Canım hiç merak etme haftan çok iyi gelseler bile iyi durumda olacaklar inşallah dualarımız seninle hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Almak zorunda kalırsak bebeklerin entübe bile olmayacaklar merak etme dedi. Hem iğne olduk hem de Hiç bir sancı çekmeyip doğan bebeklerde ciğer sorunu daha çok oluyor sen bir kaç gündür sancılar yaşıyorsun her sancı onların ciğerini güçlendiriyor şuanda dedi. 33+5oldum 34ü tamamlayamayacağız heralde..
Haftaları çok iyi ve ciğer geliştirici de oldular. Kiloları da 2 üstüydü diye hatırlıyorum. Allah'ın izniyle iyi olacaklar doğsalar bile ama inşallah onlar için en iyi olacak tarihe kadar dururlar. Dualarımız senin ve bebeklerinleMerhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Almak zorunda kalırsak bebeklerin entübe bile olmayacaklar merak etme dedi. Hem iğne olduk hem de Hiç bir sancı çekmeyip doğan bebeklerde ciğer sorunu daha çok oluyor sen bir kaç gündür sancılar yaşıyorsun her sancı onların ciğerini güçlendiriyor şuanda dedi. 33+5oldum 34ü tamamlayamayacağız heralde..
Canım benimki kesinleşti doktorum 1 Kasıma gün verdi kısmetse benim oğlum da 3100 doğmuştu doktorum bununda o civarda bi kiloda doğacağını söyledi 1 Kasımda 38. Hafta bitmiş 39un içinde olmuş oluyoruz bence doktorun normal bi zamanlama vermiş sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Canim suan ne kadar geriden geliyor bebek ve kac gr?Acilden giris yaptimmmusade altinda tuttular her turlu kontrolu yaptilar ama hamileyim diye ilac veremediler sonra kendi doktoruma gidince tansiyon ilacimin sayisini yukseltip kan sulandirici igne verdi vitaminleri cogaltti birde her ihtimale karsi ciger gelistirici igne verdi bebis icin bakalim mumkun oldugunca icerde tutmaya calisicaz insallah gelisim geriligi devam etmez normal haftasına gelir simdi her hafta gidiyorum doktora
Doğum tarihlerimiz aynıCanım benimki kesinleşti doktorum 1 Kasıma gün verdi kısmetse benim oğlum da 3100 doğmuştu doktorum bununda o civarda bi kiloda doğacağını söyledi 1 Kasımda 38. Hafta bitmiş 39un içinde olmuş oluyoruz bence doktorun normal bi zamanlama vermiş sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Buna benzer bir korsem vardı abiye altına giymek için. O olur mu, yoksa lohusalara özel türleri mi var bunların?Canım benim önceki doğumda kullandığım giyilebilir korseydi doktorlar da özellikle ilk dönemler için giyilebilir yani yalnızca belden değil alt bölgeyi de saran şort şeklinde olanları tavsiye ediyor okuduğum kadarıyla.
Kirlileri koymak için poşet ya da çöp poşeti de lazım oluyorMüslim kalın nohut battaniye içi süngerli olan alt acma yastık ve altı koydum küvezin altına koymak için yaptırdıgım yüz örtüsü manüel pompa süt arttırıcı aldım onu koydum kaşık koydum makyaj malzemesi diş fırçası süslü taç terlik ayrıyeten normal terlik 4 takım koydum bebege ayrıca 2 gün kalırsak yetmez belki diye emzirme atleti 2 tane 2 de kilot yelek ve hastaneden cıkarken gıymeye ekstra kıyafet koydum bide oğlum da da koymustum fazla olsun eksik olmasınsırtımız da tasımıyoruz sonuc da @Ruyaperisi
Canım görmek lazım bilemiyorum ki ama benimki her bölgeden saran likralı tarz göbek üzerinden dize kadar sanırım markası babyjem di . Öyle özel bi fonksiyonu da yoktu ama sezaryen yarası bi süre etimiz sarkık olduğundan çok ağrı yapıyor, bu gibi korseler sıkı tuttuğundan ağrılarımı çok azaltmıştı . Sıkı dursun önemli olan o yani karnı iyice sarmalı hafif dar olmalıBuna benzer bir korsem vardı abiye altına giymek için. O olur mu, yoksa lohusalara özel türleri mi var bunların?
Canım sık sancılar çıkmıyor en azından dayandığın kadar gerisi nasip zaten. En azından ağrınla evde değilsin emin ellerdesin bizi habersiz bırakmaMerhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Canım görmek lazım bilemiyorum ki ama benimki her bölgeden saran likralı tarz göbek üzerinden dize kadar sanırım markası babyjem di . Öyle özel bi fonksiyonu da yoktu ama sezaryen yarası bi süre etimiz sarkık olduğundan çok ağrı yapıyor, bu gibi korseler sıkı tuttuğundan ağrılarımı çok azaltmıştı . Sıkı dursun önemli olan o yani karnı iyice sarmalı hafif dar olmalı
Bugün bende böyle oldum dizimi bükemiyorum geceleri de elim hep uyuşuktuKızlar günaydın kaç sabahtir ellerim kollarım uyuşuk parmaklarimi yumruk yapamıyorum eklem yerleri acıyor.ilk başlarda önemsemedim fakat her sabah aynı.ustünede yatmiyorum ama parmaklarım bazende tüm kolum uyuşuk uyanıyorum.
Amin canım İnşallahDoğum tarihlerimiz aynısağlıcakla gelsinler inşallah
Doğru ya seninki benden önce. Ben niye 14 Şubat diye düşündüm11 Şubat
Kendim de 18 Kasım hesaplamıştım, doktorum da aynı tarihi verdi.
Annelik içgüdüsüyle çok iyi bir anne olacaksın emin olİnsanı daha çok heycan basıyor. Son zamanlar hiç geçmiyorbende doğum korkusundan çok nasıl anne olcam korkusu başladı
Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
İnşallah sezeryan olacağım için nasıl ne zaman kullancam bilmiyorum da vallaSağol canım umarım memnun kalırsın
Ay onu bana birisi söyledi beni korku bastı uyusmamis genel verip uyutmuslar hemenKızlar günaydınrüyamda doğuruyordum daha doğrusu kanamam olmuş sezaryene alıyorlar, spinal anestezi yapıyorlar ama bir türlü bacaklarım uyuşmuyormuş, diyorum uyuşmadı sakın başlamayın doktorlar ciddiye almıyor ay valla çok değişikti
Ben iki gün sonra kullanmıştım canım ama ilk gün bile tülbent filan sarmıştım sıkı sıkı yoksa çok ağrı yapıyordu görüntüyü geçtim deKızlar sezeryan doğumda ne kadar zaman sonra korse giyilebiliyor? Alt karnım bu kadar yoktu benim rahatsız ediyor görüntüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?