- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
çok teşekkür ederim canım okuyunca böyle durumları içim rahatlıyor çok şükür başka anomali saptanmadı. sana da çok geçmiş olsun en güzel şekilde sürecini tamamlayıp sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallahBizim 20. Haftada görülmüştü. 29da kendiliğinden kayboldu
Genelde kayboluyor zaten çok çok düşük bir ihtimal kaybolmaması. Başka herhangi bir bulgu yoksa amniyosentez de önerilmiyor.
Arkadaşımın oğlunda beyin 3 kist ve kalbinde 2 delik görünüyordu ona rağmen birkaç doktora gitti ve hepsi geçecek dedi. Gerçekten de kayboldu. Sadece kalbinde 1 delik kalmıştı ama o da doğum sonrası kapandı. Şimdi kocaman sağlıklı bir çocuk maşallah
çok teşekkür ederim canım Rabbim yeniden nasip etti bana da çok şükür tüm bebeklerimiz sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah başka anomali saptamadığı için sıcak bakmadım açıkçası amniyosenteze inşallah bu süreçlerde geçecek. sana da sağlıkla doğumlar diliyorum zamanınız az kalmış hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine canımAh canimm çok sevindim sağlıkla kavuşuninşallah anne karnında geçen bir durumdur hic bir bilgim yok ama amniyosentez yaptıranlar oldu çok şükür sorunsuz atlattılar içleri rahat bebeklerini bekliyorlar belki stres yaşamaktansa yaptırman daha iyi olur haftan erkenmis daha detaylida daha net bi şey söylerler inşallah güzel şeyler duyarsın bir dahaki kontrolune
kesinlikle öyle canım insan başına gelince korkmadan endişelenmeden edemiyor elden de birşey gelmiyor zaten yorumun için teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah bizim içinde geçicidir başka anomali saptamadı çok şükür. sana da sağlıklı doğumlar diliyorum zamanınız az kaldı sağlıcakla kavuştursun Rabbim bebeğineMerhaba canım hiç korkma bizimde 13haftalikken görülmüştü çok telaş yapıp korkmuştuk. Hemen üniversitede perinatoloji ye gitii baktı inceledi başka bulgu yoktu ve büyük ihtimal geçici dedi gerçekten de ayrıntılı ya gittiğimde yok olmuştu. Çok şükür endişelenecek birşey değilmiş ama annelik işte
Benim doktorumda %90 geçici önemli değil diyodu çok rahattı ama biz evham yaptık işte.sizinkide geçicidir emin ol ve hamileliğinin tadını çıkar canım. Teşekkür ederim zaman daraldı bakalım Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsinkesinlikle öyle canım insan başına gelince korkmadan endişelenmeden edemiyor elden de birşey gelmiyor zaten yorumun için teşekkür ederim içimi rahatlattın inşallah bizim içinde geçicidir başka anomali saptamadı çok şükür. sana da sağlıklı doğumlar diliyorum zamanınız az kaldı sağlıcakla kavuştursun Rabbim bebeğine
Hayırlı sabahlar canım benimde 32+3 dün çok fazla kasilmam ve sancım vardı yarın randevum var diye dişimi sıktım yoksa acile gidecektim. Çatı ağrısı inanılmaz var zaten. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda sıkıntı değil hepsi geçiciGünaydın karnı sertleşen , yamulan , karnını gergin hisseden , bebek göbek deliğimden çıkacak galiba diyen , sancısı kasılması , çatı ağrısı kemik ağrısı olan güzel annelerçok perişanım bende hepsi var 32.haftadan selamlar doktora randevu bulamıyorum 25 gündür ne olacak böyle bilmiyorum
Günaydın canımGünaydın kızlarrr
günaydın canım. bende 32+1 im bugün, geçen hafta gitmiştim, 8 ekimde gel dedi bana. ondan sonra her hafta ya da 10 günde bir alacağım dedi :)randevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
ariyim bakiyim benimki umursamaz olduğu için doğururken gel deme ihtimali yüksekgünaydın canım. bende 32+1 im bugün, geçen hafta gitmiştim, 8 ekimde gel dedi bana. ondan sonra her hafta ya da 10 günde bir alacağım dedi :)
Hareketlerinde azalma varsa bir doktora görünmende fayda var, ben hareketlerinden durumunu kontrol ediyorum. Doktorun yakın yerde mi?Normalde geceleri balik gibi oynar
Dun aksamdan beri sert ve hissetmiyorum
Korkmaya basladim
ara kuzum ara, son zamanlara giriyoruz valla heyecanlanıyorum sürekli ben ya :))ariyim bakiyim benimki umursamaz olduğu için doğururken gel deme ihtimali yüksek
ben ultrasonda bebeği görünce ne soracağımı unutuyorum zaten sevinçtenara kuzum ara, son zamanlara giriyoruz valla heyecanlanıyorum sürekli ben ya :))
ben 30. haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorum ve nstlerede giriyorum her gittiğimde o konuda doktorum şükür çok ilgili... bence doktora bırakmayın bazı şeyleri siz sorun. mesela dediğiniz gibi randevu sıklığı, bebek hareketleri, tansiyon, diğer şikayetler, cinsellik, bazen yoğunluktan da atlayabiliyorlar unutuyorlar biz soralım ki bilelimrandevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
ultrasona girdiğimde bacak boyundan beynine kadar tek tek bakıyor genelde sorun olduğunda söylüyor tansiyonda 14 çıkarsa hemen haber ver dedi ama sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum nedenseben 30. haftadan sonra 2 haftada bir gidiyorum ve nstlerede giriyorum her gittiğimde o konuda doktorum şükür çok ilgili... bence doktora bırakmayın bazı şeyleri siz sorun. mesela dediğiniz gibi randevu sıklığı, bebek hareketleri, tansiyon, diğer şikayetler, cinsellik, bazen yoğunluktan da atlayabiliyorlar unutuyorlar biz soralım ki bilelim
İnşallah hepsi normaldir bende kendimi kötü hissediyorum bazen erken doğum belirtisi diye sonra bakıyorum genel de şikayetler aynı biraz daha dayanıyorum , eğer randevu bulamazsam özele gitçem kendi ihmalim olmasın diye , o da maddi olarak çok yoruyor 250 lira muayene ücreti yol ücreti türlü masraflar başa çıkamıyoruz Allah korusun kuzularımızı yine hepimize kolaylık versin ne yapalımHayırlı sabahlar canım benimde 32+3 dün çok fazla kasilmam ve sancım vardı yarın randevum var diye dişimi sıktım yoksa acile gidecektim. Çatı ağrısı inanılmaz var zaten. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda sıkıntı değil hepsi geçici
Haftan ilerledi artık demesi gerekirdi bir hafta nst öbür hafta hem nst hem kontrol gidiyorum suanrandevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
Artik 2 haftada bir olması gerekiyor randevularinrandevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
Normalmi degilmi yarın sorarım inşaAllah doktora. Evet özel öyle maalesef ben devlete gidiyorum doktorumdan çok memnunum şehir hastahanesi zaten ve özel gibi hem ilgili hem tertemizİnşallah hepsi normaldir bende kendimi kötü hissediyorum bazen erken doğum belirtisi diye sonra bakıyorum genel de şikayetler aynı biraz daha dayanıyorum , eğer randevu bulamazsam özele gitçem kendi ihmalim olmasın diye , o da maddi olarak çok yoruyor 250 lira muayene ücreti yol ücreti türlü masraflar başa çıkamıyoruz Allah korusun kuzularımızı yine hepimize kolaylık versin ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?