2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Omron'un m2 modelini kullanıyor ablam,kayınvalidem falan. Hafızalı ve basic çeşitleri var. İkisini de denedim hatta eczanede ölçüm yapıp denedik, doğru sonuç veriyor. Zaten eczacı önermişti

Ben omronun hamileler için uygun modelini almıştım, omronu gittiğim çoğu sağlık kuruluşu kullanıyor, yaklaşık 600 TL'ye aldım. M3 modelin adıydı sanırım. Doktorum manuel ile ölçüyor, onun ölçümünden 1 değer alçak çıkıyor sadece.

Devlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri
Ay demirimin yuksek cikmasi hayal galiba.Herseyin fazlasi da zarar evet ama ozendim :))) benimki hep duser

Hemen sonra değil canım 2 saat koyuyorum arasına
Ona ragmen yaramaması ilginç cidden o zaman benim de 3 kutu bitti ama kan da baktırmadım henüz artıp artmadığını bilmiyorum sabah aksam içiyorum doguma kadar kullan dedi doktor da

Canım bir şey soracağım. Ben demiri hap şeklinde alınca kabızlık sorunu yasıyorum serum seklinde alınca bir sorun yasadın mı? Doktorumdan bende serum isteyeyimm

İnşallah ben de şuanda ne olduğunu anlayamamış bir durumun içine girmiş hissediyorum kendimi. Benim de anneni göndereyim dedi babam ben de son zamanlarımda gelir bi yarın doktora gideyim de falan dedim hangi son zamandan bahsediyorum bilmiyorum İnşallah bana da verir ya içi rahat ediyor insanın ilaçlarla sanki.

Doktor değişiminden ben de korkuyorum sürekli erken doğacaklar korkusuyla böyle bişeye cesaret edemedim zaten. Bugünkü muayene sonucuma göre hareket ediyor olcam doğurmak üzere olan biri olarak yeni birine gitmeyi de pek istemiyorum her şey yolundaysa yeni bir yol deneyim diyorum bakalım. Bu kararsızlık beni yedi.. bebekler de terazi olacak muhtemelen naparız üç terazi bilmiyorum

Bence annen gelsin yalnız kalma artık. Yat kalkma diyolar evde yalnızken ister istemez kalkıyoruz bişey yiyip içmeye suyumu almaya vs. Şimdi daha rahat olurum. Sen demi terazisin Benimkiler de terazi olursa biz de 3 kararsız terazi ile nasıl ömür geçircez bakalım Kararsızlığımız dışında bence iyi ki terazi olcaklarDoktorlar da son aşamaya gelmiş birini genelde kabul etmiyolar canım ama sen bugünkü muayenene bak, başkasına da git yine için rahat etsin

Çok sevindim çok
Bence heyecanlı bir annesin tansiyonunda o yüzden yüksek çıkıyor

Günaydın kızlar en son kontrolümde şükür herşey yolundaydı kafası biraz önden gidiyormuş. Sürekli uyuduğu için bu sefer yüzünü pek göstermedi bize. 32. Haftaya az kaldı raporu alıp izni başlatıcam mecburen ben de. Önceden derdim çalışırım aktarırım biraz diye ama gerçekten zor olacakmış çalışsam bile.
Onun dışında topluca internetten alışveriş yapmaya başladım. Göğüs pompası var sırada zam gelmiş daha alamadım kiwi alan veya çevresinde kullanan var mı ?

kiwi bana bi tanıdığımdan geldi vakum gücü güzel gibi geldi henüz kullanamdım

Doktor kan değerlerin normal ilaca devam edelim dedi

Ona ragmen yaramaması ilginç cidden o zaman benim de 3 kutu bitti ama kan da baktırmadım henüz artıp artmadığını bilmiyorum sabah aksam içiyorum doguma kadar kullan dedi doktor da
Ben de şaşırdım biraz :/ şimdi daha dikkat edicem c vitaminli şeyler ile almaya başlıcam bakalım etki eder umarım

Devlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri

Ay demirimin yuksek cikmasi hayal galiba.Herseyin fazlasi da zarar evet ama ozendim :))) benimki hep duser
Benim hamileliğe kadar kansızlık sorunum hiç olmadı hep yüksek çıkardı değerlerim hamilelik ile kansızlık neymiş öğrendim gerçi onda da ortalama değerlerde ama 13lerden 11 kere düştü. Minik vampirim emiyor kanlarımı

Babam ortopedik engelli tek başına uzun süre kalamaz o yüzden şansımı hemen harcamak istemedim aslında ama bu gidişle mecbur kalcam gibi bakalım.
Evet evet benim de en sorun yaşadığım huyum bu onun dışında bence de çok iyi

Güzel dilekleriniz için teşekkürler ❣ evet sütüm geliyo şükür,sürekli sağım yapıyorum. Kilosu ilk doğum kilosunun altında ama ilk hafta normalmiş bu durum ödemi falan atıyorlarmış.

Çok sevindik sütün gelmesi önemli bir aşama. İlk günler evet kilo veriyor bebişler, hep öyle duymuştum. Daha da iyi olacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…