- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Cocuk uyku guvenligi ve egitimi izlerken iki yerde uyku tulumu gerekliligini ogrendim. Sonra Dr Osman Gonulal'in youtube da duzenli uyku olusturma egitimi var, orada da owliden bahsedince aldim. Cocugu sicaga maruz birakmak uyku duzeni icin iyi degilmis.Müslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisinin(kocama da mavi boncuk koymadım demem ) o yüzden uyku tulumu istiyorum owli uyku gurusu çok kafama yatıyor uzun süreli kullanımı ile fekat bizimkisiler daha minnak olacak ya yukarı doğru çıkıyormuş tulum, bu da benim anksiyetemi arttırıyor düşündükçe bile.
Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş
Valla kesinlikle normal değilim ben ona eminimSelam kızlar
Psikolojik olarak nasılsınız çok merak ettim
Ben o kadar uzun süredir kendimi berbat hissediyorum ki bir türlü toparlanamıyırum
Sürekli gergin alıngan düşünceli takıntılı bir halim var bebeği etkilemekten korksamda elimde değil
Bana şuan süreç normal beklicez dedi ama çok hakeretsiziz ya nasıl olacak şu normal doğumDoktor bana da 37.haftada alırız dedi plesentam ağaşıda diye sanırım. Tabi erken doğum riskim var o zamana kadar durursa diye de ekledi. Kasımın ikinci haftası oluyor kısmetse belli olmaz tabi. Ben 10 Kasım olsun istemiyorum malum en büyük yas günümüz millet olarak. Tabi hocam ne der bilmem de çarşamba mantıklı bir gün gibi geliyor. Eş için de iki gün refakatçi raporu veriliyor ya haftasonuna denk gelip yanmamış da oluyor.
İlk hamilelik ilk çocuk çok farklı benim 3.hamileligim heyecanın yanında bı rahatlık yok değil hani,Müslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisinin(kocama da mavi boncuk koymadım demem ) o yüzden uyku tulumu istiyorum owli uyku gurusu çok kafama yatıyor uzun süreli kullanımı ile fekat bizimkisiler daha minnak olacak ya yukarı doğru çıkıyormuş tulum, bu da benim anksiyetemi arttırıyor düşündükçe bile.
Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş
Ben de kendimi şuan yüksek mertebede gördümKolik bi bebekten sonra hele bu cesaret gece sürekli nefes alıyor mu diye kalkıp kontrol etmekten kafayı yemiştim bi de iki tane şimdi. Bu arada ben de oğlumda asla kalın giydirmedim tüm kış penye tulumlarla gezdirdim ve hala sıcağı hiç sevmez kolay kolay üşüdüm demez
Eveeet taa kendisiBu ara çok hıçkırıyo benimkiler de
Aynen ben de de oğlumdan kalan kundak vardı kardeşim de yeğenimkileri verdi 4 kundak var evde
Evde oysho beyaz terliğim var birken tarzı. Onu giyerim, taç çok ince sade bişeylet bakmıştım sonra almadım bıraktım. Ona da fiyonk beyaz uzun tokam var saçımın arkasından toplarım diye düşündüm
Güle güle kullanınamin inşallahh çok heyecanlıyım dolabı da geldi bugün yarın kurarız inşallah
yemeliiikkherseyi once kendi test ediyor
ben trendyoldan aldım oda yapmayı planlamıyorum kiracıyım çünkü11K ayy eşimi çağırdım hissetsin diye, korktu diyorki bebeğe bir şey oluyor olmasın normal mi bu
Güle güle kullanınben de alabileydim bir artık
Ben de kendimi şuan yüksek mertebede gördümKolik bi bebekten sonra hele bu cesaret gece sürekli nefes alıyor mu diye kalkıp kontrol etmekten kafayı yemiştim bi de iki tane şimdi. Bu arada ben de oğlumda asla kalın giydirmedim tüm kış penye tulumlarla gezdirdim ve hala sıcağı hiç sevmez kolay kolay üşüdüm demez
Aynen ben de de oğlumdan kalan kundak vardı kardeşim de yeğenimkileri verdi 4 kundak var evde
