bende aynıyım emin ol ama o kadar yapılacak iş var ki bazen duygularımın ne olduğunu bile çözemiyorumSelam kızlar
Psikolojik olarak nasılsınız çok merak ettim
Ben o kadar uzun süredir kendimi berbat hissediyorum ki bir türlü toparlanamıyırum
Sürekli gergin alıngan düşünceli takıntılı bir halim var bebeği etkilemekten korksamda elimde değil
Evet yapıyorlar arada yaaaBende de o sıkıntı var yaayakları yukarda, göğüsümün altları bazen ağrıyor bazen yanıyor, yatarkende çok zorlanıyorum, inşallah doğuma kadar sürmez
bizimm dee çok heyacanıyımmmGünaydın hanımlar bugün görüş günümüz
Kesinlikle yok yaa3 gündür mide yanmasından ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor eğer kel bir çocuk doğurursam gerçekten hem üzülürümhem de yanmayla saçlanmanın alakası olmadığını kanıtlamış olurum
ben kel mişim eşimde keel bakalım bizimki ne olacakKesinlikle yok yaabebek muhtemelen mideye şut çekiyo, asitler tepemize çıkıyor
Ha mesela benimki kesin saçlı doğacak diye düşünüyorum çünkü eşimde de bende de saçın maaşalahı var, açıkçası bebekten de amcasına falan çekmezse kazara, aynı performansı bekliyorum
evet dün benimde öyle oldu ddirek hıçkırık geldi aklımaKızlar bir süredir bebek ara ara ritmik olarak aynı yerime tık tık dokunuyor gibi oluyor. Bebeğimin kafası aşağıda ve kasığıma daha yakın göbeğimin altında hissediyorum. Bu hıçkırık oluyor galiba di mi
GÜNAYDIN KIZLARRRen sevdiğim gün geldi herkesin güzel geçmesi dileğiyle
Günaydın hanımlar bugün görüş günümüz
Günaydın kızlarGünaydın kızlarr
Evet yapıyorlar arada yaaabenimki de midemi mi tekmeliyor napıyorsa bazen acayip mide yanması oluyor. Ama çoğu zaman iyiyim şükür, ara ara gelmesine razıyım ben devamlı olmasın da
Ya bu annelik nasıl bişey nelere dayanıyor insan. Dün içmedim ben de azdı ağrım dayandım. Az kaldı sizin de İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda tüm bu acılara değecekTeşekkür ederim canım.Hamile kalmadan önce kalp ritm bozukluğu için ilaç kullanıyordum saneloc diye hamile olduğumu bilmeden 4 haftada içmiş bulundum korunurken hamile kaldım çünkü sürpriz oldu bebeğim.Bunun için perinatoloji farmakoloji ve kardiyoloji takibindeydim sürekli bide düşük tehlikesi atlayınca doktorum kesinlikle ağrı kesiciyi yasakladı parol zararsız gebelerde güvenle kullanılan bir ilaç ama bende kulandırmak istemiyor doktor dayanıyorum ağrılara ama bazen ağrıdan ağlamaktan kafamı duvarlara vurasım geliyor ama bebek için doktor ne derse onu yapıyorum mecbur
Müslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisininYenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi
Günaydın, bizim de görüş günümüz bakalım kendilerini bu sefer hangi köşede nasıl bulacağızGünaydın kızlargüzel haberlerle gelin görüş günü olanlar
defactodan aldım bende.Ben de beyaz ve plastik bir terlik almak istiyorum bakayım lcw de
Bizde öyle, benim kaşım bile yoktuben kel mişim eşimde keel bakalım bizimki ne olacak
evet dün benimde öyle oldu ddirek hıçkırık geldi aklıma
Bende ilk kez nst ye gireceğimmmbizimm dee çok heyacanıyımmm
Ben de kendimi şuan yüksek mertebede gördümMüslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisinin(kocama da mavi boncuk koymadım demem ) o yüzden uyku tulumu istiyorum owli uyku gurusu çok kafama yatıyor uzun süreli kullanımı ile fekat bizimkisiler daha minnak olacak ya yukarı doğru çıkıyormuş tulum, bu da benim anksiyetemi arttırıyor düşündükçe bile.
Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş
Eveeet taa kendisiKızlar bir süredir bebek ara ara ritmik olarak aynı yerime tık tık dokunuyor gibi oluyor. Bebeğimin kafası aşağıda ve kasığıma daha yakın göbeğimin altında hissediyorum. Bu hıçkırık oluyor galiba di mi
Aynen ben de de oğlumdan kalan kundak vardı kardeşim de yeğenimkileri verdi 4 kundak var evdeYenidoğan döneminde Müslin örtüyle Yarım kundak yapıp uyutmamız gerekiyormuş canım. Ya da yenidoğan kundağı alırsın uyku tulumu gibi
Evde oysho beyaz terliğim var birken tarzı. Onu giyerim, taç çok ince sade bişeylet bakmıştım sonra almadım bıraktım. Ona da fiyonk beyaz uzun tokam var saçımın arkasından toplarım diye düşündümKızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Günaydın hanımlar bugün görüş günümüz
bizimm dee çok heyacanıyımmm
Günaydın, bizim de görüş günümüz bakalım kendilerini bu sefer hangi köşede nasıl bulacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?