Ben çok garantici bir tipim. Dolabı odada hazır ve nazır görmeden başlayamamBugün gelecek diye Çarşamba gününden itibaren yıkamaya başladım canim haftasonu utuleyip yerlestiriyim çıksın die calisiyorum daha başka vaktim olmuyor bide erken doğum falan olur diye korkumdan artık hazırlayim diyorum herseyini
O nasıl ebe yaAynen canım benimde hamileliğin başından beri düşündüğüm şey doğum şeklim.Finalden korkuyorum Kilo sorunum yok fitim ama ağrılarım diş ağrısı falan çok ama bunlar geçecek hayırlısıyla bı doğursaydik eşim bugün diyoki geçen dogumunda kollarımı sıkmaktan morartmıştın dedimki bu neki doğum anını gör sen birde ay ya hiç unutmuyorum ilk doğumda ölüyorum dedim ebe olabilir ölebilirsin dedi ben şok
Öyle valla inş içime sinen bir şey bulurum bakalımbence gayet güzel ve yeterlii
olsunnn bütcen neye yetiyorsa o napalımm
Yok değil maalesef. Hatta oğlumla aynı zamanda kuvözde kalan bebeklerin anneleri ile arkadaş olduk sonradan. Onlara da yapmışlardı.ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi sizin özel bir durumunuz olabilir mi ?
Denemeden bilemeyiz diyo benim gittiğim prof tabiri şu sekılde bazen basket potası kucuk top büyük bazen top normal ama potası dar olabiliyor boy uzunluğu kısalıgı bile etkiliyor bu cok guzel dogurur dediğim doguramıyo doguramaz dediğim cok güzel doguruyo diyo bana kararlımısın dedi de evet dedim dayanamıyorum dersen 3 maymunu oynarım görmedim duymadım bilmiyorum dedibizde artık bugün normalin oluru var mı sezeryan mı ne olacak konuşup orta yolu buluruzz
ben bu doktorları da anlamıyorum işini yap bunu için para almıyor musunDenemeden bilemeyiz diyo benim gittiğim prof tabiri şu sekılde bazen basket potası kucuk top büyük bazen top normal ama potası dar olabiliyor boy uzunluğu kısalıgı bile etkiliyor bu cok guzel dogurur dediğim doguramıyo doguramaz dediğim cok güzel doguruyo diyo bana kararlımısın dedi de evet dedim dayanamıyorum dersen 3 maymunu oynarım görmedim duymadım bilmiyorum dediben de Allah muhtac etmesin sezeryana zorunlu olursam olurum harici demem hocam keyfi beni alın diye dedim anlaştık korkutmaya calısıyo gibi geldi ama korkmuyorum yırtılırsa dikersiniz önce Allah a sonra size guveniyorum dedim cıktım ne dıyım
Evet genel uygulamaymış rahmin temizlenmesi için gerekliymiş, nasıl dayanacağız kızlar Allahım sabrını versin..Yok değil maalesef. Hatta oğlumla aynı zamanda kuvözde kalan bebeklerin anneleri ile arkadaş olduk sonradan. Onlara da yapmışlardı.
Kağan Kocatepe'nin videosunda da geçiyor hatta. Ama yapılmayanlar da varmış.
