2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biz de kiloda gerilik yaşadık ben protein kaşar süt kuruyemiş tükettim bol bol mutlaka her gün et yedim gününü yakaladı öne bile geçti canim üzme kendini de bebişi de çözümü olan şeyler bunlar

Koltuk altı için yanıltıcı olabilir diye okudum, vallahi kafam karmakarışık. Her şeyin en iyisini almak istiyor insan söz konusu bebek olunca ama fiyatlar şu son 2 ayda bile inanılmaz arttı. Almak istediğim Braun 2 ay önce 1000 TL'den ucuzmuş.
Bazı ultrason kağıtlarında ölçü yazan yerde haftası da yazıyor. Atıyorum BDP için ayrı, kilogram için ayrı hem değer hem de kaçıncı haftaya denk geldiği. Oradan her değer için haftasında mı yoksa ileri mi geri mi kontrol ediyorum ben. Belki sizde de vardır hanımlar aklınızda şüphe varsa kağıtlara bakın.

4momsı yenidoğan itibariyle kullanabiliyorlar hemen şakkadanak özellikle kolik anneleri müthişli duacı kendisinden fakat babybjörn hakkında hiç fikrim yok ne zaman kullanılmaya başlanıyor diye.
Uyku tulumu almadıysan fikir ver o zaman nasıl uyutucaz bu bebişkoları üstlerine bişi örtmek yasak, bu kış çetin geçecek diyorlar bir de

A tamamdır şu burun temizliği olayına hiç hakim değilim biraz araştırmam lazım

Ben de burun aspiratörü aldım mesela ama yenidoğanda pek kullanılmıyormuş burun delikleri küçücük olduğu için
Serum fizyolojik damlatıp sonra elimizin üstüne çevirip sırtına birkaç pıt pıt yapacakmışız youtubeda falan da videoları var.
Ben direkt serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyoruz sanıyordum. Onun için azıcık büyümesi lazımmş

Evet aspiratör de aldım ben dün bebek nasıl yıkanır videoları izlemiştim bugün de burun nasıl temizlenir videolarına bakayım

Evet aspiratör de aldım ben dün bebek nasıl yıkanır videoları izlemiştim bugün de burun nasıl temizlenir videolarına bakayım

Valla ablam, kayınvalidem falan sürekli biz hallederiz modunda ama ben doğumdan snra inşallah eşimle biz süre yalnız olacağım için sanırım tüm videoları ezberledim

Teşekkürler ben İzmirdeyim

Babyjörnler 3-4 aydan sonra o zaman başta 4mom tarzı şart Benim oğlum da kış bebesiydi zaten o zamanki evim de sıcaktı şimdiki de sıcak merkezi sistem. Ben oğlumda hep çok aşırı kalın olmayan battaniyesi ile kundak tarzı sarıp yatırdım. Hem kolikti bi tık daha iyi uyuyordu kundakla elleri yüzünden sürekli uyanmıyordu böylece. Ocak gibi filan duruma göre yeniden değerlendircem bu bebelerin durumunu da, o zamana kadar koyduğun yerde duruyolar zaten

Babybjörn için 3.5 kilodan itibaren yazıyor. Ay ibaresi yoktu.

Gidermis öyle dediler kuzum birde bana endol hap yazdida ben içmiyorum bebeğin suyunu etkiliyor diye yazılar okudum korktum görsen topallayarak yürüyorum merdiven çıkamıyorum
Yok yatarken oluyo bende sadece.Bununnicin kalsiyum magnezyum formulu verdi bi suredir kullanmiyorm. O aralar iyi gelmstim

Velbon kullansan? D vltamini , kalsiyum ve magnezyum birarada doktor verdim

Haa bi de bilmeyen vrsa soyleyeyim 34. Haftafan itjbaren magnezyum kullanilmiyomus doktorum ve saglik ocagi soyledi. Dogumu tetiklermis o hafta itibaryle birakiliomus.

H a p p y cim bir hafta iki hafta gerilik hic onemli degil. benimde bir hafta geri cikti . smdi beni burda haftada iki kere ultrosona ve nst ye aliyorlar. Ilk defa da perinatologa yonlendirdiler. pzartesi gidicem . Seferberlik ilan ettiler , benide cok paniklettiler gecen hafta.

Arkadasimin halasi Malatya da kadin dogum uzmani riskli gebelikte. Kendisine hemen sonuclarimi yolladim . ss ekliyorum sende kendin oku. 5 haftalik gerilik ve fazlasi tehlikeliymis. 1-2-3 haftalar hicbirsey. hic kendini uzup stress e sokma kuzum

Eklentiler

• E788693F-427D-4EA3-9D52-458D0C626CB5.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 127
Tansiyon problemim gebelikten önce vardı kardiyoloji doktorum takipte bi sorun yok dedi şekerde yok ayrıca anlamıyorum bende neden böyle oluyor
benimde gebelik oncesi tansiyonum vardi. hamile kalamdan ilaclarimi hamilelige uygun olanlarla degsitirdiler.
bugune kadar en bastaki ilaclarima iki ilac daha ekleyerek geldim.
Kan akisi, sivi akisi ultroson da hep normal ciktigi halde bir haftalik bir gerelik bende de var. Tansiyondandir dediler. daha yakin takibe aldilar.

ama zaten bir iki hafta birsey degil. bebek kilo almaya ve gelismeye devam ediyor. o yuzden sknti yapmiyorum

Kızlar selamm

Serum fizyolojikten bahsedilmiş. Ben bebeğin burun temizliği için yalnızca manuel aspiratörlerden almıştım. Serum fizyolojik de mi kullanmak gerekiyor mutlaka bilgili analar üstüme net bilgi atsın lütfen

Papatyamelo canım ben zamanında korkumdan kendimi listeye yazdırmamıştım. Şimdi bebek nerdeyse doğacak ama listede adım olsun istiyorum hatıra niyetine beni de ekleyebilir misin acaba rica etsem? Sat 24 şubat, kese görme tarihi 2 nisan, kalp atışını duyma tarihi 8 nisan, tahmini doğum tarihi 29 kasım, cinsiyet erkek

H a p p y cim ben de birkaç haftanın bir soruna işaret etmediğini çok okudum ve duydum. Bebek minyonsa gerilik olarak ifade ediliyor. Bebek iriyse de geliiim haftası ileride oluyor genelde. Bence 2 hafta sorun değil arkadaşım, sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…