2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de tüp bebek. Yurt dışındayım burada sezeryan sadece gerekli olursa yapıyorlar. Ben de epidural verin en azından dedim. Şimdilik epidural normal olacak gibi görünüyor.

Baska bir anomali yada baglanti yoksa Amniyosentez sakın yaptırma, bende de aynı durum oldu. Sadece doktorun kontrollerde büyüyüp buyumedigini kontrol etsin. Bana da aynı şekilde kaybolacak dedi doktorum. Doğuma kadar da kaybolmazsa çocuk nörolojiye kontrol amaçlı muayene olacak bebek dedi doğduğunda.

Kızlar emziği bibs mi alsam Avent mi bir türlü karar veremiyorum ,bibs tarzı daha çok hoşuma gidiyor aslnda bir de kauçuk mu slikon mu daha mantıklı ?

Mutlaka canım bahset, söylemeyince doktorlar bunu atlıyor. Oysa çok ama çok önemli. Güzel haberlerin tez vakitte gelir inşallah

O modeli bilmiyorum. Aslında hiç bir modeli bilmiyorum eşime dedim sen karar ver diye o da bunu beğendi. Anlamam ki ne nedir diye, bizde wşim anlar o işlerden. bende işte eşin gibiyim tansiyon ölçüyor mu ölçüyor. Ama işte ufak farkları var.

Ayşe Zehra mı yoksa doktorunuz

Evet canım sen de yazmıştın sanırım değil mi 8500 doçent olduğu için sendika indirimiyle 6800oluyor.
Yok ben yazmadım.Aklimdan geçti ama kendisine hiç muayene olmadığım için yönlendirmek istemedim.Ama iyi bir tup bebekci olduğunu duymuştum.O hastanede geçen sene tup bebek yaptırmıştım(baska doktora).Hastaneden çok memnundum.Cok paraci bir hastane değil.Dogum ücreti de çok iyi bence.

Kızlar haftaniza göre bebeğinizin boyu kilosu nedir ben dün gittim 32 haftdayim ama 10 gün geriden geliyo gekidimi dedi 1620 grammis gelişimi geriden geliyo dedi bu zamana kadar herşey normadi
Ben 32 . haftadayim , dun olcum yapildi , 1780 gr , 42 cm doktor haftasiyla uyumlu dedi.
biz valla bir 17. haftada birde 28. haftada gittik renkli gorduk, cok guzeldi imkaniniz varsa mutlaka gidin

Demi hiç abartmıyorum fazlası var eksiği yok Teşekkür ederim ilk defa ağrılarım da olmasına rağmen mutlu ayrıldım hastaneden istediğin zaman yazabilirsin dedi

Şimdi baktım canım, m7 bizim aldığımız ama fiyatları inanılmaz artmış. 800 küsüre almışız biz, faturaya baktık. daha bikaç ay ya oldu ya olmadıne çok artmış fiyatlar

Sizde mi Samsunda yaşıyorsunuz? Bende Samsundayim

Hemogram değerlerin nasıl canım doktorun ne diyor bu haftaya kadar bulantı olmasına
Sadece B12 değerim düşmüş canım bunun içinde takviye vitamin verdi bulantın uzun sürdü dedi ama gebelik boyunca prilam kullanımının zararı olmayacağını söylüyor

Kizlar inanılmaz sirt ağrım var? Yaşıyor musunuz sizde bu durumu? Nefes alamıyorum resmen kafası muhtemelen göğüs kafesimin orda ve çok baskı yapıyor. Nasıl rahatlatabilirim ağrımı?

Benim ve bebeğim için bir problem yoksa ben normal doğum istiyorum doktorumla konuştum bunun için daha erken 37.haftada belli olur dedi

Canımmm içine sinmesine çok sevindim. Tavsiye aldığım ve tecrübe ettiğim bir doktordu sana da ilgili olacağına emindim. Doktorun tavrı çok çok önemli ben de doktorumu değiştirince anladım

Ah canım yaaa, sonunda gönlüne göre doktorun oldu. Çok sevindim çok, gözün aydın
Yarın da sonuçlar istediğin gibi çıksın, kızlar birkaç hafta daha seninle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…