- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Biz de kiloda gerilik yaşadık ben protein kaşar süt kuruyemiş tükettim bol bol mutlaka her gün et yedim gününü yakaladı öne bile geçti canim üzme kendini de bebişi de çözümü olan şeyler bunlarKuzum geçen ay 1 haftaymıs bak bunu deseydi diyetisyen hemen giderdim şimdi bu ay 2 hafta dedi perinatolog yönlendirdi gelde güven yani neden geçen ay demiyorsun geçen ay sadece dediki kilosu ayına göre 200 gram eksik dedi .
Akıntı gibi gelmez mi ki o?Anlayamaz canm doktor ultrasondan bakarak anlar sadece
Koltuk altı için yanıltıcı olabilir diye okudum, vallahi kafam karmakarışık. Her şeyin en iyisini almak istiyor insan söz konusu bebek olunca ama fiyatlar şu son 2 ayda bile inanılmaz arttı. Almak istediğim Braun 2 ay önce 1000 TL'den ucuzmuş.Benim arkadaşım çocuk doktoru şu standart koltuk altından ölçenlerden al abartma dedi :) doktor rahatlığı mıdır artık bilemedim. Bebişin ilk doktor randevusuna kadar almayacağım bir de ona sorucam öyle alıcam galiba. Braun falan 2.5 falan yaniii abartııı
Bazı ultrason kağıtlarında ölçü yazan yerde haftası da yazıyor. Atıyorum BDP için ayrı, kilogram için ayrı hem değer hem de kaçıncı haftaya denk geldiği. Oradan her değer için haftasında mı yoksa ileri mi geri mi kontrol ediyorum ben. Belki sizde de vardır hanımlar aklınızda şüphe varsa kağıtlara bakın.Eğer öyle birşey direk yüzüne söyler acimiyorlar tatlım ama bak bizimki bir hafta geriden geldiğini geçen ay söylememişti söyleseydi ona göre yol çizerdik şimdi korkuttu o yüzden doktor güvenim 0 verdiği ilacı içesim yok jelide süresim yok onuda kalça ağrım için verdi baktım çok zararlı yazıyor bebegin suyunu azaltiyormus şaştım kaldım
4momsı yenidoğan itibariyle kullanabiliyorlar hemen şakkadanak özellikle kolik anneleri müthişli duacı kendisinden fakat babybjörn hakkında hiç fikrim yok ne zaman kullanılmaya başlanıyor diye.Biz de karar veremiyoruz yaa bi otomatik bi de babyjörn tarzı mı alsak diyorum. Hergün kararımız değişiyor. Zaten eve geldikleri gibi içine atmayız herhalde zamanımız varUyku tulumu almadım bu yıl için ben. Seneye düşüncem onu. Benim de karnım sertleşiyor sanırım kasılmalarımız artıyor. En son söylediğimde magnezyumu günde 2 kullanalım o zaman dedi. Yarın inşallah çok güzel haberlerle gelirsin Allahtan üniversite ile ev arası 5 dk eşim bişey unutsak da zırt pırt gider gelir artık
A tamamdırYeni doğanda kullanılmıyor, 6 aydan snra.
Kasım ya da yılbaşı indiriminde falan alırsın daha erken. Başlarda serum fizyolojk kullanılacak
A tamamdırşu burun temizliği olayına hiç hakim değilim biraz araştırmam lazım
Evet aspiratör de aldım benBen de burun aspiratörü aldım mesela ama yenidoğanda pek kullanılmıyormuş burun delikleri küçücük olduğu için
Serum fizyolojik damlatıp sonra elimizin üstüne çevirip sırtına birkaç pıt pıt yapacakmışızyoutubeda falan da videoları var.
