Canım seni 37 ye bırakmayadabilirler belki 36 gibi alırlar. Şiddetli kanamaların olduğu için riske atmazlar sanırımTamaminimi kapatiyor plesenta rahmin benimde öyle plesenta previa totalis anteriordan geliyor falan dedi galiba çıkmaz artık yukarı kanamalarda oluyor şiddetli ama gün hakkında birşey demedi galiba benimde 37.lerde alırlar mı acaba bebeği bilmiyorum
Ne diyosun yaaabebeğe dokunmuyor desene hiç benimki de şaşırıyor elleyince, siz kadınlar nasıl rahatsız olmuyorsunuz bundan, resmen içinizde biri oynuyo diyor ama yine de merak ediyor gelip elliyor hemen
Bir ara trendyoldan almayı ben de düşündüm. Aynı şekilde ben de kiracıyım. Ama takıntılı bir tipim ya bir yeri kırık göçük gelse iade etmek isterim. Şimdi bu karınla da o işlere girişememhangisini aldın sne trendyoldan?
bizde by hafta sonu baya yoğunuz lütfen kimse doğurmasın 2 gün giremeyeceğim fazlaAy bizimde odası geliyor bugün kıyafetleri yıkadım kuruttum yarın ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım nasıl bebek kokuyorlar eşimle çok duygulu anlar yaşıyoruz onları yıkayıp asarken eşim diyor minnacık minnacik bunlarıda asacağım günler gelecekmiş diyor çok başka bı duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben şunu fark ettin iş yerindekiler falan merak edip dokunuyor bazen aşırı derecede rahatsız oluyorum zaten normalde de kendime dokunulmasını çok sevmem geçen annem dokundu ona bile bir değişik oldum .d eşimden doğana kadar bir şey beklemiyorum zaten oda hiç varmış gibi davranmıyor ben nasıl elime alcam ya canını acıtırsam diyip duruyorYa benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti
Benim totalis değil canım bir de posteriordan geliyormuş bir nebze daha iyi senaryo. Muhtemelen senin bebişi de alırlar 37. haftada.Tamaminimi kapatiyor plesenta rahmin benimde öyle plesenta previa totalis anteriordan geliyor falan dedi galiba çıkmaz artık yukarı kanamalarda oluyor şiddetli ama gün hakkında birşey demedi galiba benimde 37.lerde alırlar mı acaba bebeği bilmiyorum
Ayy fazla vaktim kalmıyor ozaman korkuyorum mmCanım seni 37 ye bırakmayadabilirler belki 36 gibi alırlar. Şiddetli kanamaların olduğu için riske atmazlar sanırım
Evlat başka olur ozaman alirbizde by hafta sonu baya yoğunuz lütfen kimse doğurmasın 2 gün giremeyeceğim fazla
ben şunu fark ettin iş yerindekiler falan merak edip dokunuyor bazen aşırı derecede rahatsız oluyorum zaten normalde de kendime dokunulmasını çok sevmem geçen annem dokundu ona bile bir değişik oldum .d eşimden doğana kadar bir şey beklemiyorum zaten oda hiç varmış gibi davranmıyor ben nasıl elime alcam ya canını acıtırsam diyip duruyor
Dikkatli ol yorma cok kendiniAy kızlar bir cesaret yarına İzmir için bilet aldım. Aslında önceden gitmeyi planlıyorduk da eşim işlerini anca ayarladı. Bebek doğmadan son kez tek bebekle bir yerlere gitmek, belki denize girmek hem de kardeşimi ve daha göremediğim yeni doğmuş yiğenimi ziyaret edelim dedik. Doktorum onay verdi aslında bir sorunum yok diye ama yine de bir endişe var. Doğurmam oralarda inşallah
Ben a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değilKizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?
inşallah orda iyi bir doktora denk gelirsinTeşekkürler ben İzmirdeyim
Bende standli balon çikolatası ve hediyelikleri koyacağım kapiyada kapı süsünü asarım yeterli diye dusunuyorumBen a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değil
Ben de ne yapacağımı şaşırdım, benim göbüş de tüylendi. İnşallah sürdüğüm yağlardan değildirkızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
Korkma korkma çoktan yaşam sınırını geçmiş olacak bebişin normal sezeryan olacak gibi düşünAyy fazla vaktim kalmıyor ozaman korkuyorum mm
Bu benim en merak ettiğim yav ben göremiyorum ki kendimi hiç. Hep temiz beklemek lazımkızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
Odası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorumAy bizimde odası geliyor bugün kıyafetleri yıkadım kuruttum yarın ütüleyip yerleştirmeye başlayacağım nasıl bebek kokuyorlar eşimle çok duygulu anlar yaşıyoruz onları yıkayıp asarken eşim diyor minnacık minnacik bunlarıda asacağım günler gelecekmiş diyor çok başka bı duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bazen bir yerleri iteleyip sertleştiriyor ya tam oraya denk geldi demekkiYa benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti
Diğer iki doğum nasıl oldu merak ettim. Ben sürekli rüyalarımda doğum ve sonrasıyla ilgili tuhaf şeyler görüyorum daBenim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayimne kilo dert ediyorum ne baska sey.. öncekilerde dogum nasil olacak diye diye rüyalardan tüm hamileligim boyunca uyuyamiyordum simdi oyle degil mesela
Güzelmiş ve fiyatı da çok uygunmuş. Evet bebek odaları aşırı pahalı yaaa ben de napıcam hiç bilemiyorum, çok kararsızım. Gönlüm o bebek dolaplarından almak istiyoripek mobilya Fulya 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Dolap Genişlik 90 Cm ( Beyaz ) - Fiyatı, Yorumları
ipek mobilya Fulya 3 Kapaklı 2 Çekmeceli Dolap Genişlik 90 Cm ( Beyaz ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yorumlar genelde iyi ve görüntüsü çok hoşuma gitti büyüdüğüğ zaman montessorri yatak alır kombin yaparım bebek dolapları hem küçük hem de aşırı pahalı
Valla ben lazerliyim ama kukumun üstünde tüy halinde oldum olası çıkmaya devam eder. Onları normalde epilasyon makinesiyle alıyordum. Şimdi ben de göremiyorum tabikızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
inşallah değildir beim göbüşte zaten vardı ama şimdi asıl alınması gereken yerlere ulaşamıyorumBen de ne yapacağımı şaşırdım, benim göbüş de tüylendi. İnşallah sürdüğüm yağlardan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?