2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ne kadar güzel bir kedi yiaaa aklımı çıldırıcim çok istiyorum bebiş bir dostla büyüsün ama bakımı göz kulak olması gözümde çok büyüyor
kedi bakimin da pek birsey yok . gunde bir kere kumunu degsitiriyorsun. biz otomatik besleme aleti aldik. mamayi doldurduk icine saatleri ayarladk. o saatlerde ayarladigimiz miktar kadar mama veriyor.
Su icinde kedi selalesi aldik, haftada bir kere dolduruyoruz.
Uzun tuylu oldugu icin , hergun bir 5-6 dk tariyoruz o kadar

Aaa bu otomatik olayı çok iyiymiş bak bunu bilmiyordum. Ben şeyden çok korkuyorum, etrafta çok duydum da camı kapıyı açık unutuyorlar falan kedicikler atlıyor sonra diyorum takip edemezsem de bir şey olursa çok üzülürüm

bizde ona dikkat ediyoruz canim .
camlara sineklik taktira bilirsin. her zaman butun evin camlarini acmiyorsundur , en sık actiklarinin sinekliginin saglam olmasina bak.
balkon icinse , kucuk delikli fileler var onlari demirliklerin arasindan geciyorlar . kafasi gecmezse vucudu gecemiyor zaten

Biz 9. kattayiz, genis bir kafes aldik , her gun aciyorum onun icinde hava aliyor takililiyor

Eklentiler

• 48608BEF-66D9-498A-9515-53ECCDF48974.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 124

Burun Aspiratörü yenidoğanda kullanılmıyormuş. Hani burun delikleri minicik olduğu için çekemiyormuş. Serum fizyolojik zaten uzun süre kullanılıyor. Hem yenidoğanda hemde sonrasında yumuşatması için 6 aydan snra sprey formunda ürünler kullanılabilir ama ilk 6 ay serum fizyolojik

Ay ne kadar güzel bir kedi yiaaa aklımı çıldırıcim çok istiyorum bebiş bir dostla büyüsün ama bakımı göz kulak olması gözümde çok büyüyor

Öncesinde tecrübeli değilseniz yenidoğan bebekle kedi sahiplenmek kesinlikle delilik aynı anda 2 çocuğunuz olduğunu düşünün. Tabi bunlardan bir tanesi asla koyduğunuz yerde durmayan, meraklı, evin çeşitli yerlerine kusma ya da strese girerse işeme ihtimali olan, maması/kumu/aşısı derken maddi olarak ekstra yük olacak ve asla büyümeyecek bir bebek
Dünyanın en güzel duygusu, altın kaplı saraylar verseler tek bir tüy tanesini feda etmem ama gerçekçi olmak lazım çok zor

Yarın randevum söylicem yanma oldugunu
Söyle canım, bana da mide koruyucu hap verdi, iyi geldi

Bu kramp cidden kalçaya vuran birşeymi başka birşey bu ya benim bildiğim kramp havuzdan yada denizden çıkınca ayak parmaklarında olur ya öyle birsey degilmi hani bir süre düzelmez sallarsinda açılır
Kramp değil canım bahsettiğim, yani kramp arada oluyor. Ama bu dediğim başka, mesela belli süre sol tarafa yatıyorum ya sonra kalçadan neredeyse bileğime kadar sancı ağrı oluyor. Yatamıyorum diğer tarafa dönüyorum. Bir süre sonra orada da oluyor. Siyatik olduğunu tahmin ediyorum. Hani doğum yapan kadınlar gençleşirdi ? Doğumdan sonra mı o güncelleme geliyor

Genetik olabilir canım, sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta, stres yapma.

Arkadaslar merhaba
gebeligin Basından beri şehir hastanesine gidiyorum.bebeğin boyu kilosu hiç bi bilgi vermiyorlarzmuayene 5dk bile sürmüyordu .erkek demislerdi.bu ay özele gidelim dedik .32. Haftam.doktor kız demesin mi .biz sok.
2.çocuğum bu o yuzden basindan beri rahatim maddi olarak şehir hastanesin de yapayım nolcak diodum.ki ilk kızımı memorilda dogum yaptim
suan okadar sogudumki şehir hastanesinden basıma agri girdi düşünmekten.özeller cok pahali offf Allah yardimcimiz olsun dua edelim Allah hepimizi hayirli doğumlar nasip etsin

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
ben crocs giyicem , genis ve rahatlar
aaa bende sok oldum suan
cok kiyafet vs almismiydin erkege gore ?

hayır çorap bile almamıştım.burdan yazilanlari okuyorum herkes Herseyi almis Ben rahat rahat takiliyom diodum.ama ilk cocugum kiz.onun besigI yatagi küveti mama sandalyesi puseti bebek arabasi vardı. tek eksik kıyafetti bu hafta alcaktim allahtan almamışım ama hala inanamiyirum

ay gercekten seni bu zamana kadar durduran icinki his dogruymus .
Sehir hastanesinde ki doktor da yani hadi ilk zamanlar yanlis gordun , ee sonradan da mi farketmedin be

Hangi şehir Hastanesi'ne gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…