İçimize su serptinbebegin buyuklugune gore 32. haftadan sonra hareketlerde azalma olabiliyormus. malum yerleri daraliyor :) korkmayin. ama sakince sol yanina uzan, sessiz birsekilde bir iki hareket bekle demisti doktorum.
Nerde yaptırdınSevdiğin çizgi karakterleri seçiyorsun yapıyor. Ben de çok beğendim çok güzel magnetler de hazırlamış
Çok tatlı olmuşsun amaKızlar ben iyice dobiçko oldumellerim ayaklarım büyüdü
bnn_hobi İnstagram sayfasıNerde yaptırdın
benim normalde de kalındı daha çok kalınlaştı lömbür lömbür geziyorumÇok tatlı olmuşsun amahepimiz öyleyiz merak etme benim bacaklarım incedir normalde baya kalınlaştı baktıkça moralim bozuluyor bi göbek de popoda oluştu bi de
inanin ben de 2-3 gundur inanilmaz irilestigimi hissettim. Baya paytak paytak yuruyorum, nefesim tikaniyor. O zavalliciklar da o dar yerde ne yapiyorlar acabaİçimize su serptindoktorun görüşünü öğrenmiş olduk teşekkür ederiz yerlerinin daraldığını hissedebiliyorum, sığmıyor ki zavallılar tepişsinler
Ben profesöre gidiyorum her gittiğim de muayne ücreti veriyorum özel hastane neyin kafasını yasıyo acaba ani bısey olsa ne yapacak 1 ay sonra gel dedim diyecek mi cok sacmaKuzum benim özel klinigine gittiğim doktor ayda bir gel diyordu çünkü iki hafta dese bir muayeneyi ücretsiz yapacak ya islerine gelmiyor para kaygısından adam ne sorsam normal diyor gitmeyeyim ücretsiz bakmak zorunda kalmasın diye 28. Haftamda kontrolüm vardı gitmedim bıraktım doktoru, özel hastanede başka doktora gittim memnun kaldım ama o da bir ay sonra demişti özellerin geneli boyle heralde cumartesi ona gibi daha görünecem benim su sınırdaydı bi daha emin olmam lazim sıkıntı olmadığına, devletteki doktorum iki haftada bir kontrole indirdi haftam ilerledi diye devletten devam edicem doğumu da devlette yapasim var hatta doktoruma çok güveniyorum paramla rezil olmaya tahammulum kalmadı resmen
Ben de. Buarada 3 hafta arayla cagirmis oldu. En yakin kontrolum pazar gunu. Acaba ondan sonra 2 haftada bir mi cagirir bilemiyorum.Ben profesöre gidiyorum her gittiğim de muayne ücreti veriyorum özel hastane neyin kafasını yasıyo acaba ani bısey olsa ne yapacak 1 ay sonra gel dedim diyecek mi cok sacma
Ah güzel anneBugün hıçkırarak ağladım ya
Çünkü beni anlayan destek olan hiç kimse yok çok yalnız hissettim
Eşime yada kardeşime bebekle ilgili bakımıyla yada alışverişle ilgili Bi şeylerden bahsettiğimde geçiştiriyorlar ama ben onların iş yeri sorunlarını dinliyorumm
İyi ki burası var ve bu mesajları tek tek okuyorum
Ben ağlayınca bebek bayagı şiddetli hareket etti tekme attı üzülmüş müdür benim gibi stres e mi girdi acaba şimdi de pişmanımilerde diyelim ki 3 yaşında 5 yaşında anneler napıyor acaba çocukların önünde ağlıyorlar mı çok kötü hissettim
İnanır misin bıraktığım doktorun numarası bile yoktu vermiyordu ben sekretere ulasicam o doktora sonra sekreter bana ben sekretere o doktora bu şekildeydi kendi kliniği bir de yani bastan beri gidiyordum en son yine randevum vardı koronayi atlatıp gitmişim bir suru kaygım var rahatlamaya bebeği gormeye ihtiyacim var 10 dkda geçiştirdi beni bebek dönmüyor göremiyorum falan dedi her şey normal bi sonraki ay görüşelim dedi 10 dkya 400 tl verdim düşün, randevu olusturmustum sinirimden gitmedim neden gelmiyorsun bi sorun mu var başına bir şey mi geldi diye aramadılar bile o yüzden doktor değiştirmek için asla geç değil ben boşuna aylarca düzenim bozulmasın diye tahammül etmişim küçük ilçede yaşamanın dezavantajı iste bir tane doktor popüler oluyor ona bağlı kalmak zorunda kalıyorsun devlet hastanesinden beterdi sıra bekliyordum orda da bıraktım rahatladimBen profesöre gidiyorum her gittiğim de muayne ücreti veriyorum özel hastane neyin kafasını yasıyo acaba ani bısey olsa ne yapacak 1 ay sonra gel dedim diyecek mi cok sacma
Artık demesi gerek canım nst olayı ve kontrol oluyoBen de. Buarada 3 hafta arayla cagirmis oldu. En yakin kontrolum pazar gunu. Acaba ondan sonra 2 haftada bir mi cagirir bilemiyorum.
