2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ya düşünmeye düşündüm de güvendiğim kuaför kapandı kadınn 3 kere kovit olup en son hastanelik olunca eşi bırak demiş... diğergüvendiğim kuaförse çok yoğun randevu bulamıyorum

Korkma korkma çoktan yaşam sınırını geçmiş olacak bebişin normal sezeryan olacak gibi düşün aynı durumdayız seninle zaten 36 dan sonra rahatız ben de kendimi öyle telkin ediyorum

Korkma korkma çoktan yaşam sınırını geçmiş olacak bebişin normal sezeryan olacak gibi düşün aynı durumdayız seninle zaten 36 dan sonra rahatız ben de kendimi öyle telkin ediyorum
İnşallah canım sağlıkla gelsinler de erken gelsinler ne yapalım

Bile isteye 3. Bebito yapan çılgın annelere beni de ekleyin güya bir yıl öncesine kadar ay yeter iki tane diyordum şimdi dört gözle bekliyorum doğumunu ya

Odası gelmeden yıkadın mı eşyalarını? Ben odası yok nereye koycam diye düşünerek hiçbir şeyini yıkayamıyorrum ama istiyorum
Bugün gelecek diye Çarşamba gününden itibaren yıkamaya başladım canim haftasonu utuleyip yerlestiriyim çıksın die calisiyorum daha başka vaktim olmuyor bide erken doğum falan olur diye korkumdan artık hazırlayim diyorum herseyini

Ben a harfli balon alıcam yanına 2.3 tane kücğk fbalon isimli çikolara yaptırdım bide hediyelikleri koyarım yeterli gereksiz pahalı görüyorum ve normal doğum olursa ne zaman olacağında belli değil
Evet mantıklı setler gordum ty de onlardan da olabilir sanki
Bebek magneti ve isimli cikolata arti olarak yeterli gibi geliyor bana da

Eklentiler

• Screenshot_20220916-120537_Chrome.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 59
Reactions: 11K
Bile isteye 3. Bebito yapan çılgın annelere beni de ekleyin güya bir yıl öncesine kadar ay yeter iki tane diyordum şimdi dört gözle bekliyorum doğumunu ya
Aynen hatta iki üç ay olmayinca neredeyse bebegim olmuyor diye ağlayan saka gibi
Hele düşükten sonra hat safhaya cikti bebek isteğim

Benim de 3. Hamileligim bebegim iyi olsunda hepsi geçecek modundayim ne kilo dert ediyorum ne baska sey.. öncekilerde dogum nasil olacak diye diye rüyalardan tüm hamileligim boyunca uyuyamiyordum simdi oyle degil mesela
Aynen canım benimde hamileliğin başından beri düşündüğüm şey doğum şeklim. Finalden korkuyorum Kilo sorunum yok fitim ama ağrılarım diş ağrısı falan çok ama bunlar geçecek hayırlısıyla bı doğursaydik eşim bugün diyoki geçen dogumunda kollarımı sıkmaktan morartmıştın dedimki bu neki doğum anını gör sen birde ay ya hiç unutmuyorum ilk doğumda ölüyorum dedim ebe olabilir ölebilirsin dedi ben şok

Aynen hatta iki üç ay olmayinca neredeyse bebegim olmuyor diye ağlayan saka gibi
Hele düşükten sonra hat safhaya cikti bebek isteğim
Normalde biz çocuk için çok uğraşırdık hatta ilk üç sene olmadı bizim baya bi üzüldük filan ama bu sıpa ilk denemede oldu şükür biz de şok olduk bebek çok güzel şey ya

Ya ben de kimsenin içini karartmak istemiyorum da. Sezaryenden ziyade sonrasında rahme yaptıkları masaj adı altında işkenceden çok korkuyorum. Ki erken doğum sancısı da çektim saatlerce. Sezaryendan sonra da hemen ağrılarım başladı daha sedyede iken. Ama o bastırma işlemi :/ hiç biri ile yarışamaz. Bazı hastanelerde yapılmıyormuş inşallah yapmazlar
Rahim çabuk toparlansın içeride de pıhtı kalmasın diye yapılıyor. Üstüne üstlük bir de pıhtı da kalmıştı ben de. İlaçla da düşmedi kürtaj gibi bir şey yapmışlardı o parça için.

