2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende aynıyım emin ol ama o kadar yapılacak iş var ki bazen duygularımın ne olduğunu bile çözemiyorum

Günaydın kızlarr

Bende de o sıkıntı var ya ayakları yukarda, göğüsümün altları bazen ağrıyor bazen yanıyor, yatarkende çok zorlanıyorum, inşallah doğuma kadar sürmez
Evet yapıyorlar arada yaaa benimki de midemi mi tekmeliyor napıyorsa bazen acayip mide yanması oluyor. Ama çoğu zaman iyiyim şükür, ara ara gelmesine razıyım ben devamlı olmasın da

3 gündür mide yanmasından ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor eğer kel bir çocuk doğurursam gerçekten hem üzülürüm hem de yanmayla saçlanmanın alakası olmadığını kanıtlamış olurum

Kesinlikle yok yaa bebek muhtemelen mideye şut çekiyo, asitler tepemize çıkıyor

Ha mesela benimki kesin saçlı doğacak diye düşünüyorum çünkü eşimde de bende de saçın maaşalahı var, açıkçası bebekten de amcasına falan çekmezse kazara, aynı performansı bekliyorum

Kızlar bir süredir bebek ara ara ritmik olarak aynı yerime tık tık dokunuyor gibi oluyor. Bebeğimin kafası aşağıda ve kasığıma daha yakın göbeğimin altında hissediyorum. Bu hıçkırık oluyor galiba di mi

ben kel mişim eşimde keel bakalım bizimki ne olacak
evet dün benimde öyle oldu ddirek hıçkırık geldi aklıma

Ya benimki de sağ yan tarafa takmış durumda hep oralara tekme atıyor ya da bastırıyor neredeyse 1 haftadır. Aşırı yan olduğu için rahatsız ediyor. uyumak zaten mümkün değil de ayakta bile bazen iki büklüm ediyor.

GÜNAYDIN KIZLARRR en sevdiğim gün geldi herkesin güzel geçmesi dileğiyle

Günaydın hanımlar bugün görüş günümüz

Günaydın kızlarr

Evet yapıyorlar arada yaaa benimki de midemi mi tekmeliyor napıyorsa bazen acayip mide yanması oluyor. Ama çoğu zaman iyiyim şükür, ara ara gelmesine razıyım ben devamlı olmasın da
Günaydın kızlar güzel haberlerle gelin görüş günü olanlar

Ya bu annelik nasıl bişey nelere dayanıyor insan. Dün içmedim ben de azdı ağrım dayandım. Az kaldı sizin de İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda tüm bu acılara değecek

Yenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi
Müslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisinin(kocama da mavi boncuk koymadım demem) o yüzden uyku tulumu istiyorum owli uyku gurusu çok kafama yatıyor uzun süreli kullanımı ile fekat bizimkisiler daha minnak olacak ya yukarı doğru çıkıyormuş tulum, bu da benim anksiyetemi arttırıyor düşündükçe bile.
Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş

ben kel mişim eşimde keel bakalım bizimki ne olacak

evet dün benimde öyle oldu ddirek hıçkırık geldi aklıma
Bizde öyle, benim kaşım bile yoktu eşimde şuan gür saçlı ama o da saçsız doğmuş birde inşallah bana çeker gür saçlı olur diyordu, bebeklik fotoğrafını buldum ne saçı var ne kaşı dedim bizim ki kesin tüysüz olacak

Ben de kendimi şuan yüksek mertebede gördüm Kolik bi bebekten sonra hele bu cesaretgece sürekli nefes alıyor mu diye kalkıp kontrol etmekten kafayı yemiştim bi de iki tane şimdi. Bu arada ben de oğlumda asla kalın giydirmedim tüm kış penye tulumlarla gezdirdim ve hala sıcağı hiç sevmez kolay kolay üşüdüm demez
Eveeet taa kendisi Bu ara çok hıçkırıyo benimkiler de
Yenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi
Aynen ben de de oğlumdan kalan kundak vardı kardeşim de yeğenimkileri verdi 4 kundak var evde
Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Evde oysho beyaz terliğim var birken tarzı. Onu giyerim, taç çok ince sade bişeylet bakmıştım sonra almadım bıraktım. Ona da fiyonk beyaz uzun tokam var saçımın arkasından toplarım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…