gerçekten ilk bebek olunca bilmiyor insan doğduktan sonra ilginç ilginçç sorarız deneyimli annelereBende kendimi bu şekilde tripten tribe sokuyordum en sonunda doktora sordum. Artık hormonların değişmeye başladı son trimesterda daha fazla suya benzer akıntın olacak dedi, kafana takma o suyu muhakkak anlarsın zaten dedi bi de. Cehalet ne zor
Bugun utu var amaÇok zevkli ama yaabende bu haftasonu bitirdim herseyimiz hazır sadece hastane çıkışı gelmedi oda gelse tamamiz
Ben evden sütyen takmıyorum zaten ama kasıyorum duramıyorum yoksaAynı sıkıntı bende de var yabazen o kadar tatlı kaşınıyor ki sütyeni çıkarıyorum hava alsa belki iyi gelir diye. Erken doğumu tetikler diye de başka
bişey yapamıyorum, dokunamiyorumm
Göbeğim için birşey kantaron kullandım arada ondan süreyim o zaman canım sağ olBüyüyordur canım artık son zamangöbeğine kullandığın çatlak kreminden abartmadan sür
Standart geriden geliyorsa ilk baslardan beri sorun olmuyor, minyon bebek diye biliyorum. Bir anda devasa gerilikler 2 hafta vs oldumu biraz daha ayrintili bakiyorlar. Cok kafaniza takilirsa baska doktora gidin derim. Birsey yoktur ama.Geçmiş olsun. Benim ilk başlarda geriden geliyordu, son 2 aydır ilk başta 1 gün, son günlerde 10 gün öne geçti. Sorun olur mu ?
1 ay sonra sadece göbüş olacağız
Kafa çevresi için bpd ye bakılıyor galiba ama kaçla çarpmak lszım
Hemogram değerlerin nasıl canım doktorun ne diyor bu haftaya kadar bulantı olmasınaEvet bende aynı şekilde kullanıyorum gece yatmadan iki tane.Sanırım doğuma kadarda böyle devam edecek bir gece içmesem midem kötü oluyor o gün.Zaten iştahım da yok bu ilaçta olmasa tüm günü aç geçiririm
Benim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.Hanımlar iyi geceler. İki üç gündür deli gibi göğüslerim kaşınıyor neden olabilir doktora sormayı unuttum
Çok geçmiş olsun canım. Benim ilk doğumundaki suyu patlattillari zaman bildiğin sürahiden su bosaldi sanki. Zaten suyunda fazlaydı hamileliğimde tekrar tekrar geldi su. Ama ikinci doğumumda görmedim bileGünaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın eve mi çıktınKızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
Cok cok gecmis olsun, birsey yok yani. Durduk yere strese sokmuslar sizi.Kızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
Benimde öyle normal demek ki hepimizde olduğuna göre. Kolonya sürüyorum bendeBenim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.
