2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen canim
Bir de gece eltim dogum yapti
Normalde çarşamba gününe olacakti
Dpgum sancilari oldu ve gece dogurdu, onun heyecanı sardı benide
Darisi başımıza insallah
Ayy masallah Allah analı babalı büyütsün insallah darısı başımıza
Kahvaltıdan sonra içiyorum demişsin çaydan sonra alma demir hapını yaramıyo canım

Güzel dilekleriniz için teşekkürler ❣ evet sütüm geliyo şükür,sürekli sağım yapıyorum. Kilosu ilk doğum kilosunun altında ama ilk hafta normalmiş bu durum ödemi falan atıyorlarmış.
Çok normal ilk günler her doğanın kilosu düşüyor ama sonra çok çabuk toparlıyorlar canım anne sütü de alıyorsa çabucak toparlar inşallah

Siveno aldım ben memnunum şimdilik
Siveno aldım canım, bir de unibaby aldım battaniye çarşaf falan yıkamak için
Kızlar çok sağolun

Kızlar tansiyon aleti alıcam öneriniz var mıdır? Omron önermişler ama onun da diğer markaların da kötü yorumları var. Yanlış ölçüyor vs gibi. 200 liralık aletin de puanı 4.7 omronun da. Arada ne gibi bir fark vardır acaba?

Kızlar 32. haftadayım Marmaris'te tatildeyim bayağı aktif bir tatil geçiriyorum yüzme yürüyüş dolu dolu geçiyor ayaklarım gün sonunda toynağa dönüşüyor bebişim genelde yorgun olduğumda çok hareket etmez ama tatilde her daim kıpır kıpır bazen karnımı yaracak gibi hareket ediyor normal mi bu durum?

Eşim çok araştırdı, omron un son modelini aldı. Fiyatı tam hatırlamıyorum ama galiba 800 lira gibi bişeydi. Tansiyon, ateş gibi şeyler hata götürmez diye şartları zorlayıp iyisini alalım dedi. İstersen modeline bakayım, 2 farklı kişiyi hafızasında falan tutuyor, sabah ve akşam 2 şer ölçüm yapıyorum, ikisini de hafızasında tutuyor, telefon ile bağlantı kuruyor, çıkan sonuçları uygulamaya yüklüyor, bluetooht u açmak yererli. Otomatik olarak yükleniyor sonuç. uygulamada geriye dönük tansiyon ölçümleri duruyor. Doktor sorduğunda uygulamayı açıp gösteriyorum toplu görüyor ekranı.

İnşallah canım hem çok istiyorum hem korkuyorum bilmiyorum belki yaşadıklarımdan papatyamelo ne durumda girmiyo galiba buraya
Hayat hep aynı olacak diye korkma. Sen tedbirini al canjm. Covid yüzünden kaybetmiştin değil mi bebeğini ? Doktorlara sor, coraspin falan gerekir mi araştır. Covid kanda pıhtılaşma yapıyor diye bişey aklımda kalmış ama detayını bilmiyorum. Belki iğne veya hapa başlarlar. Ben aylardır kullanıyorum. Bi sor bakalım. Moralini bozma ama, Allah büyük.
Papatya arada geliyor ya bi ara detaylı ultrason yüzünden falan çok sıkıntı çekti ama iyiydi en son, arada geliyor görürse gelir

Evet canım covidden dolayı kaybetmiştim covid bende kan pıhtılaşması yapmıştı hatta pıhtıdan ziyade kanım jel gibi olmuştu… haziran ayında kan değerlerime bakıldı pıhtılaşma yoktu çok şükür ama tabi tekrar hamile kalırsam doktoruma ilk bundan bahsedicem

Biz doktor önerisi ile şundan almıştık canım; https://ty.gl/gx5e2cul3j
Güzelmiş bu canım ama fiyatı biraz yüksek geldi :/
Omronın hafızalı modeli var 500 küsüre o da fena olmayabilir o zaman. Son modeli ile karşılaştırma yapayım bir. Benim eşime göre de pahalı ucuz hepsi aynı değil mi diyor

Benim de hemoglobin 1.5ay önce 11.3tü şimdi 11.7 olmuş yani normal sınırlarda aslında ama daha fazla olmasını bekliyor doktor kan kaybından dolayı
Kan serumu isteyebilirsin canım benim de değerlerim aylardır yükselmiyordu 10 civarıydı, aslında alt sınıra yakın serum yazdı doktor kendime geldim biraz bi de doğumdaki kan kaybını düşününce iyi oldu serum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…