2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Canım bebişe süt bırakmaya gittiğinde anestezi uzmanınla konuş ve serum al mutlaka ilk bebeğimde benimde bir hafta baş ağrım olmuştu

Kizlar hastane odasını süsletecek misiniz?
Bebek magneti veya şekerine karar verdiniz mi?

Ben süsleme yapmayı geçtim hastahaneye kimseyi kabul etmiyorum
Malum kış dönemi normalde de grip, nezle vs bir sürü hastalık var. Eee okullar falan açıldı mutlaka vakalar da artacak. Küçücük bebeği görmeye kimse doluşmasın odaya, ne gerek var.
Kendimiz birkaç fotoğraf çekeriz diye düşünüyorum, dslr makinem var. O yüzden kapı süsü tarzı isimlikli bir şey hazırlayacağım sadece

Kızlar şöyle bir göz gezdirdim karnımda hafif tüylenme bende de oldu ,diğer bölgelerde de zaten lazeriydim ama yine de oluyor tabii sık sık hamile ağdasına gidiyorum tek kullanımlık kişiye özel çok temiz bir yer var bu işle ünlü minik kutular size özel açılıyor her şey tek kullanımlık ve az acıtıp geç çıkarıyor ama bence gayet acıyor yine de ben çok çıkmadan gidiyorum az acısın diye

Bu arada ben de bugün ilk defa NST girdim ,çok şükür her şey yolunda çalışabilir raporumu aldım 34 haftaya kadar çalışma planım var yani 2 hafta daha gidip çalışamaz alacağım Allah nasip ederse ,yalnız buradaki doktorum da perinatolog olan benim doğumumu yaptırmak istemiyor şimdi de ÇAPA sizin için daha uygun diyor beni çok korkutuyor ÇAPA kargaşası,kalabalığı evimden uzaklık ,farklı bir şehir Böyle gerçekten çok zor keşke benim de bir doktorum doğumumu yapabilecek bir hastanem olsaydI tek telaşım hazırlanmak olsaydı ki hiç hazır da değilim

Son haftalarda doktorların böyle yapması adil değil. Ama üzmeyin kendinizi devlet hastanelerinin olanağı daha fazla olabiliyor, belki çok daha iyi olacak. Sıkıntınız neydi, neden yaptırmak istemiyor?

Genelde hediyelik, çikolata, süsleme vs yapınca aslında başkası gelecek diye değil de kendimiz için yapıyoruz bence. Hevesimiz oluyor. Ben de süsleme düşünmüyorum ama hediyelik çok istiyorum fakat verecek kişi sayısı bir elin parmağını geçmeyecek sanırım.

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…