Canım bende 2 hafta önce 24 saat arayla iki kere ciğer geliştirici oldum.Ondan korkma.Cok iyi yapmış bence doktorun.Kızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki
Canım ciğer geliştirici sorun olmaz erken doğum riski olan herkese yapıyorlar ben kızımda iki doz olmuştumKızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki
Kabızlık sorunu bende de var canım gebeliğin başından beri yaşıyorum. Kan serumu ekstra bir durum yaratmadı sadece serumdan sonra kaşıntım oldu alerji olabilir diye onun için de bir serum bağladılar..Canım bir şey soracağım. Ben demiri hap şeklinde alınca kabızlık sorunu yasıyorum serum seklinde alınca bir sorun yasadın mı? Doktorumdan bende serum isteyeyimm
Herkese merhaba, moli çikolatadan siparişimi vermiştim, bugün ulaştı. Asya yazılı olan bana gelen, ekte görüldüğü gibi. Sipariş verecek arkadaşlar için yazayım dedim. Çikolatanın tadı ucuz etin yahnisi hesabı, kendi fabrikalarında yaptıklarını yazmışlardı. Bir Pelit, bir valonia beklenmesin, ben bir şans vermek istemiştim. Görseldeki mor kurdeleyi de özellikle belirtmiştim, dikkat etmek bu kadar zor olmamalı. Sonuç olarak çok memnun kalmadım siparişimden.
Haftam ilerlediği için konuyu takip etmemeye karar verdim. 3. Gebeliğim, yine de burda yazan zamansız olaylar beni etkilemeye başladı. Gebe okuluna başladım, şehrinizde varsa gitmenizi tavsiye ederim, bilinçlenmek ve rahatlamak adına. Bebeğini kucağına alan varsa hayırlı evlat olsun inşallah, herkese sağlıklı gebelikler ve doğumlar diliyorum.
Çok şükür canım bence kötü bir şey yok hiç önlem güzel bir şey sonuçta ikiz bebekler erken gelme ihtimali olsa en azından her şeyleriyle hazır olurlar sonuçta 36 hafta bile doğsalar erken yani eğer zararlı olsa ciğer geliştirici yapmazlardıKızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki
Ya ne güzelİnşallah hayırlısıyla güzel haberi al inşallah canim benim bekliyorum mujdeni mutlaka :) ben iyiyim kızım olacak o da iyi çok şükür büyüdük artik 32 haftamiz doldu hazirliklarimiz ufaktan başlayacak telasimdan buraya da girmiyorum artik eskisi gibi eksik tamamlamaya uğraşıyorum iste dualarım da seninle olacak inşallah canim benim Allah yüzünü güldürsün
Hatırladık tabiki unuturmuyuz kahvelimKızlar nasılsınız bebişler nasıl ?@Ruyaperisi @Eflatun1Kelebek Papatyamelo @pembeumutyildizi beni hatırladınız mı bilmiyorum tabiki
Insallah:) ya benim bebis yemek yiyip biseyler ictikten sonra hep hickiriyo normal mi :)):) Aynen canım fazlasida zarar...ortasını buluruz insallah
Acilman yok, rahim ağzı uzunluğu iyi daha ne olsun. Hiç canını sıkma benceKızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki
Nereden yaptırdınız acaba çok güzeller sağlıkla gelsin bebişinizBenim hediyeliklerim de geldi. Hem uygun hem güzel hem de zamanında yaptılar, çok memnun kaldım.Hatta instangram sayfalarında güzel bı video da yapmışlar ürünlerden ama onu paylasamadim burda
Canım agrın mı oluyordu belirtilerin neydiKızlar muayeneye girdim açılmam yok rahim ağzım da 33mm alttan ölçüldü ve canım aşırı acıdı . Ciğer geliştirici yapılacak şimdi önlem amaçlı çünkü bunlar erken doğum belirtisi ne olur ne olmaz dedi bugün de ilginç bi şekilde çok samimi davrandı doktor. Ciğer geliştiriciden korkmalı mıyım bilmiyorum yaptıran oldu mu? Benim psikolojim altüst oldu kızlar çok kötüyüm ya hislerim birbirine karıştı sanki
Biz tüp bebek anneleri bu süreci korku dolu geçirdik ben kendi adıma tadını bile çıkaramadım vakit hemen geçti aynı zamanda hiç geçmiyor gibiydi de dün eşime ayrılmak istemiyorum ondan hazır değilim diye ağladım ama hep şu hafta da geçse bu da bitse diye diye sonuna doğru geldik inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, bence bebekler en az 2 3 hafta daha durur açılmayla bile haftalarca duranlar varEvet çok kastım ilk defa ilişkiye girdiğim an gibi bir yanma oldu resmen. Uzunluk iyi olunca elle muayene etmeyim hiç dedi. İğnemi oldum Allahım her şey yolunda gider inşallah hepimiz içinKendimi aşırı bi şekilde anne hissediyordum normalde şuanda daha hazır değilim ki diye düşünmeye başladım bu normal mi ya. İlk bebeklerinizde sizde de oldu mu. Bebeklerimin ikisi de 2kilo olmuş 2056-2085 gibi bi rakamlardı inşallah 2kilonun altında doğmazlar
Normaldir ya ..benimkide sürekli hareket halinde yani ilk kızımda böyle değildi yada aradan uzun zaman geçti belki tam hatırlayamıyorum oda olabilir doktor normal diyor ..annenin karnı tok iken daha hareketli oluyorlar galiba sen yedikçe oda yiyordur yedikçe onunda midesi genisliyordur :)yarasın bebiseInsallah:) ya benim bebis yemek yiyip biseyler ictikten sonra hep hickiriyo normal mi :))
Canım hepimizde aynı korkular başladı çok normal doğuma hazırlanıyor artık bedenlerimizEvet çok kastım ilk defa ilişkiye girdiğim an gibi bir yanma oldu resmen. Uzunluk iyi olunca elle muayene etmeyim hiç dedi. İğnemi oldum Allahım her şey yolunda gider inşallah hepimiz içinKendimi aşırı bi şekilde anne hissediyordum normalde şuanda daha hazır değilim ki diye düşünmeye başladım bu normal mi ya. İlk bebeklerinizde sizde de oldu mu. Bebeklerimin ikisi de 2kilo olmuş 2056-2085 gibi bi rakamlardı inşallah 2kilonun altında doğmazlar
Benim bebiste hickirik muhakkak oluyo ve bariz farkediliyo :)) amin hepsi bebislere yarasin insallah :) benim ilk bebis de bu derece hareketli degildi. Bu daha aktif :)Normaldir ya ..benimkide sürekli hareket halinde yani ilk kızımda böyle değildi yada aradan uzun zaman geçti belki tam hatırlayamıyorum oda olabilir doktor normal diyor ..annenin karnı tok iken daha hareketli oluyorlar galiba sen yedikçe oda yiyordur yedikçe onunda midesi genisliyordur :)yarasın bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?