- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Poset hep olur bizim valiz de canımKirlileri koymak için poşet ya da çöp poşeti de lazım oluyor
1 hafta diyolar normal dogumun 2 günü diyolarKızlar sezeryan doğumda ne kadar zaman sonra korse giyilebiliyor? Alt karnım bu kadar yoktu benim rahatsız ediyor görüntüsü
Canim benim moralini yüksek tut bana geçen perinatolog 28den sonrasinda korkmuyoruz biz dedi sakin ol korkma dedi sende korkma Allah'ın izniyle sagsaglim gelsin bebisler inşallah biraz daha anneciklerinin karnında dururlarMerhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Almak zorunda kalırsak bebeklerin entübe bile olmayacaklar merak etme dedi. Hem iğne olduk hem de Hiç bir sancı çekmeyip doğan bebeklerde ciğer sorunu daha çok oluyor sen bir kaç gündür sancılar yaşıyorsun her sancı onların ciğerini güçlendiriyor şuanda dedi. 33+5oldum 34ü tamamlayamayacağız heralde..
Merhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Almak zorunda kalırsak bebeklerin entübe bile olmayacaklar merak etme dedi. Hem iğne olduk hem de Hiç bir sancı çekmeyip doğan bebeklerde ciğer sorunu daha çok oluyor sen bir kaç gündür sancılar yaşıyorsun her sancı onların ciğerini güçlendiriyor şuanda dedi. 33+5oldum 34ü tamamlayamayacağız heralde..
Bende öyle yapacağım benimde banyom dar, ben giderli almadım canım, zaten ben kaldırmayacağımBen bebeğin banyosunu rahat olayım diye salonda yaptırırım diye düşünüyorum. Banyom dar. Sizce yine de giderli küvet mi almak lazım?
Of aynı şeyleri yaşıyorum doktorunuz ne güzel bilgilendirmiş bende kontrole gidene kadar baya Bi sıkıntı ediyordumBenim 32.hafta kontrolüm cuma günüydü. Doktor özellikle uyardı; artık regli sancısına benzer sancılar gelecek, aniden tuvalete sıkışmış hissedeceksin, bebek alt kısma baskı yapacak sanki çıkmaya çalışıyor gibi gelecek sana sakın korkma diye
Düzenli aralıklarla gelip giderse, 15-20 dk'dan uzun hiç kesilmeden devam ederse o zaman haber vermemi istedi sadece
Galiba 1 hafta sonra kullanılıyor gibi aklımda kalmış ama bende tam bilmiyorumİnşallah sezeryan olacağım için nasıl ne zaman kullancam bilmiyorum da valla
Bu oglen doktor ziyaretimiz vardi. Erken gelecek gibi gorunmuyor suan, ama belli olmaz tabiki dedi. Ayin 11'ine diger ziyaretime gidecegim. Kasim 4'unden itibaren artik bir tarih sececegiz. Tabii insallah erken gelmez ise.İnşallah bende öyle türlü türlü düşünce geliyor aklıma
Gayet tehlikeli donemi atlattiklari haftalar. Hersey saglikla ve kolay cozulecek umarim. Tum dualarimiz sizinle.Merhaba kızlar, doktorum öğlen geldi ve yemek yeme su içme dedi. Bir kaç saat sonra tekrar nst çekilecekmiş ona göre fakültede yer ayarladım bebeklere oraya göndercem alcam dediben çok şiddetli ishal oldum iki gündür saat başı falan çıkıyorum tuvalete şuanda aşırı ağrım var ishalden dolayı o zorlamalar da doğumu tetikliyormuş ishal en korktuğumuz şeydir nasıl denk geldi bu zamana diyor baktılar 1cm açıklık olmuş. Sancı da bebeklerin birinde çıktı sadece. Alınması gereken bi durum yokmuş gibi geliyor bana ama kadın doçent bilgisine de güveniyorum. Kesin değilmiş gibi konuşuyor ama yememi kestirdi ne hissedeceğimi bilmiyorum yine.
