2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
randevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadım doğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
benim her gun baska bir doktorla randevum var
dun perinatologa gittim ve devlet hastanesinde nst ye girdim.
Bugun devlette jinekolaga gittim
yarin kadin dogum uzmanina gidiyorum
persembe gene ultroson ve nst var
cuma da tansiyoncu uzmanimla randevum var

Haftan ilerledi artık demesi gerekirdi bir hafta nst öbür hafta hem nst hem kontrol gidiyorum suan
akşam arıcam 1 ay sonra gel derse değiştiricem bu sefer sıktı artık
Artik 2 haftada bir olması gerekiyor randevularin
bakim arıcamm
maşallah bebeğe doydun doğmadan

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım, aman başka bir sıkıntı olmasın da inşallah o da geçer gider annesi bebeklerimiz aslında öyle güçlü ki sen güzel düşün hep güzel olsun

Cok uzgunum, bazen malesef oyle olabiliyor insanlar. Erkekler meseleye daha mekanik bakiyor aslinda. Bizim gibi bakmiyorlar.
Bunaldiginizda burasi var, hepimizin tek derdi bebek-doktor ziyareti-dogum-ne esya alsak :) Herkes birbirini dinliyor, cevap yaziyor. Birbirimizden cok sey ogreniyoruz. Baskalarindan daha iyi anlariz.
Bu arada saniyorum duygusal olarak cok hassas bir donemimiz, ben de 2 gundur inanilmaz derecede asabi ve hassasim anlatamam. Ben de cok uzuldum acaba bebegi cok etkiliyor mu diye, etkiliyordur muhakkak. Neyse iyiki sizler varsiniz.

randevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadım doğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
Kuzum benim özel klinigine gittiğim doktor ayda bir gel diyordu çünkü iki hafta dese bir muayeneyi ücretsiz yapacak ya islerine gelmiyor para kaygısından adam ne sorsam normal diyor gitmeyeyim ücretsiz bakmak zorunda kalmasın diye 28. Haftamda kontrolüm vardı gitmedim bıraktım doktoru, özel hastanede başka doktora gittim memnun kaldım ama o da bir ay sonra demişti özellerin geneli boyle heralde cumartesi ona gibi daha görünecem benim su sınırdaydı bi daha emin olmam lazim sıkıntı olmadığına, devletteki doktorum iki haftada bir kontrole indirdi haftam ilerledi diye devletten devam edicem doğumu da devlette yapasim var hatta doktoruma çok güveniyorum paramla rezil olmaya tahammulum kalmadı resmen

Rahminizde mekanik bir sorun yok ise ve bebek ters vs gelmiyor ise tavsiye edilen normal dogum. Tup yada naturel farketmiyor. En iyisi ve en cabuk iyileseni normal dogum. Ben karindan ameliyat gecirdigim icin sezeryana mecburum.

haklısın gerçekten benimki de her gittiğimde normal her şey sorun yok diyor ama içim içimi yiyor acaba doğru mu yoksa geçiştiriyor mu diye

Kapı süsü hediyeliklerim geldi kızlar çok güzeller İsme karar veremediğimden isimsiz yaptırdım. Sevdiğim karakterler

Eklentiler

• E445F0FD-C454-4906-90C0-7434731A9BF6.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 108
  • 51BED4DD-2D46-4FBB-BF9C-D269EEAC8BF0.webp
    154,6 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar emziği bibs mi alsam Avent mi bir türlü karar veremiyorum ,bibs tarzı daha çok hoşuma gidiyor aslnda bir de kauçuk mu slikon mu daha mantıklı ?
Ben de Bibs var, bir de Difrax hediye geldi. Bakip duruyorum, hangisi dogru diye. Hatta emzik verilmelimi verilmemelimi emin dahi degilim :)

Kızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.
Bende yapicamda ekimin başında mi yapsam diyorum iyice agirlasinca zor olur gibi

Kızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim
Ben bugun koltuklar icin yikama firmasi cagirdim ne olur ne olmaz diye. Buharli dezenfektan makineyle temizliyorlar. Bir ayda da cok kirlenmezler herhalde.
Eve de 10 gunde bir hanim geliyor o derin temizliyor. Ben sezeryan olacagim, tarih insallah bir terslik olmaz ise belli, en son cagirisimi yani temizligi tarihten 2-3 gun evvel yaptirayim ve 1-2 gunde evde sakin sakin kafa dinlerim diyorum. Doguma gitmeden evvel 1-2 gun sadece tekrar canta kontrolu, dinlenme ve sizlerle muhabetle gecsin zaten cok yorulacagiz dogum ve sonrasi.

Normalde geceleri balik gibi oynar
Dun aksamdan beri sert ve hissetmiyorum
Korkmaya basladim
bebegin buyuklugune gore 32. haftadan sonra hareketlerde azalma olabiliyormus. malum yerleri daraliyor :) korkmayin. ama sakince sol yanina uzan, sessiz birsekilde bir iki hareket bekle demisti doktorum.

Normalde geceleri balik gibi oynar
Dun aksamdan beri sert ve hissetmiyorum
Korkmaya basladim
Canım dün geceden beri hareket yok tatlı bir şeyler yedim soluma yattım bekliyorum ben de korktum çünkü normalde çok hareketli. İnş hareket ederler belki de normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…