Acilinden alt, ast baktır kandan canım ya eğer onlarda bir sıkıntı varsa safra asidi bakacaklar hattaBenim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.
Hay Allah ya geçmiş olsun canım. Durduk yere korkutmuşlar seni. Neyseki sorun yokmuş.Kızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
Tam yazacaktım ben de aynen canım benim ki çok çok az kaşıntım oldu ona rağmen değerlerim yükseldi. Acilde ona da baktılar sınır 35. Baya normale döndü 40-50 olmuş ast ve alt değerleri çok şükürAcilinden alt, ast baktır kandan canım ya eğer onlarda bir sıkıntı varsa safra asidi bakacaklar hatta
eras0201 yaşıyor mesela şu an bunu ilaç kullanıyor kontrol altında tutmak için umarım seninki sadece kuruluktan falandır ama ne olduğunu bilmeden sakın kaşıntı deyip geçme gebelik kolestazı ise gerçekten ciddi sonuçları olan bir şey.
Karaciğer enzimlerine bakıldı mı hiç? Kaşıntı çok ciddiye alınması gereken bir şeymiş ben de başıma gelince anladım.Benim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.
Ben önce temizlik işini hallettim zaten hiç durmadım kışlık yaptım o arada gebe cekimi yaptırdım bebeğin kıyafetleri halledip yerlestirdim araya tatil soktum Antalya'ya gittik döndüm tekrar erişte falan kestik kışlık yaptık halıları gönderip derin temizlik yaptım en son valizleri hazırlayıp bırakcam işte hiç yer görmedi bi tarafım koş koş ancabir an önce hastane çantasını hazırlayıp temizliğe girişelim bence
Amin canımYaaa iyi iyigüzel sağlıklı doğumlar yapın inşallah hepiniz
Bu neydi ya bu gece hepimize bir şeyler olmuş bence de terlemiş olabilirsin bir de gerçekten bilinçaltımız her şeyi yapıyor gece olunca bütün stresim gün yüzüne çıkıyor ,hastane çantamı falan bir hazırlasam çocuğumun da ismini koysam bir nebze olsun rahatlayacağım sanki en azından belirsizliklerle dolu sürecin bir yeri belirli olurGünaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum
Baktirayim, cok tesekkurler.Acilinden alt, ast baktır kandan canım ya eğer onlarda bir sıkıntı varsa safra asidi bakacaklar hatta
eras0201 yaşıyor mesela şu an bunu ilaç kullanıyor kontrol altında tutmak için umarım seninki sadece kuruluktan falandır ama ne olduğunu bilmeden sakın kaşıntı deyip geçme gebelik kolestazı ise gerçekten ciddi sonuçları olan bir şey.
Aylik duzenli olarak kan ve idrar alinip herseye bakiliyor. ALT ve AST degerlerim hep sinirlar icinde ve normal cikiyor. Bu ay bir daha baktirayim.Tam yazacaktım ben de aynen canım benim ki çok çok az kaşıntım oldu ona rağmen değerlerim yükseldi. Acilde ona da baktılar sınır 35. Baya normale döndü 40-50 olmuş ast ve alt değerleri çok şükürBu değerler bize sıkıntı yaratmaz dedi doktorum doğuma kadar ilaç devam tabii. Değeri 500 olan hastam vardı seni erken fark ettik demişti
Karaciğer enzimlerine bakıldı mı hiç? Kaşıntı çok ciddiye alınması gereken bir şeymiş ben de başıma gelince anladım.
ben korksam da bana da normal gelen bir şey, keza Türkiyede de birçok doktor yapıyor, bunu instagram heaaplarında dahi paylaşıyorlar. Asya ülkelerinde bu zaten çok çok normal ve sık yapılan bir şeyBu çoğu ülkede yasaklanan bişe neresi normal canm benm
Sağ ol canım 7 gibi rahatladım ıhlamurdan sonra sanki öksürmem bile psikolojik artık uyumaya çalışmaktan vazgeçip kalkıp bir tv açtım ıhlamur yaptım oturdum içtim düzeldim ,bu hastane işleri beni çok geriyor Mustela da kendime deneyebilirim içeriği sıkıntılı olsa da (Mühendisin oğlu hariç) kimyasal dolu maalesef ama ürünleri süperÇok geçmiş olsun, artık herhalde hepimizin geceler, gündüzler zorlu. İzin alıp bir acile gitsen, nstye girsen için rahat eder. Bir de öksürük için ıhlamur ve mustelanın rahatlatıcı balsamı var bebişkolar için ama bizde en zararsız bunu kullanabiliriz diye düşünüyorum. Bir ferahlatıyor, açıyor insanı.
