2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun canım durumla ilgili bi bilgim yok ama bazı anomaliler bebek büyüdükçe düzeliyor inşallah hayırlı haberler alırsınız sağlıkla gelsin bebeğiniz

Çok geçmiş olsun canım durumla ilgili bi bilgim yok ama bazı anomaliler bebek büyüdükçe düzeliyor inşallah hayırlı haberler alırsınız sağlıkla gelsin bebeğiniz
çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza

Hatırladık tabiki unuturmuyuz kahvelimiyiyiz çok şükür bebiş alışverişiyle uğraşıp duruyoruzz sen napıyorsun nasılsınn
ya ne güzel kızzz maşallah herşey yolunda değilmi? Oğlun oluyomuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum bende iyiyim ne olsun bat beklemesindeyim bu ay ilk defa denedik bizde onca yaşananlardan sonra anca bu mod a girebildim ben

Biraz sıkıntılarım var ama idare ediyorum işte bakalım,amiinn inşallah kuzum,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm mutlaka benide etiketle sonucuna

Kızlar benim Doktorumun renkli ultrasonu yok da başka bi doktora yölnelendirdi Renkli görmek istiyorum bebişimi dedim o da doppler olur dedi? Eşim gereksiz buluyor 2 ay sonra göreceğiz diye. Sizce gerekli mi yaptırdınız mı siz?

Bende Bi kist çıkmıştı ama ismi bu muydu bilmiyorum. Doktorum zAmanla kaybolur demişti ve öyle de oldu
Ayrıca tebrikler

Bugün hıçkırarak ağladım ya
Çünkü beni anlayan destek olan hiç kimse yok çok yalnız hissettim
Eşime yada kardeşime bebekle ilgili bakımıyla yada alışverişle ilgili Bi şeylerden bahsettiğimde geçiştiriyorlar ama ben onların iş yeri sorunlarını dinliyorumm
İyi ki burası var ve bu mesajları tek tek okuyorum
Ben ağlayınca bebek bayagı şiddetli hareket etti tekme attı üzülmüş müdür benim gibi stres e mi girdi acaba şimdi de pişmanım ilerde diyelim ki 3 yaşında 5 yaşında anneler napıyor acaba çocukların önünde ağlıyorlar mı çok kötü hissettim

Burası iyi var bencede bizi en iyi biz anlıyoruz geçen gece beni bir ağlama tuttu bebeğimi tanımıyorum nasıl neye benziyor bilmiyorum ama çok seviyorum insan tanımadığı birini nasıl olurda böyle sever diye duygulandım eşim şaşkın bir şekilde bakıyordu nasıl teselli edeceğini bilemedi . Bizim gibi güçlü duygu besleyemiyorlar sanırım

Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Kimisi bana riske atma sezeryan ol diyor. Tüp bebekler genelde sezeryan oluyor diyorlar. Bı arkadasiminda normal doğumda bebek kanalda sıkıştığı için alnında iz kaldı geçmedi, bı yandan o geliyor aklıma. Kafam çok karışık. Daha doktorumla konuşmadım düşüncesi ne bilmiyorum.

yani bana gereksiz gibi geldi

duygu selii yaşıyoruz gerçekten çok normal kendini üzme inan ben hala eşimle e bebeğe gidip te ortak bir şey aldığımız olmadı artık takmıyorum kafama her insan aynı değil deyip geçiyorum yoksa insan işin içinden çıkamıyor

Merhaba kızlar ben bugünkü muayenemden sonra dün dediğim gibi başka bir hastanede başka doktora gittim ikidirhembircekirdek in tavsiyesiyle oldu çokk teşekkür ederim canım iyi ki bana yazdın!
Sabah evden çıkmadan bi sürü dua etmiştim bu konuda kabul etti rabbim.. O kadar güzel karşılandım ve mutlu ayrıldım ki daha koridorda görür görmez benimle muhattap oldu doktor tanımadığı için böyle mütevazi bir insanla ilk defa karşılaştım diyebilirim. Doçent doktor hem fakültede hem özel hastanede çalışıyor ve tüp bebek bölümüne bakıyor hastanenin ve bu bana ekstra ilgi göstermesine sebep oldu senin bebeklerin çok değerli dedi sürekli çok sıkı takipte olalım hiç risk almayalım tarzında konuştu, defalarca denemesine rağmen bebeği olmayan insanların içinde olduğu için duygu durumumu daha net anlıyordu. bugün orda tedavi günlerime bi geri gittim herkese dua ettim gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.
Bebeklerimi 2200civarı ölçtü çok iyiler dedi nst de sancılarım çıktı ama yarın acilde bidaha nst yaptırcam duruma göre çağıracak şimdilik hastanede yatışa gerek yok dedi. Buradaki doktor da onun öğrencisiymiş zaten niye geldin demeden hocasının selamını söyleyeceğim

Ve işin maddi boyutu da çok güzel oldu yaklaşık 4-5bin lira daha uyguna olcak doğumum.
Bence değiştirmek isteyenler hiç beklemesin hiç bi zaman geç değilmiş. Doktorum beni en baştan beri takip ediyormuş gibi davrandı Ben kendime bunu niye yapmışım dedim bugün.
Bebeklere ciğer geliştirici de yapılıyor doğsalar bile hiç korkma Allah’ın izniyle yaşarlar, biraz küvöz süresi olur ama 34ü geçersek hiç korkma dedi.

Çok iyi olmuş canım Samsun bence doktor konusunda çok sıkıntı yaşayacağın bir yer değil alternatif çok var en en kötü üniversitedeki hocalar özel muayene kabul ediyor ve birçok bölümün doktoru çok iyi o açıdan içine sinmesine çok sevindim bence bir de fakülte ile bir bağının olması çok iyi tabii ki hibçir sıkıntı olmaz ama olduğu takdirde de hemen iletişime geçerler ve hocaların özel hastalarıyla birebir ilgileniyorlar

çok teşekkür ederim canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza
Canım bahsettiğin durumla ilgili bilgim yok ama seni hatırladım batlarımız aynı veya yakındı sanırım. Çok geçmiş olsun umarım önemli birsey değildir. Başka bir doktor görüşü al istersen. Ayrıntılı ultrasona girdin mi? Orda daha net bilgi veriyorlar. Bazı durumlarda gerçekten geçici olabiliyor. Eger aldirmayacaksan her türlü kabulünse bebegin hic riske girip amniyosentez yapma bence. Tabiki de karar senin ve eşinin. İlk bebegini neden dolayı kaybetmiştin canım

Canım mutlu olmana çok sevindim
Anladığım kadarıyla Ayşe Zehra Ozdemire gidiyorsun.
Doğum ücreti ne kadar soylediler sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…