neyse ki tatlı canlı değilim dayanıklıyımdır acıya...çok acıyor ya bende gittim şimdi bir kere daha gitmem lazım allahtan epilasyonlu diye eskisine nazaran daha az ama bıyığımı bile alamıyorum ağdayla etim kopuyor sanki sanmıyorum gidebileceğimi
Ooo hem de nasıl kız özel hastaneden daha cok muayne ücreti ama sezeryandan daha fazla para alacagı için sansını deniyor zaten normal dogum istediğim için gittim kendisine sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıran tek doktor kendi ama yine de kesip almak kolayına geldiği için ve risksiz beni deniyor işte korkutursam belki vazgeçer sezeryan ister diye yırtılır diyo fazla ben de yırtılırsa dikersiniz diyorum istemiyorum sezeryan oglumu zorunlu oldum kendimden kesin demedim yani Allah nasip ederse insallah normal dogum istediğim benim agzımdan cıkmaz ben dayanamıyorum ne olur beni sezeryana al demem yaniben bu doktorları da anlamıyorum işini yap bunu için para almıyor musunseni deneyip korkutmak niye mesela normal oluru varsa doğurtacaksın kardeşim ter dökeceksin he oluru yoksa zaten yapmayacaksın bu bezdirme politikası neden Allah^'ım ya sanki biz beleşe gidiyoruz onlara bu durumları yaşamamak için sırf devlete gitmiyorum paramızın düşmanı mıyız sanki
inşallah her şey gönlüne göre olur Allah fırsatcılara fırsat vermesin inşllahOoo hem de nasıl kız özel hastaneden daha cok muayne ücreti ama sezeryandan daha fazla para alacagı için sansını deniyor zaten normal dogum istediğim için gittim kendisine sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıran tek doktor kendi ama yine de kesip almak kolayına geldiği için ve risksiz beni deniyor işte korkutursam belki vazgeçer sezeryan ister diye yırtılır diyo fazla ben de yırtılırsa dikersiniz diyorum istemiyorum sezeryan oglumu zorunlu oldum kendimden kesin demedim yani Allah nasip ederse insallah normal dogum istediğim benim agzımdan cıkmaz ben dayanamıyorum ne olur beni sezeryana al demem yani
Evet canım. Hayırlısı neyse öyle olsun.Evet genel uygulamaymış rahmin temizlenmesi için gerekliymiş, nasıl dayanacağız kızlar Allahım sabrını versin..
Ben normal diye de sezaryen diye de diretmeyeceğim kontrolümde değil sağlıkla kavuşalım da ikisinin de zorlukları varmış
Cani ebeBen çok garantici bir tipim. Dolabı odada hazır ve nazır görmeden başlayamamçok iyi düşünmüşsün aradan çıkmıştır. Ben de ola ki erken doğum ihtimali olursa diye hazır etmek istiyorum artık bakalım.
O nasıl ebe ya
Öyle valla inş içime sinen bir şey bulurum bakalım
Amaninn o nasil ebeAynen canım benimde hamileliğin başından beri düşündüğüm şey doğum şeklim.Finalden korkuyorum Kilo sorunum yok fitim ama ağrılarım diş ağrısı falan çok ama bunlar geçecek hayırlısıyla bı doğursaydik eşim bugün diyoki geçen dogumunda kollarımı sıkmaktan morartmıştın dedimki bu neki doğum anını gör sen birde ay ya hiç unutmuyorum ilk doğumda ölüyorum dedim ebe olabilir ölebilirsin dedi ben şok
Bende lazere gidiyordumçok acıyor ya bende gittim şimdi bir kere daha gitmem lazım allahtan epilasyonlu diye eskisine nazaran daha az ama bıyığımı bile alamıyorum ağdayla etim kopuyor sanki sanmıyorum gidebileceğimi
Ben bütün sezeryanlarda duydum canım mutlaka gelip bastırıyorlar içerde pıhtı kalmasın diye.ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi sizin özel bir durumunuz olabilir mi ?
çok sık yapılan ve normal olan birşeymiş, sakncası olsa bunu doktor kendi söylemezdi. Ama ben yine de çok korkuyorumElle değiştirmek nedir ya nasıl riskli bişe bu. Sezeryan olursun daha iyi canım 38 e kadar dönmezse böyle şeyleri doktordan duymak şok ediyor beni
Hadi ya ne güzel, çevremdeki sezeryan olanlar hep bundan bahsetmişti kimse ilk ayağa kalkışından, kesinin ağrısından bahsetmiyor gelip bastırıyorlar ya o çok kötü diye anlatıyor hep
Acımasız kadın 7yıl oldu ama unutamadımAmaninn o nasil ebe
Evet doğru ölebiliriz ama o an soylemeseymis
Ben de sezeryan doğum yaptım. Öyle bir şey yapılmadı bana. Ama duydum sanki.Yok değil maalesef. Hatta oğlumla aynı zamanda kuvözde kalan bebeklerin anneleri ile arkadaş olduk sonradan. Onlara da yapmışlardı.
Kağan Kocatepe'nin videosunda da geçiyor hatta. Ama yapılmayanlar da varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?