Eflatun canım merhaba nasılsın bebeğin nasıl küvözden çıktı mı? Baş ağrıların geçti mi? Sezeryan yerin ağrıyor mu?Kızlar evdeyim ,baş ağrısından ölüyom beynim zonkluyo onun haricinde iyiyz.Oğluşm hastanede süt sağıp bırakıyoz
Kaç olmuş canım benimde bugün 33 olctulerKızlar kontrole gittim iki haftaya göre daha da kısalmış serviks rapor verdi doktor calısma dedi
Kızlar kontrole gittim iki haftaya göre daha da kısalmış serviks rapor verdi doktor calısma dedi
Evet kuzum kafaları büyük yada küçük olabilirmiş Buda sorun değil sende sıkma canını hiç stres yapma
Sadece normal doğum şansım kalmıyor sanırım bunla ilgili birşey demedi sormadım
Kaç çıktı serviks uzunluğu? 30 haftada kısaldı benim de dinlenmeme ve progestan kullanmama rağmen daha da kısalmış maalesefKızlar kontrole gittim iki haftaya göre daha da kısalmış serviks rapor verdi doktor calısma dedi
Hayir canım ilk doğumumda on gün erken doğurdum. Doğması gereken tarih baz alındı.Öyle mi ben doğduğu tarih baz alınıyor diye biliyordum
Baş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükürEflatun canım merhaba nasılsın bebeğin nasıl küvözden çıktı mı? Baş ağrıların geçti mi? Sezeryan yerin ağrıyor mu?
S Sudee2323 O okuryazar Çok teşekkür ederim doktor tavsiyeleriniz için bakcam ikisine deJin.Op.Dr.Sevinç Bilgin (@dr.sevincbilgin) • Instagram photos and videos al canım Samsun'da eşimin kuzeni alçak gonullulugune karekterine hayraniz biz burdan aradığımız da bizi bile öyle güzel aydinlatıp rahatlatıyoki anlatamam. Çok kibar kendisi dene istersen
İyiyim kızlar mesajların hepsini okuyayım dedim bitiremedim merak eden herkese teşekkür ederim. Yeni girebildim Gece uyuyamadığım için gündüz uyudum öğleden sonra gidebildim muayenede iyiydi bebekler ama nst de bebeklerimden birinde sancı çıktı. Devlet hastanesi baya büyüttü bu durumu risk almak istemiyorlar sanırım ve doktor gittiğim andan beri yirmi kere bana neden direk Samsun’a gitmedin bidaha buraya gelme sen riskli bir durumdasın biz bişey yapamayız dedi doktorlar beni istemiyor adeta ya
Canım benim 10a düştüğünde direk serum yapılmıştı hapla yükselmesini bekleyemeyiz çünkü bebekler bi yandan sürekli çekiyorlar senden serumdan sonra denge sağlanması için hapa devam edeceksin demişti. Gerçekten de bir serumla yükseldi hemen sonrasında bir gün içip bir gün içmiyorum (kötü yapıyor beni baya hap) ona rağmen değerim çok iyi. Sen de serum isteyebilirsin bizim için zaten çok önemli bebekler için daha da önemli.Kızlar selam herkese, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim şükür iyi bir sıkıntı yok ama plasenta previadan dolayı kan değerlerimi yükseltmeye çalışıyoruz, kan ilacından önce 11.3 tü yaklaşık 1.5 Ay sonra 11.7 çıktı hiç artmamış nerdeyse. Sebebi ne olabilir acaba? Sabah aç karnına alamıyorum midem çok ağrıyor. Kahvaltıdan sonra alıyorum bir de akşam yatmadan önce. Ama günde 2 kez almama rağmen yükselmemiş
Allah sana ve bebeğine güç versin sabır versin, ben inanıyorum bu savaştan en güçlü şekilde çıkıp bebeğinin kokusunu alarak huzurla sarılıp uyutacaksın göğsünde. Sabret annesiBaş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükürbebişim daha çıkmaz canım çok küçük daha 32 haftalık olcak çarşamba..Küvozde hala yoğun bakımda .her gün süt sağıp bırakıyorum.Çok zor bir süreç ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım.Ağlamaktan helak oldum,ağlaya ağlaya süt sağmak ,onu öyle görmek ne zormuş.Rabbime Emanet ettim onu inş Toparlayacak , tahminime göre 1 ay daha kalır küvozde.Bebişime dua edin lütfen
