- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
ben daha ne kıyafeet yıkadım ne de çanta hazırladımdolabı kuruldu inşallah bu cumartesi pazar halledicem bu rahatlığım nerden geliyor ouda bilmiyorum
Happycigim ile dalga geçerken senin rahatlığın pekihadi artık hallet herşeyi nasıl rahat rahat oturuyorsun
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinleKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Hmm anladım, umarım her şey yolunda devam eder. Bazı doktorların tarzı böyle oluyor. Canını sıkma lütfen, iyi olacak her şeyGebelik şekeri var ya pek istenmeyen bir durum bu zamana kadar hep normal gidiyordu biraz tombul dedi ama çok çok olumsuz konuşan biri zaten her konuda ben bir an önce hazırlansam iyi olacak en azından kafamdaki bir problem gitmiş olur
Geçen nst ye girdim devlette. . Görevli kadın göbeğin ne kadar küçük hiç 32 haftalık durmuyorsun dedi. Ordan 21 haftalık bir gebe tansiyonunu ölçtürmek için gelmiş benim göbeğim seninkinden büyük demesin mikeşke ben fazla kilo almamışım deseydim kadına bak akşam akşam yine sinir oldum
Yavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.
Aynen öyle aman kimse kırılmasın kimse üzülmesin dedikçe millet yüz mu buluyor ne oluyor anlamadım . Totalde 5 kg aldım şuana kadar kayınvalidem ne zaman görse sen son ay sisersin heryerin ödem olur diyorAy millet niye böyle??? Bak kırıcı olmamak için konuşmuyoruz ama onlar akıllarına ne gelse söylüyorlar. Herkesin vücut yapısı farklı, karın içi farklı, kimisinin ki çabuk belirginleşir kimisinin ki geç ve az. Mille neymiş!!!
Siyatik ağrıyla savaşıyorum kuzumdoğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
Aynen öyle aman kimse kırılmasın kimse üzülmesin dedikçe millet yüz mu buluyor ne oluyor anlamadım . Totalde 5 kg aldım şuana kadar kayınvalidem ne zaman görse sen son ay sisersin heryerin ödem olur diyorAllah'ım ya olsa ne olacak ben ve bebek iyi olduğumuz sürece hiç önemli değil
ben bir şey öğrendim hastaneyle ilgili soğudum buz gibiyimm ama anlatmicam kimsenin psikolojini bozmamak için doktorumu değiştiricem boş gebelikten kürtaj olduğum doktorla devam edicem ama oda izne çıkıyor öteki ayın başına kadar hastane değilmiş şuanda boşluktayım
Kızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
Bizde çok değişiklik yaptık.. Yiğit Alp dedik sonra Ayaz yok anlamsız oldu Aras.. Onunda karakteristik özellikleri çok iyi değilmiş.. Eşim Kutay ismini çok istiyordu anlamını da begendım.. Şimdi değişmez ise Kutay Mert diyoruzAyyyy biz de canım yani o kadar fikir değiştik ki asla koyamıyoruz isimli hiçbir şey yaptıramadım üstenin doğum hangi ilde olacak belli değil bir an önce karsr verip kargolarımın gelmesi lazım eşim yine benden iyi buluyor Kutay diyordu sonra Uraz ‘a döndü ben asla bir karsr veremiyorumen azından onun istekleri var. Kız isimlerinde de ince ünlüler hoş oluyor İpek,İnci ,Beren ,Ezgi bir de Asya,Zeynep ,Leyla,Aybüke gibi isimler de hoş
Şuan herşey yolunda çok şükürMaşallah diyorum, kilon çok çok iyi. Bebişin de kilosu haftasıyla üç aşağı beş yukarı paralelse ne mutlu
Merhaba siyatik ağrı dediğiniz nasıl bşy trif eder misinizSiyatik ağrıyla savaşıyorum kuzumdoğuracakmış gibi penguen gibi yürüyorum.
Senin kontroller her haftamı
Merhaba siyatik ağrı dediğiniz nasıl bşy trif eder misiniz
Geçmiş olsunH a p p y eğer benimki gibiyse bastığın bacağın kalçadan başlayarak acıyor bunun neticesinde penguenimsi bir yürüyüş ortaya çikiyor ve bacak açık yürüyünce daha iyi hissettiriyor özellikle sabah yataktan kalkarken penguenlere rakip olabiliyorsun acıdan
Geçmiş olsunanlatım tarzınız güldürdü bende de bi ağrı var ama bu değil demekki anlam veremedim ağrıya
Bizimkilerde de son ben olunca akıllarından çıkmıyorum zaarBenim yakın arkadaşlarım arasında evli ve bebek bekleyen tek ben olduğum için sanırım kimsenin aklına gelmiyor
Kuzum hazırlayin artık ya valla az vaktimiz kaldı odası sonrada olur ama o çanta bizim için çok kıymetliKızlar ben de hiçbi şey yıkamadım yaaa, deme öyle Sntrbebek arabasından çorabına kadar aldık. Ama odasını almadık daha bebek çantası ve organizer valiz torbaları da var, yıkayıp hastane çantası yapayım hiç değilse. Stres oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?