Benim de tüp bebek. Yurt dışındayım burada sezeryan sadece gerekli olursa yapıyorlar. Ben de epidural verin en azından dedim. Şimdilik epidural normal olacak gibi görünüyor.Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Kimisi bana riske atma sezeryan ol diyor. Tüp bebekler genelde sezeryan oluyor diyorlar. Bı arkadasiminda normal doğumda bebek kanalda sıkıştığı için alnında iz kaldı geçmedi, bı yandan o geliyor aklıma. Kafam çok karışık. Daha doktorumla konuşmadım düşüncesi ne bilmiyorum.
Baska bir anomali yada baglanti yoksa Amniyosentez sakın yaptırma, bende de aynı durum oldu. Sadece doktorun kontrollerde büyüyüp buyumedigini kontrol etsin. Bana da aynı şekilde kaybolacak dedi doktorum. Doğuma kadar da kaybolmazsa çocuk nörolojiye kontrol amaçlı muayene olacak bebek dedi doğduğunda.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıkla büyüyorlardır sizin zaman az kaldıbende kasım annelerinin eski üyelerindenim ama malesef bebeğimi kaybettim ama şimdi tekrardan hamileyim inşallah mart 2023 annesi olacağım. size birşey danışmak istiyorum bilgisi olan var mı bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı başka bir anomali gözükmedi 27-28. haftalara kadar kaybolabilir dedi doktor ama istersen amniyosentez yapabilirim dedi kabul etmedim. bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı? yine deçok endişelendim. dua edin bize ne olursunuz bebeğim sağlıkla gelişsin
Evet canım sen de yazmıştın sanırım değil miCanım mutlu olmana çok sevindim
Anladığım kadarıyla Ayşe Zehra Ozdemire gidiyorsun.
Doğum ücreti ne kadar soylediler sana?
Ay ben de tipi hoşuma gidiyor diye bibs aldım :)Kızlar emziği bibs mi alsam Avent mi bir türlü karar veremiyorum ,bibs tarzı daha çok hoşuma gidiyor aslnda bir de kauçuk mu slikon mu daha mantıklı ?
Mutlaka canım bahset, söylemeyince doktorlar bunu atlıyor. Oysa çok ama çok önemli. Güzel haberlerin tez vakitte gelir inşallahEvet canım covidden dolayı kaybetmiştim covid bende kan pıhtılaşması yapmıştı hatta pıhtıdan ziyade kanım jel gibi olmuştu… haziran ayında kan değerlerime bakıldı pıhtılaşma yoktu çok şükür ama tabi tekrar hamile kalırsam doktoruma ilk bundan bahsedicem
O modeli bilmiyorum. Aslında hiç bir modeli bilmiyorumGüzelmiş bu canım ama fiyatı biraz yüksek geldi :/
Omronın hafızalı modeli var 500 küsüre o da fena olmayabilir o zaman. Son modeli ile karşılaştırma yapayım bir. Benim eşime göre de pahalı ucuz hepsi aynı değil mi diyor
Ayşe Zehra mı yoksa doktorunuzMerhaba kızlar ben bugünkü muayenemden sonra dün dediğim gibi başka bir hastanede başka doktora gittimikidirhembircekirdek in tavsiyesiyle oldu çokk teşekkür ederim canım iyi ki bana yazdın!
Sabah evden çıkmadan bi sürü dua etmiştim bu konuda kabul etti rabbim.. O kadar güzel karşılandım ve mutlu ayrıldım ki daha koridorda görür görmez benimle muhattap oldu doktor tanımadığı için böyle mütevazi bir insanla ilk defa karşılaştım diyebilirim. Doçent doktor hem fakültede hem özel hastanede çalışıyor ve tüp bebek bölümüne bakıyor hastanenin ve bu bana ekstra ilgi göstermesine sebep oldu senin bebeklerin çok değerli dedi sürekli çok sıkı takipte olalım hiç risk almayalım tarzında konuştu, defalarca denemesine rağmen bebeği olmayan insanların içinde olduğu için duygu durumumu daha net anlıyordu. bugün orda tedavi günlerime bi geri gittim herkese dua ettim gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.
Bebeklerimi 2200civarı ölçtü çok iyiler dedinst de sancılarım çıktı ama yarın acilde bidaha nst yaptırcam duruma göre çağıracak şimdilik hastanede yatışa gerek yok dedi. Buradaki doktor da onun öğrencisiymiş zaten niye geldin demeden hocasının selamını söyleyeceğim
Ve işin maddi boyutu da çok güzel oldu yaklaşık 4-5bin lira daha uyguna olcak doğumum.
Bence değiştirmek isteyenler hiç beklemesin hiç bi zaman geç değilmiş. Doktorum beni en baştan beri takip ediyormuş gibi davrandıBen kendime bunu niye yapmışım dedim bugün.
Bebeklere ciğer geliştirici de yapılıyor doğsalar bile hiç korkma Allah’ın izniyle yaşarlar, biraz küvöz süresi olur ama 34ü geçersek hiç korkma dedi.
Yok ben yazmadım.Aklimdan geçti ama kendisine hiç muayene olmadığım için yönlendirmek istemedim.Ama iyi bir tup bebekci olduğunu duymuştum.O hastanede geçen sene tup bebek yaptırmıştım(baska doktora).Hastaneden çok memnundum.Cok paraci bir hastane değil.Dogum ücreti de çok iyi bence.Evet canım sen de yazmıştın sanırım değil mi8500 doçent olduğu için sendika indirimiyle 6800oluyor.
