2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Of aynı şeyleri yaşıyorum doktorunuz ne güzel bilgilendirmiş bende kontrole gidene kadar baya Bi sıkıntı ediyordum

Ben ısrarla hiçbir şeyim yok dediğim için bu saatten sonra olabilir diye anlattı Benim tek sıkıntım kafası yukarıda hala ve tam sağ kaburgamın altında. Resmen orası içeriden çürüdü, sürekli uyuşuk hissediyorum, acı çekiyorum artık.

Selam kizlar,
Benim hastane cantam ve ilk zamanlar icin gerekli tum malzemelerim hazir.sadece sagma makinemi, emzikleri ve biberonu kaynatcam.bir de bebisin yatagini kurdum, ic nevresim takimini yikayip koymak kaldi.hepsini haftaya haftasonu bitirmis olurum diye tahmin ediyorum.
Hastane cantami da Allah nasip ederse haftaya kapatcam.
Cikolata ve hediyelik siparislerimi de vercem aybasi.
Evin temizligini de esimle yapmaya basladik
Oda oda her hafta cam kapi dip kose yapalim dedik.
Simdilik yatak odamizi bitrdik sirayla tum odalari elden gecircez.
Duvar silme, yerleri elle detayli silme,odadaki herseyin tozunu alma, cam silme,tul yikama asma,kapi silme, dolap icleri silme ve duzen, fazlaliklarin atilmasi...bittik valla 2 kisi yatak odasini yapmak bile 2-2,5 saat surdu.ben cok yapmadim tabi sadece dolap ici duzenlerini yaptm..
Insallah erken gelmez bebislerimiz de her planimizi zamanlica yapariz.
Ilkinde benim cok ani olmustu 38+1de normal dogurdum.o yuzden 37 38 sonrasina bisey birakmamak lazim.
Yarin insallah 34+0 oluyoruz.
Cok sukurrrr

Kızlar tatilim bitti çok şükür evime döndüm. Kızım da çok hareketli totosunu bir oraya bir buraya kaydırıp duruyo artık ayaklarını da çok net hissediyorum. Şimdiden ne zaman uyuyacak bu çocuk diye endişelenmeye başladım hiç durduğu bir an yok çünkü bu arada tatilde 3 haftada 3 kilo almışım. 32+3 teyim şuan toplamda 12 kilo almış oldum. Artık ev günlüklerim başlamış oldu kariyerime uzunn bir ara vermiş olacağım

Kızlar 32. Hafta raporu bu şekilde mi oluyor çalışamaz yazması gerekmiyormmu normalde hiç bilmiyorum ya
Sanki böyle olmuyor ben de geçen gün verdim okula ama ben çalışabilir almıştım bu da çalışabilir gibi duruyor ,34’te çalışamaz alacağım onda artık çalışmaya uygun değildir gibi bi şey yazması gerek sanıyorum

Ayy canım benim valla haklısın herkessin sıkıntısı farklı sağlıklı sıhhatli vaktinde inşallah kucağımıza alalım bebişlerimizi ama hamilelik cidden zor geldi bana bu kez ikinci olmasına rağmen

Bencede çalışamaz yazması lazım yarın gidip bı baktiriyim ben

Gerçekten herkesin farklı hatta ilk gebelik ve sonraki gebelikler bile fark ediyor işte.. Tamamen özel bir süreç. En önemlisi sağlıkla gelsinler, gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…