2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu haftalardan sonra sıkıntılarımız biraz daha artacağa benziyor, zor gece geçiren annelere geçmiş olsun. Umarım bebişlerimiz acele etmeden sağlıkla zamanında gelir.

Bugün benim görüş günümdü. Burada sorulan benim de aklıma takılan soruları sordum. Coraspini Balıkesir'deki doktorum 32. haftada bırakacaksın demişti, buradaki 34. hafta dedi. Sanırım gebeliğin ilerleyişine göre karar veriyorlar. Erken gelme riski olanı daha erken diye düşünüyorum. Bebişimin başı biraz haftasından büyüktü. Onun da normal olduğunu küçüklük varsa daha riskli olduğunu, tehlikeli durumlarda zaten uyaracağını söyledi. Gereksiz yere evhamlılık yapmadan doktorumuza güvenmemiz gerekiyor aslında.

Canim Balıkesir de kim senin doktorun? Nerede oturuyorsun ayrıca. Bende balikesirdeyim.

Benim başından beri yükselmedi, bazı insanların bağırsak emilimi düşük olduğu için böyle olabiliyor demişti doktorum. Mideniz bulanıyor ama aç almak çok önemli, hiç değilse aç karnına meyve ile birlikte almayı deneyin. Bir de kahvaltı sonrası yazmışsınız eğer süt ve süt ürünleri varsa kahvaltıda o da emilimi azaltır. İllaki bir öğün sonrası alacaksanız kalsiyum az içeren öğünde alın. Ben kendi sıkıntımı çözemedim ama inşallah sizinki çözülür.

Canim Balıkesir de kim senin doktorun? Nerede oturuyorsun ayrıca. Bende balikesirdeyim.
İstanbul'a taşındık doktorum değişti. Ertan Adalı'ya gidiyordum ama taşınmasam değiştirmeyi düşünüyordum, ilgisiz gelmeye başlamıştı. Aynı klinikte Allattin Kaçar'ı deneyecektim taşınmasam. Bir de Balıkesir devlette birini övmüşlerdi ismini hatırlarsam seni etiketlerim. Şehir hastanesinin imkanları da çok güzel. Orada Arif Gökdoğan'a gidiyordum kötü doktar değildi ama çok kalabalıktı, ilgilenme şansı bulamıyordu.

Bende ertan beye gidiyorum canim gelişim geriligini ilk o farketti ve uni ye yönlendirdi. Şehirde hiç gitmedim ama yoğun bakım ihtiyacım olursa diye oraya da randevu almaya çalışıyorum altug bağcı dan

Mantar değil canım mantar da oluyorum ara ara bu akıntıdan dolayı o başka ayırabiliyorum malesef sürekli olduğu için ikisi de birbirini tetikliyor resmen bi döngüde kaldım. Bu hapın tüm yan etkileri ben de var resmen.
Bilmiyorum ya bana ne kullanıyordun dedi sabah kalsiyum akşam magnezyum içiyorum dedim fitil de iki defa tamam üçe çıkaralım dedi sadece inşallah diğerlerini de verir etki edenler onlarsa
Evet hatırlıyorum teşekkür ederim yarın bi sorun çıkmadan hastaneden çıkabilirsem başka bir hastanede başka bi doktora daha gidicem gitmişken. Yarın muayene randevum var ücretsiz gireceğim yani hem de iyi kötü biliyor durumumu bakalım.
Sen de, burda başka arkadaşlar da çok kaliteli doktor önerileri verdi hepsine baktım tek tek öyleler gerçekten ama özel klinikler. Özel klinik olduğunda doğum ücreti ikiye katlanıyor doktora ayrı hastaneye ayrı ödeme yapıyorsun onun altından şuanda kalkamıyorum. Ve rapor alırken alamıyorsun geçen yıl bu sorunu çok yaşadım Urfa’da özel kliniğe gidiyordum hep ilgi sonsuzdu ama ilaç yazsa ödenmiyor rapor yazsa yazamıyor tahlil istese yine sorun oluyordu hastane içi doktor olsun çok istedim o yüzden.

