- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Kuzumm iyiyiz çok şükür ya hatırlamaz miyim sen nasılsın toparladın mi kendiniKızlar nasılsınız bebişler nasıl ?Ruyaperisi @Eflatun1Kelebek @Papatyamelo @pembeumutyildizi beni hatırladınız mı bilmiyorum tabiki
Aynen canimSen de benim gibi erkencisin uyuyamıyorum bayadır
Çok fazla değil mi ? E bebek civilde en fazla 400 falandır sanırım . Bende iki tane 5li var birde isimli tulum yaptırdım yeter mi ki?Kizlar bu arada carsi da bir yerde
Hastane çıkışı takımlarına baktım
1000 tl ile 1700 tl arasi değişiyor
Sizin oralarda da fiyatlar oyle mi
Baya yabancı kalmışım ben
Ya bana da öyle geldiÇok fazla değil mi ? E bebek civilde en fazla 400 falandır sanırım . Bende iki tane 5li var birde isimli tulum yaptırdım yeter mi ki?
Topladım kuzum çok şükür hu ay anca bu mod a girebildim değerlendirdik bakalım pik sonrası 7. Gün bugün belirti takip ediyorum sol kasığımda bi dolgunluk var hayırlara çıksınKuzumm iyiyiz çok şükür ya hatırlamaz miyim sen nasılsın toparladın mi kendini
Güzel duruyor ama pahalı bayağıYa bana da öyle geldi
Bir onceki kızımın herseyini aldığım yer evet kaliteli fiyatlar bir tık yuksekti ama suan baya şaşırdım
İçinde tulum eldiven alt ust zibin bere var 1000 tl olanın hatta foto da atayım
Digeri de içerisinde havlusu var extra bir takim daha 1700 tl
En az bir tanesini bu mağazadan alayim diyordum da azıcık şok oldum
Çok fahiş fiyatlar canım 300tl ile 700tl arası değişiyor markası kumaşı filan farkediyo bu kadar fiyat çok geldi bana ki max 3 ay giyiyorlar hastane çıkışlarınıKizlar bu arada carsi da bir yerde
Hastane çıkışı takımlarına baktım
1000 tl ile 1700 tl arasi değişiyor
Sizin oralarda da fiyatlar oyle mi
Baya yabancı kalmışım ben
Canim bebeğin erken gelmesi iznini etkilemez. İznin olağan doğum tarihine göre hesaplanır. Mesela benim 20 Kasım doğum tarihim. Bu hafta 32 doluyor. Ocaktan bir haftam kalıyor. O yüzden 33 hafta çalışıp bırakacağım 15 tatil için boşuna çalışmamak adına.Evet şu an hesapladık eğer tutarsa 34’e kadar çalışırsam yeterli oluyor ara tatile denk geliyor zaten ucu ucuna ama eğer bir hafta falan erken gelirse bir haftalık bir boşluk kalıyor o da raporla falan hallolur inşallah
Çok güzel ama çok fazla fiyatı en fazla 2 3 ay giyecek herşeye bu kadar versek battikYa bana da öyle geldi
Bir onceki kızımın herseyini aldığım yer evet kaliteli fiyatlar bir tık yuksekti ama suan baya şaşırdım
Evet ben mesela 37 kadar çalışırım falan diyordum ama imkansız kasım ağrılarım o kadar çok varki 34-35 cıkacağım izne cocugun işlerini halledicem
kendimizi de zaman ayırıp 1 hafta güzel bir kafa dinler bakımlarımızı yaparız son bebeksiz günlerimizi yaşarız37’ye durayım diye ben de diyorum da, yok yaa 35’ten sonra ben de çalışmam, iki hafta da kendime ayırayım, odasını düzenlerim eksikleri tamamlarım vs vs.
Kızlar bu takım nasıl sizce? bu siteden alışveriş yapan varmı acaba?
kendimizi de zaman ayırıp 1 hafta güzel bir kafa dinler bakımlarımızı yaparız son bebeksiz günlerimizi yaşarız
Çooook pahalı internetten baktın mı andy wawa babymall vs satıyor fiyat kıyaslaması yapabilirsinYa bana da öyle geldi
Ben de çok merak ediyorum yaa naptı acaba
Cumartesiyi acilde geçirince korkumdan organik boyamı alıp dün boyatmaya gittim bunların ne zaman gelceği belli değil saçlarım bembeyaz çünkükendimizi de zaman ayırıp 1 hafta güzel bir kafa dinler bakımlarımızı yaparız son bebeksiz günlerimizi yaşarız
Ben de andy wawadan böyle kenarı fistolu bembeyaz bi beşli set aldım kızıma. Bakabilirsin tatlış romantik bir set. Kafasına beyaz kurdeleli bandana bile aldımÇok güzelmiş, ben de fotoğraf çekmek için böyle romantik biraz da vintage tarzda bi şey alayım diyorum, isimli istemedim. Ama aldıklarım da rahat şeyler genelde. Bu güzelmiş.
doktor izin vermiyor bende boyasam mı yaÇooook pahalı internetten baktın mı andy wawa babymall vs satıyor fiyat kıyaslaması yapabilirsin
Ben de çok merak ediyorum yaa naptı acaba
Cumartesiyi acilde geçirince korkumdan organik boyamı alıp dün boyatmaya gittim bunların ne zaman gelceği belli değil saçlarım bembeyaz çünkü
Ben de andy wawadan böyle kenarı fistolu bembeyaz bi beşli set aldım kızıma. Bakabilirsin tatlış romantik bir set. Kafasına beyaz kurdeleli bandana bile aldımŞimdiden toka batağına saplandım İsimli set ben de almadım, diğer hastane çıkışı da hm kıza da erkeğe de unisex rahat bi set
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?