2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ama bunlar çok ciciymiş, tamam buna da bakayım, çok sağol

Canım yanında c vitamini tüketmeye çalış istersen yani c vitamini içeren gıdalar ya da limon vs ile. Emilimini artırır.

32.hafta tatlım geriliğe göre 29.hafta oluyor sanırım bu perşembe perinatolog var yine diğer perşembe normal doktorum
Yoksa diyetisyen gidecektim kuzum alakası yokmuş şaştım kaldım
Bende takmıyorum kuzum artık stres daha kötü etkiliyor
Bana göre 32.hafta gerilikten ötürü 29.hafta gözüküyor sanırım perinatolog görüşmem sonuncusu perşembe günü o ne karar verir tam bilmiyorum belki banada vururlar ama değiştirdiğim doktorum hiç o iğneden bahsetmedi bile demek gerek görmedi kendimi ona teslim ettim artık nst bile yok bende doğum anına kadar
Kuzum kaçıncı haftadasın sen?
Şuan kendi bildiğim 32. Hafta tatlım geriliğe göre 29.haftada kalmış oluyorum sanırım
Bunu okuyunca bir tuhaf oldum
Balik yemek öneriliyor ben arada yiyorum
Yanlış mi yapiyorum
Yok kuzum benim ne yanlışı ben zehirlenmekten korktugum için yemiyorum
Nasil yani hicbisey kullanmayinca daha mi iyi oldun?:)
Psikolojik olarak sanırım tatlım
Sağlıkla gelsin de minik kuş gerisi önemli değil kiloları alır sonra
Hayırlısıyla inşAllah balım
Bende hergün et yiyorum 120 gram bakalım bir gelişme olacakmi tatlım
Sedosum senin bebek kilosu gayet iyi yok artık yani 2 kg maşAllah ben 2 kg geçsem hamdolsun ya doğsada korkmam küveze girmez en azından

Öksürük en kötülerinden biri, Covid olduğumda ne çektim anlatamam. Sürekli karın kasılıyor sanki öksürükle. Doktorum bana keşke gelseydin gebelere verebileceğimiz öksürük ilaçları var dedi. Sen de bir sor doktoruna şiddetlenirse.

Birkaç hafta içimin sıkıntı dile getirilmiyor ama… bende de baş kafa vs ölçüleri hep farklı haftalardan geliyor. Sıkma canını, içine hangi doktor sindiyse onla devam et. Kötü bir şey yok bence.

Bende sağlık ocağına gittim tahlil vermiştim onun sonuçları için gittim birde kan ilacım bitmişti yazdirayim diye gittim.hemoglobin degerlerim normalmis ama demirim bayağı yuksekmis kan ilacını yazmayalim doktora bir söylersin dedi içme şimdilik gidene kadar dedi.10 gün var doktora gitmeme bende de plasenta previa var olmadı bir arayayım ya doktoru anlatiyim

Kizlar bu arada carsi da bir yerde
Hastane çıkışı takımlarına baktım
1000 tl ile 1700 tl arasi değişiyor
Sizin oralarda da fiyatlar oyle mi
Baya yabancı kalmışım ben
O ne oyle!!!! En iyi organik hastane cikisina bile o kadar para verilmez. Bebek hastane setinden bahsediyoruz degil mi? Alin bakin, ben buradan iki set aldim. Aplikesi-nakisi muhtesem, kumaslar full sertifikali organik. Maksimum 250 lira verilir.

asiri pahali ve gereksiz. 3-4 tane set alirsiniz en az o fiyata. Ben size link attim ilk yorumunuza. Inanilmaz kaliteli ve sertifikali setler var. Indirimdeler.

Bana da pahalı geldi, zaten bir iki ay anca giyebilecekler hemen büyüyorlarmış. Daha uyguna illaki bulursun ben 330a almıştım orjinal taraftar takımınınki.

Reactions: 11K
Çok güzelmiş, ben de fotoğraf çekmek için böyle romantik biraz da vintage tarzda bi şey alayım diyorum, isimli istemedim. Ama aldıklarım da rahat şeyler genelde. Bu güzelmiş.
Ben bundan aldım çok güzel

Eklentiler

• 7A30D372-F1AE-4AAF-AB17-7C81DB39D032.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 94
Benim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı

Benim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı
Benim de bugün 10.9 çıktı doktor da kan ilacını ikiye çıkardı ama ilaç benimkini de yükseltmiyor böyle giderse kan serumu takar heralde , ilk sezaryende çok zorlandım hemoglobin düşüklüğü sebebiyle çok üşüdüm

Canim suan kilosu ne kadar peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…