- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Çooook pahalı internetten baktın mı andy wawa babymall vs satıyor fiyat kıyaslaması yapabilirsin
Ben de çok merak ediyorum yaa naptı acaba
Cumartesiyi acilde geçirince korkumdan organik boyamı alıp dün boyatmaya gittim bunların ne zaman gelceği belli değil saçlarım bembeyaz çünkü
Ben de andy wawadan böyle kenarı fistolu bembeyaz bi beşli set aldım kızıma. Bakabilirsin tatlış romantik bir set. Kafasına beyaz kurdeleli bandana bile aldımŞimdiden toka batağına saplandım İsimli set ben de almadım, diğer hastane çıkışı da hm kıza da erkeğe de unisex rahat bi set
Canım yanında c vitamini tüketmeye çalış istersen yani c vitamini içeren gıdalar ya da limon vs ile. Emilimini artırır.Kızlar selam herkese, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim şükür iyi bir sıkıntı yok ama plasenta previadan dolayı kan değerlerimi yükseltmeye çalışıyoruz, kan ilacından önce 11.3 tü yaklaşık 1.5 Ay sonra 11.7 çıktı hiç artmamış nerdeyse. Sebebi ne olabilir acaba? Sabah aç karnına alamıyorum midem çok ağrıyor. Kahvaltıdan sonra alıyorum bir de akşam yatmadan önce. Ama günde 2 kez almama rağmen yükselmemiş
Evet duymuştum C vitaminini, öyle deneyeyim ben de mandalina da çıktı beraber tüketirim artıkCanım yanında c vitamini tüketmeye çalış istersen yani c vitamini içeren gıdalar ya da limon vs ile. Emilimini artırır.
32.hafta tatlım geriliğe göre 29.hafta oluyor sanırım bu perşembe perinatolog var yine diğer perşembe normal doktorumKaçıncı haftadasın canım 30u geçtiysen korkma hiç hele de 32 bittiyse rahat ol kızımda 32.haftada suyum geldi ama azar azar geliyordu ilaçlarla filan 34e kadar hastanede beklettiler ciğer geliştirici iğne vurdular 34te sezeryan oldum kızımın sadece doğum kilosu düşük diye kaldı kövezde onun dışında hiç sorunumuz olmadı şükür inşallah sen de bu süreci sıkıntısız atlatırsın
Yoksa diyetisyen gidecektim kuzum alakası yokmuş şaştım kaldımkuzum bana beslenmeyle ilgili hicbirsey soylemediler. sadcee seker icin iste dikkatli besleniyorum o kadar .
Onun disinda yok et ye , balik ye vs bebek kilo alir die birsey demediler .
Pazartesi perinatologa gidecegim ilk defa. bakalim o dicek ama benim obur tansiyon uzmanim ve arkadssimin halasi da bir iki hafta gerilik zaten benim durumumda beklediklerinden daha iyi bir sonucmus. o yuzden iksiide suanki durumdan memnun zaten
Bende takmıyorum kuzum artık stres daha kötü etkiliyorHepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah canım, doğum kilosundansa anne rahminde geçirdiği zamana önem veriyor benim doktorum. Dışarıda da kilo alır veya minyon bir bebekte olabilir önemli olan anne karnı gelişimini ileri götürmek diyor.
Benimkiler de ikiz olduğu için daha minnak olacaklar diye düşünüyorum kuzum ama sağlıklı olsunlar bunu hiç kafama takmıyorum
Bana göre 32.hafta gerilikten ötürü 29.hafta gözüküyor sanırım perinatolog görüşmem sonuncusu perşembe günü o ne karar verir tam bilmiyorum belki banada vururlar ama değiştirdiğim doktorum hiç o iğneden bahsetmedi bile demek gerek görmedi kendimi ona teslim ettim artık nst bile yok bende doğum anına kadarNe güzel doktorlar var ya benimde bebeğin karnımda olabileceğine kadar felaket senaryolarını sıraladı. Erken doğumdan bahsetmiyorum bile her an olabilir diye ciğer geliştirici bile vurdu. Birde suan kac haftaliksin ve bebek
Şuan kendi bildiğim 32. Hafta tatlım geriliğe göre 29.haftada kalmış oluyorum sanırımKuzum kaçıncı haftadasın sen?
