2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar mesajlarınızı okuyorum pek yazmaya fırsatım olmuyor :) görüş günü olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah 32 haftalık oldum ama daha benim de hiçbir şeyim hazır değil haftaya hemen hazırlayım diye düşünüyorum sezaryen günüm de daha belli değil ekim sonu olursa 29 ekim olmasını istiyorum

benim eşimde tüysüz ailecek tüysüzler ben ondan kesinlikle daha tüysüzüm kız olsaydı ona çeksin derdim oğlan dayıya derler abimde orman kaçkını gibi tüylü çocuğum hangisine çekecek bakalım

Famina OKYANUS302 inşallah çook heyecanlıyım bakalım nasıl akşam olacak

Aynı benimki bazen sağ taraf uyuşuyor o kadar ki baskı yapıyo sıpa

Ben 22sine gün sayıyorum ya artık daha sık görürüz nstlerde başlayacak ay şaka maka az kaldı ya bana birde 1 kasıma gün verdi mahkum gibi takvimden hergün bi kare karalıyorum

Ben 22sine gün sayıyorum ya artık daha sık görürüz nstlerde başlayacak ay şaka maka az kaldı ya bana birde 1 kasıma gün verdi mahkum gibi takvimden hergün bi kare karalıyorum
bizde artık bugün normalin oluru var mı sezeryan mı ne olacak konuşup orta yolu buluruzz

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Bir tane gecen sene ameliyatimda giyerim diye aldigim ve giydigim pofuduk terligim var, bir de evde giydigim Birkenstocklar. Ayaklar siserse vs diye acik terlikte goturecegim. Ayaklarin rahat olmasi onemli anladigim. Alirsaniz yaniniza evden hep banko rahat edebileceginiz birsey de alin.

Ya birseyleri yetistiremezsem stresi var. Strese girdigimde guzel sakin bir muzik aciyorum, aliyorum elime papatya cayi vs biraz dis dunyadan soyutlanmaya calisiyorum. Ise yariyor.

Kızlar hastanede giymek için nasıl bir terlik aldınız? Varsa link alabilir miyim bi de lohusa tacı almak istiyorum ya da tokası önerebileceğiniz sayfalar var mıdır?
Ben soyle birsey aldim cok rahat
Tac bakicam daha

Eklentiler

• Screenshot_20220916-110057_Trendyol.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…