor çünkü ben venatura ocean ve suda eriyenlerden de kullandım hic biri fayda etmedi

Kizlar forumda cevabını bulamadığım için buradan sormak istedim. Suyun azaldığını kişi kendi anlayabilir mi? Nasıl oluyor o?
Canım benim suyum alt sınıra yakin anlaşılan bir şey değil, suyun gelmediği sürece anlayamazsın sadece doktor kontrolünde görülen bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…