2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah canım yaaa, sonunda gönlüne göre doktorun oldu. Çok sevindim çok, gözün aydın
Yarın da sonuçlar istediğin gibi çıksın, kızlar birkaç hafta daha seninle olsun inşallah
İnşallah canım teşekkür ederim acele etmesinler bir kaç hafta daha en azından ekimi görelim ilk hedefim

Çok sağol canım ,aynen yaşamayan bilemez. Bir umut hergün doktorun dediklerine umut bağlıoyorz. Bebemi orda görüp dokunamamak ,koklayamamak o kadar zor ki... Düşünmediğim bir an yok aklım fikrim onda.. Dua edin bizlere

Çok iyi bilgiymiş bu, ara ara makineyi temizleyip kendi kıyafetlerimizi bir tur yıkayacağız teşekkürler

Bizim 20. Haftada görülmüştü. 29da kendiliğinden kayboldu
Genelde kayboluyor zaten çok çok düşük bir ihtimal kaybolmaması. Başka herhangi bir bulgu yoksa amniyosentez de önerilmiyor.
Arkadaşımın oğlunda beyin 3 kist ve kalbinde 2 delik görünüyordu ona rağmen birkaç doktora gitti ve hepsi geçecek dedi. Gerçekten de kayboldu. Sadece kalbinde 1 delik kalmıştı ama o da doğum sonrası kapandı. Şimdi kocaman sağlıklı bir çocuk maşallah

Aynı konuya daldım son günlerde. Genelde doktorlar da dahil, normal doğuma sıcak baksalar da tüp bebek olunca sezeryana daha yakın gibiler. Bi tarafım normal doğum olsa bebeğe de iyi olur düşüncesinde, bir tarafım da hiç riske atma diyor. Akışına bırakabilsek ne iyi olurdu

Evet oyleymis. Gun icinde bisey yiyip icince bi sure sonra muhakkak hickiriyo bebitom.
Bu arada yalanci kasilma yasayan var mi peki?Varsa tarif eder misiniz ?

Uzaktan Eğitim Gebe Okulu Sağlık Bakanlığına ait Uzaktan Eğitim Gebe Okulu videoları var izleyin kızlar güzel videolar.

Bu link çok iyi oldu, çok sağol Atlascım

Ahhh canımcımmm. Bi kitap okuyorum, yazarı doktor, çok uzun yıllar araştırmalar yapmış, “evet bebekler anne karnındayken çok bilinçlidir ve anlar etkilenirler” diyor, “ama bu etkilenme her üzüntüde her streste olmaz, canınız sıkılabilir, kötü bir gün geçirebilirsiniz, kızıp üzülüp ağlayabilirsiniz, bunlar olağan şeyler, bebekleri anne karnında etkileyense uzun süreli travma diyebileceğimiz stres ve üzüntülerdir. Her şey dört dörtlük değil, o yüzden kendinizi sıkmayın bebeği üzdüm diye.” Çok hoşuma gitmişti, çünkü neler yaşayıp neleri kafaya takıyoruz gün içinde. Hepsi bebeği etkiliyorsa işin içinden çıkamayız burada da biraz kafa dağıtıyoruz, iyi geliyor. İyi ki var.

Şimdi baktım canım, m7 bizim aldığımız ama fiyatları inanılmaz artmış. 800 küsüre almışız biz, faturaya baktık. daha bikaç ay ya oldu ya olmadıne çok artmış fiyatlar
Ben de m2 aldım canım hafızalı olanından doğru ölçüyor demiş çoğu kişi o bile 522 liraydı :/

Kızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.

Kizlar inanılmaz sirt ağrım var? Yaşıyor musunuz sizde bu durumu? Nefes alamıyorum resmen kafası muhtemelen göğüs kafesimin orda ve çok baskı yapıyor. Nasıl rahatlatabilirim ağrımı?
Bende öyle canım, hem sırt hem kaburgalarımda ağrılar oluyor gece yatarken dönmekten uyuyamıyorum ne yana dönsem batıyor. Bir de benim göbeğim bu hafta çok sık sertleşmeye başladı bebek hep önde toplanıyor normal mi aceba, bu durumu yaşayan var mı?

Ah canimm çok sevindim sağlıkla kavuşun inşallah anne karnında geçen bir durumdur hic bir bilgim yok ama amniyosentez yaptıranlar oldu çok şükür sorunsuz atlattılar içleri rahat bebeklerini bekliyorlar belki stres yaşamaktansa yaptırman daha iyi olur haftan erkenmis daha detaylida daha net bi şey söylerler inşallah güzel şeyler duyarsın bir dahaki kontrolune

Evet kuzumm mutlaka dile getiricem inşallah o güzel haberi alırsam teşekkür ederim güzel dileklerin için

Kızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.
Bende yaptıracağım onu fakat bende kararsız kaldım ekimin ilk haftası haftasonu gibi yaptiricam sanırım erken doğum riski de var ya çok ortaları beklemeyi dusunmuyorum

Ah canım öyle iyi anlıyorum ki seni ben de geçen gün her şeyi internetten aldım gidip bi mağaza gezip alışveriş yapamadim diye ağladım korona olduğumuz için 20li haftalarda bi daha olur muyuz diye korkudan çıkamadım bir suru is var temizlik çamaşırların yıkanması valiz eksikler oda hazırlığı daha doğumum nerede ne şekilde olacak o bile belli değil her şeyi ben dusunuyormusum gibi geliyor ben de isyan bayrağını cekiyorum bazen

Ayni şeyi yaşıyorum şuan da önde ve sert bir şekilde toplanıyor birde baya ağırlık hissediyorum normal mi acaba bilemedim
Kontrolüme de 18 gun var daha

Ayni şeyi yaşıyorum şuan da önde ve sert bir şekilde toplanıyor birde baya ağırlık hissediyorum normal mi acaba bilemedim
Kontrolüme de 18 gun var daha
Şimdi arkadaşımla görüştüm de normal dedi bana, benim göbeğimde çok büyük değil, iç karnım geniş heralde, sığmıyorlar sanırım haftaya cuma gidicem bende kontrole.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…