- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.638
- 63
Güzelmiş bu canım ama fiyatı biraz yüksek geldi :/
Omronın hafızalı modeli var 500 küsüre o da fena olmayabilir o zaman. Son modeli ile karşılaştırma yapayım bir. Benim eşime göre de pahalı ucuz hepsi aynı değil mi diyor
Ben omronun hamileler için uygun modelini almıştım, omronu gittiğim çoğu sağlık kuruluşu kullanıyor, yaklaşık 600 TL'ye aldım. M3 modelin adıydı sanırım. Doktorum manuel ile ölçüyor, onun ölçümünden 1 değer alçak çıkıyor sadece.Güzelmiş bu canım ama fiyatı biraz yüksek geldi :/
Omronın hafızalı modeli var 500 küsüre o da fena olmayabilir o zaman. Son modeli ile karşılaştırma yapayım bir. Benim eşime göre de pahalı ucuz hepsi aynı değil mi diyor
Ay demirimin yuksek cikmasi hayal galiba.Herseyin fazlasi da zarar evet ama ozendim :))) benimki hep duserBende sağlık ocağına gittim tahlil vermiştim onun sonuçları için gittim birde kan ilacım bitmişti yazdirayim diye gittim.hemoglobin degerlerim normalmis ama demirim bayağı yuksekmis kan ilacını yazmayalim doktora bir söylersin dedi içme şimdilik gidene kadar dedi.10 gün var doktora gitmeme bende de plasenta previa var olmadı bir arayayım ya doktoru anlatiyim
Ona ragmen yaramaması ilginç cidden o zaman benim de 3 kutu bitti ama kan da baktırmadım henüz artıp artmadığını bilmiyorum sabah aksam içiyorum doguma kadar kullan dedi doktor daHemen sonra değil canım 2 saat koyuyorum arasına
Canım bir şey soracağım. Ben demiri hap şeklinde alınca kabızlık sorunu yasıyorum serum seklinde alınca bir sorun yasadın mı? Doktorumdan bende serum isteyeyimmKan serumu isteyebilirsin canım benim de değerlerim aylardır yükselmiyordu 10 civarıydı, aslında alt sınıra yakın serum yazdı doktor kendime geldim biraz bi de doğumdaki kan kaybını düşününce iyi oldu serum
İnşallahMuhtemelen verir canım sana da adalat, kasılmayı önlüyormuş çünkü. Bana şimdilik günde bir verdi bakalım çarşamba kendi görünce arttırır belki. Bir de karnımın sertleşmesine de geçen muayenede magnezyumumu ikiye çıkarmıştı. Başka bir doktora da git için rahat etsin ama sona da geldik artık bilmiyorum bu aşamada değişiklik nasıl olur? Valla ben de stres durumdayım yaa doğurmaya hazır değilim sanki sürekli yatmak insanın psikolojisini yıpratıyor. Annem geldi haftaiçi yalnız kalmayayım diye aman sen kalkma diyo, ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Sağlıkla ve vakitlice sonra ersin gebeliğimiz inşallahBizde de bebeklerimizde de hiçbir sorun yaşanmadan kavuşuruz inşallah
Doktor değişiminden ben de korkuyorum sürekli erken doğacaklar korkusuyla böyle bişeye cesaret edemedim zaten. Bugünkü muayene sonucuma göre hareket ediyor olcam doğurmak üzere olan biri olarak yeni birine gitmeyi de pek istemiyorum her şey yolundaysa yeni bir yol deneyim diyorum bakalım. Bu kararsızlık beni yedi.. bebekler de terazi olacak muhtemelen naparız üç terazi bilmiyorumMuhtemelen verir canım sana da adalat, kasılmayı önlüyormuş çünkü. Bana şimdilik günde bir verdi bakalım çarşamba kendi görünce arttırır belki. Bir de karnımın sertleşmesine de geçen muayenede magnezyumumu ikiye çıkarmıştı. Başka bir doktora da git için rahat etsin ama sona da geldik artık bilmiyorum bu aşamada değişiklik nasıl olur? Valla ben de stres durumdayım yaa doğurmaya hazır değilim sanki sürekli yatmak insanın psikolojisini yıpratıyor. Annem geldi haftaiçi yalnız kalmayayım diye aman sen kalkma diyo, ama kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Sağlıkla ve vakitlice sonra ersin gebeliğimiz inşallahBizde de bebeklerimizde de hiçbir sorun yaşanmadan kavuşuruz inşallah
Bence annen gelsin yalnız kalma artık. Yat kalkma diyolar evde yalnızken ister istemez kalkıyoruz bişey yiyip içmeye suyumu almaya vs. Şimdi daha rahat olurum. Sen demi terazisinDoktor değişiminden ben de korkuyorum sürekli erken doğacaklar korkusuyla böyle bişeye cesaret edemedim zaten. Bugünkü muayene sonucuma göre hareket ediyor olcam doğurmak üzere olan biri olarak yeni birine gitmeyi de pek istemiyorum her şey yolundaysa yeni bir yol deneyim diyorum bakalım. Bu kararsızlık beni yedi.. bebekler de terazi olacak muhtemelen naparız üç terazi bilmiyorum
Çok sevindim çokH a p p y cim ben simdi perinatolog randevumdan ciktim.
