2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cocuk uyku guvenligi ve egitimi izlerken iki yerde uyku tulumu gerekliligini ogrendim. Sonra Dr Osman Gonulal'in youtube da duzenli uyku olusturma egitimi var, orada da owliden bahsedince aldim. Cocugu sicaga maruz birakmak uyku duzeni icin iyi degilmis.

Valla kesinlikle normal değilim ben ona eminim

Doktor bana da 37.haftada alırız dedi plesentam ağaşıda diye sanırım. Tabi erken doğum riskim var o zamana kadar durursa diye de ekledi. Kasımın ikinci haftası oluyor kısmetse belli olmaz tabi. Ben 10 Kasım olsun istemiyorum malum en büyük yas günümüz millet olarak. Tabi hocam ne der bilmem de çarşamba mantıklı bir gün gibi geliyor. Eş için de iki gün refakatçi raporu veriliyor ya haftasonuna denk gelip yanmamış da oluyor.

Bana şuan süreç normal beklicez dedi ama çok hakeretsiziz ya nasıl olacak şu normal doğum kemiklerim birbirine girmiş gibi hissediyorum bazen o kadar çok yattık ki. Benimde kız sol tarafta ben yattıkça ordan bir tekme dışarı doğru çıkıyor.

İlk hamilelik ilk çocuk çok farklı benim 3.hamileligim heyecanın yanında bı rahatlık yok değil hani,

11K ayy eşimi çağırdım hissetsin diye, korktu diyorki bebeğe bir şey oluyor olmasın normal mi bu
amin inşallahh çok heyecanlıyım dolabı da geldi bugün yarın kurarız inşallah
Güle güle kullanın ben de alabileydim bir artık

11K ayy eşimi çağırdım hissetsin diye, korktu diyorki bebeğe bir şey oluyor olmasın normal mi bu

Güle güle kullanın ben de alabileydim bir artık
ben trendyoldan aldım oda yapmayı planlamıyorum kiracıyım çünkü

benim eşim hala karnıma dokunmadı onun cins huyları var kan gördüğünde bayılıyor böyle yaralı yüze falanda bakamıyor o kıpırdamayı hissedersem içim bi hoş olur bayılırım diyo çocuğum hala babasını tanımıyor geçen gün koltukta yatıyoruz kalkıp gitmiş öteki koltuğa neden kalktın dedim vurdu bana diyo karnım sırtına deymiş herhalde

Güle güle kullanın ben de aabileydim bir artık

Ne diyosun yaaa bebeğe dokunmuyor desene hiç benimki de şaşırıyor elleyince, siz kadınlar nasıl rahatsız olmuyorsunuz bundan, resmen içinizde biri oynuyo diyor ama yine de merak ediyor gelip elliyor hemen

Bir ara trendyoldan almayı ben de düşündüm. Aynı şekilde ben de kiracıyım. Ama takıntılı bir tipim ya bir yeri kırık göçük gelse iade etmek isterim. Şimdi bu karınla da o işlere girişemem hangisini aldın sne trendyoldan?

Ay bizimde odası geliyor bugün kıyafetleri yıkadım kuruttum yarın ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım nasıl bebek kokuyorlar eşimle çok duygulu anlar yaşıyoruz onları yıkayıp asarken eşim diyor minnacık minnacik bunlarıda asacağım günler gelecekmiş diyor çok başka bı duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Güle güle kullanın ben de aabileydim bir artık
Ya benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti

Canım evet ya sağlık ocağına gidince bile bacaklarım ağrıyor ertesi gün. Bu hamlıkla napacağız biz bilmem?

İlk hamilelik ilk çocuk çok farklı benim 3.hamileligim heyecanın yanında bı rahatlık yok değil hani,
Benim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayim ne kilo dert ediyorum ne baska sey.. öncekilerde dogum nasil olacak diye diye rüyalardan tüm hamileligim boyunca uyuyamiyordum simdi oyle degil mesela

Tamaminimi kapatiyor plesenta rahmin benimde öyle plesenta previa totalis anteriordan geliyor falan dedi galiba çıkmaz artık yukarı kanamalarda oluyor şiddetli ama gün hakkında birşey demedi galiba benimde 37.lerde alırlar mı acaba bebeği bilmiyorum

Ayni ben
2. Cim kolik bebek sebepsiz aglamalar gece yıllarca sürmeyen uyuyamayan bensiz
Üstelik hersey boğazına takılıp doğduğu ilk günden beri bin kere yüreğimi hoplatan olmasına rağmen
Suan resmen 3. Bebitoyu bekliyorum
Biri dese inanmazdım hem de bile isteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…