Günaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Canım benim inş hedefi doldurup alacaksın bebişleri kucağına, sen bolca dinlen artık sadeceKızlar, dünkü hafif regl ağrısı gibi ağrım bugün de olunca doktorumu aradım artık. Bi sürü şey sordu kafa iyice aşağı dayandığı için de olabilir, açılma vs de. Ben şehir dışındayım istersen içimiz rahat etsin Ege’ye git vajinal da baksınlar nst de bağlasınlar hastam olduğunu söyle dedi. Rahim ağzı biraz daha kısalmış ama acildeki doktor bebek başını yaslamış uğraştığım halde çekmedi kafasını çekerse daha uzun da ölçülebilir dedi. Açıklık kontrolü yapıldı ilk kezŞükür hiç açılmam yok ama nst de biraz sancım çıktı bu kez bebekte toplanma oluyor mu dediler evet toplanıyor ve sertleşiyor dedim Sonra usg vs bakıldı. Doktorumu arayıp tüm bilgileri ilettiler muayene sonucunu. Hoca da adalat yazdı günde 1 defa kasılmalar için. Eve gönderebilirsiniz mutlak istirahat ve progestan, magnezyum ve adalatı düzenli kullansın demiş kendim dönünce detaylı bakıcam demiş asistana. Dua edin de şu 2 hafta daha doğurmayayım yaa
Geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur. Müsait olursan kendinden haber ver bizeGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Karabiber sizencefil de iyi geliyor bana. Hamilelikte kullanımıyla ilgili olumsuz bir şey bilmiyorum ama araştırmadım da. Bir internetten bak istersen, ıhlamur da en temizi zaten. Geçmiş olsunKızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum öyle gerginim ki karnıma bile sancılar giriyor asla bir dakika bile uyuyamadım yarın pzartwsi üstelik iş günükasılıp duruyor karnım nst de girmiştim bir problem yoktu dr da normal demişti bir de geçmeyen bir öksürük tuttu yattığım an başlıyorum öksürmeye ,öksürdükçe de sanki ıkınıyormuş gibi bir his oluyor korkutuyor bu beni karnıma bir basınç geliyor gibi falan filan bir de gebelik şekerim var malum normalde kestane balı limon falan iyi geliyordu her şey yasak bu da iyice sinir yapıyor sinir oldukça uykum kaçıyor ıhlamur ve elma kurusu çayı yapıp içtim bakalım var mı başka öneriler
Ay bu nasıl bir gece herkes bir şeyler yaşamış. Haftalarımız ilerledikçe iyice zora girmeye başladık galibaGünaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum
Mabele de mi bir şey oldu yoksa@mabel63 canım, nasıl geçti gece? İnşallah daha iyisinizdir
Günaydın canım cok sitres olma kendini sakinleştir öyle vakit de geçmez piskolojin bozulur yazık adam da korkmusturGünaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum
valla şoka gırdım sabah sabahCanım benim inş hedefi doldurup alacaksın bebişleri kucağına, sen bolca dinlen artık sadece
Geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur. Müsait olursan kendinden haber ver bize
Karabiber sizencefil de iyi geliyor bana. Hamilelikte kullanımıyla ilgili olumsuz bir şey bilmiyorum ama araştırmadım da. Bir internetten bak istersen, ıhlamur da en temizi zaten. Geçmiş olsun
Ay bu nasıl bir gece herkes bir şeyler yaşamış. Haftalarımız ilerledikçe iyice zora girmeye başladık galibaben de hamileliğin daha erken ve riskli dönemlerinde gece terlediğimde sabah kalkıp iç çamaşırımı ıslak görünce suyum mu sızdı diyr korkuyordum seninki de aynı hesap olmuş. İnsanı korkutuyor o görüntü emin de olamıyorsun ilk görünce
hafta sonu aşırı yoruldum 2 dk oturmadım o yüzden dedim yorgunluktan doğumu erkene çektik galibaGünaydın canım cok sitres olma kendini sakinleştir öyle vakit de geçmez piskolojin bozulur yazık adam da korkmustur
Geçmiş olsunGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Ben de hafta sonu öyleydim perdeler camlar halıları yıkamaya vermiştim derin temizliğimi bitirdim hiç kolay olmadı vitrin içleri örtüler şu bu derken canım cıktı agırlastım da ama hala dolanıyorumhafta sonu aşırı yoruldum 2 dk oturmadım o yüzden dedim yorgunluktan doğumu erkene çektik galiba
