İnan bilmiyorum doğum tarihimiz belli oldu isimde kaldıkbsra61 @MaviNAZLI ve navicula aynı zorluğu yaşıyorum hala isim net değil. Neden biz böyle olduk yaa??
Ay bana da yazar mısın meraktan çatlarımH a p p y özelden yazdım ikinize dee
Ayy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalımDiğer markalar 2 katı fiyatı bakalım olmazsa e bebekten alcam.
Burada muhabbeti görüp hastane çantası hazırlamakta geç kaldığımı fark ettimbugün hazırlayim bari dedim de renklileri falan hep birlikte mi yıkadınız. Daha hiç bişey hazır değil poşetlerle duruyor
Biz eşim yüzünden bir türlü netleştiremedikbsra61 @MaviNAZLI ve navicula aynı zorluğu yaşıyorum hala isim net değil. Neden biz böyle olduk yaa??
Ben ayrı ayrı 40 derecede yıkadımAyy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalım
Benim yakın arkadaşlarım arasında evli ve bebek bekleyen tek ben olduğum için sanırım kimsenin aklına gelmiyorYa kuzum kız arkadaşlarımızla aramızda hep eksikleri dagitiriz aramızda baya yük azaltiyor maddi anlamda.o sebeple yoksa tanımadığım biri getirmiyor
Çarpıntı oluyor bende de canım bugün mesela biraz hızlı çarptığını düşündüm nabzımı ölçtüm 104 çıktı. O yüzden bi şüphelendim ben deCanım neyden şüpheleniyorsun. Benim hiç bir şüphem yoktu
Koyu renkler olmadığı için ben hepsini bir yıkadım 30 derecedeAyy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalım
Renk ayırıcı mendillerle yıkadım ben hiç renk karışma sorunu yaşamadım, 40 derece ile yıkadım aylara göre ayırıp hurçlara kaldırdık hepsiniAyy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalım
Ben de alayım o zaman.Ben kendi yatağımıza bile aldım. Gece falan kakası sırta kadar çıkarsa yatak da gidiyormuş. Zararlarını bilemicem ama kakalı yatak ne kadar silsem de içime sinmez.
bebek camasirlari 30 derecede yikanmali, ayrica cok sert sıkmamalı makine. Sonra 1 derece ayarında utuleyin. Acık renklerle renklileri ayirin derim.Ayy benimde öyle yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak.Sahi nasıl yıkalım çamaşırları benim makinam da bebek kıyafet yeri var 60 derecede çeker mi acaba zaten küçükler. Bir bilen olsa söylese beyazları, renklileri ayrı mı yıkayalım
Temiz olsun diye benceÜtüyü neden yapıyoruz? Güzel görünsün diye mi yoksa daha temiz olsun diye mi? Ütü oldum olası baş düşmanım ama sırf bebiş için gittim ütü masası aldım.
Utu fabrikadan gelmis ve yikanmis olan kiyafet icin bir son dezenfekyasyon yolu. Ayrica pamuk tozlarindan da bir derece kurtuluyorsunuz. Ufakliklar alerji olmasin, temiz dezenfekte giyinsinler diye iyi bir method. Benim gibi utuden nefret eden biri bile 2 aksamda bolerek bitirdiÜtüyü neden yapıyoruz? Güzel görünsün diye mi yoksa daha temiz olsun diye mi? Ütü oldum olası baş düşmanım ama sırf bebiş için gittim ütü masası aldım.
Amin hayırlısıyla balımGüle güle kullan canım benim Allah içimize sindirsin hepimizin aldığıni,yaptığını
Ben ayrı yıkadım canım, zaten hepsi bir seferde sığmazdı dedim bari rengine göre böleyim.Diğer markalar 2 katı fiyatı bakalım olmazsa e bebekten alcam.
Burada muhabbeti görüp hastane çantası hazırlamakta geç kaldığımı fark ettimbugün hazırlayim bari dedim de renklileri falan hep birlikte mi yıkadınız. Daha hiç bişey hazır değil poşetlerle duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?