Allah hepimize zamanında güzel doğum nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Benim ilk doğumundaki suyu patlattillari zaman bildiğin sürahiden su bosaldi sanki. Zaten suyunda fazlaydı hamileliğimde tekrar tekrar geldi su. Ama ikinci doğumumda görmedim bile
Çok geçmiş olsun kötü bir deneyim olmuşKızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
buyuk gecmis olsun. insallah sorunsuz cikacaksiniz.Günaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Benim ikinci de ne oldu? İlki 40 hafta sürdü gık demedim öyle rahattım. Ne sancı gördüm ne kasılma. Bunlar başından beri sıkıntılı, doktora sorarken bile sancı nasıl oluyor ben bilmiyorum diyorumgerçekten ilk bebek olunca bilmiyor insan doğduktan sonra ilginç ilginçç sorarız deneyimli annelere
Aaa sen demiKızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
Valla dünden beri yazılanlara bakılırsa hepimiz ayrı tribe giriyoruz vücudumuzda bişey fark edince, bu tabloyla yarımızın eylülde doğurması lazımBende kendimi bu şekilde tripten tribe sokuyordum en sonunda doktora sordum. Artık hormonların değişmeye başladı son trimesterda daha fazla suya benzer akıntın olacak dedi, kafana takma o suyu muhakkak anlarsın zaten dedi bi de. Cehalet ne zor
Çok geçmiş olsun canım, tedbir amaçlı bugün bir nst de baktır istersen. Öksürük zaten mahvediyo insanıKızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum öyle gerginim ki karnıma bile sancılar giriyor asla bir dakika bile uyuyamadım yarın pzartwsi üstelik iş günükasılıp duruyor karnım nst de girmiştim bir problem yoktu dr da normal demişti bir de geçmeyen bir öksürük tuttu yattığım an başlıyorum öksürmeye ,öksürdükçe de sanki ıkınıyormuş gibi bir his oluyor korkutuyor bu beni karnıma bir basınç geliyor gibi falan filan bir de gebelik şekerim var malum normalde kestane balı limon falan iyi geliyordu her şey yasak bu da iyice sinir yapıyor sinir oldukça uykum kaçıyor ıhlamur ve elma kurusu çayı yapıp içtim bakalım var mı başka öneriler
Dualarımız seninle inşallah her şey yolundadır, çok geçmiş olsunGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
İnşallah canım dinleniyorum artık ne kadar dursalar kâr bizim içinCanım benim inş hedefi doldurup alacaksın bebişleri kucağına, sen bolca dinlen artık sadece
Hakikaten. Agrilarim oldu. O kadar diken uzerinde ve huzursuz basimi yastiga koydumki anlatamam. Bazi esyalarin cekilip atilmasi gerekiyordu, esim yarim halletti diye de ona karsida alingan ve asabiydim (ama icime atarak). Sanki birseylere yetisemiyorum stresi var uzerimde. Duygusal olarak igne uzerindeyim. Saglikla ve vaktinde bebeklerimizi kucaklarimiza alip, evlerimize gelelim.Bu gece herkes huzursuzmuş ya artık sonlara yaklaştıkça belirtiler başlıyor galiba inşallah 37-38 leri görürüzkorkutuyor artık bizi sıpalar kabusumuz oldu erken doğum
Kolonya da super fikirmis. Deneyeyim :)Benimde öyle normal demek ki hepimizde olduğuna göre. Kolonya sürüyorum bende
aynı vücut olsa bile bebekler tamamen dengeyi değiştiriyoBenim ikinci de ne oldu? İlki 40 hafta sürdü gık demedim öyle rahattım. Ne sancı gördüm ne kasılma. Bunlar başından beri sıkıntılı, doktora sorarken bile sancı nasıl oluyor ben bilmiyorum diyorum
Aaa sen demiŞimdi nasılsın canım? Doktoruna da bi görün o zaman en kısa zamanda. Acil öyle yaa allah düşürmesin asistan kız bana da, kız bebekte gelişim geriliği varmı? Hoca bahsetti mi dedi? Kız 1500 oğlan 2050 imiş, yok dedim baştan beri kız haftasıyla uyumlu, erkek önde gidiyordu. Fuat hoca gerilik vs demedi hiç dedim, hıı zaten hoca öyle söylediyse bizim üzerine söz söyleme durumumuz olamaz dedi gülerek. Madem öyle niye korkutuyorsun insanları
Valla dünden beri yazılanlara bakılırsa hepimiz ayrı tribe giriyoruz vücudumuzda bişey fark edince, bu tabloyla yarımızın eylülde doğurması lazımSanırım hepimizin sakin olmaya ihtiyacı var Dedi ve herkesten çok telaş yaptı
Çok geçmiş olsun canım, tedbir amaçlı bugün bir nst de baktır istersen. Öksürük zaten mahvediyo insanı
Dualarımız seninle inşallah her şey yolundadır, çok geçmiş olsun
İnşallah canım dinleniyorum artık ne kadar dursalar kâr bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?