2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de hep iğne yaparken tepmeyi yiyorum ama en iyisi göbekten yapmakmis en etkilisi.

Aldım canım valla omronu, ölçmeye başladım bence gayet güzel memnun kaldım ben

Tatlım yanlış hatirlamiyorsam 2. Doz tetanoz aşımda gittiğimde başka bir gebe kadinla karşılaştım 31 yada 32.haftasindaydi geç kaldım diye korkmustu yapıldı yani .Tekrar sorardım 2 hafta sonra kan vereceğim biraz geç olabilir bence doktorunada sor

Dimi ya hani evet anlamı yok gibi ama bence çok büyük anlamı var masal yani
Masalın anlamı var ama gayet anlamlı hani iki ismin birleşmesinden oluşmuş harf topluluğu değil ki manasız bence gayet anlamlı o kısmına takılma hiç kim ne derse desin

999 ayarında tek bir tane olumsuz yorum vardı. Ürün 4.8 puanlı, kalan yorumlar olumluydu. Hem ebebek hem diğer e-ticaret yorumlarını okudum. Buna rağmen sıkıntı çıkarsa artık elimden bir şey gelmez.
baby mom aldım. Saf gümüş yazıyor, 999 ayar. Aldatmak amaçlı yalan yanlış yazmadılarsa sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum, öyleyse vay halimize
Ben de hep iğne yaparken tepmeyi yiyorum ama en iyisi göbekten yapmakmis en etkilisi.
Evet en hızlı öyle etki ediyormuş.

Her yere kolay uyum sağlardim normalde hamilelikte bağışıklık biraz düşüyor haliyle hastalandım. Nane limon zencefil ne varsa yapacağım eve dönünce bir de karabiber de iyi geliyormuş. Boğazım için de sirkeli suyla gargara yapacağım.

Siyatik ağrıyla savaşıyorum kuzum doğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
ben bir şey öğrendim hastaneyle ilgili soğudum buz gibiyimm ama anlatmicam kimsenin psikolojini bozmamak için doktorumu değiştiricem boş gebelikten kürtaj olduğum doktorla devam edicem ama oda izne çıkıyor öteki ayın başına kadar hastane değilmiş şuanda boşluktayım

Kızlar bebek bakım çantasını almayanlar baby mom markası çok iyi fiyata düşmüş kendisi oyhso muadili olarak geçiyor bakabilirisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-22-16-34-02-586_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 101
Anlat kuzum Anlat
Meraktan çatlarım
Bende değiştirdim çok mutluyum

Kızlar bebek bakım çantasını almayanlar baby mom markası çok iyi fiyata düşmüş kendisi oyhso muadili olarak geçiyor bakabilirisiniz
Fıstık lokmam bunu niye sonradan atıyorsun niye yani Aldığım çantayı atimmi hi atimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…