2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım seni 37 ye bırakmayadabilirler belki 36 gibi alırlar. Şiddetli kanamaların olduğu için riske atmazlar sanırım

yorumlar genelde iyi ve görüntüsü çok hoşuma gitti büyüdüğüğ zaman montessorri yatak alır kombin yaparım bebek dolapları hem küçük hem de aşırı pahalı

bizde by hafta sonu baya yoğunuz lütfen kimse doğurmasın 2 gün giremeyeceğim fazla
Ya benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti
ben şunu fark ettin iş yerindekiler falan merak edip dokunuyor bazen aşırı derecede rahatsız oluyorum zaten normalde de kendime dokunulmasını çok sevmem geçen annem dokundu ona bile bir değişik oldum .d eşimden doğana kadar bir şey beklemiyorum zaten oda hiç varmış gibi davranmıyor ben nasıl elime alcam ya canını acıtırsam diyip duruyor

Benim totalis değil canım bir de posteriordan geliyormuş bir nebze daha iyi senaryo. Muhtemelen senin bebişi de alırlar 37. haftada.

Ay kızlar bir cesaret yarına İzmir için bilet aldım. Aslında önceden gitmeyi planlıyorduk da eşim işlerini anca ayarladı. Bebek doğmadan son kez tek bebekle bir yerlere gitmek, belki denize girmek hem de kardeşimi ve daha göremediğim yeni doğmuş yiğenimi ziyaret edelim dedik. Doktorum onay verdi aslında bir sorunum yok diye ama yine de bir endişe var. Doğurmam oralarda inşallah

Evlat başka olur ozaman alir

Dikkatli ol yorma cok kendini

Kizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?
Ben a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değil

Ben a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değil
Bende standli balon çikolatası ve hediyelikleri koyacağım kapiyada kapı süsünü asarım yeterli diye dusunuyorum

Odası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorum
Ya benimkide geçen gece tam okşuyordu karnımı birden bı fena oldu elime dokundu sanki gelip dedi avcumun icine hissettim dedi çok duygulandi sesi titredi nerdeyse aglayacakti
Bazen bir yerleri iteleyip sertleştiriyor ya tam oraya denk geldi demekki
Benim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayim ne kilo dert ediyorum ne baska sey.. öncekilerde dogum nasil olacak diye diye rüyalardan tüm hamileligim boyunca uyuyamiyordum simdi oyle degil mesela
Diğer iki doğum nasıl oldu merak ettim. Ben sürekli rüyalarımda doğum ve sonrasıyla ilgili tuhaf şeyler görüyorum da
Güzelmiş ve fiyatı da çok uygunmuş. Evet bebek odaları aşırı pahalı yaaa ben de napıcam hiç bilemiyorum, çok kararsızım. Gönlüm o bebek dolaplarından almak istiyor ama cebim istemiyor tabiki
kızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
Valla ben lazerliyim ama kukumun üstünde tüy halinde oldum olası çıkmaya devam eder. Onları normalde epilasyon makinesiyle alıyordum. Şimdi ben de göremiyorum tabi bi tane hareketli aynam var yakın merceği de olan. Onu çamaşır makinesinin üstüne koyuyorum. Karşıma da telefonun flaşını açıyorum. Çünkü banyo ışığı açık oluyor ama göbek oraya gölge yapıyor o şekilde alıyorum makineyle. Altları almak için de aynı alet edavatı yere koyup çok kısa süreli çömelerek alıyorum varsa tek tük. Ama benim altımda olmuyor zaten bir iki tane çıkmışsa diye kontrol amaçlı yapıyorum bunu hızlıca. Eğer lazerle falan çok azalma gibi bir durumu yoksa bu yol kullanışlı olmıcaktır. Kuaföre gitmeyi düşündün mü? Öyle yapan çok var.

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…