- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
İnsallah canım tek dileğim her seyin yolunda gitmesi ve normal dogum yapabılmekinşallah her şey gönlüne göre olur Allah fırsatcılara fırsat vermesin inşllah
32+0 canımkaçıncı haftandasın canımmaşallah
Anesteziyi atamamis olabilimlrmisinKızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Vallahi ben ağda vuramam orayainşallah değildir beim göbüşte zaten vardı ama şimdi asıl alınması gereken yerlere ulaşamıyorum
bol su iç, bebişin iyi dimiKızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Canım kahve iç. Ağrılarını keser. Genelde sezeryan olanlara çok önerilir kafein alımıKızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
ilk defa duydum her doğumun bir zorluğu varBen bütün sezeryanlarda duydum canım mutlaka gelip bastırıyorlar içerde pıhtı kalmasın diye.
Altan muayene olmadı dimi şimdi gidiyorum kontrole32+0 canım
Yok canım olmadıilk defa duydum her doğumun bir zorluğu var
Altan muayene olmadı dimi şimdi gidiyorum kontrole
Canım bebişe süt bırakmaya gittiğinde anestezi uzmanınla konuş ve serum al mutlaka ilk bebeğimde benimde bir hafta baş ağrım olmuştuKızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Kizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?
Tetiklemez inşallahTam 32+0 mıydı sizin benim de bugün 32+0 idi tam 2 kg bebişben çok kilo alacak şeker etkileyecek diye korkuyordum da doktor her şey yolunda dedi
Son haftalarda doktorların böyle yapması adil değil. Ama üzmeyin kendinizi devlet hastanelerinin olanağı daha fazla olabiliyor, belki çok daha iyi olacak. Sıkıntınız neydi, neden yaptırmak istemiyor?Bu arada ben de bugün ilk defa NST girdim ,çok şükür her şey yolunda çalışabilir raporumu aldım 34 haftaya kadar çalışma planım var yani 2 hafta daha gidip çalışamaz alacağım Allah nasip ederse ,yalnız buradaki doktorum da perinatolog olan benim doğumumu yaptırmak istemiyor şimdi de ÇAPA sizin için daha uygun diyor beni çok korkutuyor ÇAPA kargaşası,kalabalığı evimden uzaklık ,farklı bir şehirBöyle gerçekten çok zor keşke benim de bir doktorum doğumumu yapabilecek bir hastanem olsaydI tek telaşım hazırlanmak olsaydı ki hiç hazır da değilim
Genelde hediyelik, çikolata, süsleme vs yapınca aslında başkası gelecek diye değil de kendimiz için yapıyoruz bence. Hevesimiz oluyor. Ben de süsleme düşünmüyorum ama hediyelik çok istiyorum fakat verecek kişi sayısı bir elin parmağını geçmeyecek sanırım.Ben süsleme yapmayı geçtim hastahaneye kimseyi kabul etmiyorum
Malum kış dönemi normalde de grip, nezle vs bir sürü hastalık var. Eee okullar falan açıldı mutlaka vakalar da artacak. Küçücük bebeği görmeye kimse doluşmasın odaya, ne gerek var.
Kendimiz birkaç fotoğraf çekeriz diye düşünüyorum, dslr makinem var. O yüzden kapı süsü tarzı isimlikli bir şey hazırlayacağım sadece
Gecmis olsun canım. Narkozun etkisi olabilir. Epidural falan değil dimi? Rabbim kavustursun siziKızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Bana da öyle dedi çok şükür ya her seferinde yüreğim ağzıma geliyor birebir yapamıyorum diyeti çünküTetiklemez inşallahbenimde 32+0 doktor herşey yolunda suyu falan cokciyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?