Evde oysho beyaz terliğim var birken tarzı. Onu giyerim, taç çok ince sade bişeylet bakmıştım sonra almadım bıraktım. Ona da fiyonk beyaz uzun tokam var saçımın arkasından toplarım diye düşündüm
Güle güle kullanınamin inşallahh çok heyecanlıyım dolabı da geldi bugün yarın kurarız inşallah
Ne diyosun yaaaben trendyoldan aldım oda yapmayı planlamıyorum kiracıyım çünkü
benim eşim hala karnıma dokunmadı onun cins huyları var kan gördüğünde bayılıyor böyle yaralı yüze falanda bakamıyor o kıpırdamayı hissedersem içim bi hoş olur bayılırım diyo çocuğum hala babasını tanımıyorgeçen gün koltukta yatıyoruz kalkıp gitmiş öteki koltuğa neden kalktın dedim vurdu bana diyo karnım sırtına deymiş herhalde
Ay bizimde odası geliyor bugün kıyafetleri yıkadım kuruttum yarın ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım nasıl bebek kokuyorlar eşimle çok duygulu anlar yaşıyoruz onları yıkayıp asarken eşim diyor minnacık minnacik bunlarıda asacağım günler gelecekmiş diyor çok başka bı duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahamin inşallahh çok heyecanlıyım dolabı da geldi bugün yarın kurarız inşallah
Ya benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti11K ayy eşimi çağırdım hissetsin diye, korktu diyorki bebeğe bir şey oluyor olmasın normal mi bu
Güle güle kullanınben de aabileydim bir artık
Canım evet ya sağlık ocağına gidince bile bacaklarım ağrıyor ertesi gün. Bu hamlıkla napacağız biz bilmem?Bana şuan süreç normal beklicez dedi ama çok hakeretsiziz ya nasıl olacak şu normal doğumkemiklerim birbirine girmiş gibi hissediyorum bazen o kadar çok yattık ki. Benimde kız sol tarafta ben yattıkça ordan bir tekme dışarı doğru çıkıyor.
ben trendyoldan aldım oda yapmayı planlamıyorum kiracıyım çünkü
benim eşim hala karnıma dokunmadı onun cins huyları var kan gördüğünde bayılıyor böyle yaralı yüze falanda bakamıyor o kıpırdamayı hissedersem içim bi hoş olur bayılırım diyo çocuğum hala babasını tanımıyorgeçen gün koltukta yatıyoruz kalkıp gitmiş öteki koltuğa neden kalktın dedim vurdu bana diyo karnım sırtına deymiş herhalde
Benim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayimİlk hamilelik ilk çocuk çok farklı benim 3.hamileligim heyecanın yanında bı rahatlık yok değil hani,
benim 500 metre yürümeyi bile gözüm kesmiyor yaCanım evet ya sağlık ocağına gidince bile bacaklarım ağrıyor ertesi gün. Bu hamlıkla napacağız biz bilmem?
Tamaminimi kapatiyor plesenta rahmin benimde öyle plesenta previa totalis anteriordan geliyor falan dedi galiba çıkmaz artık yukarı kanamalarda oluyor şiddetli ama gün hakkında birşey demedi galiba benimde 37.lerde alırlar mı acaba bebeği bilmiyorumDoktor bana da 37.haftada alırız dedi plesentam ağaşıda diye sanırım. Tabi erken doğum riskim var o zamana kadar durursa diye de ekledi. Kasımın ikinci haftası oluyor kısmetse belli olmaz tabi. Ben 10 Kasım olsun istemiyorum malum en büyük yas günümüz millet olarak. Tabi hocam ne der bilmem de çarşamba mantıklı bir gün gibi geliyor. Eş için de iki gün refakatçi raporu veriliyor ya haftasonuna denk gelip yanmamış da oluyor.
Ayni benBen de kendimi şuan yüksek mertebede gördümKolik bi bebekten sonra hele bu cesaret gece sürekli nefes alıyor mu diye kalkıp kontrol etmekten kafayı yemiştim bi de iki tane şimdi. Bu arada ben de oğlumda asla kalın giydirmedim tüm kış penye tulumlarla gezdirdim ve hala sıcağı hiç sevmez kolay kolay üşüdüm demez
Bende bir ben öyleyim sanıyordumbenim 500 metre yürümeyi bile gözüm kesmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?