benim her gun baska bir doktorla randevum varrandevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
akşam arıcam 1 ay sonra gel derse değiştiricem bu sefer sıktı artıkHaftan ilerledi artık demesi gerekirdi bir hafta nst öbür hafta hem nst hem kontrol gidiyorum suan
bakim arıcammArtik 2 haftada bir olması gerekiyor randevularin
maşallah bebeğe doydun doğmadanbenim her gun baska bir doktorla randevum var
dun perinatologa gittim ve devlet hastanesinde nst ye girdim.
Bugun devlette jinekolaga gittim
yarin kadin dogum uzmanina gidiyorum
persembe gene ultroson ve nst var
cuma da tansiyoncu uzmanimla randevum var
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım, aman başka bir sıkıntı olmasın da inşallah o da geçer gider annesi bebeklerimiz aslında öyle güçlü ki sen güzel düşün hep güzel olsunçok teşekkür ederim canım Rabbim yeniden nasip etti bana da çok şükür tüm bebeklerimiz sağlıkla büyüyüp gelişsinler inşallah başka anomali saptamadığı için sıcak bakmadım açıkçası amniyosenteze inşallah bu süreçlerde geçecek. sana da sağlıkla doğumlar diliyorum zamanınız az kalmış hayırlısıyla kavuşursun inşallah bebeğine canım
elin kanada sinda hastanede , resepsiyon dan hemsiresine herkes taniyor beniakşam arıcam 1 ay sonra gel derse değiştiricem bu sefer sıktı artık
bakim arıcamm
maşallah bebeğe doydun doğmadan
Bende bizim türkiye de randevu bile oluşturmayan doktora gidemelin kanada sinda hastanede , resepsiyon dan hemsiresine herkes taniyor beni
ultroson da artik her seyi anliyorum , bobrek , mesane vs vs
Cok uzgunum, bazen malesef oyle olabiliyor insanlar. Erkekler meseleye daha mekanik bakiyor aslinda. Bizim gibi bakmiyorlar.Bugün hıçkırarak ağladım ya
Çünkü beni anlayan destek olan hiç kimse yok çok yalnız hissettim
Eşime yada kardeşime bebekle ilgili bakımıyla yada alışverişle ilgili Bi şeylerden bahsettiğimde geçiştiriyorlar ama ben onların iş yeri sorunlarını dinliyorumm
İyi ki burası var ve bu mesajları tek tek okuyorum
Ben ağlayınca bebek bayagı şiddetli hareket etti tekme attı üzülmüş müdür benim gibi stres e mi girdi acaba şimdi de pişmanımilerde diyelim ki 3 yaşında 5 yaşında anneler napıyor acaba çocukların önünde ağlıyorlar mı çok kötü hissettim
Kuzum benim özel klinigine gittiğim doktor ayda bir gel diyordu çünkü iki hafta dese bir muayeneyi ücretsiz yapacak ya islerine gelmiyor para kaygısından adam ne sorsam normal diyor gitmeyeyim ücretsiz bakmak zorunda kalmasın diye 28. Haftamda kontrolüm vardı gitmedim bıraktım doktoru, özel hastanede başka doktora gittim memnun kaldım ama o da bir ay sonra demişti özellerin geneli boyle heralde cumartesi ona gibi daha görünecem benim su sınırdaydı bi daha emin olmam lazim sıkıntı olmadığına, devletteki doktorum iki haftada bir kontrole indirdi haftam ilerledi diye devletten devam edicem doğumu da devlette yapasim var hatta doktoruma çok güveniyorum paramla rezil olmaya tahammulum kalmadı resmenrandevulara kaç hafta bir gitmeye başladınız ben 32haftada gittim ama doktor tarih vermedi bende sormadımdoğurunca mı gideceğim anlamadım akşam ariyim de sorayım ne zaman geleyim diye
Ay ne tatlısın atlasin minnoş annesiKızlar ben iyice dobiçko oldumellerim ayaklarım büyüdü
Rahminizde mekanik bir sorun yok ise ve bebek ters vs gelmiyor ise tavsiye edilen normal dogum. Tup yada naturel farketmiyor. En iyisi ve en cabuk iyileseni normal dogum. Ben karindan ameliyat gecirdigim icin sezeryana mecburum.Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar doğumu nasıl düşünüyorsunuz? Kimisi bana riske atma sezeryan ol diyor. Tüp bebekler genelde sezeryan oluyor diyorlar. Bı arkadasiminda normal doğumda bebek kanalda sıkıştığı için alnında iz kaldı geçmedi, bı yandan o geliyor aklıma. Kafam çok karışık. Daha doktorumla konuşmadım düşüncesi ne bilmiyorum.
