- 25 Kasım 2020
- 3.107
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.428
- 83
Şimdi nasılsın inşallah önemli bişey yokturGünaydın kızlar yoğun kanama sebebiyle gece acile geldim riskli gebeliğe yönlendirecekler dua edin benim için de
Canim Balıkesir de kim senin doktorun? Nerede oturuyorsun ayrıca. Bende balikesirdeyim.Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şu haftalardan sonra sıkıntılarımız biraz daha artacağa benziyor, zor gece geçiren annelere geçmiş olsun. Umarım bebişlerimiz acele etmeden sağlıkla zamanında gelir.
Bugün benim görüş günümdü. Burada sorulan benim de aklıma takılan soruları sordum. Coraspini Balıkesir'deki doktorum 32. haftada bırakacaksın demişti, buradaki 34. hafta dedi. Sanırım gebeliğin ilerleyişine göre karar veriyorlar. Erken gelme riski olanı daha erken diye düşünüyorum. Bebişimin başı biraz haftasından büyüktü. Onun da normal olduğunu küçüklük varsa daha riskli olduğunu, tehlikeli durumlarda zaten uyaracağını söyledi. Gereksiz yere evhamlılık yapmadan doktorumuza güvenmemiz gerekiyor aslında.
Benim başından beri yükselmedi, bazı insanların bağırsak emilimi düşük olduğu için böyle olabiliyor demişti doktorum. Mideniz bulanıyor ama aç almak çok önemli, hiç değilse aç karnına meyve ile birlikte almayı deneyin. Bir de kahvaltı sonrası yazmışsınız eğer süt ve süt ürünleri varsa kahvaltıda o da emilimi azaltır. İllaki bir öğün sonrası alacaksanız kalsiyum az içeren öğünde alın. Ben kendi sıkıntımı çözemedim ama inşallah sizinki çözülür.Kızlar selam herkese, bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim şükür iyi bir sıkıntı yok ama plasenta previadan dolayı kan değerlerimi yükseltmeye çalışıyoruz, kan ilacından önce 11.3 tü yaklaşık 1.5 Ay sonra 11.7 çıktı hiç artmamış nerdeyse. Sebebi ne olabilir acaba? Sabah aç karnına alamıyorum midem çok ağrıyor. Kahvaltıdan sonra alıyorum bir de akşam yatmadan önce. Ama günde 2 kez almama rağmen yükselmemiş
İstanbul'a taşındık doktorum değişti. Ertan Adalı'ya gidiyordum ama taşınmasam değiştirmeyi düşünüyordum, ilgisiz gelmeye başlamıştı. Aynı klinikte Allattin Kaçar'ı deneyecektim taşınmasam. Bir de Balıkesir devlette birini övmüşlerdi ismini hatırlarsam seni etiketlerim. Şehir hastanesinin imkanları da çok güzel. Orada Arif Gökdoğan'a gidiyordum kötü doktar değildi ama çok kalabalıktı, ilgilenme şansı bulamıyordu.Canim Balıkesir de kim senin doktorun? Nerede oturuyorsun ayrıca. Bende balikesirdeyim.
Bende ertan beye gidiyorum canim gelişim geriligini ilk o farketti ve uni ye yönlendirdi. Şehirde hiç gitmedim ama yoğun bakım ihtiyacım olursa diye oraya da randevu almaya çalışıyorum altug bağcı danİstanbul'a taşındık doktorum değişti. Ertan Adalı'ya gidiyordum ama taşınmasam değiştirmeyi düşünüyordum, ilgisiz gelmeye başlamıştı. Aynı klinikte Allattin Kaçar'ı deneyecektim taşınmasam. Bir de Balıkesir devlette birini övmüşlerdi ismini hatırlarsam seni etiketlerim. Şehir hastanesinin imkanları da çok güzel. Orada Arif Gökdoğan'a gidiyordum kötü doktar değildi ama çok kalabalıktı, ilgilenme şansı bulamıyordu.
Mantar değil canım mantar da oluyorum ara ara bu akıntıdan dolayı o başka ayırabiliyorum malesef sürekli olduğu için ikisi de birbirini tetikliyor resmen bi döngüde kaldım. Bu hapın tüm yan etkileri ben de var resmen.Canım çok geçmiş olsun
Senle özelden yazılmıştık hatırlarsan
Bende samsunda yaşıyorum
insaallah iyi bir doktor bulursun güzel ilgilenen
Vajinanda kızarıklık,şişlik ve kaşıntı varsa mantar oldun sanırım.Yarin doktoruna mutlaka söyle.
Bende 2 hafta önce oldum.Vajinal fitil ve travazol kullandım.Hemen kendime geldim.Bende progestani vajinal olarak kullaniyorum ve bende çok sıkıldım
Sancin varsa adalet ve nidicard başlaması gerekiyor doktorunun.
Ben 26.haftadan beri kullanıyorum.2 hafta önce sancilarim cok çıkınca nidicardi 2 den 4 e çıkardı doktorum
Muhtemelen verir canım sana da adalat, kasılmayı önlüyormuş çünkü. Bana şimdilik günde bir verdi bakalım çarşamba kendi görünce arttırır belki. Bir de karnımın sertleşmesine de geçen muayenede magnezyumumu ikiye çıkarmıştı. Başka bir doktora da git için rahat etsin ama sona da geldik artık bilmiyorum bu aşamada değişiklik nasıl olur? Valla ben de stres durumdayım yaa doğurmaya hazır değilim sanki sürekli yatmak insanın psikolojisini yıpratıyor. Annem geldi haftaiçi yalnız kalmayayım diye aman sen kalkma diyo, ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Sağlıkla ve vakitlice sonra ersin gebeliğimiz inşallahMantar değil canım mantar da oluyorum ara ara bu akıntıdan dolayı o başka ayırabiliyorum malesef sürekli olduğu için ikisi de birbirini tetikliyor resmen bi döngüde kaldım. Bu hapın tüm yan etkileri ben de var resmen.
