Mmabel63
canım Aşkı Ellibeş Kaya diye bir doktor var aynı zamanda tüp bebek doktoru da benim bu İzmit’te gittiğim Prof olan doktorun da öğrencisi mi ne ben de öyle keşfetmiştim bayağı aktif bir doktor kliniği var sanırım istersen bi onu değerlendirip hangi hastaneyle çalışıyor kabul ediyor mu falan sorup değerlendirebilirsin
Evet şu an hesapladık eğer tutarsa 34’e kadar çalışırsam yeterli oluyor ara tatile denk geliyor zaten ucu ucuna ama eğer bir hafta falan erken gelirse bir haftalık bir boşluk kalıyor o da raporla falan hallolur inşallah
Öyle aslnda keşke tam denk gelse de kapansa ikinci dönemin başı en azından şubatı raporla kapatırdık belki offf keşke biraz daha fazla olsa bu izin işleri , her şeyi aynı anda düşünüyorsun izni raporu bebeğin sağlığı kendi sağlığın Türkiye’de yaşamak çok zor
Öyle aslnda keşke tam denk gelse de kapansa ikinci dönemin başı en azından şubatı raporla kapatırdık belki offf keşke biraz daha fazla olsa bu izin işleri , her şeyi aynı anda düşünüyorsun izni raporu bebeğin sağlığı kendi sağlığın Türkiye’de yaşamak çok zor
Evet malesef verilen süre yeterli değil fakat ben bir kaç ay daha uzatmayı planlıyorum.. En son çare ücretsiz izin kullanırım En azından bırakırken bir 5 aylık olsun istiyorum..
Evet malesef verilen süre yeterli değil fakat ben bir kaç ay daha uzatmayı planlıyorum.. En son çare ücretsiz izin kullanırım En azından bırakırken bir 5 aylık olsun istiyorum..
Kesinlikle gerçi şu anda da 16 saat dersim böyle baya iyi oluyor da aracımla gidiyorum okula da 6-7 dk sürüyor ama yine de 5-6 aylık olsa süper olacak inşallah bi çaresine bakarız yoksa ücretsiz yolu görünüyor
Aynı sıkıntı bende de var ya bazen o kadar tatlı kaşınıyor ki sütyeni çıkarıyorum hava alsa belki iyi gelir diye. Erken doğumu tetikler diye de başka bişey yapamıyorum, dokunamiyorum
Devlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri veyq emzirme gibj seylerde bilgi veriyordur herhalde diye dusundum ?
Valla sanciyi bilmeyenlwre soyleyeyim bazilarinin sancisi cok siddetli olmayabiliyormuş ama sanciniz olunca zaten baska seyle karistirmaniz veya farketmemebnz imkansiz o yuzden merak etmryin o kendink belli edecek.
Dogrusu sanci olayi gercekten zor bu işin pek kolqyi yok ama onemli olan dogum sancisi basladiktan sonra açilmanin hizli ilerlemesi.
O sanciyi umqrim hicbirimiz saatlerce cekmez.
Eflatun erken doğum yaptı canım suyu geldi bebişi de kendi de iyi oglu oldu rüyaperisinin kız papatyamelo erkek diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam herkes iyi giriyolar görürler pembeumutyıldızının kızı rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin insallah
Kızlar kabus gibi bir gece geçiriyorum öyle gerginim ki karnıma bile sancılar giriyor asla bir dakika bile uyuyamadım yarın pzartwsi üstelik iş günü kasılıp duruyor karnım nst de girmiştim bir problem yoktu dr da normal demişti bir de geçmeyen bir öksürük tuttu yattığım an başlıyorum öksürmeye ,öksürdükçe de sanki ıkınıyormuş gibi bir his oluyor korkutuyor bu beni karnıma bir basınç geliyor gibi falan filan bir de gebelik şekerim var malum normalde kestane balı limon falan iyi geliyordu her şey yasak bu da iyice sinir yapıyor sinir oldukça uykum kaçıyor ıhlamur ve elma kurusu çayı yapıp içtim bakalım var mı başka öneriler