Teşekkür ederim canım şuan iyiyiz şükürÇok geçmiş olsun canım. İnşallah engellerler ama doğsalar bile riskli zamanlar geride kaldı. İyi olacak bebeğin inşallah. Gönlünü ferah tut ki bebekte iyi olsun
Teşekkür ederim canım şuan iyiyiz şükürÇok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Teşekkür ederim canım şuan iyiyizCanım dualarımız sizinle, inşallah sağlıkla çıkarsınız oradan ve beklemeye devam edersiniz
Kanama durduruldu şimdi evdeyiz Perşembe perinatoloji bakacak artık ordan takipli olacağım çünkü kanama zamanı 15 günde bire düştü onlar takip edeceklermisGeçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur. Müsait olursan kendinden haber ver bize
Çok geçmiş olsun canım iyimisin simdiKızlar merhaba. Bende dün çok kötü bir gece yaşadım. Karnım çok sertleşiyor diye acile gittim nst kan idrar her şeye baktı yatırmamız gerek bebeğin kalp atışı hiç iyi değil dedi. Hemen kendi doktoruma yazdım. Nst yi attım gerek yok çık hastaneden dedi. Saatlerce tuttular beni
Evet kuzum kafaları büyük yada küçük olabilirmiş Buda sorun değil sende sıkma canını hiç stres yapmaBirkaç hafta içimin sıkıntı dile getirilmiyor ama… bende de baş kafa vs ölçüleri hep farklı haftalardan geliyor. Sıkma canını, içine hangi doktor sindiyse onla devam et. Kötü bir şey yok bence.
Hiç bakmıyorum kuzumCanim suan kilosu ne kadar peki?
Evet bakalım sonucumu attım doktora ne diyecek serum verebilir gibi geldi bana daBenim de bugün 10.9 çıktı doktor da kan ilacını ikiye çıkardı ama ilaç benimkini de yükseltmiyor böyle giderse kan serumu takar heralde , ilk sezaryende çok zorlandım hemoglobin düşüklüğü sebebiyle çok üşüdüm
Öyle mi ben doğduğu tarih baz alınıyor diye biliyordumCanim bebeğin erken gelmesi iznini etkilemez. İznin olağan doğum tarihine göre hesaplanır. Mesela benim 20 Kasım doğum tarihim. Bu hafta 32 doluyor. Ocaktan bir haftam kalıyor. O yüzden 33 hafta çalışıp bırakacağım 15 tatil için boşuna çalışmamak adına.
Baktım ben hemoglobin 14.6 görünüyor.doktoroda ulaşamadım yerinde yokmuş .10 gün ilaç içmeden olur mu bilemedim şimdi aklım karıştı .sen hangi ilacı kullaniyordun canimBenim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı
Inan bilmiyorum en son 6 sene önce aldimO ne oyle!!!! En iyi organik hastane cikisina bile o kadar para verilmez. Bebek hastane setinden bahsediyoruz degil mi? Alin bakin, ben buradan iki set aldim. Aplikesi-nakisi muhtesem, kumaslar full sertifikali organik. Maksimum 250 lira verilir.
Hastane Çıkış Seti
Bebekleriniz için cilde zarar vermeyen boyalar kullanılarak üretilen organik bebel hastane çıkış seti modelimiz her mevsim giyilebilecek şekilde organik pamuk kullanılarak tasarlanmış bebek giyim ürünlerimizdendir. Tüm Organickid bebek ve çocuk kıyafetleri, Topkapı İplik tarafından GOTS ve...organickid.com.tr
Baska yerlere de bakayim ozaman ya bildiğim yerden alayim diyordumBana da pahalı geldi, zaten bir iki ay anca giyebilecekler hemen büyüyorlarmış. Daha uyguna illaki bulursun ben 330a almıştım orjinal taraftar takımınınki.
Cok guzelmisBen bundan aldım çok güzel
Kilosu ne canim32.hafta tatlım geriliğe göre 29.hafta oluyor sanırım bu perşembe perinatolog var yine diğer perşembe normal doktorum
Yoksa diyetisyen gidecektim kuzum alakası yokmuş şaştım kaldım
Bende takmıyorum kuzum artık stres daha kötü etkiliyor
Bana göre 32.hafta gerilikten ötürü 29.hafta gözüküyor sanırım perinatolog görüşmem sonuncusu perşembe günü o ne karar verir tam bilmiyorum belki banada vururlar ama değiştirdiğim doktorum hiç o iğneden bahsetmedi bile demek gerek görmedi kendimi ona teslim ettim artık nst bile yok bende doğum anına kadar
Şuan kendi bildiğim 32. Hafta tatlım geriliğe göre 29.haftada kalmış oluyorum sanırım
Yok kuzum benim ne yanlışı ben zehirlenmekten korktugum için yemiyorum
Psikolojik olarak sanırım tatlım
Hayırlısıyla inşAllah balım
Bende hergün et yiyorum 120 gram bakalım bir gelişme olacakmi tatlım
Sedosum senin bebek kilosu gayet iyi yok artık yani 2 kg maşAllah ben 2 kg geçsem hamdolsun ya doğsada korkmam küveze girmez en azından
Asagdan mi muayne ediyor bunu anlamak içinKızlar kontrole gittim iki haftaya göre daha da kısalmış serviks rapor verdi doktor calısma dedi
Çok iyi çıkmış sizin ama ne olur ne olmaz günde 1 tane almaya devam edebilirsiniz gibi geldi. Ben gyno ferro kullanıyorumBaktım ben hemoglobin 14.6 görünüyor.doktoroda ulaşamadım yerinde yokmuş .10 gün ilaç içmeden olur mu bilemedim şimdi aklım karıştı .sen hangi ilacı kullaniyordun canim
Feramat benimde.zaten günde bir tane içiyorum .neyse bugün icemeyecegim zaten elimde yok almadım aile hekimi öyle deyince.doktorla görüşmek en iyisi bakalimÇok iyi çıkmış sizin ama ne olur ne olmaz günde 1 tane almaya devam edebilirsiniz gibi geldi. Ben gyno ferro kullanıyorum
Gittim ikinciye canim kilo alıyor ama hala fark var dedi 2 haftada bir takip edicez dedi işte haftaya tekrar gideceğim. Belki minyon olacaktır bizim bebisler canim sıkma canını. Yeterki vaktinde sağlıkla dogsunlar.Hiç bakmıyorum kuzum
Psikolojim bozuluyor
Hesap yapmaktan onun için ultrason görüntüleride eşimde stressiz geçirmeye çalışıyorum bu süreci.
Doktorumda bana söylemiyor .
Senin nasıl oldu perin 2.gorusmenmi vardı ilkmi gittin
Ben bundan aldım çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?