Yok kuzum benim ne yanlışı ben zehirlenmekten korktugum için yemiyorumBunu okuyunca bir tuhaf oldum
Balik yemek öneriliyor ben arada yiyorum
Yanlış mi yapiyorum
Psikolojik olarak sanırım tatlımNasil yani hicbisey kullanmayinca daha mi iyi oldun?:)
Hayırlısıyla inşAllah balımSağlıkla gelsin de minik kuş gerisi önemli değilkiloları alır sonra
Bende hergün et yiyorum 120 gram bakalım bir gelişme olacakmi tatlımAy değiştirmekle çok iyi yapmışsın güvenle ilerlemek gerçekten çok fark ediyor. Yöntemi de açıklayıcılığı da güzel gibi duruyor anlattığın kadarıyla. Hadi inşallah rahatlıkla tamamlansın süreciniz. Ben haftada 2 muhakkak balık yiyorum ya hamilelikten öncede yerdim yani düşkünüm. Dip balığı yemiyorum sadece bu süreçte. Allah korusun bebişlerimizi. İçine sinmeden yiyeceğine yeme tabi. Ama temizliğine tazeliğine güvendiğin bir yer varsa neden olmasın faydalı sonuçta.
Sedosum senin bebek kilosu gayet iyi yok artık yani 2 kg maşAllah ben 2 kg geçsem hamdolsun ya doğsada korkmam küveze girmez en azındanKilo konusunda da şükür gelişimi durmamış bebişinin minnoş minnoş ilerliyormuş daha ne olsun maşallah. Yeme içme gerçekten bir yere kadar. İşin özü genetik biraz da. Benim bebiş mesela 32+0 da 2 kgdı. Doktor burun kıvırdı. Eşim ve ben iri olduğumuz için aslında haftasına göre normal ama sizi düşünürsek küçük bir bebek dedi. Minyon olsaydık gelişimi önde diyecekti muhtemelen. Sağlıkla gelsinler de yeter ki gerisi çok kolay çözülür.
Evet cok fazla giyilmiyorÇok fahiş fiyatlar canım 300tl ile 700tl arası değişiyor markası kumaşı filan farkediyo bu kadar fiyat çok geldi bana ki max 3 ay giyiyorlar hastane çıkışlarını
Öksürük en kötülerinden biri, Covid olduğumda ne çektim anlatamam. Sürekli karın kasılıyor sanki öksürükle. Doktorum bana keşke gelseydin gebelere verebileceğimiz öksürük ilaçları var dedi. Sen de bir sor doktoruna şiddetlenirse.Sağ ol canım 7 gibi rahatladım ıhlamurdan sonra sanki öksürmem bile psikolojik artık uyumaya çalışmaktan vazgeçip kalkıp bir tv açtım ıhlamur yaptım oturdum içtim düzeldim ,bu hastane işleri beni çok geriyor Mustela da kendime deneyebilirim içeriği sıkıntılı olsa da (Mühendisin oğlu hariç) kimyasal dolu maalesef ama ürünleri süper
32.hafta tatlım geriliğe göre 29.hafta oluyor sanırım bu perşembe perinatolog var yine diğer perşembe normal doktorum
Yoksa diyetisyen gidecektim kuzum alakası yokmuş şaştım kaldım
Bende takmıyorum kuzum artık stres daha kötü etkiliyor
Bana göre 32.hafta gerilikten ötürü 29.hafta gözüküyor sanırım perinatolog görüşmem sonuncusu perşembe günü o ne karar verir tam bilmiyorum belki banada vururlar ama değiştirdiğim doktorum hiç o iğneden bahsetmedi bile demek gerek görmedi kendimi ona teslim ettim artık nst bile yok bende doğum anına kadar
Şuan kendi bildiğim 32. Hafta tatlım geriliğe göre 29.haftada kalmış oluyorum sanırım
Yok kuzum benim ne yanlışı ben zehirlenmekten korktugum için yemiyorum
Psikolojik olarak sanırım tatlım
Hayırlısıyla inşAllah balım
Bende hergün et yiyorum 120 gram bakalım bir gelişme olacakmi tatlım
Sedosum senin bebek kilosu gayet iyi yok artık yani 2 kg maşAllah ben 2 kg geçsem hamdolsun ya doğsada korkmam küveze girmez en azından
Bende sağlık ocağına gittim tahlil vermiştim onun sonuçları için gittim birde kan ilacım bitmişti yazdirayim diye gittim.hemoglobin degerlerim normalmis ama demirim bayağı yuksekmis kan ilacını yazmayalim doktora bir söylersin dedi içme şimdilik gidene kadar dedi.10 gün var doktora gitmeme bende de plasenta previa var olmadı bir arayayım ya doktoru anlatiyimKızlar selam herkese, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim şükür iyi bir sıkıntı yok ama plasenta previadan dolayı kan değerlerimi yükseltmeye çalışıyoruz, kan ilacından önce 11.3 tü yaklaşık 1.5 Ay sonra 11.7 çıktı hiç artmamış nerdeyse. Sebebi ne olabilir acaba? Sabah aç karnına alamıyorum midem çok ağrıyor. Kahvaltıdan sonra alıyorum bir de akşam yatmadan önce. Ama günde 2 kez almama rağmen yükselmemiş
