2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım bende 2 hafta önce 24 saat arayla iki kere ciğer geliştirici oldum.Ondan korkma.Cok iyi yapmış bence doktorun.
Sadece bebeğin hareketlerini yavaşlatıyor aklinda bulunsun.1-2 gün çok az hareket etmişti benim bebeğim.
Hersey güzel olacak inşallah canını sıkma

Canım ciğer geliştirici sorun olmaz erken doğum riski olan herkese yapıyorlar ben kızımda iki doz olmuştum

Canım bir şey soracağım. Ben demiri hap şeklinde alınca kabızlık sorunu yasıyorum serum seklinde alınca bir sorun yasadın mı? Doktorumdan bende serum isteyeyimm
Kabızlık sorunu bende de var canım gebeliğin başından beri yaşıyorum. Kan serumu ekstra bir durum yaratmadı sadece serumdan sonra kaşıntım oldu alerji olabilir diye onun için de bir serum bağladılar..
Bugün kan verdim bakalım ne kadar etki etmiş serum göreceğim 20 gün oldu serumu alalı

Herkese merhaba, moli çikolatadan siparişimi vermiştim, bugün ulaştı. Asya yazılı olan bana gelen, ekte görüldüğü gibi. Sipariş verecek arkadaşlar için yazayım dedim. Çikolatanın tadı ucuz etin yahnisi hesabı, kendi fabrikalarında yaptıklarını yazmışlardı. Bir Pelit, bir valonia beklenmesin, ben bir şans vermek istemiştim. Görseldeki mor kurdeleyi de özellikle belirtmiştim, dikkat etmek bu kadar zor olmamalı. Sonuç olarak çok memnun kalmadım siparişimden.

Haftam ilerlediği için konuyu takip etmemeye karar verdim. 3. Gebeliğim, yine de burda yazan zamansız olaylar beni etkilemeye başladı. Gebe okuluna başladım, şehrinizde varsa gitmenizi tavsiye ederim, bilinçlenmek ve rahatlamak adına. Bebeğini kucağına alan varsa hayırlı evlat olsun inşallah, herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum.

Eklentiler

• IMG-20220920-WA0013.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220920_121718.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 79

Bende oğlumun 1. yaş gününde moli çikolatadan çikolata ve drajeler yaptırdım hem drajeler taptazeydi hem de çikolataların tadını ben dahil herkes çok beğendik üstelik istediğim baskı resmi ve istediğim yazıyı da istediğim şekilde yazmışlardı ben aksine çok memnun kaldım sizin böyle bir şey yaşamış olmanıza üzüldüm sanırım sizin ile ilgilenen kişi ile alakalı bir sorun var.

Çok şükür canım bence kötü bir şey yok hiç önlem güzel bir şey sonuçta ikiz bebekler erken gelme ihtimali olsa en azından her şeyleriyle hazır olurlar sonuçta 36 hafta bile doğsalar erken yani eğer zararlı olsa ciğer geliştirici yapmazlardı açılma vs de yokmuş zaten 33’tesin bir iki hafta daha idare ederler hiiiç panik olma madem doktorun da samimi davranıyor hem değişme ihtimalini de aklından çıkar mis gibi gününü bekle her şey hazır şekilde

Ya ne güzel çok sevindim iyi olmanıza Bende güzel bir haber alırsam mutlaka size yazıcam aklımda sağlıkla tek nefeste gelsin inşallah bebişin

Acilman yok, rahim ağzı uzunluğu iyi daha ne olsun. Hiç canını sıkma bence

Benim hediyeliklerim de geldi. Hem uygun hem güzel hem de zamanında yaptılar, çok memnun kaldım. Hatta instangram sayfalarında güzel bı video da yapmışlar ürünlerden ama onu paylasamadim burda

Eklentiler

• IMG_20220920_131512.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 119
Benim hediyeliklerim de geldi. Hem uygun hem güzel hem de zamanında yaptılar, çok memnun kaldım. Hatta instangram sayfalarında güzel bı video da yapmışlar ürünlerden ama onu paylasamadim burda
Nereden yaptırdınız acaba çok güzeller sağlıkla gelsin bebişiniz

Canım agrın mı oluyordu belirtilerin neydi
Ciger geliştirici ikizlerde genelde kullanılıyor benim arkadaşım da yaptırmıştı tek gebelikti onun hatta

Son düzenleme:
Biz tüp bebek anneleri bu süreci korku dolu geçirdik ben kendi adıma tadını bile çıkaramadım vakit hemen geçti aynı zamanda hiç geçmiyor gibiydi de dün eşime ayrılmak istemiyorum ondan hazır değilim diye ağladım ama hep şu hafta da geçse bu da bitse diye diye sonuna doğru geldik inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, bence bebekler en az 2 3 hafta daha durur açılmayla bile haftalarca duranlar var

Insallah:) ya benim bebis yemek yiyip biseyler ictikten sonra hep hickiriyo normal mi :))
Normaldir ya ..benimkide sürekli hareket halinde yani ilk kızımda böyle değildi yada aradan uzun zaman geçti belki tam hatırlayamıyorum oda olabilir doktor normal diyor ..annenin karnı tok iken daha hareketli oluyorlar galiba sen yedikçe oda yiyordur yedikçe onunda midesi genisliyordur :)yarasın bebise

Kızlar haftaniza göre bebeğinizin boyu kilosu nedir ben dün gittim 32 haftdayim ama 10 gün geriden geliyo gekidimi dedi 1620 grammis gelişimi geriden geliyo dedi bu zamana kadar herşey normadi

Canım hepimizde aynı korkular başladı çok normal doğuma hazırlanıyor artık bedenlerimiz
Dünden beri okuyorum yaşadıklarını sakinliğini korumak zor olsa da olumsuz bir gelişme yok durumunda çok şükür bebeklerine güven daha zamanımız vardır umarım hepimizin vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah

Benim bebiste hickirik muhakkak oluyo ve bariz farkediliyo :)) amin hepsi bebislere yarasin insallah :) benim ilk bebis de bu derece hareketli degildi. Bu daha aktif :)

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıkla büyüyorlardır sizin zaman az kaldı bende kasım annelerinin eski üyelerindenim ama malesef bebeğimi kaybettim ama şimdi tekrardan hamileyim inşallah mart 2023 annesi olacağım. size birşey danışmak istiyorum bilgisi olan var mı bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı başka bir anomali gözükmedi 27-28. haftalara kadar kaybolabilir dedi doktor ama istersen amniyosentez yapabilirim dedi kabul etmedim. bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı? yine deçok endişelendim. dua edin bize ne olursunuz bebeğim sağlıkla gelişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…