2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bebegin buyuklugune gore 32. haftadan sonra hareketlerde azalma olabiliyormus. malum yerleri daraliyor :) korkmayin. ama sakince sol yanina uzan, sessiz birsekilde bir iki hareket bekle demisti doktorum.
İçimize su serptin doktorun görüşünü öğrenmiş olduk teşekkür ederiz yerlerinin daraldığını hissedebiliyorum, sığmıyor ki zavallılar tepişsinler

İçimize su serptin doktorun görüşünü öğrenmiş olduk teşekkür ederiz yerlerinin daraldığını hissedebiliyorum, sığmıyor ki zavallılar tepişsinler
inanin ben de 2-3 gundur inanilmaz irilestigimi hissettim. Baya paytak paytak yuruyorum, nefesim tikaniyor. O zavalliciklar da o dar yerde ne yapiyorlar acaba

ay kızlar bütün modum düştü ben izine çıkacağım diye yerime birini arıyorlar şuanda ona cv doldurtuyorum gelen kıza kendinmi kovulmuş gibi hissediyorum

Ben profesöre gidiyorum her gittiğim de muayne ücreti veriyorum özel hastane neyin kafasını yasıyo acaba ani bısey olsa ne yapacak 1 ay sonra gel dedim diyecek mi cok sacma

Ben profesöre gidiyorum her gittiğim de muayne ücreti veriyorum özel hastane neyin kafasını yasıyo acaba ani bısey olsa ne yapacak 1 ay sonra gel dedim diyecek mi cok sacma
Ben de. Buarada 3 hafta arayla cagirmis oldu. En yakin kontrolum pazar gunu. Acaba ondan sonra 2 haftada bir mi cagirir bilemiyorum.

selam kızlar, doktorumu yeni değiştirmiştim tam rahat ettim dedim ki bugün aradılar sağlık sebepleri dolayısıyla 3 ay hastanede olamayacakmış. Farklı bir doktora yönlendirelim diyor. Yeni doktor da internet yorumları az, 1990 doğumlu çıtı pıtı bir hanım (henüz muayene olmadım). Başka mı araştırsam napsam bilemedim.

Ah güzel anne şu 8 ayda ağladığımı ömrümde ağlamadım bende. Ki ömrümde hiç kolay geçmedi. Bebeğin anneyle bağ kurup hayattayken bu dertleri sorumluluk aldığına dair bir yazı okumuştum. Mesela anne yalnız hissediyor üzülüyor. Bebek anneye bağımlı hissediyor uzaklaştıkça kendini suçlu hissediyor her kararını annesine danışıyor gibi gibi. O yüzden ağladığımda mutlaka bebeğimden özür diliyorum seninle alakalı değil senin bir sorumluluğun yok. Senin bir karman yok diyerek. Doğduğunda da hep bu şekilde konuşacağım.

İnanır misin bıraktığım doktorun numarası bile yoktu vermiyordu ben sekretere ulasicam o doktora sonra sekreter bana ben sekretere o doktora bu şekildeydi kendi kliniği bir de yani bastan beri gidiyordum en son yine randevum vardı koronayi atlatıp gitmişim bir suru kaygım var rahatlamaya bebeği gormeye ihtiyacim var 10 dkda geçiştirdi beni bebek dönmüyor göremiyorum falan dedi her şey normal bi sonraki ay görüşelim dedi 10 dkya 400 tl verdim düşün, randevu olusturmustum sinirimden gitmedim neden gelmiyorsun bi sorun mu var başına bir şey mi geldi diye aramadılar bile o yüzden doktor değiştirmek için asla geç değil ben boşuna aylarca düzenim bozulmasın diye tahammül etmişim küçük ilçede yaşamanın dezavantajı iste bir tane doktor popüler oluyor ona bağlı kalmak zorunda kalıyorsun devlet hastanesinden beterdi sıra bekliyordum orda da bıraktım rahatladim

Ben de. Buarada 3 hafta arayla cagirmis oldu. En yakin kontrolum pazar gunu. Acaba ondan sonra 2 haftada bir mi cagirir bilemiyorum.
Artık demesi gerek canım nst olayı ve kontrol oluyo
Oda değişikmiş cidden ilk gittiğimde dedi doktorum istediğin zaman arayabilirsin yazabilirsin diye gecen hafta kontrol de yine dedi saat kaç olursa olsun benden baska doktorun olmadığına göre tabi ki arayacaksın bısey olursa diye o zaman iyi ki değiştirmişsin canım
Kizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Bebek iri oluyo gebelik sekeri olanların onun da olmaması için diyet veriyolar uygun besleniyosun canım kansızlık için ya iğne ya hap verir belki direk serum da verebilir insallah bısey olmaz kontrollü olduktan sonra

kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Selamlar, bende de suphe olmustu ama sonra cok ciddi olmadigina karar verdiler. Cok korkmayin hemen. Bebekte irilik yapabiliyor. Dikkat etmezseniz daha sonra kalici diyabet olma riski de var az da olsa.
Eger sinirda falan cikarsaniz: 6 ogun yeyin. Sabah kahvaltıda 1 tane haslanmis yumurtaniz olsun mutlaka, protein hem bebege cok faydali hem sizin seker dengeniz icin. Uzun sure ac kalmayin. Meyvelerden uzum-karpuz-incir uzak durun. Meyve gunde iki kere minik bir avuc OK vermisti bana. Paketli gida ve sekerli seyler yemeyin. Ara ogunlerinize yogurt-kefi-ayran vs mutlaka ekleyin. Acikcasi doguma kadar hem size hem bebeginize faydali bir diyet olur. Bazen boyle kotuymus gibi gelen haberler hayirli da olabiliyor. Ben o korkuyla gayet dengeli beslendim.

En son 2 hafta once NST oldum, malum acillik olunca. Size NST'yi ne sıklıkla yapiyorlar?

kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
benimde ilk gebeliğimde gebelik şekerim vardı korkma öncelikle içini ferah tut. doğumuna kadar yediklerine içtiklerine dikkat et . tabi burda şekerinin kaç çıktığı da önemli çok çok yüksekse insülin başlayabiliyorlar. kullanan arkadaşlarım oldu elhamdülillah sağlıklı bebişleri oldu. kansızlığa gelince demir ilacı vs. kullanırsın en kısa sürede toparlarsın inşallah. yeterki içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…