2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
hiç hareket yoksa gidin normal değil
Hareket etti canım çok şükür uyku zamanına denk geldim belki de ya da pozisyonu çok hissettirmeyecek şekilde döndü çünkü sert hareketler yerini daha küçük hareketler başladı takip etmeye devam ediyorum

göbekten yapıyorum zararı var mı hiç bilmiyorum :/
Devlete gittiğim doktor hala niye göbekten yapıyorsun dedi. Hoş hiç güvenmiyorum o doktora daha ultrasonu kullanmayı bilmiyor, dışardan geliyormuş ilçeye cihaz yabanciymis. Yine de insanın içine kurt düşürüyor. Kendi doktorum geçen ay göbekten yapmaya devam edebilirsin demişti. 2hafta sonra kendi doktoruma randevum var yine soracağım. Kaan Kocatepe videosunda hiç bı zararı olmaz göbekten yapmanın demiş.

Yağ tabakası var diye okumuştum bende bebeğe geçme imkanı zaten yok ama göbek sertleştikce zor oluyor tabiki

Kizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Gebelik şekerine daha yeni mi bakıldı bende de var canım ilk gün çok ağladım moralim çok bozuldu ama diyetle devam ediyorum değerlerin ne ki bir ara bana insülin başlamayı düşündüler ama ben diyet taraftarı devam etmek istedim şu an bebekte bir sıkıntı yok çok şükür yüksekliğine göre ya diyet ya insülin başlarlar dikkat edildiği sürece bebeğe bir sıkıntı olmuyor ama dikkat edilmezse tabii sıkıntılı şeyler olabilirmiş

Merhaba hanımlar bi sorum var size hastane çantanıza kaç adet bebek bezi koydunuz benim sezeryan olacağı için 2 gün kalıcam garanti karar veremedim

doğum pozisyonuna gecincede hareketler azalıyormuş ya. şükür etmiş zatende yine de takip edin. Bende kısa zamanda hareket etmesin telaşlanıyorum.Sabaha karşı kasığıma bir dolgunluk his, başladı 1/2 saat geçmedi çok korktum sonra işe falan gelince sanki uyandı hareketlendi biranda yer değiştirdi. bütün basınç gitti dana kesin kafasını oraya dayadı öyle uyuyakaldı :)

Insallah
Bayagi bir gerildim
Erken doğuma neden olabileceğini okudum stres oldum
Bakalim yarin endokrine gideceğim o ne diyecek

Tamam dikkat edeceğim artik bakalik insallah ise yarar
Karnim da halen sert
Doktor hareket ediyor ve kanaman yoksa sorun değil dedi ama içim hic rahat değil

Merhaba hanımlar bi sorum var size hastane çantanıza kaç adet bebek bezi koydunuz benim sezeryan olacağı için 2 gün kalıcam garanti karar veremedim
Ben de dun sordum bu soruyu 1-2 ay once sezeryan olan bir arkadasima. Hastane veriyor dedi. Ancak ben kendim goturmek istiyorum. Gunde 6-8 kere altlarini islattiklarini varsaysak. 20 tane goturmek garanti olur sanki.

Tamam dikkat edeceğim artik bakalik insallah ise yarar
Karnim da halen sert
Doktor hareket ediyor ve kanaman yoksa sorun değil dedi ama içim hic rahat değil
Bu aralar hepimizin duygulari cok karisik. Ben de herseyden suphelenmeye basladim. Her gece ruyalarimda hazirliksiz cantasiz doguma gidiyorum.
Hic endiselenmeyin. Guzel beslenirseniz, doguma kadar da cok sismeden saglikla gidersiniz. Yazmayi unuttum. Bana parmaktan olcum yaptigim bir kan sekeri olcme cihazi vermislerdi. Eger patates ve pirinc tuketir isem, seker yuksek cikiyordu. Ancak boyle proteinli (kofte-tavuk-mercimek-nohut vs) yersem, salata tuketirsem yaninda sekerim normal cikiyordu. Bir de tavsiyem beyaz ekmek yerine eksi mayali bulursaniz, kahvalti ve oglen ogunlerinizde onu tuketin. Cok dengeliyor. Hersey yolunda gidecek, siz de son haftalara cok saglikli beslenmis gireceksiniz.

Merhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmış yani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı

Kizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Seker yüklemesi için geç değil mi canim niye bu kadar beklettiler ki seni 26 ya kadar yapılması gerek demişti bana doktorum diyetle devam edersin korkma bi şey olmaz inşallah yavruna

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, hala göbekten mı yapiyorsunuz yoksa kola bacağa geçtiniz mı?
Ben kola geçtim yaklaşık bir aydır göbek büyüdükçe morarmalarim çok oldu doktora da sordum kol bacak farketmez dedi

Ben de dun sordum bu soruyu 1-2 ay once sezeryan olan bir arkadasima. Hastane veriyor dedi. Ancak ben kendim goturmek istiyorum. Gunde 6-8 kere altlarini islattiklarini varsaysak. 20 tane goturmek garanti olur sanki.
En son 15e karar verip bıraktım içine yeterli olur diye düşünüyorum bi biberon kaldı sadece emmezse diye ona da karar verirsem çantamız bitiyor inşallah 33. Hafta sonu gibi sağlıkla gelsinler inşallah

Doğunca neler yapacaklar minnoşlar heyecan yaratıyorlar :) ben de rüyamda uyandım zaman geçmiş 35 haftalık olmuş bir an rahatlamıştım. Son günlerin heyecanı başladı hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…