İnşallah sadece gebelikle, kurulukla ilgilidir canım, benim de 15 gün içinde yükseldi. Önceki değerlerim iyiydi bi sonrakinde baktık ki yükselmişAylik duzenli olarak kan ve idrar alinip herseye bakiliyor. ALT ve AST degerlerim hep sinirlar icinde ve normal cikiyor. Bu ay bir daha baktirayim.
Evet ben mesela 37 kadar çalışırım falan diyordum ama imkansız kasım ağrılarım o kadar çok varki 34-35 cıkacağım izne cocugun işlerini halledicemBu neydi ya bu gece hepimize bir şeyler olmuş bence de terlemiş olabilirsin bir de gerçekten bilinçaltımız her şeyi yapıyor gece olunca bütün stresim gün yüzüne çıkıyor ,hastane çantamı falan bir hazırlasam çocuğumun da ismini koysam bir nebze olsun rahatlayacağım sanki en azından belirsizliklerle dolu sürecin bir yeri belirli olur
Ben 34 diyordum hep böyle stres olduğum için az dersim de var okula gidip gelmek bi hava değişikliği oluyor güzel oluyor ama bugün mesela 1’de dersim 3 buçukta bitecek ama gayet yorgunum neyse ki yarın boş günümEvet ben mesela 37 kadar çalışırım falan diyordum ama imkansız kasım ağrılarım o kadar çok varki 34-35 cıkacağım izne cocugun işlerini halledicem
zorlamaya gerek yok napalım elimizden geleni yaptıkBen 34 diyordum hep böyle stres olduğum için az dersim de var okula gidip gelmek bi hava değişikliği oluyor güzel oluyor ama bugün mesela 1’de dersim 3 buçukta bitecek ama gayet yorgunum neyse ki yarın boş günüm
Çok geçmiş olsun canım .sende bebeğinde iyi olacaksınızGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
İnşallah canımBen önce temizlik işini hallettim zaten hiç durmadım kışlık yaptım o arada gebe cekimi yaptırdım bebeğin kıyafetleri halledip yerlestirdim araya tatil soktum Antalya'ya gittik döndüm tekrar erişte falan kestik kışlık yaptık halıları gönderip derin temizlik yaptım en son valizleri hazırlayıp bırakcam işte hiç yer görmedi bi tarafım koş koş anca
Amin canıminsallah güzel haberi alırsan yaz mutlaka rabbim nasip etsin en kısa zamanda
Cok hos olmus örenin ellerine sağlıkKızımın doğmasına yakın böyle hediyeler almaya başladık
Yatmadım hastanede doktorum çık eve git nst çok iyi dedi.Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın eve mi çıktın
Aynen öyle devlet hastanesi birdeCok cok gecmis olsun, birsey yok yani. Durduk yere strese sokmuslar sizi.
bana da yatıralım dedi. Eşime bi sorayım dedim kızdı buraya eşine sormayacak biri gelsin dedi. Ay bi bozuldum. Tabi ki fikir alacağım dedim.Benim ikinci de ne oldu? İlki 40 hafta sürdü gık demedim öyle rahattım. Ne sancı gördüm ne kasılma. Bunlar başından beri sıkıntılı, doktora sorarken bile sancı nasıl oluyor ben bilmiyorum diyorum
Aaa sen demiŞimdi nasılsın canım? Doktoruna da bi görün o zaman en kısa zamanda. Acil öyle yaa allah düşürmesin asistan kız bana da, kız bebekte gelişim geriliği varmı? Hoca bahsetti mi dedi? Kız 1500 oğlan 2050 imiş, yok dedim baştan beri kız haftasıyla uyumlu, erkek önde gidiyordu. Fuat hoca gerilik vs demedi hiç dedim, hıı zaten hoca öyle söylediyse bizim üzerine söz söyleme durumumuz olamaz dedi gülerek. Madem öyle niye korkutuyorsun insanları
Valla dünden beri yazılanlara bakılırsa hepimiz ayrı tribe giriyoruz vücudumuzda bişey fark edince, bu tabloyla yarımızın eylülde doğurması lazımSanırım hepimizin sakin olmaya ihtiyacı var Dedi ve herkesten çok telaş yaptı
Çok geçmiş olsun canım, tedbir amaçlı bugün bir nst de baktır istersen. Öksürük zaten mahvediyo insanı
Dualarımız seninle inşallah her şey yolundadır, çok geçmiş olsun
İnşallah canım dinleniyorum artık ne kadar dursalar kâr bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?