Selamlar, bana da 4-6 yada 8 kasim dedi. 4 Kasim itibariyle 38+0 oluyorum. 6 Kasim 38+2. Bebek biraz iri bakalim insallah ayarlanan tarihe kadar durur. 6 Kasim icin israr edecegim. Insallah saglikla hallolur bu dogumlarimiz.Canım benimki kesinleşti doktorum 1 Kasıma gün verdi kısmetse benim oğlum da 3100 doğmuştu doktorum bununda o civarda bi kiloda doğacağını söyledi 1 Kasımda 38. Hafta bitmiş 39un içinde olmuş oluyoruz bence doktorun normal bi zamanlama vermiş sağlıkla gelsin bebeklerimiz
valla son ana kadar eğer bi risk yoksa sıkıntı yokİlişkiye girememekle normal doğumun ilgisi var mı ya. Valla biz de altıncı ayda bıraktık çünkü işkenceye dönüyordu. Sürekli kramp giriyordu kasıklarıma. Eşim ben korkuyorum bebeğe bir şey olacak dediGerci benimki sezeryan olacak da şaşırdım doktorun yorumuna.
İnşallah hayırlı vakitte gelirler. Bende bu hafta sonu temizliği yapıp eşyalarını yıkacağım . Hastane çantasını da hazırlarım. Sonrası nasip kısmet. Sezeryan mı olacak sizinBu oglen doktor ziyaretimiz vardi. Erken gelecek gibi gorunmuyor suan, ama belli olmaz tabiki dedi. Ayin 11'ine diger ziyaretime gidecegim. Kasim 4'unden itibaren artik bir tarih sececegiz. Tabii insallah erken gelmez ise.
Doktora soyledim, aklima bir suru kotu olasilik geliyor. Sacma sapan hazirliksiz ,surekli doguma gittigim ruyalar goruyorum diye. Normal surekli hastane ve dogum ruyalari gorulur dedi.
Haklisiniz, bebekler saglikli vaktinde gelsin de gerisi hicbirsey umrumda degil. Benim sezeryan olmak zorunda, karindan buyuk bir ameliyat gecirdim. Ilk hamileligim ayni zamanda, korkmuyor da degilim.İnşallah hayırlı vakitte gelirler. Bende bu hafta sonu temizliği yapıp eşyalarını yıkacağım . Hastane çantasını da hazırlarım. Sonrası nasip kısmet. Sezeryan mı olacak sizin
Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda az kaldı cidden. Normal sezeryan fark etmez bence bebek ve biz sağlıklı olalım daHaklisiniz, bebekler saglikli vaktinde gelsin de gerisi hicbirsey umrumda degil. Benim sezeryan olmak zorunda, karindan buyuk bir ameliyat gecirdim. Ilk hamileligim ayni zamanda, korkmuyor da degilim.
Ben gecen hafta yikadim utuledim. Ama dolapta duruyorlar, pijama ve gecelik setlerim de askida. Kirismasinlar diye. Son hafta yada anda hemen koyarim diye. Kasik biberon vs sterilizasyonu esime biraktim. Terlik-dis fircasi-bebek bezleri- vs vs kirismayacak ne varsa bavula koyacagim bu hafta.
Besigin havalanmasi lazim iyi hatirlattiniz. 10 gun kadar herhangi bir kimyasal var ise havalanmasi icin. Icine yatastan kucuk yatak almistim, onda da 10 gun havalandirin diyordu.Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda az kaldı cidden. Normal sezeryan fark etmez bence bebek ve biz sağlıklı olalım daSiz neredeyse bitirmişsiniz hazırlıkları ben temizlikten sonra beşiği de kurayım dursun diyorum erken mi olur
Canim örneğini atman mumkunmu bende hiç anlamadım çalışır yazıyor sadeceKizlar bugun 32 hafta calisabilirr raporumu aldim daha rapor almicakmisim,ztn izne cikcagim tarih, beklenen dogum trihi hepsi yaziyor raporda.
Çalışamaz yazması gerekir, bende öyle ekledim fotoKızlar 32. Hafta raporu bu şekilde mi oluyor çalışamaz yazması gerekmiyormmu normalde hiç bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?