2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Eklentiler

• 49EBB854-27C1-44CB-838B-AC6C7310CDF8.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar merhaba. Bebek deterjanı olarak ne kullanıyorsunuz ?
Ben green clean aldım hastaneye getireceğimiz her şeyi yıkayıp ayarladım leke çıkarıcısına bayıldım arkadaşım kundak şeklinde battaniye vermişti 1 kere hastaneden çıkarken kullanmış soguk olursa kullanırsın sende dedi baza altında sarı leke olmuş dedim ver ben yıkarım onu azıcık döktüm leke üzerine hop gitti bitti
İçerigi de temiz koku deterjanda var ama yıkanınca yok

Halsiz birakmasa neyse de fena halsizlik yapiyo :) dogumdan 3 ay sonrasindq bile kullanmak gerekiyormus.

İnşallah hayırlısıyla güzel haberi al inşallah canim benim bekliyorum mujdeni mutlaka :) ben iyiyim kızım olacak o da iyi çok şükür büyüdük artik 32 haftamiz doldu hazirliklarimiz ufaktan başlayacak telasimdan buraya da girmiyorum artik eskisi gibi eksik tamamlamaya uğraşıyorum iste dualarım da seninle olacak inşallah canim benim Allah yüzünü güldürsün

Canım geriden takip ediyorum yazan oldu mu bilmiyorum ama bu ilaçlar genelde arttirmiyor hamilelikte deponun iyice bitmesini engelliyor dedi bana doktorum benim de hep ayni çünkü değerim belki serum iğne vs gibi olanları daha etkilidir artmasında sor mutlaka doktoruna

benimkini yine hıçkırık tuttu 2 günde bir ritmik bir pıt pıt hissediyorum hıçkırık dimi o

Devlet hwstanelerinde Gebe Okulu diye bi bolum var giden var mi ? Bi gun gideyim diyorum belki dogum sancisi surecinde rahatlama teknikleri

Ay demirimin yuksek cikmasi hayal galiba.Herseyin fazlasi da zarar evet ama ozendim :))) benimki hep duser
:) Aynen canım fazlasida zarar...ortasını buluruz insallah

Kızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki

Ben de granulden vazgecenlerdenim. Makinede tikanma yapabiliyormus. Green Clean kullaniyorum hem kendimize hem de bebegin esyalarina. Yanliz bu konuda da uyari aldim. Organik oldugu icin ara ara bakteri uremesin diye, makine temizleyici sivilarla 90 derecede makineyi calistirmak gerekiyormus. O calistirmadan sonraki yikama sadece yetiskin kiyafetleri olmaliymis. Herhangi bir kimyasal kalir ise diye sanirim. Akabinde bebek kiyafetleri yikanabilirmis.

korkma canım kötü olan bir şeyi neden doktor sana yapsın zaman daraldıkca bizim endişelenmeler başlar

Canım rahim ağzın çok çok iyi açılma olmaması da öyle Bence daha birkaç hafta gidecekler. Açılma kontrolünde mi canın acıdı? Benim hep vajinal bakıyor serviks uzunluğuna ama acı hissetmiyorum. Açılmayı kontrol ettiğinde de asistan doktor onda da acımadı. Kastın mı ki kendini? Ciğer geliştiriciyi doktorum da yapacak ona çok güveniyorum çoğu kişiye de yapılıyor sıkıntı olacağını sanmıyorumBenim de cumartesiden beri psikolojim alt üst Sakin olmamız gerekiyor ama yarın kendi doktor muayeneme gidene kadar olamıyorum sanırım. Bebeklerimiz iyi ama değil mi? Ne kadar olmuşlar?

Evet çok kastım ilk defa ilişkiye girdiğim an gibi bir yanma oldu resmen. Uzunluk iyi olunca elle muayene etmeyim hiç dedi. İğnemi oldum Allahım her şey yolunda gider inşallah hepimiz için Kendimi aşırı bi şekilde anne hissediyordum normalde şuanda daha hazır değilim ki diye düşünmeye başladım bu normal mi ya. İlk bebeklerinizde sizde de oldu mu. Bebeklerimin ikisi de 2kilo olmuş 2056-2085 gibi bi rakamlardı inşallah 2kilonun altında doğmazlar

Aa anladım canım o zaman normal sonuçlar, doktorum da normal dedi serum vs verelim demedi

Güzel dilekleriniz için teşekkürler ❣ evet sütüm geliyo şükür,sürekli sağım yapıyorum. Kilosu ilk doğum kilosunun altında ama ilk hafta normalmiş bu durum ödemi falan atıyorlarmış.
Canım çok normal doğunca 200-300 gram arası veriyorlar. Benim oğlumda 1700 gram doğdu 1500 grama düştü. 30 gün kalmıştı kuvözde. Solunum desteği bitip 2 kiloya ulaşınca taburcu ediyorlar. Allah sabır versin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum yaşamayan tahmin bile edemez. Ama inan ki bu günler geçecek kafanı dağıtmaya çalış. Kafam dağılsın diye film falan izlerken bir 5 dakika filme dalınca bile nasıl vicdan yaptığımı hatırlıyorum. Oğlumu unuttum falan diye. Sen bunu yapma kendine. Elinde geleni yapıyorsun. Sütün de varmış maşallah. Bir an önce sağlıkla taburcu olur bebeğin inşallah

Şifa olsun bebişlere ciğerleri çok iyi gelişsinMaşallah 2 kg altında doğmazlar canım küveze de girmezler inşallah. İğneden sonra bebek hareketlerinde azalma olabiliyormuş takip et ama hemen panik yapıp endişelenme. Bir de kortizon olduğu için annede deli gibi iştah yapıyormuş. Ben ilk doğumda çok hazırdım hiç yaşamadım ama bunlarda bende hazır hissetmiyorum şuan. Haftamız erken, kaygılarımız çok ve iki bebek olunca böyle bence.

Bana da her ihtimale karsi yapabiliriz hic endiselenme demisti hoca. Gecirdigim buyuk bir operasyon olmustu, o yuzden hep bu profesore gidiyorum. En riskli gebelikleri takip eder, en zorlu durumlarda gebelerin sevk edildigi biridir. Gayet dogal ve onlem amacli bir durum olduguna degindi. Hic endiselenmeyin, bebeginizi koruma amacli destek ignesi.

Canım hiç korkmana gerek bir durum yok. Ciğer geliştirici aksine önlem olarak çok önemli. Rahim boyun çok iyi aslında ağzı da kapalı. Canının yanması belki doktoru önlem almaya itmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…