İyiyim canım şuanda nstde bebeklerimin birinde sancı çıktı malesef açılmam yokmuş bugün o ağrılarımın hiç biri de yok doktor da yarın gelirsin dedi sabah gitcem Samsun’a. İnşallah endişelenecek bir şey değildir ne demek olduğunu da bilmiyorum ki açıkçası.Mabel’i çok merak ediyorum kızlar eğer yazarsa falan beni de etiketleyin
Canım stres yapma, akışına bırak. İnşallah olur, güzel haberlerini alırızNe olsun canım ben kendimi anca toparladım ve yeni yeni bu moda girebildim şükür kiBu ay denesik bakalım hayırlısı Ovulasyon kullandım işte pik sonrası 6. Gün çatlama sonrası 4. Gün belirti arıyorum sürekli kendimde kasıklarımda bi dolgunluk var özellikle solda harşeyin hayırlısı Sen nasılsın bebişin nasıl cinsiyetiniz ne doğum şeklin bellimi off çok şey var konuşulcak
Açılma yokmuş çok şükür sağlıkla gelsinler inşallahİyiyim canım şuanda nstde bebeklerimin birinde sancı çıktı malesef açılmam yokmuş bugün o ağrılarımın hiç biri de yok doktor da yarın gelirsin dedi sabah gitcem Samsun’a. İnşallah endişelenecek bir şey değildir ne demek olduğunu da bilmiyorum ki açıkçası.
Doktoruma attım sonuçları normal değerlerde dediCanım benim 10a düştüğünde direk serum yapılmıştı hapla yükselmesini bekleyemeyiz çünkü bebekler bi yandan sürekli çekiyorlar senden serumdan sonra denge sağlanması için hapa devam edeceksin demişti. Gerçekten de bir serumla yükseldi hemen sonrasında bir gün içip bir gün içmiyorum (kötü yapıyor beni baya hap) ona rağmen değerim çok iyi. Sen de serum isteyebilirsin bizim için zaten çok önemli bebekler için daha da önemli.
Gün geçtikçe daha iyi olacaksınızBaş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükürbebişim daha çıkmaz canım çok küçük daha 32 haftalık olcak çarşamba..Küvozde hala yoğun bakımda .her gün süt sağıp bırakıyorum.Çok zor bir süreç ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım.Ağlamaktan helak oldum,ağlaya ağlaya süt sağmak ,onu öyle görmek ne zormuş.Rabbime Emanet ettim onu inş Toparlayacak , tahminime göre 1 ay daha kalır küvozde.Bebişime dua edin lütfen
Ohh her şeyin yolunda olmasına sevindim çok merak ettik seni. Bende de birinde sancı çıktı cumartesi. Yarın tüm detaylarıyla öğrenirsin zaten, açılma olmaması çok iyi şanslıyız bu anlamda. Servikse baktılar mı kısalma filan yok dimi?Çember daraldı mabelim zamanımız geliyor yavaş yavaşS Sudee2323 O okuryazar Çok teşekkür ederim doktor tavsiyeleriniz için bakcam ikisine de
İyiyim kızlar mesajların hepsini okuyayım dedim bitiremedim merak eden herkese teşekkür ederim. Yeni girebildim Gece uyuyamadığım için gündüz uyudum öğleden sonra gidebildim muayenede iyiydi bebekler ama nst de bebeklerimden birinde sancı çıktı. Devlet hastanesi baya büyüttü bu durumu risk almak istemiyorlar sanırım ve doktor gittiğim andan beri yirmi kere bana neden direk Samsun’a gitmedin bidaha buraya gelme sen riskli bir durumdasın biz bişey yapamayız dedi doktorlar beni istemiyor adeta yasürekli bi niye geldin muamelesi görüyorum.
