2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ay gercekten seni bu zamana kadar durduran icinki his dogruymus .
Sehir hastanesinde ki doktor da yani hadi ilk zamanlar yanlis gordun , ee sonradan da mi farketmedin be
Maalesef cok detaylı bakmiyorlar.toplam 5dkka bile sürmüyor ve bu hastanede doğum yapmak zorunda olmak beni çok üzüyor

Maalesef cok detaylı bakmiyorlar.toplam 5dkka bile sürmüyor ve bu hastanede doğum yapmak zorunda olmak beni çok üzüyor
Ayrintiliyi da mi orada yaptırdın canım. Gerçekten şaşırtıcı olmuş. Canı sağ olsun bebisinin. Üzme kendini. Yani haklısın büyük hayal kırıklığı gerçekten.

Ayrintiliyi da mi orada yaptırdın canım. Gerçekten şaşırtıcı olmuş. Canı sağ olsun bebisinin. Üzme kendini. Yani haklısın büyük hayal kırıklığı gerçekten.
Ayrıntılı ultrason yaptiramadim.tek saglikli olsun kız erkek gercektn farketmez zaten kizimin kız kardeşi olsun isterdim ama 32. haftada ogrenmenin şoku

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Ben beyaz çakma crocs aldım ama artık ayağıma olmuyor 2 numara büyük alın ne alacaksanız.
https://ty.gl/ywuolu3si5 taç olarak da bunu düşünüyorum.

Yenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi

Kizlar iyi akşamlar. Bebiş sol kasığıma baskı yapınca aşırı derecede kramp giriyor resmen bağırıyorum kıvranıyorum hep o nokta. Neden oluyor acaba

Teşekkür ederim canım.Hamile kalmadan önce kalp ritm bozukluğu için ilaç kullanıyordum saneloc diye hamile olduğumu bilmeden 4 haftada içmiş bulundum korunurken hamile kaldım çünkü sürpriz oldu bebeğim.Bunun için perinatoloji farmakoloji ve kardiyoloji takibindeydim sürekli bide düşük tehlikesi atlayınca doktorum kesinlikle ağrı kesiciyi yasakladı parol zararsız gebelerde güvenle kullanılan bir ilaç ama bende kulandırmak istemiyor doktor dayanıyorum ağrılara ama bazen ağrıdan ağlamaktan kafamı duvarlara vurasım geliyor ama bebek için doktor ne derse onu yapıyorum mecbur

Ay benim eşimde aşırı cam balkon açma huyu var. Ben sinek böcek giriyor diye rahatsız oluyorum, o ardımdan açıyor yine. O yüzden gözüm kesmiyor, yoksa hep aklıma geliyor.
Eskiden nasıl yapıyorlardı acaba sağol canım bilgi için ben de bakınayım o zaman internette.
Ay yok ben şu an ona yeltenemem zaten. Hamilelikten önce aklıma hep gelirdi yani bebeğim olsa evde bir dostu olsa böyle onla büyüse diye. Benim daha işe başlayıncaki bakım planım bile belli değil. Annem karşı yakada oturuyor kv başka şehirde. Benimse çalışmamak gibi bir durumum söz konusu değil. Böyle belirsiz bir dönemde bu sorumluluğu istesem de alamam zaten, benimki bir hayal diyelim
Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Ben de crocs muadili aldım canım.
Kizlar iyi akşamlar. Bebiş sol kasığıma baskı yapınca aşırı derecede kramp giriyor resmen bağırıyorum kıvranıyorum hep o nokta. Neden oluyor acaba
Nadiren de olsa benim de nefesimi kesiyor bazen hareketleriyle. Muhtemelen büyüyüp kuvvetleniyorlar ve sağımızda solumuzda organlara anlık çok baskı yapıyorlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşın sonlara doğru bebek inanılmaz kaburgasına dayanıyordu, aşırı zorlanıyordu o arkadaş mesela hatırlıyorum. Olabiliyor maalesef hamilelikte böyle şeyler

Bende de o sıkıntı var ya ayakları yukarda, göğüsümün altları bazen ağrıyor bazen yanıyor, yatarkende çok zorlanıyorum, inşallah doğuma kadar sürmez

Selam kızlar
Psikolojik olarak nasılsınız çok merak ettim
Ben o kadar uzun süredir kendimi berbat hissediyorum ki bir türlü toparlanamıyırum
Sürekli gergin alıngan düşünceli takıntılı bir halim var bebeği etkilemekten korksamda elimde değil

Bende de bu ara sinirlilik başladı niyeyse kendini oyala canım sevdiğin şeyleri yap hobi edin hormonlara çok yüz verme açık hava en güzeli kısa süreli yürüyüşler yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…