2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
M mabel63 canım inşallah biraz daha direnirsiniz ama her durumdaki planlar hazır en azından tabii günlerini bekleseler çok güzel ama şu anda da olsa bir sorun olmayacak gibi görünüyor hiç canını sıkma sen inşallah en doğru zamanda gelir bebeklerin ,ben de bugün perinatoloğa gittim bir tane Prof vardı ona danışacaktım en son ya o da hiiiç iç açıcı şeyler söylemedi modum yerlerde böyle tabii ki şekerim falan düşmez bu stresle

Ayy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalım

Ben ayrı ayrı 40 derecede yıkadım

Ya kuzum kız arkadaşlarımızla aramızda hep eksikleri dagitiriz aramızda baya yük azaltiyor maddi anlamda.o sebeple yoksa tanımadığım biri getirmiyor
Benim yakın arkadaşlarım arasında evli ve bebek bekleyen tek ben olduğum için sanırım kimsenin aklına gelmiyor

Kıyafetleri önümüzdeki ayın başında yıkayacağım bende. Açık renkler ve koyu renkler olarak atacağım . Birde renk koruyucu kağıtlardan aldım ondan da koyarım renk solarsa karışmaz diye düşünüyorum. 60 derece fazla bence en fazla 40 derece 1 saat yıkamak yeter diye düşünüyorum

Koyu renkler olmadığı için ben hepsini bir yıkadım 30 derecede
Kıyafetleri bir muslinleri bir battaniyeleri bir yıkadım

Renk ayırıcı mendillerle yıkadım ben hiç renk karışma sorunu yaşamadım, 40 derece ile yıkadım aylara göre ayırıp hurçlara kaldırdık hepsini

Ben ütü ile uğraşmak istemedim kurutma makinesine atsam sıkıntı olur mu diye baktım diğer forumlara falan kurutmaya atanlar da varmış attım gitti şimdi kırış kırış ve çekmiş olarak çıkmasın diye dua ediyorum makine başında

Ütüyü neden yapıyoruz? Güzel görünsün diye mi yoksa daha temiz olsun diye mi? Ütü oldum olası baş düşmanım ama sırf bebiş için gittim ütü masası aldım.

bebek camasirlari 30 derecede yikanmali, ayrica cok sert sıkmamalı makine. Sonra 1 derece ayarında utuleyin. Acık renklerle renklileri ayirin derim.

Ütüyü neden yapıyoruz? Güzel görünsün diye mi yoksa daha temiz olsun diye mi? Ütü oldum olası baş düşmanım ama sırf bebiş için gittim ütü masası aldım.
Utu fabrikadan gelmis ve yikanmis olan kiyafet icin bir son dezenfekyasyon yolu. Ayrica pamuk tozlarindan da bir derece kurtuluyorsunuz. Ufakliklar alerji olmasin, temiz dezenfekte giyinsinler diye iyi bir method. Benim gibi utuden nefret eden biri bile 2 aksamda bolerek bitirdi

Güle güle kullan canım benim Allah içimize sindirsin hepimizin aldığıni,yaptığını
Amin hayırlısıyla balım

Sanki kendime yemek termos çantası almış gibi hissediyorum bir gelseydi içini görseydim içim rahat edecek dediğin gibi günde 8 defa çiş kaka yapsa yedek çantada alim

Ben ayrı yıkadım canım, zaten hepsi bir seferde sığmazdı dedim bari rengine göre böleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…