Kayseri şehir hastanesiHangi şehir Hastanesi'ne gidiyorsunuz
Maalesef cok detaylı bakmiyorlar.toplam 5dkka bile sürmüyor ve bu hastanede doğum yapmak zorunda olmak beni çok üzüyoray gercekten seni bu zamana kadar durduran icinki his dogruymus .
Sehir hastanesinde ki doktor da yani hadi ilk zamanlar yanlis gordun , ee sonradan da mi farketmedin be
Ayrintiliyi da mi orada yaptırdın canım. Gerçekten şaşırtıcı olmuş. Canı sağ olsun bebisinin. Üzme kendini. Yani haklısın büyük hayal kırıklığı gerçekten.Maalesef cok detaylı bakmiyorlar.toplam 5dkka bile sürmüyor ve bu hastanede doğum yapmak zorunda olmak beni çok üzüyor
Hangi doktor erkek dedi orda ya bana da kız dediler özelde erkek çıktı canım Cahit beye gidiyorum fiyatlar da uygun diğer özellere göreKayseri şehir hastanesi
Ayrıntılı ultrason yaptiramadim.tek saglikli olsun kız erkek gercektn farketmez zaten kizimin kız kardeşi olsun isterdim ama 32. haftada ogrenmenin şokuAyrintiliyi da mi orada yaptırdın canım. Gerçekten şaşırtıcı olmuş. Canı sağ olsun bebisinin. Üzme kendini. Yani haklısın büyük hayal kırıklığı gerçekten.
Ben beyaz çakma crocs aldım ama artık ayağıma olmuyorKızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Ben de crocs tarzı bakıcam sanırım hem rahat olur gibii. Taç da çok tatlıymış güle güle kullanınBen beyaz çakma crocs aldım ama artık ayağıma olmuyor2 numara büyük alın ne alacaksanız.
https://ty.gl/ywuolu3si5 taç olarak da bunu düşünüyorum.
Ben de beyaz ve plastik bir terlik almak istiyorum bakayım lcw deCanım ben lcw plastik terliklerinden alıcam beyaz renk
Yenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi4momsı yenidoğan itibariyle kullanabiliyorlar hemen şakkadanak özellikle kolik anneleri müthişli duacı kendisinden fakat babybjörn hakkında hiç fikrim yok ne zaman kullanılmaya başlanıyor diye.
Uyku tulumu almadıysan fikir ver o zaman nasıl uyutucaz bu bebişkoları üstlerine bişi örtmek yasak, bu kış çetin geçecek diyorlar bir de
Teşekkür ederim canım.Hamile kalmadan önce kalp ritm bozukluğu için ilaç kullanıyordum saneloc diye hamile olduğumu bilmeden 4 haftada içmiş bulundum korunurken hamile kaldım çünkü sürpriz oldu bebeğim.Bunun için perinatoloji farmakoloji ve kardiyoloji takibindeydim sürekli bide düşük tehlikesi atlayınca doktorum kesinlikle ağrı kesiciyi yasakladı parol zararsız gebelerde güvenle kullanılan bir ilaç ama bende kulandırmak istemiyor doktor dayanıyorum ağrılara ama bazen ağrıdan ağlamaktan kafamı duvarlara vurasım geliyor ama bebek için doktor ne derse onu yapıyorum mecburGeçmiş olsun benim de ağrılarımdan dolayı parol yzdı bugün doktor zararı yok dedi. Sizin de çok ağrınız olmasına rağmen kullanmıyorsunız demek ki. Kafam çok karışık zararı olacaksa ben de bu acıları çekip içimicem ilaç. Nasıl dayanıyorsunuz zararsız olduğu söyleniyor?
