- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
Ay çok sevindim ya sağlıkla doğsun inşallahCanım stres yapma, akışına bırak. İnşallah olur, güzel haberlerini alırızcinsiyetimiz kız, birden fazla doktor kız dedi inşallah değişmez son dakika herşeyi pembe aldık bile. Daha doğumu konuşmadık, ekimde konuşulacak galiba, bebeğin duruşu kilosu herşey değiştiriyormuş doğumu. Şükür bebeğimizin sağlığı iyi, bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyotum onun içinde. Onun haricinde bol vitamin mineral takviyesi çok şükür her şey yolunda.
Benim haftaya kontrolüm var baktiracagim bazen çok fazla oluyor bacaklarim kollarım falanHaklısın canım, merak ettim işte. Umarım sende de bişey çıkmaz.
Bizim hiç belli olmadı en baştan beri. Bir süre geriden geldi, sonra günü yakaladı sonra öne geçti. Ama zamanla oldu. Ani büyümeler olmadı. 7. Ayla birlikte öne geçti. Birden fazlaa doktora denk geldim bir anormallik söylemedi hiçbirisi. İnşallah hiç birimizde bişey çıkmaz.
Kızlar karaciğere falan baktırdınız mı bu ara o da kaşıntı yapar
Bugün tam 32+6yım 33haftalık sayılırlar. Ölçemedi doktor ultrason çok kötüydü doğumhanede oda oda gezdik makinesi çalıştırmak için zaten hiç bir şey görünmüyordu ekranda devlet hastanesinde gerçekten imkanlar çok kısıtlı keşke böyle olmasa hepimiz özellere mecbur kaldık. ölçemedi açılman yok ama dedi. Alttan ölçebilirim ama uyarmak istemiyorum doktorun alttan bakar en azından bi sorun olursa kendi hastanende olmuş olursun dedi.Gün geçtikçe daha iyi olacaksınızEn kısa zamanda küçük savasçı da toparlanacaktır. Umarım bu süre düşündüğünden de az olur ve sağlıkla birbiriniz kavuşursunuz, bütün dualarımız sizinle Kaç kg doğmuştu bebişimiz?
Ohh her şeyin yolunda olmasına sevindim çok merak ettik seni. Bende de birinde sancı çıktı cumartesi. Yarın tüm detaylarıyla öğrenirsin zaten, açılma olmaması çok iyi şanslıyız bu anlamda. Servikse baktılar mı kısalma filan yok dimi?Çember daraldı mabelim zamanımız geliyor yavaş yavaşUmarım çok aceleci davranmazlar sancılarla ayları geçirenler var. Bikaç hafta daha idare etsin kuzular umarım Tam haftan kaç şuan?
Evet her şey yolunda gidiyor gözüyle bakıyorum ama böyle bir muamele görünce panikliyor insan. Seninki de ayrı bir zor Allah yardımcın olsun biran önce kesinleşir seninki de inşallah canım kafan rahatlar. Fitil olarak alıyorum ve artık kızarıklık vajinada şişlik kaşıntı acıma her şeyi yapıyor çok bıktım aylardır kullanıyorum bazen canım çok açıyorsa koymuyordum açıkçası şimdi öyle bir lüksüm de yok. Evdeyken iç çamaşırı giymeden hareket ediyorum bi nebze rahatlatıyor.Oyyyy canım geçmiş olsun neyse ki her şey yolundaymış ahhh bilmez miyim beni koca şehirde ne doğurtmak isteyen doktor var ne muayene etmek isteyen yine iyi kötü biri senin doğumunu yaptıracakÇok zor bi şey bu doktorların bu şekilde davranması ve istenmemek zaten kaygılıyız daha da kaygı artıyor,fitil halinde mi alıyorsun progestanı
Dualarımız seninle canım bebeğin ve sen çok iyi olacaksınız inşallahBaş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükürbebişim daha çıkmaz canım çok küçük daha 32 haftalık olcak çarşamba..Küvozde hala yoğun bakımda .her gün süt sağıp bırakıyorum.Çok zor bir süreç ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım.Ağlamaktan helak oldum,ağlaya ağlaya süt sağmak ,onu öyle görmek ne zormuş.Rabbime Emanet ettim onu inş Toparlayacak , tahminime göre 1 ay daha kalır küvozde.Bebişime dua edin lütfen
Aramızda tam 4 gün varBugün tam 32+6yım 33haftalık sayılırlar. Ölçemedi doktor ultrason çok kötüydü doğumhanede oda oda gezdik makinesi çalıştırmak için zaten hiç bir şey görünmüyordu ekranda devlet hastanesinde gerçekten imkanlar çok kısıtlı keşke böyle olmasa hepimiz özellere mecbur kaldık. ölçemedi açılman yok ama dedi. Alttan ölçebilirim ama uyarmak istemiyorum doktorun alttan bakar en azından bi sorun olursa kendi hastanende olmuş olursun dedi.
Sancı var diye doğum başlıyor gibi bir durum olmuyor yani demi? Bana aracınız var mı falan dediler ambulansla göndermeyi düşündüler sanırım biz neye uğradığımızı şaşırdık ayaktayım iyiyim iyi değil miyim acaba diye düşünmeye başladım.
