Ben de öyle yapıcam kesinAy ben de tipi hoşuma gidiyor diye bibs aldım :)
34+5 bugun gecen cumartesi dip köşe temizlik yaptık halılarım yıkandı geldi perdeleri camları vitrin içleri her yeri temizledik valizlerimi hazırlayıp dogumu bekliycem yaptırdıklarımı in gelmesini bekliyorumKızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.
Toplanıyor sertlesiyorsa sancın olabilir kasılma o canım sen kendini nasıl hissediyorsunKizlar karnim cok sert ve ağır normal mi bu
Benim aşırı az değil o zaman kilosuBen 32 . haftadayim , dun olcum yapildi , 1780 gr , 42 cm doktor haftasiyla uyumlu dedi.
biz valla bir 17. haftada birde 28. haftada gittik renkli gorduk, cok guzeldiimkaniniz varsa mutlaka gidin
Valla güzel gidiyor@busra61 sen nasılsın nasıl gidiyor hazır mısın
Ben hiç hazır değilim en azından öylesine bir çanta yapsaydım acil bşr durum için iyi olacaktı bu hafta sonu bari elimdekilerle bir çanta hazırlayayım da sonra eklemeler yaparım artıkValla güzel gidiyorhazır mıyım bende bilmiyorum her gün bir eksik çıkıyor resmen ya ama bebeğin hastane için lazım olan her şeyi hazır bez mama hariç
A AAsel selamlar kızlar, ben de tüp bebek annesiyim, şu an gittiğim doktorum tedavimi yapan doktorum değil ama kendisi de yine tüp bebek doktoru. Ne ben ne de doktorum tüp bebek olduğu için farklı yaklaşmadık bu konuda. Şu an normal doğum olarak notlarını alıyor doktorum, ilerleyen zamanda tabiki bir sağlık sorunu olması halinde değişebilir bu durum ama sağlık sorunu olmaması ve dayanabilmem durumunda normal doğum planlıyoruz. Dediğiniz gibi birçok doktor, tüp bebek diye hemen sezeryana yönleniyor ama bence çok da doğru değil. Sizin gönlünüzden geçen neyse onu isteyin bence doktorlarınızdan.Aynı konuya daldım son günlerde. Genelde doktorlar da dahil, normal doğuma sıcak baksalar da tüp bebek olunca sezeryana daha yakın gibiler. Bi tarafım normal doğum olsa bebeğe de iyi olur düşüncesinde, bir tarafım da hiç riske atma diyor. Akışına bırakabilsek ne iyi olurdu
Ay ne güzel mis olmuş her yer34+5 bugun gecen cumartesi dip köşe temizlik yaptık halılarım yıkandı geldi perdeleri camları vitrin içleri her yeri temizledik valizlerimi hazırlayıp dogumu bekliycem yaptırdıklarımı in gelmesini bekliyorumEkim sonu doğumum muhtemelen 25 ekimden sonra her an her şey olabilir
Evet mantıklı ben de ekimin ilk haftası gibi yaptırayım anca zaten. Sonra daha da ağırlaşacağız.Bende yaptıracağım onu fakat bende kararsız kaldım ekimin ilk haftası haftasonu gibi yaptiricam sanırım erken doğum riski de var ya çok ortaları beklemeyi dusunmuyorum
Normalde geceleri balik gibi oynarŞimdi arkadaşımla görüştüm de normal dedi bana, benim göbeğimde çok büyük değil, iç karnım geniş heralde, sığmıyorlar sanırımhaftaya cuma gidicem bende kontrole.
Bende yaptiracagim bekliyorumEvet mantıklı ben de ekimin ilk haftası gibi yaptırayım anca zaten. Sonra daha da ağırlaşacağız.
Karnimi ağır hissediyorum baska birsey yokToplanıyor sertlesiyorsa sancın olabilir kasılma o canım sen kendini nasıl hissediyorsun
Ben de dusunuyorum bunu.Agri vs olmuyo ama karnim resmen cukurlasiyo veya yamuluyo.Bazen tek bi tarafa toplanması yalancı kasılma mı acaba? Onu bol bol yaşıyorum çünkü
Surekli mi ?Kizlar karnim cok sert ve ağır normal mi bu
Merhaba canım hiç korkma bizimde 13haftalikken görülmüştü çok telaş yapıp korkmuştuk. Hemen üniversitede perinatoloji ye gitii baktı inceledi başka bulgu yoktu ve büyük ihtimal geçici dedi gerçekten de ayrıntılı ya gittiğimde yok olmuştu. Çok şükür endişelenecek birşey değilmiş ama annelik işteMerhaba kızlar umarım herkes iyidir bebekleriniz sağlıkla büyüyorlardır sizin zaman az kaldıbende kasım annelerinin eski üyelerindenim ama malesef bebeğimi kaybettim ama şimdi tekrardan hamileyim inşallah mart 2023 annesi olacağım. size birşey danışmak istiyorum bilgisi olan var mı bebeğimin beyninde koroid pleksus kisti saptandı başka bir anomali gözükmedi 27-28. haftalara kadar kaybolabilir dedi doktor ama istersen amniyosentez yapabilirim dedi kabul etmedim. bu durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı? yine deçok endişelendim. dua edin bize ne olursunuz bebeğim sağlıkla gelişsin
canım 2 doktora göründüm 2 side detaylı ultrasonda uzman 1 tanesi perinatolog zaten 2 side geçici olabileceğini ama anomolinin semptomplarından 1 tanesi olduğunu söyledi. benim 2 tane düşüğüm 1 tane de 4 yaşında kızım var mart ayında yaşadığım düşükte bebeğim gelişemediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. Her şey Rabbimden kesinlikle aldırmak gibi bir düşüncemiz yok sadece insan stres yapıyor Allah korusun birşey varsa da bilip kendini hazırlamak daha mı iyi diye düşünüyorum ama kist tek semptom olduğu için amniyosentez e sıcak bakmıyorum. Tek başına bir anlam ifade etmeyebilirmiş çünkü. Çok teşekkür ederim yorumların için inşallah sende sağlıkla bebeğine kavuşursun sizin zaman az kaldıCanım bahsettiğin durumla ilgili bilgim yok ama seni hatırladım batlarımız aynı veya yakındı sanırım. Çok geçmiş olsun umarım önemli birsey değildir. Başka bir doktor görüşü al istersen. Ayrıntılı ultrasona girdin mi? Orda daha net bilgi veriyorlar. Bazı durumlarda gerçekten geçici olabiliyor. Eger aldirmayacaksan her türlü kabulünse bebegin hic riske girip amniyosentez yapma bence. Tabiki de karar senin ve eşinin. İlk bebegini neden dolayı kaybetmiştin canım
çok teşekkür ederim canım bende tek bulgu olduğu için kabul etmedim zaten onun dışında herşeyi çok şükür haftası ile uyumlu canım sana da çok geçmiş olsun yaşayan daha iyi anlıyor ki insan yine de stres olmadan duramıyor evlat söz konusu olunca. sana da sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah en güzel şekilde geçirirsin bu süreci sizin zaman az kaldı çünküBaska bir anomali yada baglanti yoksa Amniyosentez sakın yaptırma, bende de aynı durum oldu. Sadece doktorun kontrollerde büyüyüp buyumedigini kontrol etsin. Bana da aynı şekilde kaybolacak dedi doktorum. Doğuma kadar da kaybolmazsa çocuk nörolojiye kontrol amaçlı muayene olacak bebek dedi doğduğunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?