Ben 32 . haftadayim , dun olcum yapildi , 1780 gr , 42 cm doktor haftasiyla uyumlu dedi.Kızlar haftaniza göre bebeğinizin boyu kilosu nedirben dün gittim 32 haftdayim ama 10 gün geriden geliyo gekidimi dedi 1620 grammis gelişimi geriden geliyo dedi bu zamana kadar herşey normadi
biz valla bir 17. haftada birde 28. haftada gittik renkli gorduk, cok guzeldiKızlar benim Doktorumun renkli ultrasonu yok da başka bi doktora yölnelendirdi Renkli görmek istiyorum bebişimi dedim o da doppler olur dedi? Eşim gereksiz buluyor 2 ay sonra göreceğiz diye. Sizce gerekli mi yaptırdınız mı siz?
EvettAyşe Zehra mı yoksa doktorunuz
Ben durumumdan dolayı ona gidemedim takibimi yapan doktorumla devam ettim ama arkadaşlarımın doktoru kendisi. Direkt anlatmandan anladım o olduğunu. Çok başarılı ve çok ilgili bir doktordur kendisi. Kesinlikle doğru tercih
Demi hiç abartmıyorum fazlası var eksiği yokBen durumumdan dolayı ona gidemedim takibimi yapan doktorumla devam ettim ama arkadaşlarımın doktoru kendisi. Direkt anlatmandan anladım o olduğunu. Çok başarılı ve çok ilgili bir doktordur kendisi. Kesinlikle doğru tercih
Şimdi baktım canım, m7 bizim aldığımız ama fiyatları inanılmaz artmış. 800 küsüre almışız biz, faturaya baktık. daha bikaç ay ya oldu ya olmadıGüzelmiş bu canım ama fiyatı biraz yüksek geldi :/
Omronın hafızalı modeli var 500 küsüre o da fena olmayabilir o zaman. Son modeli ile karşılaştırma yapayım bir. Benim eşime göre de pahalı ucuz hepsi aynı değil mi diyor
Sizde mi Samsunda yaşıyorsunuz? Bende SamsundayimBen durumumdan dolayı ona gidemedim takibimi yapan doktorumla devam ettim ama arkadaşlarımın doktoru kendisi. Direkt anlatmandan anladım o olduğunu. Çok başarılı ve çok ilgili bir doktordur kendisi. Kesinlikle doğru tercih
Sadece B12 değerim düşmüş canım bunun içinde takviye vitamin verdi bulantın uzun sürdü dedi ama gebelik boyunca prilam kullanımının zararı olmayacağını söylüyorHemogram değerlerin nasıl canım doktorun ne diyor bu haftaya kadar bulantı olmasına
Evet SamsundayimSizde mi Samsunda yaşıyorsunuz? Bende Samsundayim
Benim ve bebeğim için bir problem yoksa ben normal doğum istiyorum doktorumla konuştum bunun için daha erken 37.haftada belli olur dediTüp bebekle hamile kalan arkadaşlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Kimisi bana riske atma sezeryan ol diyor. Tüp bebekler genelde sezeryan oluyor diyorlar. Bı arkadasiminda normal doğumda bebek kanalda sıkıştığı için alnında iz kaldı geçmedi, bı yandan o geliyor aklıma. Kafam çok karışık. Daha doktorumla konuşmadım düşüncesi ne bilmiyorum.
Canımmm içine sinmesine çok sevindim. Tavsiye aldığım ve tecrübe ettiğim bir doktordu sana da ilgili olacağına emindim. Doktorun tavrı çok çok önemli ben de doktorumu değiştirince anladımMerhaba kızlar ben bugünkü muayenemden sonra dün dediğim gibi başka bir hastanede başka doktora gittimikidirhembircekirdek in tavsiyesiyle oldu çokk teşekkür ederim canım iyi ki bana yazdın!
Sabah evden çıkmadan bi sürü dua etmiştim bu konuda kabul etti rabbim.. O kadar güzel karşılandım ve mutlu ayrıldım ki daha koridorda görür görmez benimle muhattap oldu doktor tanımadığı için böyle mütevazi bir insanla ilk defa karşılaştım diyebilirim. Doçent doktor hem fakültede hem özel hastanede çalışıyor ve tüp bebek bölümüne bakıyor hastanenin ve bu bana ekstra ilgi göstermesine sebep oldu senin bebeklerin çok değerli dedi sürekli çok sıkı takipte olalım hiç risk almayalım tarzında konuştu, defalarca denemesine rağmen bebeği olmayan insanların içinde olduğu için duygu durumumu daha net anlıyordu. bugün orda tedavi günlerime bi geri gittim herkese dua ettim gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allah inşallah.
Bebeklerimi 2200civarı ölçtü çok iyiler dedinst de sancılarım çıktı ama yarın acilde bidaha nst yaptırcam duruma göre çağıracak şimdilik hastanede yatışa gerek yok dedi. Buradaki doktor da onun öğrencisiymiş zaten niye geldin demeden hocasının selamını söyleyeceğim
Ve işin maddi boyutu da çok güzel oldu yaklaşık 4-5bin lira daha uyguna olcak doğumum.
Bence değiştirmek isteyenler hiç beklemesin hiç bi zaman geç değilmiş. Doktorum beni en baştan beri takip ediyormuş gibi davrandıBen kendime bunu niye yapmışım dedim bugün.
Bebeklere ciğer geliştirici de yapılıyor doğsalar bile hiç korkma Allah’ın izniyle yaşarlar, biraz küvöz süresi olur ama 34ü geçersek hiç korkma dedi.
Ah canım yaaa, sonunda gönlüne göre doktorun oldu. Çok sevindim çok, gözün aydınMerhaba kızlar ben bugünkü muayenemden sonra dün dediğim gibi başka bir hastanede başka doktora gittimikidirhembircekirdek in tavsiyesiyle oldu çokk teşekkür ederim canım iyi ki bana yazdın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?