O ne oyle!!!! En iyi organik hastane cikisina bile o kadar para verilmez. Bebek hastane setinden bahsediyoruz degil mi? Alin bakin, ben buradan iki set aldim. Aplikesi-nakisi muhtesem, kumaslar full sertifikali organik. Maksimum 250 lira verilir.Kizlar bu arada carsi da bir yerde
Hastane çıkışı takımlarına baktım
1000 tl ile 1700 tl arasi değişiyor
Sizin oralarda da fiyatlar oyle mi
Baya yabancı kalmışım ben
asiri pahali ve gereksiz. 3-4 tane set alirsiniz en az o fiyata. Ben size link attim ilk yorumunuza. Inanilmaz kaliteli ve sertifikali setler var. Indirimdeler.Ya bana da öyle geldi
Bir onceki kızımın herseyini aldığım yer evet kaliteli fiyatlar bir tık yuksekti ama suan baya şaşırdım
İçinde tulum eldiven alt ust zibin bere var 1000 tl olanın hatta foto da atayım
Digeri de içerisinde havlusu var extra bir takim daha 1700 tl
En az bir tanesini bu mağazadan alayim diyordum da azıcık şok oldum
Bana da pahalı geldi, zaten bir iki ay anca giyebilecekler hemen büyüyorlarmış. Daha uyguna illaki bulursun ben 330a almıştım orjinal taraftar takımınınki.Ya bana da öyle geldi
Bir onceki kızımın herseyini aldığım yer evet kaliteli fiyatlar bir tık yuksekti ama suan baya şaşırdım
İçinde tulum eldiven alt ust zibin bere var 1000 tl olanın hatta foto da atayım
Digeri de içerisinde havlusu var extra bir takim daha 1700 tl
En az bir tanesini bu mağazadan alayim diyordum da azıcık şok oldum
Ben bundan aldım çok güzelÇok güzelmiş, ben de fotoğraf çekmek için böyle romantik biraz da vintage tarzda bi şey alayım diyorum, isimli istemedim. Ama aldıklarım da rahat şeyler genelde. Bu güzelmiş.
Benim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayıBende sağlık ocağına gittim tahlil vermiştim onun sonuçları için gittim birde kan ilacım bitmişti yazdirayim diye gittim.hemoglobin degerlerim normalmis ama demirim bayağı yuksekmis kan ilacını yazmayalim doktora bir söylersin dedi içme şimdilik gidene kadar dedi.10 gün var doktora gitmeme bende de plasenta previa var olmadı bir arayayım ya doktoru anlatiyim
Benim de bugün 10.9 çıktı doktor da kan ilacını ikiye çıkardı ama ilaç benimkini de yükseltmiyor böyle giderse kan serumu takar heralde , ilk sezaryende çok zorlandım hemoglobin düşüklüğü sebebiyle çok üşüdümBenim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı
Canim suan kilosu ne kadar peki?32.hafta tatlım geriliğe göre 29.hafta oluyor sanırım bu perşembe perinatolog var yine diğer perşembe normal doktorum
Yoksa diyetisyen gidecektim kuzum alakası yokmuş şaştım kaldım
Bende takmıyorum kuzum artık stres daha kötü etkiliyor
Bana göre 32.hafta gerilikten ötürü 29.hafta gözüküyor sanırım perinatolog görüşmem sonuncusu perşembe günü o ne karar verir tam bilmiyorum belki banada vururlar ama değiştirdiğim doktorum hiç o iğneden bahsetmedi bile demek gerek görmedi kendimi ona teslim ettim artık nst bile yok bende doğum anına kadar
Şuan kendi bildiğim 32. Hafta tatlım geriliğe göre 29.haftada kalmış oluyorum sanırım
Yok kuzum benim ne yanlışı ben zehirlenmekten korktugum için yemiyorum
Psikolojik olarak sanırım tatlım
Hayırlısıyla inşAllah balım
Bende hergün et yiyorum 120 gram bakalım bir gelişme olacakmi tatlım
Sedosum senin bebek kilosu gayet iyi yok artık yani 2 kg maşAllah ben 2 kg geçsem hamdolsun ya doğsada korkmam küveze girmez en azından
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım .sende bebeğinde iyi olacaksınız
Teşekkür ederim canım şuan iyiyiz şükürDualarımız seninle inşallah her şey yolundadır, çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimbuyuk gecmis olsun. insallah sorunsuz cikacaksiniz.
Bugun utu var amaGorecegiz ne kadar zevkli :)
Şükür şimdilik iyiyiz canım kanama durduruldu Perşembe günü gideceğim perinatoloji bölümü bakacak artık bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?