2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum

Canım benim inş hedefi doldurup alacaksın bebişleri kucağına, sen bolca dinlen artık sadece
Günaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur. Müsait olursan kendinden haber ver bize
Karabiber sizencefil de iyi geliyor bana. Hamilelikte kullanımıyla ilgili olumsuz bir şey bilmiyorum ama araştırmadım da. Bir internetten bak istersen, ıhlamur da en temizi zaten. Geçmiş olsun
Ay bu nasıl bir gece herkes bir şeyler yaşamış. Haftalarımız ilerledikçe iyice zora girmeye başladık galiba ben de hamileliğin daha erken ve riskli dönemlerinde gece terlediğimde sabah kalkıp iç çamaşırımı ıslak görünce suyum mu sızdı diyr korkuyordum seninki de aynı hesap olmuş. İnsanı korkutuyor o görüntü emin de olamıyorsun ilk görünce

Günaydın canım cok sitres olma kendini sakinleştir öyle vakit de geçmez piskolojin bozulur yazık adam da korkmustur

Reactions: 11K
valla şoka gırdım sabah sabah

Günaydın canım cok sitres olma kendini sakinleştir öyle vakit de geçmez piskolojin bozulur yazık adam da korkmustur
hafta sonu aşırı yoruldum 2 dk oturmadım o yüzden dedim yorgunluktan doğumu erkene çektik galiba

hafta sonu aşırı yoruldum 2 dk oturmadım o yüzden dedim yorgunluktan doğumu erkene çektik galiba
Ben de hafta sonu öyleydim perdeler camlar halıları yıkamaya vermiştim derin temizliğimi bitirdim hiç kolay olmadı vitrin içleri örtüler şu bu derken canım cıktı agırlastım da ama hala dolanıyorum aklına kötüyü getirme öyle düşünme

Reactions: 11K
bir an önce hastane çantasını hazırlayıp temizliğe girişelim bence

Ben ilk hamileliğimde gitmiştim. Bizimki 6 hafta sürmüştü. Ve hamilelik, doğum, bebek bakımı ile ilgili her hafta bir kategori üzerinden bilgiler verildi. Bayağı güzeldi. Son ders bebek bakımında oyuncak bebek üzerinden göstermişti hepimiz de tek tek o bebeğin gazını çıkarıp, yıkamıştık. Ben memnun kalmıştım çoğu bilgi de işime yaradı. Sadece bana göre tek yetersiz kısmı doğumla ilgili sadece ağrı ile başa çıkma yollarını anlatmasıydı. Doğum masasındaki ıkınma ve nefes egzersizlerini es geçmişti ama ben o anda o bilgilere sahip olsaydım daha kolay olurdu doğumum. Fakat yine de iyi ki gitmişim diyorum

Yaaa iyi iyi güzel sağlıklı doğumlar yapın inşallah hepiniz

Günaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah engellerler ama doğsalar bile riskli zamanlar geride kaldı. İyi olacak bebeğin inşallah. Gönlünü ferah tut ki bebekte iyi olsun

Çok geçmiş olsun, artık herhalde hepimizin geceler, gündüzler zorlu. İzin alıp bir acile gitsen, nstye girsen için rahat eder. Bir de öksürük için ıhlamur ve mustelanın rahatlatıcı balsamı var bebişkolar için ama bizde en zararsız bunu kullanabiliriz diye düşünüyorum. Bir ferahlatıyor, açıyor insanı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-19-09-35-27-23_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 34
Ben de cumartesi İzmir'e geldim. Dün de yüzmeye plaja gittik çocukla genelde eşim ilgilendi ama yoruldum tabii. Bir de evde de yardım ettim babam yanlız yaşıyor diye yoruldum. Akşam artık oturamaz hâle geldim. Bebek sürekli rahime vurdu ve idrara sıkışıp hissedip durdum. Doğum olacak diye ödüm koptu niyeyse aslında bu durumu sürekli yaşıyorum ama psikolojik işte sanırım. Neyse dinlenince bir şeyim kalmadı iyiyim artık çok şükür. Sağ salim eve dönersek başka bir şey istemiyorum

Bende kendimi bu şekilde tripten tribe sokuyordum en sonunda doktora sordum. Artık hormonların değişmeye başladı son trimesterda daha fazla suya benzer akıntın olacak dedi, kafana takma o suyu muhakkak anlarsın zaten dedi bi de. Cehalet ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…