İnşallah canım teşekkür ederimAh canım yaaa, sonunda gönlüne göre doktorun oldu. Çok sevindim çok, gözün aydın
Yarın da sonuçlar istediğin gibi çıksın, kızlar birkaç hafta daha seninle olsun inşallah
Çok sağol canım ,aynen yaşamayan bilemez. Bir umut hergün doktorun dediklerine umut bağlıoyorz. Bebemi orda görüp dokunamamak ,koklayamamak o kadar zor ki... Düşünmediğim bir an yok aklım fikrim onda.. Dua edin bizlereCanım çok normal doğunca 200-300 gram arası veriyorlar. Benim oğlumda 1700 gram doğdu 1500 grama düştü. 30 gün kalmıştı kuvözde. Solunum desteği bitip 2 kiloya ulaşınca taburcu ediyorlar. Allah sabır versin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum yaşamayan tahmin bile edemez. Ama inan ki bu günler geçecek kafanı dağıtmaya çalış. Kafam dağılsın diye film falan izlerken bir 5 dakika filme dalınca bile nasıl vicdan yaptığımı hatırlıyorum. Oğlumu unuttum falan diye. Sen bunu yapma kendine. Elinde geleni yapıyorsun. Sütün de varmış maşallah. Bir an önce sağlıkla taburcu olur bebeğin inşallah
Ben de granulden vazgecenlerdenim. Makinede tikanma yapabiliyormus. Green Clean kullaniyorum hem kendimize hem de bebegin esyalarina. Yanliz bu konuda da uyari aldim. Organik oldugu icin ara ara bakteri uremesin diye, makine temizleyici sivilarla 90 derecede makineyi calistirmak gerekiyormus. O calistirmadan sonraki yikama sadece yetiskin kiyafetleri olmaliymis. Herhangi bir kimyasal kalir ise diye sanirim. Akabinde bebek kiyafetleri yikanabilirmis.
Insallah:) ya benim bebis yemek yiyip biseyler ictikten sonra hep hickiriyo normal mi :))
Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıkla büyüyorlardır sizin zaman az kaldıbende kasım annelerinin eski üyelerindenim ama malesef bebeğimi kaybettim ama şimdi tekrardan hamileyim inşallah mart 2023 annesi olacağım. size birşey danışmak istiyorum bilgisi olan var mı bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı başka bir anomali gözükmedi 27-28. haftalara kadar kaybolabilir dedi doktor ama istersen amniyosentez yapabilirim dedi kabul etmedim. bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı? yine deçok endişelendim. dua edin bize ne olursunuz bebeğim sağlıkla gelişsin
Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Kimisi bana riske atma sezeryan ol diyor. Tüp bebekler genelde sezeryan oluyor diyorlar. Bı arkadasiminda normal doğumda bebek kanalda sıkıştığı için alnında iz kaldı geçmedi, bı yandan o geliyor aklıma. Kafam çok karışık. Daha doktorumla konuşmadım düşüncesi ne bilmiyorum.
Evet oyleymis. Gun icinde bisey yiyip icince bi sure sonra muhakkak hickiriyo bebitom.Benim de çok hıçkırıyordu, birkaç gündür yok hıçkırığıözlüyorum o pıt pıtları. Bu arada hıçkırmasınlar iyi olduğunu duymuştum, emme refleksi için kasları geliştiriyormuş.
Uzaktan Eğitim Gebe Okulu Sağlık Bakanlığına ait Uzaktan Eğitim Gebe Okulu videoları var izleyin kızlar güzel videolar.
Bugün hıçkırarak ağladım ya
Çünkü beni anlayan destek olan hiç kimse yok çok yalnız hissettim
Eşime yada kardeşime bebekle ilgili bakımıyla yada alışverişle ilgili Bi şeylerden bahsettiğimde geçiştiriyorlar ama ben onların iş yeri sorunlarını dinliyorumm
İyi ki burası var ve bu mesajları tek tek okuyorum
Ben ağlayınca bebek bayagı şiddetli hareket etti tekme attı üzülmüş müdür benim gibi stres e mi girdi acaba şimdi de pişmanımilerde diyelim ki 3 yaşında 5 yaşında anneler napıyor acaba çocukların önünde ağlıyorlar mı çok kötü hissettim
Evet oyleymis. Gun icinde bisey yiyip icince bi sure sonra muhakkak hickiriyo bebitom.
Bu arada yalanci kasilma yasayan var mi peki?Varsa tarif eder misiniz ?
