2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun, umarım bir sorun yoktur. Müsait olursan kendinden haber ver bize
Kanama durduruldu şimdi evdeyiz Perşembe perinatoloji bakacak artık ordan takipli olacağım çünkü kanama zamanı 15 günde bire düştü onlar takip edeceklermis

Çok geçmiş olsun canım iyimisin simdi

Birkaç hafta içimin sıkıntı dile getirilmiyor ama… bende de baş kafa vs ölçüleri hep farklı haftalardan geliyor. Sıkma canını, içine hangi doktor sindiyse onla devam et. Kötü bir şey yok bence.
Evet kuzum kafaları büyük yada küçük olabilirmiş Buda sorun değil sende sıkma canını hiç stres yapma

Sadece normal doğum şansım kalmıyor sanırım bunla ilgili birşey demedi sormadım

Canim suan kilosu ne kadar peki?
Hiç bakmıyorum kuzum
Psikolojim bozuluyor
Hesap yapmaktan onun için ultrason görüntüleride eşimde stressiz geçirmeye çalışıyorum bu süreci.
Doktorumda bana söylemiyor .
Senin nasıl oldu perin 2.gorusmenmi vardı ilkmi gittin

Evet bakalım sonucumu attım doktora ne diyecek serum verebilir gibi geldi bana da

Öyle mi ben doğduğu tarih baz alınıyor diye biliyordum

Benim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı
Baktım ben hemoglobin 14.6 görünüyor.doktoroda ulaşamadım yerinde yokmuş .10 gün ilaç içmeden olur mu bilemedim şimdi aklım karıştı .sen hangi ilacı kullaniyordun canim

Inan bilmiyorum en son 6 sene önce aldim
Degisti fiyatlar siz alali dedi kadın da
Kaldım öyle

Bana da pahalı geldi, zaten bir iki ay anca giyebilecekler hemen büyüyorlarmış. Daha uyguna illaki bulursun ben 330a almıştım orjinal taraftar takımınınki.
Baska yerlere de bakayim ozaman ya bildiğim yerden alayim diyordum
Gelemiyorum da cok hep halsiz ve ağırlıklı

Kilosu ne canim
Ultrason daki ile doğduğunda ki kilosu bile tutmuyor
Eltime 2900 demisti mesela
2.700 dogdu
Asagi yukari rakamlar onlar
Hayirlisiyla sorun olmayacak insallah

Baktım ben hemoglobin 14.6 görünüyor.doktoroda ulaşamadım yerinde yokmuş .10 gün ilaç içmeden olur mu bilemedim şimdi aklım karıştı .sen hangi ilacı kullaniyordun canim
Çok iyi çıkmış sizin ama ne olur ne olmaz günde 1 tane almaya devam edebilirsiniz gibi geldi. Ben gyno ferro kullanıyorum

Çok iyi çıkmış sizin ama ne olur ne olmaz günde 1 tane almaya devam edebilirsiniz gibi geldi. Ben gyno ferro kullanıyorum
Feramat benimde.zaten günde bir tane içiyorum .neyse bugün icemeyecegim zaten elimde yok almadım aile hekimi öyle deyince.doktorla görüşmek en iyisi bakalim

Gittim ikinciye canim kilo alıyor ama hala fark var dedi 2 haftada bir takip edicez dedi işte haftaya tekrar gideceğim. Belki minyon olacaktır bizim bebisler canim sıkma canını. Yeterki vaktinde sağlıkla dogsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…