haklısın gerçekten benimki de her gittiğimde normal her şey sorun yok diyor ama içim içimi yiyor acaba doğru mu yoksa geçiştiriyor mu diyeKuzum benim özel klinigine gittiğim doktor ayda bir gel diyordu çünkü iki hafta dese bir muayeneyi ücretsiz yapacak ya islerine gelmiyor para kaygısından adam ne sorsam normal diyor gitmeyeyim ücretsiz bakmak zorunda kalmasın diye 28. Haftamda kontrolüm vardı gitmedim bıraktım doktoru, özel hastanede başka doktora gittim memnun kaldım ama o da bir ay sonra demişti özellerin geneli boyle heralde cumartesi ona gibi daha görünecem benim su sınırdaydı bi daha emin olmam lazim sıkıntı olmadığına, devletteki doktorum iki haftada bir kontrole indirdi haftam ilerledi diye devletten devam edicem doğumu da devlette yapasim var hatta doktoruma çok güveniyorum paramla rezil olmaya tahammulum kalmadı resmen
teşekkürr ederimAy ne tatlısın atlasin minnoş annesi
Ben de Bibs var, bir de Difrax hediye geldi. Bakip duruyorum, hangisi dogru diye. Hatta emzik verilmelimi verilmemelimi emin dahi degilim :)Kızlar emziği bibs mi alsam Avent mi bir türlü karar veremiyorum ,bibs tarzı daha çok hoşuma gidiyor aslnda bir de kauçuk mu slikon mu daha mantıklı ?
Bende yapicamda ekimin başında mi yapsam diyorum iyice agirlasinca zor olur gibiKızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim.
çok güzel ve orjinal duruyorKapı süsü hediyeliklerim geldi kızlar çok güzellerİsme karar veremediğimden isimsiz yaptırdım. Sevdiğim karakterler
Ben bugun koltuklar icin yikama firmasi cagirdim ne olur ne olmaz diye. Buharli dezenfektan makineyle temizliyorlar. Bir ayda da cok kirlenmezler herhalde.Kızlar iyi akşamlar, şimdi doğum öncesi koltuklardan halılara evi dip köşe temizletmek istiyorum. Sizce ne zaman yaptırayım bunu? Ekim ortası gibi geç mi olur bilemedim
bebegin buyuklugune gore 32. haftadan sonra hareketlerde azalma olabiliyormus. malum yerleri daraliyor :) korkmayin. ama sakince sol yanina uzan, sessiz birsekilde bir iki hareket bekle demisti doktorum.Normalde geceleri balik gibi oynar
Dun aksamdan beri sert ve hissetmiyorum
Korkmaya basladim
Canım dün geceden beri hareket yok tatlı bir şeyler yedim soluma yattım bekliyorum ben de korktum çünkü normalde çok hareketli. İnş hareket ederler belki de normaldirNormalde geceleri balik gibi oynar
Dun aksamdan beri sert ve hissetmiyorum
Korkmaya basladim
Sevdiğin çizgi karakterleri seçiyorsun yapıyor. Ben de çok beğendim çok güzel magnetler de hazırlamışçok güzel ve orjinal duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?