2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim benim moralini yüksek tut bana geçen perinatolog 28den sonrasinda korkmuyoruz biz dedi sakin ol korkma dedi sende korkma Allah'ın izniyle sagsaglim gelsin bebisler inşallah biraz daha anneciklerinin karnında dururlar

Sen elinden gelen herşeyi yaptın canim şuana kadar getirebildin çok şükür ki inan çok iyi haftalar bunlar.Umarım bebeklerin kalmaya devam ederler karnında dualarımiz sizinle bizi habersiz koyma

Ben bebeğin banyosunu rahat olayım diye salonda yaptırırım diye düşünüyorum. Banyom dar. Sizce yine de giderli küvet mi almak lazım?
Bende öyle yapacağım benimde banyom dar, ben giderli almadım canım, zaten ben kaldırmayacağım hem ne kadar su dolabilir ki kaldırıp dökükelebilir.

Of aynı şeyleri yaşıyorum doktorunuz ne güzel bilgilendirmiş bende kontrole gidene kadar baya Bi sıkıntı ediyordum

İnşallah bende öyle türlü türlü düşünce geliyor aklıma
Bu oglen doktor ziyaretimiz vardi. Erken gelecek gibi gorunmuyor suan, ama belli olmaz tabiki dedi. Ayin 11'ine diger ziyaretime gidecegim. Kasim 4'unden itibaren artik bir tarih sececegiz. Tabii insallah erken gelmez ise.
Doktora soyledim, aklima bir suru kotu olasilik geliyor. Sacma sapan hazirliksiz ,surekli doguma gittigim ruyalar goruyorum diye. Normal surekli hastane ve dogum ruyalari gorulur dedi.

Gayet tehlikeli donemi atlattiklari haftalar. Hersey saglikla ve kolay cozulecek umarim. Tum dualarimiz sizinle.

Selamlar, bana da 4-6 yada 8 kasim dedi. 4 Kasim itibariyle 38+0 oluyorum. 6 Kasim 38+2. Bebek biraz iri bakalim insallah ayarlanan tarihe kadar durur. 6 Kasim icin israr edecegim. Insallah saglikla hallolur bu dogumlarimiz.

valla son ana kadar eğer bi risk yoksa sıkıntı yok

İnşallah hayırlı vakitte gelirler. Bende bu hafta sonu temizliği yapıp eşyalarını yıkacağım . Hastane çantasını da hazırlarım. Sonrası nasip kısmet. Sezeryan mı olacak sizin

İnşallah hayırlı vakitte gelirler. Bende bu hafta sonu temizliği yapıp eşyalarını yıkacağım . Hastane çantasını da hazırlarım. Sonrası nasip kısmet. Sezeryan mı olacak sizin
Haklisiniz, bebekler saglikli vaktinde gelsin de gerisi hicbirsey umrumda degil. Benim sezeryan olmak zorunda, karindan buyuk bir ameliyat gecirdim. Ilk hamileligim ayni zamanda, korkmuyor da degilim.
Ben gecen hafta yikadim utuledim. Ama dolapta duruyorlar, pijama ve gecelik setlerim de askida. Kirismasinlar diye. Son hafta yada anda hemen koyarim diye. Kasik biberon vs sterilizasyonu esime biraktim. Terlik-dis fircasi-bebek bezleri- vs vs kirismayacak ne varsa bavula koyacagim bu hafta.

Allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda az kaldı cidden. Normal sezeryan fark etmez bence bebek ve biz sağlıklı olalım da Siz neredeyse bitirmişsiniz hazırlıkları ben temizlikten sonra beşiği de kurayım dursun diyorum erken mi olur

Kızlar 32. Hafta raporu bu şekilde mi oluyor çalışamaz yazması gerekmiyormmu normalde hiç bilmiyorum ya

Eklentiler

• IMG_20220925_195400.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
Besigin havalanmasi lazim iyi hatirlattiniz. 10 gun kadar herhangi bir kimyasal var ise havalanmasi icin. Icine yatastan kucuk yatak almistim, onda da 10 gun havalandirin diyordu.

1 hafta diyolar normal dogumun 2 günü diyolar
[/QUOTE]
Korktum bende korse zararlı diye düşündüm.Faydası olur mu acaba göbeğe ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…