Ben de m2 aldım canım hafızalı olanından doğru ölçüyor demiş çoğu kişi o bile 522 liraydı :/Şimdi baktım canım, m7 bizim aldığımız ama fiyatları inanılmaz artmış. 800 küsüre almışız biz, faturaya baktık. daha bikaç ay ya oldu ya olmadıne çok artmış fiyatlar
Bende öyle canım, hem sırt hem kaburgalarımda ağrılar oluyor gece yatarken dönmekten uyuyamıyorum ne yana dönsem batıyor. Bir de benim göbeğim bu hafta çok sık sertleşmeye başladı bebek hep önde toplanıyor normal mi aceba, bu durumu yaşayan var mı?Kizlar inanılmaz sirt ağrım var? Yaşıyor musunuz sizde bu durumu? Nefes alamıyorum resmen kafası muhtemelen göğüs kafesimin orda ve çok baskı yapıyor. Nasıl rahatlatabilirim ağrımı?
Güzel bi sonuç olursa etiketlerim canımBiraz sıkıntılarım var ama idare ediyorum işte bakalım,amiinn inşallah kuzum,hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorumm mutlaka benide etiketle sonucuna
Ah canimm çok sevindim sağlıkla kavuşunMerhaba kızlar umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıkla büyüyorlardır sizin zaman az kaldıbende kasım annelerinin eski üyelerindenim ama malesef bebeğimi kaybettim ama şimdi tekrardan hamileyim inşallah mart 2023 annesi olacağım. size birşey danışmak istiyorum bilgisi olan var mı bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı başka bir anomali gözükmedi 27-28. haftalara kadar kaybolabilir dedi doktor ama istersen amniyosentez yapabilirim dedi kabul etmedim. bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı? yine deçok endişelendim. dua edin bize ne olursunuz bebeğim sağlıkla gelişsin
Evet kuzumm mutlaka dile getiricem inşallah o güzel haberi alırsamMutlaka canım bahset, söylemeyince doktorlar bunu atlıyor. Oysa çok ama çok önemli. Güzel haberlerin tez vakitte gelir inşallah
O modeli bilmiyorum. Aslında hiç bir modeli bilmiyorumeşime dedim sen karar ver diye o da bunu beğendi. Anlamam ki ne nedir diye, bizde wşim anlar o işlerden. bende işte eşin gibiyim tansiyon ölçüyor mu ölçüyor. Ama işte ufak farkları var.
Bende yaptıracağım onu fakat bende kararsız kaldım ekimin ilk haftası haftasonu gibi yaptiricam sanırım erken doğum riski de var ya çok ortaları beklemeyi dusunmuyorumKızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.
Ah canım öyle iyi anlıyorum ki seni ben de geçen gün her şeyi internetten aldım gidip bi mağaza gezip alışveriş yapamadim diye ağladımBugün hıçkırarak ağladım ya
Çünkü beni anlayan destek olan hiç kimse yok çok yalnız hissettim
Eşime yada kardeşime bebekle ilgili bakımıyla yada alışverişle ilgili Bi şeylerden bahsettiğimde geçiştiriyorlar ama ben onların iş yeri sorunlarını dinliyorumm
İyi ki burası var ve bu mesajları tek tek okuyorum
Ben ağlayınca bebek bayagı şiddetli hareket etti tekme attı üzülmüş müdür benim gibi stres e mi girdi acaba şimdi de pişmanımilerde diyelim ki 3 yaşında 5 yaşında anneler napıyor acaba çocukların önünde ağlıyorlar mı çok kötü hissettim
Ayni şeyi yaşıyorum şuan da önde ve sert bir şekilde toplanıyor birde baya ağırlık hissediyorum normal mi acaba bilemedimBende öyle canım, hem sırt hem kaburgalarımda ağrılar oluyor gece yatarken dönmekten uyuyamıyorum ne yana dönsem batıyor. Bir de benim göbeğim bu hafta çok sık sertleşmeye başladı bebek hep önde toplanıyor normal mi aceba, bu durumu yaşayan var mı?
Şimdi arkadaşımla görüştüm de normal dedi bana, benim göbeğimde çok büyük değil, iç karnım geniş heralde, sığmıyorlar sanırımAyni şeyi yaşıyorum şuan da önde ve sert bir şekilde toplanıyor birde baya ağırlık hissediyorum normal mi acaba bilemedim
Kontrolüme de 18 gun var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?