2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım hiç merak etme haftan çok iyi gelseler bile iyi durumda olacaklar inşallah dualarımız seninle hakkınızda hayırlısı olsun

Haftaları çok iyi ve ciğer geliştirici de oldular. Kiloları da 2 üstüydü diye hatırlıyorum. Allah'ın izniyle iyi olacaklar doğsalar bile ama inşallah onlar için en iyi olacak tarihe kadar dururlar. Dualarımız senin ve bebeklerinle

En önemlisi sağlıkla kavuşalım
Benim de 11 Kasım dediği tam 39+0 sıfır oluyor. Hep kendimi doğumun kendiliğinden başlamasına şartladığım için sanırım bir türlü kabullenemiyorum öyle tarihli saatli falan doğumu

Canim suan ne kadar geriden geliyor bebek ve kac gr?

Doğum tarihlerimiz aynı sağlıcakla gelsinler inşallah

Buna benzer bir korsem vardı abiye altına giymek için. O olur mu, yoksa lohusalara özel türleri mi var bunların?

Kirlileri koymak için poşet ya da çöp poşeti de lazım oluyor

Buna benzer bir korsem vardı abiye altına giymek için. O olur mu, yoksa lohusalara özel türleri mi var bunların?
Canım görmek lazım bilemiyorum ki ama benimki her bölgeden saran likralı tarz göbek üzerinden dize kadar sanırım markası babyjem di . Öyle özel bi fonksiyonu da yoktu ama sezaryen yarası bi süre etimiz sarkık olduğundan çok ağrı yapıyor, bu gibi korseler sıkı tuttuğundan ağrılarımı çok azaltmıştı . Sıkı dursun önemli olan o yani karnı iyice sarmalı hafif dar olmalı

Canım sık sancılar çıkmıyor en azından dayandığın kadar gerisi nasip zaten. En azından ağrınla evde değilsin emin ellerdesin bizi habersiz bırakma

Haklısın görsel lazım, benimki de aynı böyle alttan üsten uzun bej korseydi. Kenarlarında kaymasını engeller silikon kenar vardı. Alışverişi son aylara bıraktığım için bir terden tasarruf yapmak istiyor insan :)

Bugün bende böyle oldum dizimi bükemiyorum geceleri de elim hep uyuşuktu

Ben bebeğin banyosunu rahat olayım diye salonda yaptırırım diye düşünüyorum. Banyom dar. Sizce yine de giderli küvet mi almak lazım?

Kızlar sezeryan doğumda ne kadar zaman sonra korse giyilebiliyor? Alt karnım bu kadar yoktu benim rahatsız ediyor görüntüsü

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla kavuşun inşallah

Ay onu bana birisi söyledi beni korku bastı uyusmamis genel verip uyutmuslar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…