Bebegim haftasiyla tam uyumlu. 32 haftalik cikti olmasi gerektigi gibi. kilosu da 1780 gr.
Doktor hersey guzel yolunda gozukuyor dedi.
Amma ve lakin benm tansiyon tabiki 14/10 cikti oradabir ilacimin dozunu yukseltti ve eylul 27 yle , ekim 4 e tekrar randevu verdi. Gebelik zehirlenmesi olmadigina emin olmak icin .
kiwi bana bi tanıdığımdan geldi vakum gücü güzel gibi geldi henüz kullanamdımGünaydın kızlar en son kontrolümde şükür herşey yolundaydı kafası biraz önden gidiyormuş. Sürekli uyuduğu için bu sefer yüzünü pek göstermedi bize. 32. Haftaya az kaldı raporu alıp izni başlatıcam mecburen ben de. Önceden derdim çalışırım aktarırım biraz diye ama gerçekten zor olacakmış çalışsam bile.
Onun dışında topluca internetten alışveriş yapmaya başladım. Göğüs pompası var sırada zam gelmiş daha alamadım kiwi alan veya çevresinde kullanan var mı ?
Doktor kan değerlerin normal ilaca devam edelim dediKan serumu isteyebilirsin canım benim de değerlerim aylardır yükselmiyordu 10 civarıydı, aslında alt sınıra yakın serum yazdı doktor kendime geldim biraz bi de doğumdaki kan kaybını düşününce iyi oldu serum
Ben de şaşırdım biraz :/ şimdi daha dikkat edicem c vitaminli şeyler ile almaya başlıcam bakalım etki eder umarımOna ragmen yaramaması ilginç cidden o zaman benim de 3 kutu bitti ama kan da baktırmadım henüz artıp artmadığını bilmiyorum sabah aksam içiyorum doguma kadar kullan dedi doktor da
Benim hamileliğe kadar kansızlık sorunum hiç olmadı hep yüksek çıkardı değerlerimDevlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri
Ay demirimin yuksek cikmasi hayal galiba.Herseyin fazlasi da zarar evet ama ozendim :))) benimki hep duser
Babam ortopedik engelli tek başına uzun süre kalamaz o yüzden şansımı hemen harcamak istemedim aslında ama bu gidişle mecbur kalcam gibi bakalım.Bence annen gelsin yalnız kalma artık. Yat kalkma diyolar evde yalnızken ister istemez kalkıyoruz bişey yiyip içmeye suyumu almaya vs. Şimdi daha rahat olurum. Sen demi terazisinBenimkiler de terazi olursa biz de 3 kararsız terazi ile nasıl ömür geçircez bakalım Kararsızlığımız dışında bence iyi ki terazi olcaklar Doktorlar da son aşamaya gelmiş birini genelde kabul etmiyolar canım ama sen bugünkü muayenene bak, başkasına da git yine için rahat etsin
Kızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Güzel dilekleriniz için teşekkürler ❣ evet sütüm geliyo şükür,sürekli sağım yapıyorum. Kilosu ilk doğum kilosunun altında ama ilk hafta normalmiş bu durum ödemi falan atıyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?