Ay ne kadar güzel bir kedi yiaaa aklımı çıldırıcimSonunda bebek arabasi geldi ama arabanin sahibi dogmadan , kara böcük kendine yer edindi
kedi bakimin da pek birsey yok . gunde bir kere kumunu degsitiriyorsun. biz otomatik besleme aleti aldik. mamayi doldurduk icine saatleri ayarladk. o saatlerde ayarladigimiz miktar kadar mama veriyor.Ay ne kadar güzel bir kedi yiaaa aklımı çıldırıcimçok istiyorum bebiş bir dostla büyüsün ama bakımı göz kulak olması gözümde çok büyüyor
Aaa bu otomatik olayı çok iyiymiş bak bunu bilmiyordum. Ben şeyden çok korkuyorum, etrafta çok duydum da camı kapıyı açık unutuyorlar falan kedicikler atlıyor sonrakedi bakimin da pek birsey yok . gunde bir kere kumunu degsitiriyorsun. biz otomatik besleme aleti aldik. mamayi doldurduk icine saatleri ayarladk. o saatlerde ayarladigimiz miktar kadar mama veriyor.
Su icinde kedi selalesi aldik, haftada bir kere dolduruyoruz.
Uzun tuylu oldugu icin , hergun bir 5-6 dk tariyoruz o kadar
bizde ona dikkat ediyoruz canim .Aaa bu otomatik olayı çok iyiymiş bak bunu bilmiyordum. Ben şeyden çok korkuyorum, etrafta çok duydum da camı kapıyı açık unutuyorlar falan kedicikler atlıyor sonradiyorum takip edemezsem de bir şey olursa çok üzülürüm
Kızlar selamm
Serum fizyolojikten bahsedilmiş. Ben bebeğin burun temizliği için yalnızca manuel aspiratörlerden almıştım. Serum fizyolojik de mi kullanmak gerekiyor mutlakabilgili analar üstüme net bilgi atsın lütfen
@Papatyamelo canım ben zamanında korkumdan kendimi listeye yazdırmamıştım. Şimdi bebek nerdeyse doğacak ama listede adım olsun istiyorum hatıra niyetinebeni de ekleyebilir misin acaba rica etsem? Sat 24 şubat, kese görme tarihi 2 nisan, kalp atışını duyma tarihi 8 nisan, tahmini doğum tarihi 29 kasım, cinsiyet erkek
Ay ne kadar güzel bir kedi yiaaa aklımı çıldırıcimçok istiyorum bebiş bir dostla büyüsün ama bakımı göz kulak olması gözümde çok büyüyor
Hahahahahaha bizimkilerde direk aaa bana araba almislar moduna girmislerdiSonunda bebek arabasi geldi ama arabanin sahibi dogmadan , kara böcük kendine yer edindi
O karaböcüğüü yemeliiiiiSonunda bebek arabasi geldi ama arabanin sahibi dogmadan , kara böcük kendine yer edindi
herseyi once kendi test ediyorHahahahahaha bizimkilerde direk aaa bana araba almislar moduna girmislerdiNe tatli bir karabocek o oyle :)
Söyle canım, bana da mide koruyucu hap verdi, iyi geldiYarın randevum söylicem yanma oldugunu
Kramp değil canım bahsettiğim, yani kramp arada oluyor. Ama bu dediğim başka, mesela belli süre sol tarafa yatıyorum ya sonra kalçadan neredeyse bileğime kadar sancı ağrı oluyor. Yatamıyorum diğer tarafa dönüyorum. Bir süre sonra orada da oluyor. Siyatik olduğunu tahmin ediyorum. Hani doğum yapan kadınlar gençleşirdi ? Doğumdan sonra mı o güncelleme geliyorBu kramp cidden kalçaya vuran birşeymi başka birşey bu ya benim bildiğim kramp havuzdan yada denizden çıkınca ayak parmaklarında olur ya öyle birsey degilmi hani bir süre düzelmez sallarsinda açılır
Genetik olabilir canım, sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta, stres yapma.Evet kızım minyon bi çocuk yaşıtlarına göre.İğne falan hiç kullanmadım bu gebeliğim riskli geçiyor zaten karın içi yapışıklık var çok ağrılarım oluyor fakat parol bile kullandırmıyor doktor
Canım ben lcw plastik terliklerinden alıcam beyaz renkKızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
ben crocs giyicem , genis ve rahatlarKızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
aaa bende sok oldum suanArkadaslar merhaba
gebeligin Basından beri şehir hastanesine gidiyorum.bebeğin boyu kilosu hiç bi bilgi vermiyorlarzmuayene 5dk bile sürmüyordu .erkek demislerdi.bu ay özele gidelim dedik .32. Haftam.doktor kız demesin mi.biz sok.
2.çocuğum bu o yuzden basindan beri rahatim maddi olarak şehir hastanesin de yapayım nolcak diodum.ki ilk kızımı memorilda dogum yaptim
suan okadar sogudumki şehir hastanesinden basıma agri girdidüşünmekten.özeller cok pahali offf Allah yardimcimiz olsun dua edelim Allah hepimizi hayirli doğumlar nasip etsin
ay gercekten seni bu zamana kadar durduran icinki his dogruymus .hayır çorap bile almamıştım.burdan yazilanlari okuyorum herkes Herseyi almis Ben rahat rahat takiliyom diodum.ama ilk cocugum kiz.onun besigI yatagi küveti mama sandalyesi puseti bebek arabasi vardı. tek eksik kıyafetti bu hafta alcaktim allahtan almamışım ama hala inanamiyirum
Hangi şehir Hastanesi'ne gidiyorsunuzArkadaslar merhaba
gebeligin Basından beri şehir hastanesine gidiyorum.bebeğin boyu kilosu hiç bi bilgi vermiyorlarzmuayene 5dk bile sürmüyordu .erkek demislerdi.bu ay özele gidelim dedik .32. Haftam.doktor kız demesin mi.biz sok.
2.çocuğum bu o yuzden basindan beri rahatim maddi olarak şehir hastanesin de yapayım nolcak diodum.ki ilk kızımı memorilda dogum yaptim
suan okadar sogudumki şehir hastanesinden basıma agri girdidüşünmekten.özeller cok pahali offf Allah yardimcimiz olsun dua edelim Allah hepimizi hayirli doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?