Yeter ki içerde iyi olsunlar iyi olduklarına emin olsak dayanılmayacak büyüklükte değil şuanda sancılar çok şükür. Acele etmeyin diye konuşuyorum bakalım dinlerlerse analarını
Kuzum net perşembe günü öğrenim perinatologtan yazarım hayırlısıylaKilosu ne canim
Ultrason daki ile doğduğunda ki kilosu bile tutmuyor
Eltime 2900 demisti mesela
2.700 dogdu
Asagi yukari rakamlar onlar
Hayirlisiyla sorun olmayacak insallah
Kilo alması çok güzel maşAllahGittim ikinciye canim kilo alıyor ama hala fark var dedi 2 haftada bir takip edicez dedi işte haftaya tekrar gideceğim. Belki minyon olacaktır bizim bebisler canim sıkma canını. Yeterki vaktinde sağlıkla dogsunlar.
Evet canim şimdi erken doğabilir ya onda normal doğum oluyormu bilmiyorum çünkü bebeğin gelişi nasıl felan sağlıklı olsunda normal doğumuda geçtim kesilmeye razıyımNormal doğumla bağlantısı nasıl oluyor? Normal olsun mu istiyordun özellikle?
Hamdolsun iyiyimÇok geçmiş olsun canım iyimisin simdi
İnşallahAramızda tam 4 gün varAçılmayı elle kontrol etmedi mi canım, ultrasondan mi serviks kapalı dedi. Benim o gün sancım olunca doktorum egeye yönlendirdiğinde vajinal muayene etmek isterlerse izin ver, açıklığa ve servikse baksınlar dedi. Zaten sancı şikayetiyle gidince direkt onlara baktılar. Açılmayı parmakla kontrol etti. Yok tabii ki sancı başlayınca doğum başlıyor gibi bişey yok düzenli kasılmalara dönmesi lazım ki öyle bi olduğunda iğneyle serumla hastanede günlerce geciktiriyolar doğumu korkma. Biraz daha vaktimiz vardır diye düşünüyorum yani inşallah 34 haftayı devirelim en kötü ihtimal
Dualarımız seninle ve yavrunla canım inşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci. Prematüre bebekler çok güçlü oluyor hızla kilo alıyor diyorlar anneleriBaş ağrım ve mide bulantım hafifledi şükürbebişim daha çıkmaz canım çok küçük daha 32 haftalık olcak çarşamba..Küvozde hala yoğun bakımda .her gün süt sağıp bırakıyorum.Çok zor bir süreç ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım.Ağlamaktan helak oldum,ağlaya ağlaya süt sağmak ,onu öyle görmek ne zormuş.Rabbime Emanet ettim onu inş Toparlayacak , tahminime göre 1 ay daha kalır küvozde.Bebişime dua edin lütfen
Evet canımAsagdan mi muayne ediyor bunu anlamak için
Cok dikkat et
İki hafta önce 30 mmmdi progestan sabah akşam başladım bgn 28 olmuş, çalışma artık dinlen dediKaç çıktı serviks uzunluğu? 30 haftada kısaldı benim de dinlenmeme ve progestan kullanmama rağmen daha da kısalmış maalesefArtık mutlak istirahat dedi, yatıyorum mecburen
Evet canim şimdi erken doğabilir ya onda normal doğum oluyormu bilmiyorum çünkü bebeğin gelişi nasıl felan sağlıklı olsunda normal doğumuda geçtim kesilmeye razıyımzaten ne istesem desem tersi oluyor onun için şu son aylarımızı kendimize zehir etmeyeceğim
28 canımKaç olmuş canım benimde bugün 33 olctuler
Canım çok geçmiş olsunBugün tam 32+6yım 33haftalık sayılırlar. Ölçemedi doktor ultrason çok kötüydü doğumhanede oda oda gezdik makinesi çalıştırmak için zaten hiç bir şey görünmüyordu ekranda devlet hastanesinde gerçekten imkanlar çok kısıtlı keşke böyle olmasa hepimiz özellere mecbur kaldık. ölçemedi açılman yok ama dedi. Alttan ölçebilirim ama uyarmak istemiyorum doktorun alttan bakar en azından bi sorun olursa kendi hastanende olmuş olursun dedi.
Sancı var diye doğum başlıyor gibi bir durum olmuyor yani demi? Bana aracınız var mı falan dediler ambulansla göndermeyi düşündüler sanırım biz neye uğradığımızı şaşırdık ayaktayım iyiyim iyi değil miyim acaba diye düşünmeye başladım.
Yeter ki içerde iyi olsunlar iyi olduklarına emin olsak dayanılmayacak büyüklükte değil şuanda sancılar çok şükür. Acele etmeyin diye konuşuyorum bakalım dinlerlerse analarını
Evet her şey yolunda gidiyor gözüyle bakıyorum ama böyle bir muamele görünce panikliyor insan. Seninki de ayrı bir zor Allah yardımcın olsun biran önce kesinleşir seninki de inşallah canım kafan rahatlar. Fitil olarak alıyorum ve artık kızarıklık vajinada şişlik kaşıntı acıma her şeyi yapıyor çok bıktım aylardır kullanıyorum bazen canım çok açıyorsa koymuyordum açıkçası şimdi öyle bir lüksüm de yok. Evdeyken iç çamaşırı giymeden hareket ediyorum bi nebze rahatlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?