Oda değişikmiş cidden ilk gittiğimde dedi doktorum istediğin zaman arayabilirsin yazabilirsin diye gecen hafta kontrol de yine dedi saat kaç olursa olsun benden baska doktorun olmadığına göre tabi ki arayacaksın bısey olursa diye o zaman iyi ki değiştirmişsin canımİnanır misin bıraktığım doktorun numarası bile yoktu vermiyordu ben sekretere ulasicam o doktora sonra sekreter bana ben sekretere o doktora bu şekildeydi kendi kliniği bir de yani bastan beri gidiyordum en son yine randevum vardı koronayi atlatıp gitmişim bir suru kaygım var rahatlamaya bebeği gormeye ihtiyacim var 10 dkda geçiştirdi beni bebek dönmüyor göremiyorum falan dedi her şey normal bi sonraki ay görüşelim dedi 10 dkya 400 tl verdim düşün, randevu olusturmustum sinirimden gitmedim neden gelmiyorsun bi sorun mu var başına bir şey mi geldi diye aramadılar bile o yüzden doktor değiştirmek için asla geç değil ben boşuna aylarca düzenim bozulmasın diye tahammül etmişim küçük ilçede yaşamanın dezavantajı iste bir tane doktor popüler oluyor ona bağlı kalmak zorunda kalıyorsun devlet hastanesinden beterdi sıra bekliyordum orda da bıraktım rahatladim
Bebek iri oluyo gebelik sekeri olanların onun da olmaması için diyet veriyolar uygun besleniyosun canım kansızlık için ya iğne ya hap verir belki direk serum da verebilir insallah bısey olmaz kontrollü olduktan sonraKizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Selamlar, bende de suphe olmustu ama sonra cok ciddi olmadigina karar verdiler. Cok korkmayin hemen. Bebekte irilik yapabiliyor. Dikkat etmezseniz daha sonra kalici diyabet olma riski de var az da olsa.Kizlar gebelik şekerim cikti
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
En son 2 hafta once NST oldum, malum acillik olunca. Size NST'yi ne sıklıkla yapiyorlar?Artık demesi gerek canım nst olayı ve kontrol oluyo
Oda değişikmiş cidden ilk gittiğimde dedi doktorum istediğin zaman arayabilirsin yazabilirsin diye gecen hafta kontrol de yine dedi saat kaç olursa olsun benden baska doktorun olmadığına göre tabi ki arayacaksın bısey olursa diye o zaman iyi ki değiştirmişsin canım
Bebek iri oluyo gebelik sekeri olanların onun da olmaması için diyet veriyolar uygun besleniyosun canım kansızlık için ya iğne ya hap verir belki direk serum da verebilir insallah bısey olmaz kontrollü olduktan sonra
benimde ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı korkma öncelikle içini ferah tut. doğumuna kadar yediklerine içtiklerine dikkat et . tabi burda şekerinin kaç çıktığı da önemli çok çok yüksekse insülin başlayabiliyorlar. kullanan arkadaşlarım oldu elhamdülillah sağlıklı bebişleri oldu. kansızlığa gelince demir ilacı vs. kullanırsın en kısa sürede toparlarsın inşallah. yeterki içini ferah tutKizlar gebelik şekerim cikti
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
hiç hareket yoksa gidin normal değilCanım dün geceden beri hareket yok tatlı bir şeyler yedim soluma yattım bekliyorum ben de korktum çünkü normalde çok hareketli. İnş hareket ederler belki de normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?