Bilmiyorum ya bana ne kullanıyordun dedi sabah kalsiyum akşam magnezyum içiyorum dedim fitil de iki defa tamam üçe çıkaralım dedi sadece inşallah diğerlerini de verir etki edenler onlarsa
Evet hatırlıyorum teşekkür ederim yarın bi sorun çıkmadan hastaneden çıkabilirsem başka bir hastanede başka bi doktora daha gidicem gitmişken. Yarın muayene randevum var ücretsiz gireceğim yani hem de iyi kötü biliyor durumumu bakalım.
Sen de, burda başka arkadaşlar da çok kaliteli doktor önerileri verdi hepsine baktım tek tek öyleler gerçekten ama özel klinikler. Özel klinik olduğunda doğum ücreti ikiye katlanıyor doktora ayrı hastaneye ayrı ödeme yapıyorsun onun altından şuanda kalkamıyorum. Ve rapor alırken alamıyorsun geçen yıl bu sorunu çok yaşadım Urfa’da özel kliniğe gidiyordum hep ilgi sonsuzdu ama ilaç yazsa ödenmiyor rapor yazsa yazamıyor tahlil istese yine sorun oluyordu hastane içi doktor olsun çok istedim o yüzden.
İlk gittiğimde çok ilgiliydi, sonraları 5 dakikadan kısa bakmaya başlayınca sorduğum soruları geçiştirmeye başlayınca kızmıştım. Ama riskli gebelik uzmanı diye geçiyor, Balıkesir'de takip için akla gelen ilk doktorlardan sanırım. Şehir hastanesinde de bir doktor ile takip etmeye çalış mutlaka, bir yakınım ameliyat oldu orada, memnun kalmıştı imkanlarından. İnşallah bebişin haftasını yakalar tez vakitteBende ertan beye gidiyorum canim gelişim geriligini ilk o farketti ve uni ye yönlendirdi. Şehirde hiç gitmedim ama yoğun bakım ihtiyacım olursa diye oraya da randevu almaya çalışıyorum altug bağcı dan
Mide bulantısı değil de aşırı bir ağrı yapıyor midemde yarım saat bir saat arası sürüyor o ağrı daBenim başından beri yükselmedi, bazı insanların bağırsak emilimi düşük olduğu için böyle olabiliyor demişti doktorum. Mideniz bulanıyor ama aç almak çok önemli, hiç değilse aç karnına meyve ile birlikte almayı deneyin. Bir de kahvaltı sonrası yazmışsınız eğer süt ve süt ürünleri varsa kahvaltıda o da emilimi azaltır. İllaki bir öğün sonrası alacaksanız kalsiyum az içeren öğünde alın. Ben kendi sıkıntımı çözemedim ama inşallah sizinki çözülür.
ALT ve AST'ye her ay bakiyorlar. Simdilik normal. Kuruluktan olabilir benimki.Haklısın canım, merak ettim işte. Umarım sende de bişey çıkmaz.
Bizim hiç belli olmadı en baştan beri. Bir süre geriden geldi, sonra günü yakaladı sonra öne geçti. Ama zamanla oldu. Ani büyümeler olmadı. 7. Ayla birlikte öne geçti. Birden fazlaa doktora denk geldim bir anormallik söylemedi hiçbirisi. İnşallah hiç birimizde bişey çıkmaz.
Kızlar karaciğere falan baktırdınız mı bu ara o da kaşıntı yapar
Canim ben bunu aldım.Kızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Siveno aldım ben memnunum şimdilikKızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Siveno aldım canım, bir de unibaby aldım battaniye çarşaf falan yıkamak içinKızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ayyy bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Çok çok mutlu oldum. Ne kadarlık ? Cinsiyet belli mi ? Sağlıkla doğsun inşallahAy çok sevindim ya sağlıkla doğsun inşallahBende bekliyorum Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
İhmal etme bakalım, inşallah bişey çıkmazBenim haftaya kontrolüm var baktiracagim bazen çok fazla oluyor bacaklarim kollarım falan
Olabilir, benimde bu ara kollarım kuruyor mevsim değişiminden galiba. Çok kimyasal da kullanmamaya çalışıyorum. Bikaç günde bir azıcık nemlendirici sürüyorum o kadarALT ve AST'ye her ay bakiyorlar. Simdilik normal. Kuruluktan olabilir benimki.
Canım ben indirimde siveno'nun bebek sabununu aldım ikili, içeriği temiz ve gayet güzel. Öneririm. Oğlumda granül sabun kullanıyordum ama onun makineye zarar verdiğini öğrendim o yüzden sıvı deterjana geçiş yapmak istedim. Bundan devam ederim muhtemelenKızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Kız Allah mı söylettiAyyy bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Çok çok mutlu oldum. Ne kadarlık ? Cinsiyet belli mi ? Sağlıkla doğsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?