Buyuk gecmis olsun, mudehale edilmis ya hemen sukurler olsun. Artik bebek icin cok korkmayacagimiz aylardayiz, ciger gelistiricinizi de vurmuslar, stres olmamaya calisin. Tum dualarim sizinle. Rahatca atlatip bebeginizi vaktinde ve saglikla kucaginiza alacaksiniz insallah.Kızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
İnşallah vaktini beklerler canım çok şükür fark etmişsinKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Ahahha toplu şekilde amin diyelim
Amin inşallah çok sagolunBuyuk gecmis olsun, mudehale edilmis ya hemen sukurler olsun. Artik bebek icin cok korkmayacagimiz aylardayiz, ciger gelistiricinizi de vurmuslar, stres olmamaya calisin. Tum dualarim sizinle. Rahatca atlatip bebeginizi vaktinde ve saglikla kucaginiza alacaksiniz insallah.
Ah canım ya çok geçmiş olsunKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Sadece kıyafetler 2 sefer oldu bölmemiştim çok şükür renk de çıkmadı. 2. Tur makinede şuan dualarla bekliyoruzBen ayrı yıkadım canım, zaten hepsi bir seferde sığmazdı dedim bari rengine göre böleyim.
Nasıl gidiyor mabelcim, var mı bir değişiklik sancılarda?Günaydın kızlar. Ben bugün de hastanede yatacakmışım sabahki nst de tekrar sancılar çıktı. Ve durumun ciddiyetinin farkında değildim dün doktor ben telaşlanmayım diye pek bişey dememiş sanırım akşam ağrı seviyesi düşmeseydi bebekleri alabilirdim tehlikeye atamayız bebeklerini dedi. Ama 34ü çıkarsınlar istiyorum 34çok kritik bir hafta çünkü bir çok sorun ortadan kalkıyor o haftayı tamamlayanlarda dedi. Ağrılarım da gerçekten başladı malesef ilaç uzun süreli etki etmiyormuş demekki ben de akşam eşime yarın şurda yemek yiyelim burdan şunu alalım falan diyorum çok iyi hissediyorum sabaha çıkarız diyeDua edin de doğum başlamasın lütfen hiç böyle hayal etmemiştim ev kıyafetlerimle geldim öyle. Evde her yer her yerde. Of bilmiyorum yeter ki bebeklerim iyi olsun tabiki
33haftalık ikiz bebek için yoğunbakımda yer yokmuş eğer öyle bir durum olursa fakülteye geçireceğim orda da çalıştığım için ayarlarım bi telefonla herşeyi gelip ben yaparım yine zaten dedi.
Biz bi sürü plan yapsak da bi anda herşey değişiveriyor..
Şuan müdahale edildi bakalım nstyenbagliyim beklicem canimAh canım ya çok geçmiş olsunne çektin şu plasentadan acaba hep yatsan hiç kalkmasan bir faydası olur mu? Ne yapmak lazım acaba bu durumda. Doktorlar ne diyor peki?
Çok geçmiş olsun, Allah'tan arkadaşın yanındaymış. Gerekli müdahale de edilmiş inşallah şimdi sakin sakin vaktini beklesin bebeğinKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Çok geçmiş olsun. Hamilelik başından beri riskli gebeyim. 23 de doğumun kıyısından döndüm sakin kalmaya çalışın. Çok şükür bu günlere geldik. Şuan bebeğinize en büyük desteğiniz zor da olsa rahatlamanız olacak. Söylemesi kolaycılık değil doğsa yaşamaz diye ağlamaktan kendinden geçmiş biri olarak söylüyorum.Kızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
İsim ve hazırlık konusunda aramıza hoşgeldin. Perinatolog neye göre iri dedi? Ne demek istedi? Problem değildir heralde bu? Yani bazen bir iki hafta önde geride olabiliyorlar ya, öyle mi acaba?İsimsizlerde ben de varım ve hastane çantası vs hiçbir şeyi hazır olmayanlarda üstelik gebelik şekeri var be bebek biraz iri dedi bugün perinatoloji
Aslında kol daha kolay geldi bana göbek daha çok acıyorBacak ve kolda daha ağrılı oluyor diye okumuştum. Siz sıkıntı yaşıyor musunuz?
Canım çok geçmiş olsun. Perinatolog muayenende nstye bağlamadı mı canım? o zaman sancı çıkmamış mıydı?Şuan müdahale edildi bakalım nstyenbagliyim beklicem canim
Gebelik şekeri var ya pek istenmeyen bir durum bu zamana kadar hep normal gidiyordu biraz tombul dedi ama çok çok olumsuz konuşan biri zaten her konuda ben bir an önce hazırlansam iyi olacak en azından kafamdaki bir problem gitmiş olurİsim ve hazırlık konusunda aramıza hoşgeldin. Perinatolog neye göre iri dedi? Ne demek istedi? Problem değildir heralde bu? Yani bazen bir iki hafta önde geride olabiliyorlar ya, öyle mi acaba?
Günaydın kızlar. Ben bugün de hastanede yatacakmışım sabahki nst de tekrar sancılar çıktı. Ve durumun ciddiyetinin farkında değildim dün doktor ben telaşlanmayım diye pek bişey dememiş sanırım akşam ağrı seviyesi düşmeseydi bebekleri alabilirdim tehlikeye atamayız bebeklerini dedi. Ama 34ü çıkarsınlar istiyorum 34çok kritik bir hafta çünkü bir çok sorun ortadan kalkıyor o haftayı tamamlayanlarda dedi. Ağrılarım da gerçekten başladı malesef ilaç uzun süreli etki etmiyormuş demekki ben de akşam eşime yarın şurda yemek yiyelim burdan şunu alalım falan diyorum çok iyi hissediyorum sabaha çıkarız diyeDua edin de doğum başlamasın lütfen hiç böyle hayal etmemiştim ev kıyafetlerimle geldim öyle. Evde her yer her yerde. Of bilmiyorum yeter ki bebeklerim iyi olsun tabiki
33haftalık ikiz bebek için yoğunbakımda yer yokmuş eğer öyle bir durum olursa fakülteye geçireceğim orda da çalıştığım için ayarlarım bi telefonla herşeyi gelip ben yaparım yine zaten dedi.
Biz bi sürü plan yapsak da bi anda herşey değişiveriyor..
Canım bezliyoruz ama bazen dediğin gibi kazalar olması var kusmalar var önlem almakta fayda var al bence kolaylık oluyorYataklar için alez almamız gerekiyor mu? Zaten bezleyeceğiz ama bir kaza olması durumunda alez fayda eder mi? Yatağın hava almasını engelleyeceği için aksine almak zararlı mı olur?
çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et bu da geçecek inşallahKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?