2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar ben de bugün artık burun tıkanıklığı, hapşırmaktan ve baş ağrısından dolayı doktora gittim. Yaklaşık 2 haftadır burnumu kesip atmak istiyorum. Sürekli tıkanık ve akıyor. Doktor özellikle alerjilerin ve burun tıkanıklığının 32.haftada pik yaptığını söyledi. Hormonlardan dolayı alerjiler tetikleniyormuş. Kontrol etti enfeksiyon yokmuş o yüzden ilaç vermedi ve sakın antihistaminik kullanma dedi gelişim geriliği yapar dedi şu an grip gibi hissediyorum ama geçen senede grip sanıp 3 ayrı doktordan alerji tanısı almıştım
Benim gibi olanlar varsa aklınızda bulunsun sizin de bi süre daha çekeceğiz bunları anlaşılan

Senin oğlun olcak farkındasın dimiiiiiiii nedere yetecek bu çanta senin çocuktan sonra kullanılabilir gibi duruyor içi organizerli mi bari güle güle kullan beybi
Bakma ordan minnak olduğuna
Var var gördüm minyonum ya büyük boyuda vardı medium baktım bebek resmi katmışlar boyumu geçer diye korktum Buda geniş bence bebek arabasına asılmış resmi vardı gördüm

Güle güle kullan canım benim Allah içimize sindirsin hepimizin aldığıni,yaptığını

Diğer markalar 2 katı fiyatı bakalım olmazsa e bebekten alcam.

Burada muhabbeti görüp hastane çantası hazırlamakta geç kaldığımı fark ettim bugün hazırlayim bari dedim de renklileri falan hep birlikte mi yıkadınız. Daha hiç bişey hazır değil poşetlerle duruyor

Yataklar için alez almamız gerekiyor mu? Zaten bezleyeceğiz ama bir kaza olması durumunda alez fayda eder mi? Yatağın hava almasını engelleyeceği için aksine almak zararlı mı olur?
Ben kendi yatağımıza bile aldım. Gece falan kakası sırta kadar çıkarsa yatak da gidiyormuş. Zararlarını bilemicem ama kakalı yatak ne kadar silsem de içime sinmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…