Doktoruma mesai saati bitmeden () nstyi gönderdim doktoruna git dediler hemen geleyim mi sabah mı geleyim muayene zamanına direk diye sordum çünkü o kadar yol gitcem nst sokup geri gönderecek beni biliyorum en azından yarın muayene sıramı da alırım doğru düzgün bakılır dedim bide muayeneye gidince başka bi hastaneye daha gitme planı yapmıştım haftada iki kere o yolu çekmem mümkün değil ve ağrı hissetmiyordum o yüzden rahatım şuanda heralde. O da progestanı 3e çıkardı ayağa kalkma dinlen sabah gel dedi. Ağrın olursa gece acile gelirsin dedi. Şimdilik iyiyim çok şükür ama işler ciddiye binmeye başladı sanırım. Hiç bu günler gelmeyecek gibiydi ama Arabaya hastane çantamızı indirdik! inşallah hepimizin bebekleri zamanında gelirler
Oyyyy canım geçmiş olsun neyse ki her şey yolundaymış ahhh bilmez miyim beni koca şehirde ne doğurtmak isteyen doktor var ne muayene etmek isteyen yine iyi kötü biri senin doğumunu yaptıracakS Sudee2323 O okuryazar Çok teşekkür ederim doktor tavsiyeleriniz için bakcam ikisine de
İyiyim kızlar mesajların hepsini okuyayım dedim bitiremedim merak eden herkese teşekkür ederim. Yeni girebildim Gece uyuyamadığım için gündüz uyudum öğleden sonra gidebildim muayenede iyiydi bebekler ama nst de bebeklerimden birinde sancı çıktı. Devlet hastanesi baya büyüttü bu durumu risk almak istemiyorlar sanırım ve doktor gittiğim andan beri yirmi kere bana neden direk Samsun’a gitmedin bidaha buraya gelme sen riskli bir durumdasın biz bişey yapamayız dedi doktorlar beni istemiyor adeta yasürekli bi niye geldin muamelesi görüyorum.
Doktoruma mesai saati bitmeden () nstyi gönderdim doktoruna git dediler hemen geleyim mi sabah mı geleyim muayene zamanına direk diye sordum çünkü o kadar yol gitcem nst sokup geri gönderecek beni biliyorum en azından yarın muayene sıramı da alırım doğru düzgün bakılır dedim bide muayeneye gidince başka bi hastaneye daha gitme planı yapmıştım haftada iki kere o yolu çekmem mümkün değil ve ağrı hissetmiyordum o yüzden rahatım şuanda heralde. O da progestanı 3e çıkardı ayağa kalkma dinlen sabah gel dedi. Ağrın olursa gece acile gelirsin dedi. Şimdilik iyiyim çok şükür ama işler ciddiye binmeye başladı sanırım. Hiç bu günler gelmeyecek gibiydi ama Arabaya hastane çantamızı indirdik! inşallah hepimizin bebekleri zamanında gelirler
Haklısın canım, merak ettim işte. Umarım sende de bişey çıkmaz.Onu bilemiyorum canım bence çok kurcalama xaten kötü birsey olunca doktorlar söylüyorlar bende kendimi o şekilde boş yere strese soktum
Bizim hiç belli olmadı en baştan beri. Bir süre geriden geldi, sonra günü yakaladı sonra öne geçti. Ama zamanla oldu. Ani büyümeler olmadı. 7. Ayla birlikte öne geçti. Birden fazlaa doktora denk geldim bir anormallik söylemedi hiçbirisi. İnşallah hiç birimizde bişey çıkmaz.Standart geriden geliyorsa ilk baslardan beri sorun olmuyor, minyon bebek diye biliyorum. Bir anda devasa gerilikler 2 hafta vs oldumu biraz daha ayrintili bakiyorlar. Cok kafaniza takilirsa baska doktora gidin derim. Birsey yoktur ama.
Benim de ellerim, goguslerim ve ayak bileklerim asiri kasiniyor. Dus aliyorum, kremleniyorum diniyor. Ama 2 saat kadar sonra bir daha.
Kızlar karaciğere falan baktırdınız mı bu ara o da kaşıntı yaparBenimde öyle normal demek ki hepimizde olduğuna göre. Kolonya sürüyorum bende
Benim de 10 civarı ve normalde kanama bozukluğum Var kanım pıhtılaşmıyor buna rağmen bi takviye yapmamaları da bi anormalDoktoruma attım sonuçları normal değerlerde dedibence de serum daha iyi olabilirdi çünkü günde 2 kez içiyorum ve sadece 0.4 değer yükselmiş. Belki ilerleyen dönemlerde serum verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?