- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Her hafta giriyorum canım 30 haftadan beriEn son 2 hafta once NST oldum, malum acillik olunca. Size NST'yi ne sıklıkla yapiyorlar?
göbekten yapıyorum zararı var mı hiç bilmiyorum :/Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, hala göbekten mı yapiyorsunuz yoksa kola bacağa geçtiniz mı?
Hareket etti canım çok şükürhiç hareket yoksa gidin normal değil
Devlete gittiğim doktor hala niye göbekten yapıyorsun dedi. Hoş hiç güvenmiyorum o doktora daha ultrasonu kullanmayı bilmiyor, dışardan geliyormuş ilçeye cihaz yabanciymis. Yine de insanın içine kurt düşürüyor. Kendi doktorum geçen ay göbekten yapmaya devam edebilirsin demişti. 2hafta sonra kendi doktoruma randevum var yine soracağım. Kaan Kocatepe videosunda hiç bı zararı olmaz göbekten yapmanın demiş.göbekten yapıyorum zararı var mı hiç bilmiyorum :/
Yağ tabakası var diye okumuştum bende bebeğe geçme imkanı zaten yok ama göbek sertleştikce zor oluyor tabikiDevlete gittiğim doktor hala niye göbekten yapıyorsun dedi. Hoş hiç güvenmiyorum o doktora daha ultrasonu kullanmayı bilmiyor, dışardan geliyormuş ilçeye cihaz yabanciymis. Yine de insanın içine kurt düşürüyor. Kendi doktorum geçen ay göbekten yapmaya devam edebilirsin demişti. 2hafta sonra kendi doktoruma randevum var yine soracağım. Kaan Kocatepe videosunda hiç bı zararı olmaz göbekten yapmanın demiş.
Gebelik şekerine daha yeni mi bakıldı bende de var canım ilk gün çok ağladım moralim çok bozuldu ama diyetle devam ediyorum değerlerin ne ki bir ara bana insülin başlamayı düşündüler ama ben diyet taraftarı devam etmek istedim şu an bebekte bir sıkıntı yok çok şükürKizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Ben hep bacakta yaptım öyle de devam ediyorumKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, hala göbekten mı yapiyorsunuz yoksa kola bacağa geçtiniz mı?
Kola geçeli çok oldu canm bacağa yapmak istiyorum ama korkuyorumKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, hala göbekten mı yapiyorsunuz yoksa kola bacağa geçtiniz mı?
doğum pozisyonuna gecincede hareketler azalıyormuş ya. şükür etmiş zatende yine de takip edin. Bende kısa zamanda hareket etmesin telaşlanıyorum.Sabaha karşı kasığıma bir dolgunluk his, başladı 1/2 saat geçmedi çok korktum sonra işe falan gelince sanki uyandı hareketlendi biranda yer değiştirdi. bütün basınç gitti dana kesin kafasını oraya dayadı öyle uyuyakaldı :)Hareket etti canım çok şüküruyku zamanına denk geldim belki de ya da pozisyonu çok hissettirmeyecek şekilde döndü çünkü sert hareketler yerini daha küçük hareketler başladı takip etmeye devam ediyorum
InsallahArtık demesi gerek canım nst olayı ve kontrol oluyo
Oda değişikmiş cidden ilk gittiğimde dedi doktorum istediğin zaman arayabilirsin yazabilirsin diye gecen hafta kontrol de yine dedi saat kaç olursa olsun benden baska doktorun olmadığına göre tabi ki arayacaksın bısey olursa diye o zaman iyi ki değiştirmişsin canım
Bebek iri oluyo gebelik sekeri olanların onun da olmaması için diyet veriyolar uygun besleniyosun canım kansızlık için ya iğne ya hap verir belki direk serum da verebilir insallah bısey olmaz kontrollü olduktan sonra
Tamam dikkat edeceğim artik bakalik insallah ise yararSelamlar, bende de suphe olmustu ama sonra cok ciddi olmadigina karar verdiler. Cok korkmayin hemen. Bebekte irilik yapabiliyor. Dikkat etmezseniz daha sonra kalici diyabet olma riski de var az da olsa.
Eger sinirda falan cikarsaniz: 6 ogun yeyin. Sabah kahvaltıda 1 tane haslanmis yumurtaniz olsun mutlaka, protein hem bebege cok faydali hem sizin seker dengeniz icin. Uzun sure ac kalmayin. Meyvelerden uzum-karpuz-incir uzak durun. Meyve gunde iki kere minik bir avuc OK vermisti bana. Paketli gida ve sekerli seyler yemeyin. Ara ogunlerinize yogurt-kefi-ayran vs mutlaka ekleyin. Acikcasi doguma kadar hem size hem bebeginize faydali bir diyet olur. Bazen boyle kotuymus gibi gelen haberler hayirli da olabiliyor. Ben o korkuyla gayet dengeli beslendim.
Ben de dun sordum bu soruyu 1-2 ay once sezeryan olan bir arkadasima. Hastane veriyor dedi. Ancak ben kendim goturmek istiyorum. Gunde 6-8 kere altlarini islattiklarini varsaysak. 20 tane goturmek garanti olur sanki.Merhaba hanımlar bi sorum var size hastane çantanıza kaç adet bebek bezi koydunuz benim sezeryan olacağı için 2 gün kalıcam garanti karar veremedim
Bu aralar hepimizin duygulari cok karisik. Ben de herseyden suphelenmeye basladim. Her gece ruyalarimda hazirliksiz cantasiz doguma gidiyorum.Tamam dikkat edeceğim artik bakalik insallah ise yarar
Karnim da halen sert
Doktor hareket ediyor ve kanaman yoksa sorun değil dedi ama içim hic rahat değil
Seker yüklemesi için geç değil mi canim niye bu kadar beklettiler ki seni 26 ya kadar yapılması gerek demişti bana doktorum diyetle devam edersin korkma bi şey olmaz inşallah yavrunaKizlar gebelik şekerim cikti
Bu ne demek oluyor korktum
kansızlık cikti
Endokrine yönlendirdi
Bebegime zararı olur mu
Ben kola geçtim yaklaşık bir aydır göbek büyüdükçe morarmalarim çok oldu doktora da sordum kol bacak farketmez dediKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, hala göbekten mı yapiyorsunuz yoksa kola bacağa geçtiniz mı?
En son 15e karar verip bıraktım içine yeterli olur diye düşünüyorum bi biberon kaldı sadece emmezse diye ona da karar verirsem çantamız bitiyor inşallah 33. Hafta sonu gibi sağlıkla gelsinler inşallahBen de dun sordum bu soruyu 1-2 ay once sezeryan olan bir arkadasima. Hastane veriyor dedi. Ancak ben kendim goturmek istiyorum. Gunde 6-8 kere altlarini islattiklarini varsaysak. 20 tane goturmek garanti olur sanki.
Doğunca neler yapacaklar minnoşlar heyecan yaratıyorlar :) ben de rüyamda uyandım zaman geçmiş 35 haftalık olmuş bir an rahatlamıştım. Son günlerin heyecanı başladı hepimizdedoğum pozisyonuna gecincede hareketler azalıyormuş ya. şükür etmiş zatende yine de takip edin. Bende kısa zamanda hareket etmesin telaşlanıyorum.Sabaha karşı kasığıma bir dolgunluk his, başladı 1/2 saat geçmedi çok korktum sonra işe falan gelince sanki uyandı hareketlendi biranda yer değiştirdi. bütün basınç gitti dana kesin kafasını oraya dayadı öyle uyuyakaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?