Ay benim eşimde aşırı cam balkon açma huyu var. Ben sinek böcek giriyor diye rahatsız oluyorum, o ardımdan açıyor yine. O yüzden gözüm kesmiyor, yoksa hep aklıma geliyor.bizde ona dikkat ediyoruz canim .
camlara sineklik taktira bilirsin. her zaman butun evin camlarini acmiyorsundur , en sık actiklarinin sinekliginin saglam olmasina bak.
balkon icinse , kucuk delikli fileler var onlari demirliklerin arasindan geciyorlar . kafasi gecmezse vucudu gecemiyor zaten
Biz 9. kattayiz, genis bir kafes aldik , her gun aciyorum onun icinde hava aliyor takililiyor
Eskiden nasıl yapıyorlardı acabaBurun Aspiratörü yenidoğanda kullanılmıyormuş. Hani burun delikleri minicik olduğu için çekemiyormuş. Serum fizyolojik zaten uzun süre kullanılıyor. Hem yenidoğanda hemde sonrasında yumuşatması için6 aydan snra sprey formunda ürünler kullanılabilir ama ilk 6 ay serum fizyolojik
Ay yok ben şu an ona yeltenemem zaten. Hamilelikten önce aklıma hep gelirdi yani bebeğim olsa evde bir dostu olsa böyle onla büyüse diye. Benim daha işe başlayıncaki bakım planım bile belli değil. Annem karşı yakada oturuyor kv başka şehirde. Benimse çalışmamak gibi bir durumum söz konusu değil. Böyle belirsiz bir dönemde bu sorumluluğu istesem de alamam zaten, benimki bir hayal diyelimÖncesinde tecrübeli değilseniz yenidoğan bebekle kedi sahiplenmek kesinlikle delilikaynı anda 2 çocuğunuz olduğunu düşünün. Tabi bunlardan bir tanesi asla koyduğunuz yerde durmayan, meraklı, evin çeşitli yerlerine kusma ya da strese girerse işeme ihtimali olan, maması/kumu/aşısı derken maddi olarak ekstra yük olacak ve asla büyümeyecek bir bebek
Dünyanın en güzel duygusu, altın kaplı saraylar verseler tek bir tüy tanesini feda etmem ama gerçekçi olmak lazım çok zor
Ben de crocs muadili aldım canım.Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Nadiren de olsa benim de nefesimi kesiyor bazen hareketleriyle. Muhtemelen büyüyüp kuvvetleniyorlar ve sağımızda solumuzda organlara anlık çok baskı yapıyorlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşın sonlara doğru bebek inanılmaz kaburgasına dayanıyordu, aşırı zorlanıyordu o arkadaş mesela hatırlıyorum. Olabiliyor maalesef hamilelikte böyle şeylerKizlar iyi akşamlar. Bebiş sol kasığıma baskı yapınca aşırı derecede kramp giriyor resmen bağırıyorum kıvranıyorum hep o nokta. Neden oluyor acaba
Yaa kıyamam bence kendisine alındığını da düşünüyordurherseyi once kendi test ediyor
Bende de o sıkıntı var yaNadiren de olsa benim de nefesimi kesiyor bazen hareketleriyle. Muhtemelen büyüyüp kuvvetleniyorlar ve sağımızda solumuzda organlara anlık çok baskı yapıyorlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşın sonlara doğru bebek inanılmaz kaburgasına dayanıyordu, aşırı zorlanıyordu o arkadaş mesela hatırlıyorum. Olabiliyor maalesef hamilelikte böyle şeyler
Ben doktoru değiştirdim. Ötekine kalsa tahlil bile istememişti bugüne kadarBana bunu bile demedi gelde çıldırma
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen kavuşursunuz en kısa sürede minnoşla sarmaş dolaş missKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Bende de bu ara sinirlilik başladı niyeyseSelam kızlar
Psikolojik olarak nasılsınız çok merak ettim
Ben o kadar uzun süredir kendimi berbat hissediyorum ki bir türlü toparlanamıyırum
Sürekli gergin alıngan düşünceli takıntılı bir halim var bebeği etkilemekten korksamda elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?