- 28 Ocak 2022
- 271
- 322
- 33
aynen kuaföre temizlenmeye giderken bile insan bi tuhaf oluyor şimdi birde doğumda hepten utanma moduna girmek istemiyorumBu benim en merak ettiğim yav ben göremiyorum ki kendimi hiç. Hep temiz beklemek lazım
ya düşünmeye düşündüm de güvendiğim kuaför kapandı kadınn 3 kere kovit olup en son hastanelik olunca eşi bırak demiş... diğergüvendiğim kuaförse çok yoğun randevu bulamıyorumOdası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorum
Bazen bir yerleri iteleyip sertleştiriyor ya tam oraya denk geldi demekki
Diğer iki doğum nasıl oldu merak ettim. Ben sürekli rüyalarımda doğum ve sonrasıyla ilgili tuhaf şeyler görüyorum da
Güzelmiş ve fiyatı da çok uygunmuş. Evet bebek odaları aşırı pahalı yaaa ben de napıcam hiç bilemiyorum, çok kararsızım. Gönlüm o bebek dolaplarından almak istiyorama cebim istemiyor tabiki
Valla ben lazerliyim ama kukumun üstünde tüy halinde oldum olası çıkmaya devam eder. Onları normalde epilasyon makinesiyle alıyordum. Şimdi ben de göremiyorum tabibi tane hareketli aynam var yakın merceği de olan. Onu çamaşır makinesinin üstüne koyuyorum. Karşıma da telefonun flaşını açıyorum. Çünkü banyo ışığı açık oluyor ama göbek oraya gölge yapıyor o şekilde alıyorum makineyle. Altları almak için de aynı alet edavatı yere koyup çok kısa süreli çömelerek alıyorum varsa tek tük. Ama benim altımda olmuyor zaten bir iki tane çıkmışsa diye kontrol amaçlı yapıyorum bunu hızlıca. Eğer lazerle falan çok azalma gibi bir durumu yoksa bu yol kullanışlı olmıcaktır. Kuaföre gitmeyi düşündün mü? Öyle yapan çok var.
Korkma korkma çoktan yaşam sınırını geçmiş olacak bebişin normal sezeryan olacak gibi düşünaynı durumdayız seninle zaten 36 dan sonra rahatız ben de kendimi öyle telkin ediyorum
İnşallah canım sağlıkla gelsinler de erken gelsinler ne yapalımKorkma korkma çoktan yaşam sınırını geçmiş olacak bebişin normal sezeryan olacak gibi düşünaynı durumdayız seninle zaten 36 dan sonra rahatız ben de kendimi öyle telkin ediyorum
Bile isteye 3. Bebito yapan çılgın annelere beni de ekleyinAyni ben
2. Cim kolik bebek sebepsiz aglamalar gece yıllarca sürmeyen uyuyamayan bensiz
Üstelik hersey boğazına takılıp doğduğu ilk günden beri bin kere yüreğimi hoplatan olmasına rağmen
Suan resmen 3. Bebitoyu bekliyorum
Biri dese inanmazdım hem de bile isteye
Öyle yapacağım canımDikkatli ol yorma cok kendini
Bugün gelecek diye Çarşamba gününden itibaren yıkamaya başladım canim haftasonu utuleyip yerlestiriyim çıksın die calisiyorum daha başka vaktim olmuyor bide erken doğum falan olur diye korkumdan artık hazırlayim diyorum herseyiniOdası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorum
Evet mantıklı setler gordum ty de onlardan da olabilir sankiBen a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değil
AynenBile isteye 3. Bebito yapan çılgın annelere beni de ekleyingüya bir yıl öncesine kadar ay yeter iki tane diyordum şimdi dört gözle bekliyorum doğumunu ya
Aynen canım benimde hamileliğin başından beri düşündüğüm şey doğum şeklim.Benim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayimne kilo dert ediyorum ne baska sey.. öncekilerde dogum nasil olacak diye diye rüyalardan tüm hamileligim boyunca uyuyamiyordum simdi oyle degil mesela
Normalde biz çocuk için çok uğraşırdık hatta ilk üç sene olmadı bizim baya bi üzüldük filan ama bu sıpa ilk denemede oldu şükür biz de şok oldukAynenhatta iki üç ay olmayinca neredeyse bebegim olmuyor diye ağlayan saka gibi
Hele düşükten sonra hat safhaya cikti bebek isteğim
Amin canım sağ salim gelsinler inşallah anne olunca insan her zorluğa dayanıyor evladı için yeterki onlar iyi olsunlar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize inşallahYa bu annelik nasıl bişey nelere dayanıyor insan. Dün içmedim ben de azdı ağrım dayandım. Az kaldı sizin de İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldığınızda tüm bu acılara değecek
Çok şanslısın eşinin öyle yetişmiş olması çok iyi kesinlikle ona uyum sağla.Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş
Ben WC’ye giderken sızlanarak gidiyorum neden bu kadar uzak diyebenim 500 metre yürümeyi bile gözüm kesmiyor ya
Ben çok uzun zamandır göremiyorum eşim yardımcı oluyor o konuda sağolsun.kızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
ben kuş yemi dağıtacağım :) en azından magnet gibi süs gibi kenara atılmaz, kuşların karnı doyar diye düşünüyorum :)Kizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?
