benim eşimde tüysüz ailecek tüysüzler ben ondan kesinlikle daha tüysüzüm kız olsaydı ona çeksin derdim oğlan dayıya derler abimde orman kaçkını gibi tüylü çocuğum hangisine çekecek bakalımBizde öyle, benim kaşım bile yoktueşimde şuan gür saçlı ama o da saçsız doğmuş birde inşallah bana çeker gür saçlı olur diyordu, bebeklik fotoğrafını buldum ne saçı var ne kaşı dedim bizim ki kesin tüysüz olacak
Aynı benimki bazen sağ taraf uyuşuyor o kadar ki baskı yapıyo sıpaYa benimki de sağ yan tarafa takmış durumda hep oralara tekme atıyor ya da bastırıyor neredeyse 1 haftadır. Aşırı yan olduğu için rahatsız ediyor. uyumak zaten mümkün değil de ayakta bile bazen iki büklüm ediyor.
bana rapor yazacağız dedi inşallah nstye sokar ama herkes girmiş bende girerim büyük ihtimalleBende ilk kez nst ye gireceğimmm
Ben 22sine gün sayıyorum yabenim eşimde tüysüz ailecek tüysüzler ben ondan kesinlikle daha tüysüzüm kız olsaydı ona çeksin derdim oğlan dayıya derler abimde orman kaçkını gibi tüylü çocuğum hangisine çekecek bakalım
Famina OKYANUS302 inşallah çook heyecanlıyım bakalım nasıl akşam olacak
bizde artık bugün normalin oluru var mı sezeryan mı ne olacak konuşup orta yolu buluruzzBen 22sine gün sayıyorum yaartık daha sık görürüz nstlerde başlayacak ay şaka maka az kaldı ya bana birde 1 kasıma gün verdi mahkum gibi takvimden hergün bi kare karalıyorum
Sokar bencedebana rapor yazacağız dedi inşallah nstye sokar ama herkes girmiş bende girerim büyük ihtimalle
sen çalışıyor muydunn ben seni çalışmıyor biliyorumSokar bencedebende rapor alacağım bugün
Kendimiz yatırdık canım sigortayı normalde çalışıyordum gebelik öncesisen çalışıyor muydunn ben seni çalışmıyor biliyorum
direk nst ye mi soktu bebeğe baktı mı ultrasonda
Nasıl hayırlı sağlıklı olacaksa öyle gelsin bebişin inşallahbizde artık bugün normalin oluru var mı sezeryan mı ne olacak konuşup orta yolu buluruzz
amin inşallahh çok heyecanlıyım dolabı da geldi bugün yarın kurarız inşallahNasıl hayırlı sağlıklı olacaksa öyle gelsin bebişin inşallahhakkınızda hayırlısı olsun canım
İlk nst canım.. burası devlet hastanesi bakalım özelde nasıl olacak 2 doktor kontrolünde ilerliyorumdirek nst ye mi soktu bebeğe baktı mı ultrasonda
Gozler omre bedel, ifadeye bakherseyi once kendi test ediyor
Bir tane gecen sene ameliyatimda giyerim diye aldigim ve giydigim pofuduk terligim var, bir de evde giydigim Birkenstocklar. Ayaklar siserse vs diye acik terlikte goturecegim. Ayaklarin rahat olmasi onemli anladigim. Alirsaniz yaniniza evden hep banko rahat edebileceginiz birsey de alin.Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Ya birseyleri yetistiremezsem stresi var. Strese girdigimde guzel sakin bir muzik aciyorum, aliyorum elime papatya cayi vs biraz dis dunyadan soyutlanmaya calisiyorum. Ise yariyor.Selam kızlar
Psikolojik olarak nasılsınız çok merak ettim
Ben o kadar uzun süredir kendimi berbat hissediyorum ki bir türlü toparlanamıyırum
Sürekli gergin alıngan düşünceli takıntılı bir halim var bebeği etkilemekten korksamda elimde değil
Ben soyle birsey aldim cok rahatKızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyimbi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Yeni mi öğrendinAyrıntılı ultrason yaptiramadim.tek saglikli olsun kız erkek gercektn farketmez zaten kizimin kız kardeşi olsun isterdim ama 32. haftada ogrenmenin şoku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?