Muhtemelen verir canım sana da adalat, kasılmayı önlüyormuş çünkü. Bana şimdilik günde bir verdi bakalım çarşamba kendi görünce arttırır belki. Bir de karnımın sertleşmesine de geçen muayenede magnezyumumu ikiye çıkarmıştı. Başka bir doktora da git için rahat etsin ama sona da geldik artık bilmiyorum bu aşamada değişiklik nasıl olur? Valla ben de stres durumdayım yaa doğurmaya hazır değilim sanki sürekli yatmak insanın psikolojisini yıpratıyor. Annem geldi haftaiçi yalnız kalmayayım diye aman sen kalkma diyo, ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Sağlıkla ve vakitlice sonra ersin gebeliğimiz inşallah Bizde de bebeklerimizde de hiçbir sorun yaşanmadan kavuşuruz inşallah

Bende ertan beye gidiyorum canim gelişim geriligini ilk o farketti ve uni ye yönlendirdi. Şehirde hiç gitmedim ama yoğun bakım ihtiyacım olursa diye oraya da randevu almaya çalışıyorum altug bağcı dan
İlk gittiğimde çok ilgiliydi, sonraları 5 dakikadan kısa bakmaya başlayınca sorduğum soruları geçiştirmeye başlayınca kızmıştım. Ama riskli gebelik uzmanı diye geçiyor, Balıkesir'de takip için akla gelen ilk doktorlardan sanırım. Şehir hastanesinde de bir doktor ile takip etmeye çalış mutlaka, bir yakınım ameliyat oldu orada, memnun kalmıştı imkanlarından. İnşallah bebişin haftasını yakalar tez vakitte

Mide bulantısı değil de aşırı bir ağrı yapıyor midemde yarım saat bir saat arası sürüyor o ağrı da o yüzden kahvaltıdan 1 ya da 2 saat sonra almaya çalışıyorum. Ama belki bir kaç gün tekrar aç karnına almayı deneyebilirim belki bünyem alışmıştır.

ALT ve AST'ye her ay bakiyorlar. Simdilik normal. Kuruluktan olabilir benimki.

Ay çok sevindim ya sağlıkla doğsun inşallah Bende bekliyorum Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
Ayyy bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Çok çok mutlu oldum. Ne kadarlık ? Cinsiyet belli mi ? Sağlıkla doğsun inşallah

Benim haftaya kontrolüm var baktiracagim bazen çok fazla oluyor bacaklarim kollarım falan
İhmal etme bakalım, inşallah bişey çıkmaz

ALT ve AST'ye her ay bakiyorlar. Simdilik normal. Kuruluktan olabilir benimki.
Olabilir, benimde bu ara kollarım kuruyor mevsim değişiminden galiba. Çok kimyasal da kullanmamaya çalışıyorum. Bikaç günde bir azıcık nemlendirici sürüyorum o kadar

Kızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Canım ben indirimde siveno'nun bebek sabununu aldım ikili, içeriği temiz ve gayet güzel. Öneririm. Oğlumda granül sabun kullanıyordum ama onun makineye zarar verdiğini öğrendim o yüzden sıvı deterjana geçiş yapmak istedim. Bundan devam ederim muhtemelen

H a p p y cim ben simdi perinatolog randevumdan ciktim.
Bebegim haftasiyla tam uyumlu. 32 haftalik cikti olmasi gerektigi gibi. kilosu da 1780 gr.
Doktor hersey guzel yolunda gozukuyor dedi.
Amma ve lakin benm tansiyon tabiki 14/10 cikti orada bir ilacimin dozunu yukseltti ve eylul 27 yle , ekim 4 e tekrar randevu verdi. Gebelik zehirlenmesi olmadigina emin olmak icin .

Ayyy bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Çok çok mutlu oldum. Ne kadarlık ? Cinsiyet belli mi ? Sağlıkla doğsun inşallah
Kız Allah mı söyletti yani değerlendirmeler tamam bat 1 ekim beklemedeyim demek istedim ama belirtilerim var özellikle sol kasıkta dolgunluk var bugğn bi sancı girdi hayırlısı herşeyin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…