Ben baya direnip ağdaya gittim 2 kez doğumdan önce bir kere daha giderim gibi görünüyor.. kendim önceden de yapamıyordum zaten ağda vs lazere gitmiştim geri çıktı tüylerkızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
ne güzel yaa bende istedim ama canını yakarım diye korkuyorum diyor ben yapamam diyor tüy dökücü kimyasal diye kullanmak istemiyorum oyy oyyBen çok uzun zamandır göremiyorum eşim yardımcı oluyor o konuda sağolsun.
bende lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı askıda şimdi bi ağda operasyonu şartBen baya direnip ağdaya gittim 2 kez doğumdan önce bir kere daha giderim gibi görünüyor.. kendim önceden de yapamıyordum zaten ağda vs lazere gitmiştim geri çıktı tüyler
bence gayet güzel ve yeterliiEvet mantıklı setler gordum ty de onlardan da olabilir sanki
Bebek magneti ve isimli cikolata arti olarak yeterli gibi geliyor bana da
olsunnn bütcen neye yetiyorsa o napalımmOdası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorum
Bazen bir yerleri iteleyip sertleştiriyor ya tam oraya denk geldi demekki
Diğer iki doğum nasıl oldu merak ettim. Ben sürekli rüyalarımda doğum ve sonrasıyla ilgili tuhaf şeyler görüyorum da
Güzelmiş ve fiyatı da çok uygunmuş. Evet bebek odaları aşırı pahalı yaaa ben de napıcam hiç bilemiyorum, çok kararsızım. Gönlüm o bebek dolaplarından almak istiyor ama cebim istemiyor tabiki
Valla ben lazerliyim ama kukumun üstünde tüy halinde oldum olası çıkmaya devam eder. Onları normalde epilasyon makinesiyle alıyordum. Şimdi ben de göremiyorum tabibi tane hareketli aynam var yakın merceği de olan. Onu çamaşır makinesinin üstüne koyuyorum. Karşıma da telefonun flaşını açıyorum. Çünkü banyo ışığı açık oluyor ama göbek oraya gölge yapıyor o şekilde alıyorum makineyle. Altları almak için de aynı alet edavatı yere koyup çok kısa süreli çömelerek alıyorum varsa tek tük. Ama benim altımda olmuyor zaten bir iki tane çıkmışsa diye kontrol amaçlı yapıyorum bunu hızlıca. Eğer lazerle falan çok azalma gibi bir durumu yoksa bu yol kullanışlı olmıcaktır. Kuaföre gitmeyi düşündün mü? Öyle yapan çok var.
çok acıyor ya bende gittim şimdi bir kere daha gitmem lazım allahtan epilasyonlu diye eskisine nazaran daha az ama bıyığımı bile alamıyorum ağdayla etim kopuyor sanki sanmıyorum gidebileceğimibende lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı askıda şimdi bi ağda operasyonu şart
ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi sizin özel bir durumunuz olabilir mi ?Ya ben de kimsenin içini karartmak istemiyorum da. Sezaryenden ziyade sonrasında rahme yaptıkları masaj adı altında işkenceden çok korkuyorum. Ki erken doğum sancısı da çektim saatlerce. Sezaryendan sonra da hemen ağrılarım başladı daha sedyede iken. Ama o bastırma işlemi :/ hiç biri ile yarışamaz. Bazı hastanelerde yapılmıyormuş inşallah yapmazlar
Rahim çabuk toparlansın içeride de pıhtı kalmasın diye yapılıyor. Üstüne üstlük bir de pıhtı da kalmıştı ben de. İlaçla da düşmedi kürtaj gibi bir şey yapmışlardı o parça için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?