Ben de hep iğne yaparken tepmeyi yiyorumBugün tam iğne olurken, iğne olduğum yerden iki tekme attı ufaklık. Aklım çıktı sıkıntı olacak diye. Hafif yara olmuş orası. Doktoruma sordum karından devam dedi. 2 hafta sonra tekrar soracağım. Ancak göbekten olmaya alıştım sanki bacak ve kol daha zor gelecek gibi
Aldım canım valla omronu, ölçmeye başladım bence gayet güzel memnun kaldım benCanım ya moralini bozma, inan bende o haldeyim. Sanki kimse yok gibi yanımda ama hormonal olarak da böyle hissediyor olabiliriz. Bir sürü eksik var, panik oluyorum ama benim dışında herkes rahat gibi geliyor ama aslında değil. Onlar da düşünüyordur ama iş hayatı da zor, bi de erkeklwr bizler gibi duygularını ifade edemez kolay kolay. Takılma, sen kendine ve isteklerine odaklan. Her şey yoluna girer.
Herşey çok pahalı, bende şok oldum fiyatı görünce. O parayı şimdi olsa bende vermek istemezdim canım haklısın. Yorumlar iyiyse al dursun, alınmış alınmıştır. Ben yıllaaarrrrr evvel aileme tansşyon aleti almıştım hala kullanırlar mesela. Yeter ki sağlam bişey olsun. Omron bu konuda iyi bir marka, uzun yıllar kullanırız diye düşünüyorum. Acaba 6 aydan sonra falan lazım olacakalrı da alsak mı yavaştan ya sanki ne alsak kar kardır gibi. Kendşmi tutamayıp 5 yaş ürünleri de almaya başlarmışım
Ah o dertler bende de var, ne valiz var ne beşik. Kıyafetleri bile yeni yıkamaya başladım. Bi tane el valizine şimdilik yerleştireceğim eşyaları. Doğum belli değil. İnşallah erken gelmez bıdıklar
Benimki de 37'de alacağını söyledi.Normal canımbenim kendi doktoruma kalsa 37 de alacak ama profesör 38 39 da olur dedi. Daha erkene de gerek yok bence
Anladım canım çok geçmiş olsun, ben daha nstye hiç girmedim bakalım girince belli olur o zaman benim deCanım benim 120 üzeri bebeğin 180 buluyor nst de. Nst de çıktı
Siyatik ağrıyla savaşıyorum kuzum
Tatlım yanlış hatirlamiyorsam 2. Doz tetanoz aşımda gittiğimde başka bir gebe kadinla karşılaştım 31 yada 32.haftasindaydi geç kaldım diye korkmustu yapıldı yani .Tekrar sorardım 2 hafta sonra kan vereceğim biraz geç olabilir bence doktorunada sorMerhaba kızlar ,benim tetanoz aşım tatil sebebiyle ve aile hekimi takibimin olmaması sebebiyle 1-2 hafta geç yapılmıştı neyse sonra zamanı geldiğinde sağlık ocağı aşının bittiğini 2 hafta gelmeyeceğini söyledi neyse 2 hafta daha geçti ben grip gibi oldum hemşire bu şekilde yapmıyoruz dedi ve bugün aşı için gittiğimde 30 haftadan sonra aşı yapmıyoruz dediler doğumu tetikleme ihtimali falan varmışyani ben doğuma tek doz aşıyla gireceğim , sanki stresim yetmiyormuş gibi bir de böyle bir şey çıktı
Masalın anlamı var ama gayet anlamlı hani iki ismin birleşmesinden oluşmuş harf topluluğu değil ki manasız bence gayet anlamlı o kısmına takılma hiç kim ne derse desinDimi ya hani evet anlamı yok gibi ama bence çok büyük anlamı var masal yani
999 ayarında tek bir tane olumsuz yorum vardı. Ürün 4.8 puanlı, kalan yorumlar olumluydu. Hem ebebek hem diğer e-ticaret yorumlarını okudum. Buna rağmen sıkıntı çıkarsa artık elimden bir şey gelmez.Çoğu kişi kremi bırakıyor. Süt ve gümüşün iyileştirici etkisi varmış kreme gerek kalmıyormuş.
Bende e bebekten sipariş ettim kapıya geldi iadeye gönderdim işe yaramıyor diye çok yorum gördüm
baby mom aldım. Saf gümüş yazıyor, 999 ayar. Aldatmak amaçlı yalan yanlış yazmadılarsa sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum, öyleyse vay halimizeCanım ne aldığını bilmiyorum bana kuzenim verdi araştırmadım o yüzden ama önemli olan gümüş kaplama değil tamamen gümüş olmasıymış o iyileştiriyormuş. Onlarda daha pahalı sanırım. Ona dikkat edin sipariş verirken.
Evet en hızlı öyle etki ediyormuş.Ben de hep iğne yaparken tepmeyi yiyorumama en iyisi göbekten yapmakmis en etkilisi.
Her yere kolay uyum sağlardim normalde hamilelikte bağışıklık biraz düşüyor haliyle hastalandım. Nane limon zencefil ne varsa yapacağım eve dönünce bir de karabiber de iyi geliyormuş. Boğazım için de sirkeli suyla gargara yapacağım.Gecmis olsun. Multivitamin konusunda ilk defa bebek kilosu ile ilintili oldugunu duyuyorum. Prenatal daha cok anne icin, bir de eksiklikleri tamamlamak icin. Zencefil ve bol ilik sivi da faydali olacaktir. Ben bir ara geceleri surekli kupkuru bogaz ile uyandim, burun tikali olunca mahfoldu uykularim.
ben bir şey öğrendim hastaneyle ilgili soğudum buz gibiyimm ama anlatmicam kimsenin psikolojini bozmamak için doktorumu değiştiricem boş gebelikten kürtaj olduğum doktorla devam edicem ama oda izne çıkıyor öteki ayın başına kadar hastane değilmiş şuanda boşluktayımSiyatik ağrıyla savaşıyorum kuzumdoğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
Anlat kuzum Anlatben bir şey öğrendim hastaneyle ilgili soğudum buz gibiyimm ama anlatmicam kimsenin psikolojini bozmamak için doktorumu değiştiricem boş gebelikten kürtaj olduğum doktorla devam edicem ama oda izne çıkıyor öteki ayın başına kadar hastane değilmiş şuanda boşluktayım
Fıstık lokmam bunu niye sonradan atıyorsun niye yaniKızlar bebek bakım çantasını almayanlar baby mom markası çok iyi fiyata düşmüş kendisi oyhso muadili olarak geçiyor bakabilirisiniz
Kız şirkete sor niye şimdi indirim yaptiginiFıstık lokmam bunu niye sonradan atıyorsun niye yaniAldığım çantayı atimmi hi atimmi
Senin oğlun olcak farkındasın dimiiiiiiii nedere yetecek bu çanta senin
gerçekten kötü herkes doğurduktan sonra anlatırımAnlat kuzum Anlat
Meraktan çatlarım
Bende değiştirdim çok mutluyum
Elele madre aldım ben, kurduk baktık gayet yeterli ve güzel geldi bizeKızlar bebek beşiği olarak ne tercih ettiniz ?
Vay be oyhsodan hemdeKız şirkete sor niye şimdi indirim yaptiginine aldın at bakim bana da oyhso hediye geldiği için yırttım çantadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?