Amin canım sağ salim gelsinler inşallah anne olunca insan her zorluğa dayanıyor evladı için yeterki onlar iyi olsunlar hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum hepimize inşallah

Müslinle üşür diyorum çünkü kocam ev ısısına takık, virüslerin sıcakta daha çabuk ürediğini ve bağışıklığı yüksek ısının düşürdüğünü söylüyor ki haklı, o 7 yaşına kadar Amerika'da yetişmiş ve soğuk,kar, yağmur aldırış etmeden büyümüş bizim gibi yataktan kalktı yelek giydir, ayağı üşür çorap patik, yağmur yağdı parka gitme denmemiş ve maşallahı var cidden kendisinin(kocama da mavi boncuk koymadım demem) o yüzden uyku tulumu istiyorum owli uyku gurusu çok kafama yatıyor uzun süreli kullanımı ile fekat bizimkisiler daha minnak olacak ya yukarı doğru çıkıyormuş tulum, bu da benim anksiyetemi arttırıyor düşündükçe bile.
Annelik vallahi delilik, bu işi bir kere yapıp 2.,3.' ye cesaret edenler gözümde en yüksek mertebede arkadaş
Çok şanslısın eşinin öyle yetişmiş olması çok iyi kesinlikle ona uyum sağla. yanlış olan biziz Türkiye’de malesef yeni nesil olarak biz anca bişeyler değiştireceğiz onu da babaanne anneanne baskısına baş kaldıranlar yapabilecek sanırım. Oda sıcaklığı 21-mak 23 olmalı. bizim ev geçen hafta 24dereceye düştü yorganla uzun kolluyla yatmaya başladım kışın gerekmedikçe asla dışarı çıkmam iş dışında ona da arabayla giderim, azıcık üşüsem ertesi güne kesin hasta uyanırım aşırı dayanıksızım.. çocuklarıma inşallah bunu yapmayacağım ben yorganıma sarılayım onlar çorapsız uyusun dayanıksız olmasın istiyorum Allah nasip ederse.
Kış bebekleri için kısa kollu zıbın üstüne patikli tulum ince müslinle yarım kundak diye öğrendim. İsteyenler yenidoğan kundağı da alabilir dendi. Ben e bebekten 30lira gibi bi fiyata almıştım daha önceden o yüzden tavsiye edilen markalara bakmadım bidaha. ilk ayında bu şekilde yapcam sonrasında kaliteli bir uzun ömürlü uyku tulumu alırım.
benim 500 metre yürümeyi bile gözüm kesmiyor ya
Ben WC’ye giderken sızlanarak gidiyorum neden bu kadar uzak diye 500m çok iyi sizin 1ay sonraki halinizdeyim sanırım şuanda. Çok zor..
kızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
Ben çok uzun zamandır göremiyorum eşim yardımcı oluyor o konuda sağolsun.

Kizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?
ben kuş yemi dağıtacağım :) en azından magnet gibi süs gibi kenara atılmaz, kuşların karnı doyar diye düşünüyorum :)
hastane odasını da kendim süslicem, kapı süsü balonlar yastık vs..

kızlar hepimizin doğumu sırayla gelir siz kıl tüy işlerini ne yaptınız nasıl yaptınız ben göremiyorum hiçbirşey
Ben baya direnip ağdaya gittim 2 kez doğumdan önce bir kere daha giderim gibi görünüyor.. kendim önceden de yapamıyordum zaten ağda vs lazere gitmiştim geri çıktı tüyler

Ben baya direnip ağdaya gittim 2 kez doğumdan önce bir kere daha giderim gibi görünüyor.. kendim önceden de yapamıyordum zaten ağda vs lazere gitmiştim geri çıktı tüyler
bende lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı askıda şimdi bi ağda operasyonu şart

Evet mantıklı setler gordum ty de onlardan da olabilir sanki
Bebek magneti ve isimli cikolata arti olarak yeterli gibi geliyor bana da
bence gayet güzel ve yeterlii
olsunnn bütcen neye yetiyorsa o napalımm

bende lazere gidiyordum hamile kalınca kaldı askıda şimdi bi ağda operasyonu şart
çok acıyor ya bende gittim şimdi bir kere daha gitmem lazım allahtan epilasyonlu diye eskisine nazaran daha az ama bıyığımı bile alamıyorum ağdayla etim kopuyor sanki sanmıyorum gidebileceğimi

ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi sizin özel bir durumunuz olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…