2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar
Havlu almayaniniz varsa
Bella maison da guzel bir havlu buldum indirimli
Birde ilk siparişe özel 50 tl de indirimi var bir bakin isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20220919-125330_Chrome.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar bu arada carsi da bir yerde
Hastane çıkışı takımlarına baktım
1000 tl ile 1700 tl arasi değişiyor
Sizin oralarda da fiyatlar oyle mi
Baya yabancı kalmışım ben

Çok fazla değil mi ? E bebek civilde en fazla 400 falandır sanırım . Bende iki tane 5li var birde isimli tulum yaptırdım yeter mi ki?

Çok fazla değil mi ? E bebek civilde en fazla 400 falandır sanırım . Bende iki tane 5li var birde isimli tulum yaptırdım yeter mi ki?
Ya bana da öyle geldi
Bir onceki kızımın herseyini aldığım yer evet kaliteli fiyatlar bir tık yuksekti ama suan baya şaşırdım
İçinde tulum eldiven alt ust zibin bere var 1000 tl olanın hatta foto da atayım
Digeri de içerisinde havlusu var extra bir takim daha 1700 tl
En az bir tanesini bu mağazadan alayim diyordum da azıcık şok oldum

Eklentiler

• 20220919_104309.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 103
  • 20220919_104201.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
  • 20220919_104047.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 103
Kuzumm iyiyiz çok şükür ya hatırlamaz miyim sen nasılsın toparladın mi kendini
Topladım kuzum çok şükür hu ay anca bu mod a girebildim değerlendirdik bakalım pik sonrası 7. Gün bugün belirti takip ediyorum sol kasığımda bi dolgunluk var hayırlara çıksın Bebişin nasıl sen nasılsın

Güzel duruyor ama pahalı bayağı

Çok fahiş fiyatlar canım 300tl ile 700tl arası değişiyor markası kumaşı filan farkediyo bu kadar fiyat çok geldi bana ki max 3 ay giyiyorlar hastane çıkışlarını

Canim bebeğin erken gelmesi iznini etkilemez. İznin olağan doğum tarihine göre hesaplanır. Mesela benim 20 Kasım doğum tarihim. Bu hafta 32 doluyor. Ocaktan bir haftam kalıyor. O yüzden 33 hafta çalışıp bırakacağım 15 tatil için boşuna çalışmamak adına.

Çok güzel ama çok fazla fiyatı en fazla 2 3 ay giyecek herşeye bu kadar versek battik

Evet ben mesela 37 kadar çalışırım falan diyordum ama imkansız kasım ağrılarım o kadar çok varki 34-35 cıkacağım izne cocugun işlerini halledicem

37’ye durayım diye ben de diyorum da, yok yaa 35’ten sonra ben de çalışmam, iki hafta da kendime ayırayım, odasını düzenlerim eksikleri tamamlarım vs vs.

Reactions: 11K
37’ye durayım diye ben de diyorum da, yok yaa 35’ten sonra ben de çalışmam, iki hafta da kendime ayırayım, odasını düzenlerim eksikleri tamamlarım vs vs.
kendimizi de zaman ayırıp 1 hafta güzel bir kafa dinler bakımlarımızı yaparız son bebeksiz günlerimizi yaşarız

Çooook pahalı internetten baktın mı andy wawa babymall vs satıyor fiyat kıyaslaması yapabilirsin
M mabel63 Nasıl oldun canım var mı bir sıkıntı ?
Ben de çok merak ediyorum yaa naptı acaba
kendimizi de zaman ayırıp 1 hafta güzel bir kafa dinler bakımlarımızı yaparız son bebeksiz günlerimizi yaşarız
Cumartesiyi acilde geçirince korkumdan organik boyamı alıp dün boyatmaya gittim bunların ne zaman gelceği belli değil saçlarım bembeyaz çünkü
Çok güzelmiş, ben de fotoğraf çekmek için böyle romantik biraz da vintage tarzda bi şey alayım diyorum, isimli istemedim. Ama aldıklarım da rahat şeyler genelde. Bu güzelmiş.
Ben de andy wawadan böyle kenarı fistolu bembeyaz bi beşli set aldım kızıma. Bakabilirsin tatlış romantik bir set. Kafasına beyaz kurdeleli bandana bile aldım Şimdiden toka batağına saplandımİsimli set ben de almadım, diğer hastane çıkışı da hm kıza da erkeğe de unisex rahat bi set

Eklentiler

• 59173345-A836-4F6F-B9D2-2DE0F4F82953.webp
    69 KB · Görüntüleme: 95
  • 4372169D-F6EB-47AE-B008-ACA14B6F3005.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar selam herkese, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim şükür iyi bir sıkıntı yok ama plasenta previadan dolayı kan değerlerimi yükseltmeye çalışıyoruz, kan ilacından önce 11.3 tü yaklaşık 1.5 Ay sonra 11.7 çıktı hiç artmamış nerdeyse. Sebebi ne olabilir acaba? Sabah aç karnına alamıyorum midem çok ağrıyor. Kahvaltıdan sonra alıyorum bir de akşam yatmadan önce. Ama günde 2 kez almama rağmen yükselmemiş

doktor izin vermiyor bende boyasam mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…