Tamam teşekkür ederim benim gidip duzelttirmem gerekiyor ozaman çalışamaz olarak güncelleyeceklerdiÇalışamaz yazması gerekir, bende öyle ekledim foto
Temizlikten sonra kurayım o zamanBesigin havalanmasi lazim iyi hatirlattiniz. 10 gun kadar herhangi bir kimyasal var ise havalanmasi icin. Icine yatastan kucuk yatak almistim, onda da 10 gun havalandirin diyordu.
Doğru ya seninki benden önce. Ben niye 14 Şubat diye düşündüm
Of aynı şeyleri yaşıyorum doktorunuz ne güzel bilgilendirmiş bende kontrole gidene kadar baya Bi sıkıntı ediyordum
Canim ben hala calisiyorum dolayisiyla ona gore bir rapor verildi, raporun basligi isgoremezlik raporu.izinbbaslama tarihim yaziyor icinde 37.haftama denk gelen 17 ekim.Canim örneğini atman mumkunmu bende hiç anlamadım çalışır yazıyor sadece
Kızlar 32. Hafta raporu bu şekilde mi oluyor çalışamaz yazması gerekmiyormmu normalde hiç bilmiyorum ya
Bende neden böyle yazdılar anlamadım yaBen cuma günü aldım.
"23.09.22den 17.11.2022 tarihine kadar (Analık Çalışamaz Doğum Öncesi) istirahatlidir.
şeklinde yazılmış.
Bende neden böyle yazdılar anlamadım ya
Sanki böyle olmuyor ben de geçen gün verdim okula ama ben çalışabilir almıştım bu da çalışabilir gibi duruyor ,34’te çalışamaz alacağım onda artık çalışmaya uygun değildir gibi bi şey yazması gerek sanıyorumKızlar 32. Hafta raporu bu şekilde mi oluyor çalışamaz yazması gerekmiyormmu normalde hiç bilmiyorum ya
Ayy canım benim valla haklısın herkessin sıkıntısı farklı sağlıklı sıhhatli vaktinde inşallah kucağımıza alalım bebişlerimizi ama hamilelik cidden zor geldi bana bu kez ikinci olmasına rağmenBen ısrarla hiçbir şeyim yok dediğim için bu saatten sonra olabilir diye anlattıBenim tek sıkıntım kafası yukarıda hala ve tam sağ kaburgamın altında. Resmen orası içeriden çürüdü, sürekli uyuşuk hissediyorum, acı çekiyorum artık.
Bencede en iyisi gidip bıdaha baktırmam lazimAslında bilgisayarda form otomatik çıkıyor. Sadece tc kimlik numaramı yazdı ve çıktı alıp imzaladıbence size rapor veren kişi yanlış bir işlem yaptı o an, belki dalgınlığına geldi
Bencede çalışamaz yazması lazım yarın gidip bı baktiriyim benSanki böyle olmuyor ben de geçen gün verdim okula ama ben çalışabilir almıştım bu da çalışabilir gibi duruyor ,34’te çalışamaz alacağım onda artık çalışmaya uygun değildir gibi bi şey yazması gerek sanıyorum
Ben de şeyden emin değilim 34+0’da ayrılacağım iki haftam aktarılır değil mi yoksa acaba 34’ü mü tamamlamak gerekiyorBencede çalışamaz yazması lazım yarın gidip bı baktiriyim ben
Ayy canım benim valla haklısın herkessin sıkıntısı farklı sağlıklı sıhhatli vaktinde inşallah kucağımıza alalım bebişlerimizi ama hamilelik cidden zor geldi bana bu kez ikinci olmasına rağmen
Kilosu 2 kafasi haftasinda bacak boyu 32 hafta 5 günlük gibiydiCanim suan ne kadar geriden geliyor bebek ve kac gr?
Korktum bende korse zararlı diye düşündüm.Faydası olur mu acaba göbeğe ?1 hafta diyolar normal dogumun 2 günü diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?