bir an önce hastane çantasını hazırlayıp temizliğe girişelim benceBen de hafta sonu öyleydim perdeler camlar halıları yıkamaya vermiştim derin temizliğimi bitirdim hiç kolay olmadı vitrin içleri örtüler şu bu derken canım cıktı agırlastım da ama hala dolanıyorumaklına kötüyü getirme öyle düşünme
Ben ilk hamileliğimde gitmiştim. Bizimki 6 hafta sürmüştü. Ve hamilelik, doğum, bebek bakımı ile ilgili her hafta bir kategori üzerinden bilgiler verildi. Bayağı güzeldi. Son ders bebek bakımında oyuncak bebek üzerinden göstermişti hepimiz de tek tek o bebeğin gazını çıkarıp, yıkamıştık. Ben memnun kalmıştım çoğu bilgi de işime yaradı. Sadece bana göre tek yetersiz kısmı doğumla ilgili sadece ağrı ile başa çıkma yollarını anlatmasıydı. Doğum masasındaki ıkınma ve nefes egzersizlerini es geçmişti ama ben o anda o bilgilere sahip olsaydım daha kolay olurdu doğumum. Fakat yine de iyi ki gitmişim diyorumDevlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri veyq emzirme gibj seylerde bilgi veriyordur herhalde diye dusundum ?
Valla sanciyi bilmeyenlwre soyleyeyim bazilarinin sancisi cok siddetli olmayabiliyormuş ama sanciniz olunca zaten baska seyle karistirmaniz veya farketmemebnz imkansiz o yuzden merak etmryin o kendink belli edecek.
Dogrusu sanci olayi gercekten zor bu işin pek kolqyi yok ama onemli olan dogum sancisi basladiktan sonra açilmanin hizli ilerlemesi.
O sanciyi umqrim hicbirimiz saatlerce cekmez.
Yaaa iyi iyiEflatun erken doğum yaptı canım suyu geldi bebişi de kendi de iyi oglu oldu rüyaperisinin kız papatyamelo erkek diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam herkes iyi giriyolar görürlerpembeumutyıldızının kızı rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin insallah
Canım dualarımız sizinle, inşallah sağlıkla çıkarsınız oradan ve beklemeye devam edersinizGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah engellerler ama doğsalar bile riskli zamanlar geride kaldı. İyi olacak bebeğin inşallah. Gönlünü ferah tut ki bebekte iyi olsunGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Çok geçmiş olsun, artık herhalde hepimizin geceler, gündüzler zorlu. İzin alıp bir acile gitsen, nstye girsen için rahat eder. Bir de öksürük için ıhlamur ve mustelanın rahatlatıcı balsamı var bebişkolar için ama bizde en zararsız bunu kullanabiliriz diye düşünüyorum. Bir ferahlatıyor, açıyor insanı.Kızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum öyle gerginim ki karnıma bile sancılar giriyor asla bir dakika bile uyuyamadım yarın pzartwsi üstelik iş günükasılıp duruyor karnım nst de girmiştim bir problem yoktu dr da normal demişti bir de geçmeyen bir öksürük tuttu yattığım an başlıyorum öksürmeye ,öksürdükçe de sanki ıkınıyormuş gibi bir his oluyor korkutuyor bu beni karnıma bir basınç geliyor gibi falan filan bir de gebelik şekerim var malum normalde kestane balı limon falan iyi geliyordu her şey yasak bu da iyice sinir yapıyor sinir oldukça uykum kaçıyor ıhlamur ve elma kurusu çayı yapıp içtim bakalım var mı başka öneriler
Bende kendimi bu şekilde tripten tribe sokuyordum en sonunda doktora sordum. Artık hormonların değişmeye başladı son trimesterda daha fazla suya benzer akıntın olacak dedi, kafana takma o suyu muhakkak anlarsın zaten dedi bi de. Cehalet ne zorGünaydın kızlar gece başıma gelen uyandığımda altım böyle nemli gibiydi hemen eşimi kaldırdım o korkuyla suyum gelmiş dedim bi baktık yatakta hiçbir ıslaklık yok pijamamı değiştirdim ya gece çok terledim ya da sızıntım oldu ama gerçekten aşırı korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?