2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
çok teşekkür ederim canım okuyunca böyle durumları içim rahatlıyor çok şükür başka anomali saptanmadı. sana da çok geçmiş olsun en güzel şekilde sürecini tamamlayıp sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah

çok teşekkür ederim canım Rabbim yeniden nasip etti bana da çok şükür tüm bebeklerimiz sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah başka anomali saptamadığı için sıcak bakmadım açıkçası amniyosenteze inşallah bu süreçlerde geçecek. sana da sağlıkla doğumlar diliyorum zamanınız az kalmış hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine canım

kesinlikle öyle canım insan başına gelince korkmadan endişelenmeden edemiyor elden de birşey gelmiyor zaten yorumun için teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah bizim içinde geçicidir başka anomali saptamadı çok şükür. sana da sağlıklı doğumlar diliyorum zamanınız az kaldı sağlıcakla kavuştursun Rabbim bebeğine

Benim doktorumda %90 geçici önemli değil diyodu çok rahattı ama biz evham yaptık işte.sizinkide geçicidir emin ol ve hamileliğinin tadını çıkar canım. Teşekkür ederim zaman daraldı bakalım Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Günaydın karnı sertleşen , yamulan , karnını gergin hisseden , bebek göbek deliğimden çıkacak galiba diyen , sancısı kasılması , çatı ağrısı kemik ağrısı olan güzel anneler çok perişanım bende hepsi var 32.haftadan selamlar doktora randevu bulamıyorum 25 gündür ne olacak böyle bilmiyorum

Hayırlı sabahlar canım benimde 32+3 dün çok fazla kasilmam ve sancım vardı yarın randevum var diye dişimi sıktım yoksa acile gidecektim. Çatı ağrısı inanılmaz var zaten. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda sıkıntı değil hepsi geçici

randevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadım doğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye

randevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadım doğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
günaydın canım. bende 32+1 im bugün, geçen hafta gitmiştim, 8 ekimde gel dedi bana. ondan sonra her hafta ya da 10 günde bir alacağım dedi :)

ben 30. haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorum ve nstlerede giriyorum her gittiğimde o konuda doktorum şükür çok ilgili... bence doktora bırakmayın bazı şeyleri siz sorun. mesela dediğiniz gibi randevu sıklığı, bebek hareketleri, tansiyon, diğer şikayetler, cinsellik, bazen yoğunluktan da atlayabiliyorlar unutuyorlar biz soralım ki bilelim

ultrasona girdiğimde bacak boyundan beynine kadar tek tek bakıyor genelde sorun olduğunda söylüyor tansiyonda 14 çıkarsa hemen haber ver dedi ama sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum nedense

İnşallah hepsi normaldir bende kendimi kötü hissediyorum bazen erken doğum belirtisi diye sonra bakıyorum genel de şikayetler aynı biraz daha dayanıyorum , eğer randevu bulamazsam özele gitçem kendi ihmalim olmasın diye , o da maddi olarak çok yoruyor 250 lira muayene ücreti yol ücreti türlü masraflar başa çıkamıyoruz Allah korusun kuzularımızı yine hepimize kolaylık versin ne yapalım

Haftan ilerledi artık demesi gerekirdi bir hafta nst öbür hafta hem nst hem kontrol gidiyorum suan

Normalmi degilmi yarın sorarım inşaAllah doktora. Evet özel öyle maalesef ben devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum şehir hastahanesi zaten ve özel gibi hem ilgili hem tertemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…