Ben direkt serum fizyolojik damlatıp aspiratörle çekiyoruz sanıyordum. Onun için azıcık büyümesi lazımmş
Evet aspiratör de aldım bendün bebek nasıl yıkanır videoları izlemiştim bugün de burun nasıl temizlenir videolarına bakayım
Teşekkürler ben İzmirdeyimbence her ikisine de görün ama bu işin asıl uzmanı endokrinoloji ona da dahiliyeci sevk eder devlette, yok özele gidebilirim dersen iyi bir doktor bulup ona gidebilirsin, anadolu yakasında yusuf aydın diye bir doktor var pendikte kliniği çok iyi işinin ehli uzman bir doktor. aşağıyada instagram linkini bıraktım.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
geçmiş olsun
Babyjörnler 3-4 aydan sonra o zaman başta 4mom tarzı şart4momsı yenidoğan itibariyle kullanabiliyorlar hemen şakkadanak özellikle kolik anneleri müthişli duacı kendisinden fakat babybjörn hakkında hiç fikrim yok ne zaman kullanılmaya başlanıyor diye.
Uyku tulumu almadıysan fikir ver o zaman nasıl uyutucaz bu bebişkoları üstlerine bişi örtmek yasak, bu kış çetin geçecek diyorlar bir de
Babybjörn için 3.5 kilodan itibaren yazıyor. Ay ibaresi yoktu.Babyjörnler 3-4 aydan sonra o zaman başta 4mom tarzı şartBenim oğlum da kış bebesiydi zaten o zamanki evim de sıcaktı şimdiki de sıcak merkezi sistem. Ben oğlumda hep çok aşırı kalın olmayan battaniyesi ile kundak tarzı sarıp yatırdım. Hem kolikti bi tık daha iyi uyuyordu kundakla elleri yüzünden sürekli uyanmıyordu böylece. Ocak gibi filan duruma göre yeniden değerlendircem bu bebelerin durumunu da, o zamana kadar koyduğun yerde duruyolar zaten
Aynen :)Kasik icin ben de kasik biberon ayarladim. Zaten mideleri kiraz kadar birsey oluyormus :)
Hic bilmiyorum ama benimki son 3 veya 4 haftadir bas asagi. Sorun yok dedi doktor bakalim.Kuzu 34.haftaya kadar dönüyormuş dimi googleda öyle okudum yani 30 da başlıyor pozisyon almayason anda dönen oluyormu
Yok yatarken oluyo bende sadece.Bununnicin kalsiyum magnezyum formulu verdi bi suredir kullanmiyorm. O aralar iyi gelmstimGidermis öyle dediler kuzum birde bana endol hap yazdida ben içmiyorum bebeğin suyunu etkiliyor diye yazılar okudum korktumgörsen topallayarak yürüyorum merdiven çıkamıyorum
Velbon kullansan? D vltamini , kalsiyum ve magnezyum birarada doktor verdimPsikolojik olarak çok çöktüm terapiye başlayacağım yoksa bu kafayla lohusalik döneminde neler yaşarım bilemiyorum ilk doktorumdan beri şansım hiç iyi gitmedi .Loto toto oynuyoruz sanki özel ilgi beklediğimden değil en basiti biraz özen gösterilmeli en basiti bak d vitamini gitmişler başka bir firmayla anlaşıyorlar saçma sapan jelibon şeklinde d vitamini veriyor sanki çocuk kandırıyor yazsana venatura yada ocean gittim özellikle araştırdım jelibon şeklinde olanı glutensiz felan diyor ama tadı portakallı aroma verici var aldım diyede mecbur içiyorum o yüzden doğum şeklinde bile 0 güvencem 38.haftada Jinekolog muayenemde başıma neler gelir az çok biliyorum onun için kendi beni doğutturan doktoruma gideceğim doktor iyi olduktan sonra ister devlet hastanesinde doğur ister özelde güven önemli tetanoz aşılarımıda oldum korkum yok
benimde gebelik oncesi tansiyonum vardi. hamile kalamdan ilaclarimi hamilelige uygun olanlarla degsitirdiler.Tansiyon problemim gebelikten önce vardı kardiyoloji doktorum takipte bi sorun yok dedi şekerde yok ayrıca anlamıyorum bende neden böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?