2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben daha ne kıyafeet yıkadım ne de çanta hazırladım dolabı kuruldu inşallah bu cumartesi pazar halledicem bu rahatlığım nerden geliyor ouda bilmiyorum

Happycigim ile dalga geçerken senin rahatlığın peki hadi artık hallet herşeyi nasıl rahat rahat oturuyorsun

Kızlar ben de hiçbi şey yıkamadım yaaa, deme öyle Sntr bebek arabasından çorabına kadar aldık. Ama odasını almadık daha bebek çantası ve organizer valiz torbaları da var, yıkayıp hastane çantası yapayım hiç değilse. Stres oldum.

Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinle

Hmm anladım, umarım her şey yolunda devam eder. Bazı doktorların tarzı böyle oluyor. Canını sıkma lütfen, iyi olacak her şey

Ay millet niye böyle??? Bak kırıcı olmamak için konuşmuyoruz ama onlar akıllarına ne gelse söylüyorlar. Herkesin vücut yapısı farklı, karın içi farklı, kimisinin ki çabuk belirginleşir kimisinin ki geç ve az. Mille neymiş!!!

Yavruma dualarınızı eksik etmeyin,ismi Ömer. İnş Rabbimin izniyle kavuşcaz. Verdiği kiloyu geri almış, kanda enfeksiyon değeri düşmüş.

Ahhh canım Eflatun1Kelebek, Ömer çok çok iyi olacak. Maşallah yokunda gidiyormuş değerleri ve kilosu tez zamanda kavuşmanız dileğiyle

Aynen öyle aman kimse kırılmasın kimse üzülmesin dedikçe millet yüz mu buluyor ne oluyor anlamadım . Totalde 5 kg aldım şuana kadar kayınvalidem ne zaman görse sen son ay sisersin heryerin ödem olur diyor Allah'ım ya olsa ne olacak ben ve bebek iyi olduğumuz sürece hiç önemli değil

Maşallah diyorum, kilon çok çok iyi. Bebişin de kilosu haftasıyla üç aşağı beş yukarı paralelse ne mutlu

Atlascığım anlatsan ya noluuuur, bilelim biz de.

Çok çok geçmiş olsun, hemen fark edilmiş ve hastaneye götürülmüşsün. Arkadaşın da iyi ki yanındaymış. Gözetim altında tutulmak en iyisi. İnşallah güzel olacak her şey

Bizde çok değişiklik yaptık.. Yiğit Alp dedik sonra Ayaz yok anlamsız oldu Aras.. Onunda karakteristik özellikleri çok iyi değilmiş.. Eşim Kutay ismini çok istiyordu anlamını da begendım.. Şimdi değişmez ise Kutay Mert diyoruz Ama hala çok güvenemiyorum son ana kadar

Merhaba siyatik ağrı dediğiniz nasıl bşy trif eder misiniz
H a p p y eğer benimki gibiyse bastığın bacağın kalçadan başlayarak acıyor bunun neticesinde penguenimsi bir yürüyüş ortaya çikiyor ve bacak açık yürüyünce daha iyi hissettiriyor özellikle sabah yataktan kalkarken penguenlere rakip olabiliyorsun acıdan

Geçmiş olsun anlatım tarzınız güldürdü bende de bi ağrı var ama bu değil demekki anlam veremedim ağrıya

Kuzum hazırlayin artık ya valla az vaktimiz kaldı odası sonrada olur ama o çanta bizim için çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…