2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben çok garantici bir tipim. Dolabı odada hazır ve nazır görmeden başlayamam çok iyi düşünmüşsün aradan çıkmıştır. Ben de ola ki erken doğum ihtimali olursa diye hazır etmek istiyorum artık bakalım.
O nasıl ebe ya
bence gayet güzel ve yeterlii

olsunnn bütcen neye yetiyorsa o napalımm
Öyle valla inş içime sinen bir şey bulurum bakalım

ilk defa sizden duyuyorum bu işlemi sizin özel bir durumunuz olabilir mi ?
Yok değil maalesef. Hatta oğlumla aynı zamanda kuvözde kalan bebeklerin anneleri ile arkadaş olduk sonradan. Onlara da yapmışlardı.
Kağan Kocatepe'nin videosunda da geçiyor hatta. Ama yapılmayanlar da varmış.

bizde artık bugün normalin oluru var mı sezeryan mı ne olacak konuşup orta yolu buluruzz
Denemeden bilemeyiz diyo benim gittiğim prof tabiri şu sekılde bazen basket potası kucuk top büyük bazen top normal ama potası dar olabiliyor boy uzunluğu kısalıgı bile etkiliyor bu cok guzel dogurur dediğim doguramıyo doguramaz dediğim cok güzel doguruyo diyo bana kararlımısın dedi de evet dedim dayanamıyorum dersen 3 maymunu oynarım görmedim duymadım bilmiyorum dedi ben de Allah muhtac etmesin sezeryana zorunlu olursam olurum harici demem hocam keyfi beni alın diye dedim anlaştık korkutmaya calısıyo gibi geldi ama korkmuyorum yırtılırsa dikersiniz önce Allah a sonra size guveniyorum dedim cıktım ne dıyım

ben bu doktorları da anlamıyorum işini yap bunu için para almıyor musun seni deneyip korkutmak niye mesela normal oluru varsa doğurtacaksın kardeşim ter dökeceksin he oluru yoksa zaten yapmayacaksın bu bezdirme politikası neden Allah^'ım ya sanki biz beleşe gidiyoruz onlara bu durumları yaşamamak için sırf devlete gitmiyorum paramızın düşmanı mıyız sanki

Yok değil maalesef. Hatta oğlumla aynı zamanda kuvözde kalan bebeklerin anneleri ile arkadaş olduk sonradan. Onlara da yapmışlardı.
Evet genel uygulamaymış rahmin temizlenmesi için gerekliymiş, nasıl dayanacağız kızlar Allahım sabrını versin..
Ben normal diye de sezaryen diye de diretmeyeceğim kontrolümde değil sağlıkla kavuşalım da ikisinin de zorlukları varmış

Ooo hem de nasıl kız özel hastaneden daha cok muayne ücreti ama sezeryandan daha fazla para alacagı için sansını deniyor zaten normal dogum istediğim için gittim kendisine sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıran tek doktor kendi ama yine de kesip almak kolayına geldiği için ve risksiz beni deniyor işte korkutursam belki vazgeçer sezeryan ister diye yırtılır diyo fazla ben de yırtılırsa dikersiniz diyorum istemiyorum sezeryan oglumu zorunlu oldum kendimden kesin demedim yani Allah nasip ederse insallah normal dogum istediğim benim agzımdan cıkmaz ben dayanamıyorum ne olur beni sezeryana al demem yani

inşallah her şey gönlüne göre olur Allah fırsatcılara fırsat vermesin inşllah

Evet canım. Hayırlısı neyse öyle olsun.

Cani ebe

Amaninn o nasil ebe
Evet doğru ölebiliriz ama o an soylemeseymis

çok acıyor ya bende gittim şimdi bir kere daha gitmem lazım allahtan epilasyonlu diye eskisine nazaran daha az ama bıyığımı bile alamıyorum ağdayla etim kopuyor sanki sanmıyorum gidebileceğimi
Bende lazere gidiyordum
Hamilelikten sonra hep risk zaten jiletle devam ettim
Riskim de hic bitemedigi için ağlayan da gidemedim

Elle değiştirmek nedir ya nasıl riskli bişe bu. Sezeryan olursun daha iyi canım 38 e kadar dönmezse böyle şeyleri doktordan duymak şok ediyor beni
çok sık yapılan ve normal olan birşeymiş, sakncası olsa bunu doktor kendi söylemezdi. Ama ben yine de çok korkuyorum

Bende böyle bişey yapılmamıştı hatırlamıyorum öyle acı veren bişey olduğunu

K Kubra4116 görüşten çıkınca haber et bize de
Hadi ya ne güzel, çevremdeki sezeryan olanlar hep bundan bahsetmişti kimse ilk ayağa kalkışından, kesinin ağrısından bahsetmiyor gelip bastırıyorlar ya o çok kötü diye anlatıyor hep bize de yapılmaz inşallah diyelim o zaman.

Ben de sezeryan doğum yaptım. Öyle bir şey yapılmadı bana. Ama duydum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…