2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet kuzum kafaları büyük yada küçük olabilirmiş Buda sorun değil sende sıkma canını hiç stres yapma

Sadece normal doğum şansım kalmıyor sanırım bunla ilgili birşey demedi sormadım

Normal doğumla bağlantısı nasıl oluyor? Normal olsun mu istiyordun özellikle?

Kızlar kontrole gittim iki haftaya göre daha da kısalmış serviks rapor verdi doktor calısma dedi
Kaç çıktı serviks uzunluğu? 30 haftada kısaldı benim de dinlenmeme ve progestan kullanmama rağmen daha da kısalmış maalesef Artık mutlak istirahat dedi, yatıyorum mecburen

Kızlar fundus ne demek bugün kontrolüm vardı doktor kağıda fundus 33 yazmış o ne demekse

Eflatun canım merhaba nasılsın bebeğin nasıl küvözden çıktı mı? Baş ağrıların geçti mi? Sezeryan yerin ağrıyor mu?
Baş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükür bebişim daha çıkmaz canım çok küçük daha 32 haftalık olcak çarşamba..Küvozde hala yoğun bakımda .her gün süt sağıp bırakıyorum.Çok zor bir süreç ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım.Ağlamaktan helak oldum,ağlaya ağlaya süt sağmak ,onu öyle görmek ne zormuş.Rabbime Emanet ettim onu inş Toparlayacak , tahminime göre 1 ay daha kalır küvozde.Bebişime dua edin lütfen

S Sudee2323 O okuryazar Çok teşekkür ederim doktor tavsiyeleriniz için bakcam ikisine de
M mabel63 canım, nasıl geçti gece? İnşallah daha iyisinizdir
İyiyim kızlar mesajların hepsini okuyayım dedim bitiremedim merak eden herkese teşekkür ederim. Yeni girebildim Gece uyuyamadığım için gündüz uyudum öğleden sonra gidebildim muayenede iyiydi bebekler ama nst de bebeklerimden birinde sancı çıktı. Devlet hastanesi baya büyüttü bu durumu risk almak istemiyorlar sanırım ve doktor gittiğim andan beri yirmi kere bana neden direk Samsun’a gitmedin bidaha buraya gelme sen riskli bir durumdasın biz bişey yapamayız dedi doktorlar beni istemiyor adeta ya sürekli bi niye geldin muamelesi görüyorum.
Doktoruma mesai saati bitmeden () nstyi gönderdim doktoruna git dediler hemen geleyim mi sabah mı geleyim muayene zamanına direk diye sordum çünkü o kadar yol gitcem nst sokup geri gönderecek beni biliyorum en azından yarın muayene sıramı da alırım doğru düzgün bakılır dedim bide muayeneye gidince başka bi hastaneye daha gitme planı yapmıştım haftada iki kere o yolu çekmem mümkün değil ve ağrı hissetmiyordum o yüzden rahatım şuanda heralde. O da progestanı 3e çıkardı ayağa kalkma dinlen sabah gel dedi. Ağrın olursa gece acile gelirsin dedi. Şimdilik iyiyim çok şükür ama işler ciddiye binmeye başladı sanırım. Hiç bu günler gelmeyecek gibiydi ama Arabaya hastane çantamızı indirdik! inşallah hepimizin bebekleri zamanında gelirler

Canım benim 10a düştüğünde direk serum yapılmıştı hapla yükselmesini bekleyemeyiz çünkü bebekler bi yandan sürekli çekiyorlar senden serumdan sonra denge sağlanması için hapa devam edeceksin demişti. Gerçekten de bir serumla yükseldi hemen sonrasında bir gün içip bir gün içmiyorum (kötü yapıyor beni baya hap) ona rağmen değerim çok iyi. Sen de serum isteyebilirsin bizim için zaten çok önemli bebekler için daha da önemli.

