2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim

Buyuk gecmis olsun, mudehale edilmis ya hemen sukurler olsun. Artik bebek icin cok korkmayacagimiz aylardayiz, ciger gelistiricinizi de vurmuslar, stres olmamaya calisin. Tum dualarim sizinle. Rahatca atlatip bebeginizi vaktinde ve saglikla kucaginiza alacaksiniz insallah.

İnşallah vaktini beklerler canım çok şükür fark etmişsin iyi olursunuz inşallah dualarım seninle ve bebeklerinle

Amin inşallah çok sagolun

Ah canım ya çok geçmiş olsun ne çektin şu plasentadan acaba hep yatsan hiç kalkmasan bir faydası olur mu? Ne yapmak lazım acaba bu durumda. Doktorlar ne diyor peki?

Nasıl gidiyor mabelcim, var mı bir değişiklik sancılarda?
Ne zaman çıkarırım bir şey dedi mi hoş yatsan hastanede belki daha mı iyidir kuzuların için, ayy 1 hafta bile çok fark etti hepimizde çoğul, tekil hepimizde sorunlar, ağırlaşmalar başladı

Çok geçmiş olsun, Allah'tan arkadaşın yanındaymış. Gerekli müdahale de edilmiş inşallah şimdi sakin sakin vaktini beklesin bebeğin

Çok geçmiş olsun. Hamilelik başından beri riskli gebeyim. 23 de doğumun kıyısından döndüm sakin kalmaya çalışın. Çok şükür bu günlere geldik. Şuan bebeğinize en büyük desteğiniz zor da olsa rahatlamanız olacak. Söylemesi kolaycılık değil doğsa yaşamaz diye ağlamaktan kendinden geçmiş biri olarak söylüyorum.

İsimsizlerde ben de varım ve hastane çantası vs hiçbir şeyi hazır olmayanlarda üstelik gebelik şekeri var be bebek biraz iri dedi bugün perinatoloji
İsim ve hazırlık konusunda aramıza hoşgeldin. Perinatolog neye göre iri dedi? Ne demek istedi? Problem değildir heralde bu? Yani bazen bir iki hafta önde geride olabiliyorlar ya, öyle mi acaba?

İsim ve hazırlık konusunda aramıza hoşgeldin. Perinatolog neye göre iri dedi? Ne demek istedi? Problem değildir heralde bu? Yani bazen bir iki hafta önde geride olabiliyorlar ya, öyle mi acaba?
Gebelik şekeri var ya pek istenmeyen bir durum bu zamana kadar hep normal gidiyordu biraz tombul dedi ama çok çok olumsuz konuşan biri zaten her konuda ben bir an önce hazırlansam iyi olacak en azından kafamdaki bir problem gitmiş olur

Geçen nst ye girdim devlette. . Görevli kadın göbeğin ne kadar küçük hiç 32 haftalık durmuyorsun dedi. Ordan 21 haftalık bir gebe tansiyonunu ölçtürmek için gelmiş benim göbeğim seninkinden büyük demesin mi keşke ben fazla kilo almamışım deseydim kadına bak akşam akşam yine sinir oldum

İnşallah her şey yolunda devam edecek planlıyoruz da planladığımız gibi gitmiyor. Önemli olan bebeciklerin ve senin sağlığın Sakın sakın evi ve hazırlıkları kafama takma. Her şey yoluna girecektir.

Mrba kızlar 31+5 haftalığız ptesi dra gittim tansiyonum 13 e 8 çıktı bugün de baş dönmesi mide bulantısı oldu tansiyonu ölçtük 15 e 9 dra gittim hemen bebeğin sağlığı iyi çok şükür ama tansiyon ilacı başladı günde 3 defa içilecek her gün 3 defa ölçüm yapıp dra haber verilecek benim gibi olan var mı

Yataklar için alez almamız gerekiyor mu? Zaten bezleyeceğiz ama bir kaza olması durumunda alez fayda eder mi? Yatağın hava almasını engelleyeceği için aksine almak zararlı mı olur?
Canım bezliyoruz ama bazen dediğin gibi kazalar olması var kusmalar var önlem almakta fayda var al bence kolaylık oluyor
çok geçmiş olsun canım bizi de haberdar et bu da geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…