Allah sana ve bebeğine güç versin sabır versin, ben inanıyorum bu savaştan en güçlü şekilde çıkıp bebeğinin kokusunu alarak huzurla sarılıp uyutacaksın göğsünde. Sabret annesi Sütün ona şuan çok faydalı üzülüp de sütün kesilmesin. Dualarım sizinle, müsait oldukça yaz olur mu

Mabel’i çok merak ediyorum kızlar eğer yazarsa falan beni de etiketleyin
İyiyim canım şuanda nstde bebeklerimin birinde sancı çıktı malesef açılmam yokmuş bugün o ağrılarımın hiç biri de yok doktor da yarın gelirsin dedi sabah gitcem Samsun’a. İnşallah endişelenecek bir şey değildir ne demek olduğunu da bilmiyorum ki açıkçası.

Canım stres yapma, akışına bırak. İnşallah olur, güzel haberlerini alırız cinsiyetimiz kız, birden fazla doktor kız dedi inşallah değişmez son dakika herşeyi pembe aldık bile. Daha doğumu konuşmadık, ekimde konuşulacak galiba, bebeğin duruşu kilosu herşey değiştiriyormuş doğumu. Şükür bebeğimizin sağlığı iyi, bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyotum onun içinde. Onun haricinde bol vitamin mineral takviyesi çok şükür her şey yolunda.

Açılma yokmuş çok şükür sağlıkla gelsinler inşallah

Doktoruma attım sonuçları normal değerlerde dedi bence de serum daha iyi olabilirdi çünkü günde 2 kez içiyorum ve sadece 0.4 değer yükselmiş. Belki ilerleyen dönemlerde serum verir

Gün geçtikçe daha iyi olacaksınız En kısa zamanda küçük savasçı da toparlanacaktır. Umarım bu süre düşündüğünden de az olur ve sağlıkla birbiriniz kavuşursunuz, bütün dualarımız sizinleKaç kg doğmuştu bebişimiz? Ohh her şeyin yolunda olmasına sevindim çok merak ettik seni. Bende de birinde sancı çıktı cumartesi. Yarın tüm detaylarıyla öğrenirsin zaten, açılma olmaması çok iyi şanslıyız bu anlamda. Servikse baktılar mı kısalma filan yok dimi?Çember daraldı mabelim zamanımız geliyor yavaş yavaş Umarım çok aceleci davranmazlar sancılarla ayları geçirenler var. Bikaç hafta daha idare etsin kuzular umarım Tam haftan kaç şuan?

Oyyyy canım geçmiş olsun neyse ki her şey yolundaymış ahhh bilmez miyim beni koca şehirde ne doğurtmak isteyen doktor var ne muayene etmek isteyen yine iyi kötü biri senin doğumunu yaptıracak Çok zor bi şey bu doktorların bu şekilde davranması ve istenmemek zaten kaygılıyız daha da kaygı artıyor,fitil halinde mi alıyorsun progestanı

Onu bilemiyorum canım bence çok kurcalama xaten kötü birsey olunca doktorlar söylüyorlar bende kendimi o şekilde boş yere strese soktum
Haklısın canım, merak ettim işte. Umarım sende de bişey çıkmaz.

Standart geriden geliyorsa ilk baslardan beri sorun olmuyor, minyon bebek diye biliyorum. Bir anda devasa gerilikler 2 hafta vs oldumu biraz daha ayrintili bakiyorlar. Cok kafaniza takilirsa baska doktora gidin derim. Birsey yoktur ama.
Bizim hiç belli olmadı en baştan beri. Bir süre geriden geldi, sonra günü yakaladı sonra öne geçti. Ama zamanla oldu. Ani büyümeler olmadı. 7. Ayla birlikte öne geçti. Birden fazlaa doktora denk geldim bir anormallik söylemedi hiçbirisi. İnşallah hiç birimizde bişey çıkmaz.

Benim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.

Benimde öyle normal demek ki hepimizde olduğuna göre. Kolonya sürüyorum bende
Kızlar karaciğere falan baktırdınız mı bu ara o da kaşıntı yapar

Doktoruma attım sonuçları normal değerlerde dedi bence de serum daha iyi olabilirdi çünkü günde 2 kez içiyorum ve sadece 0.4 değer yükselmiş. Belki ilerleyen dönemlerde serum verir
Benim de 10 civarı ve normalde kanama bozukluğum Var kanım pıhtılaşmıyor buna rağmen bi takviye yapmamaları da bi anormal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…